2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
o hickirik bizde de var. meme cok doluysa ve hizla bosaliyorsa , ki benim kiz saldirarak emiyor, midede hava oluyormus. boylece hickirik. surekli gazini cikarmaya calisiyorum ama hickirik bitmedi

o hickirik bizde de var. meme cok doluysa ve hizla bosaliyorsa , ki benim kiz saldirarak emiyor, midede hava oluyormus. boylece hickirik. surekli gazini cikarmaya calisiyorum ama hickirik bitmedi
Hıçkırığı 4 5 yudum anne sütü gideriyor ben hemen meme veriyorum hıçkırık kesilince çekiyorum memeden yoksa kusuyor

Yine kriz yaşadık evde. Emzirdim üzerine mama bile verdim. Tüm işlerimi hallederim uyurken diyordum yok sürekli ağlıyor emmek istiyor iyice alıştı memede kalmaya sinirden oturdum onla bir ben de ağladım
Aynısını yapıyorum yok ya meme verip susturuyorum yada göğsümde yatırıyorum biraktigimda ağlıyor iyice alıştı kokumuza bebisler bırakmak gelmiyor içlerinden.hic bir iş yapamıyorum gunduzleri

Yine kriz yaşadık evde. Emzirdim üzerine mama bile verdim. Tüm işlerimi hallederim uyurken diyordum yok sürekli ağlıyor emmek istiyor iyice alıştı memede kalmaya sinirden oturdum onla bir ben de ağladım
Acaba sling alsam mi diyorum. madem yapisinca yakama sorun cozuluyor. surekli yakamda olsun o zaman ben de islerimi o anda hallederim.

hayat hikayem... yataga koyunca 1-2 dakika sonra kucuk gozlerin aralanmasi. kabusum oldu :)
Mesela halen uyumadı ahahhaha sabah 10dan beri savaş halindeyiz. 10dan 15e kadar uyutamıyorum nedense, uykusu da var gözleri kırmızı. Ama ya göğsümde uyumak istiyor ya kolumda ya da mememde.
Az önce ben de ağladım kolumda mama verirken, insanın sinirleri harap oluyor. İstiyor ki mememde uyusun. Orda uyuyor yatağa koyuyorum tık uyanıyor

Yanımda bir kaç kez yatırdım ama ağırlığı yok yavrumun ben hareket ettikçe top gibi bir sağa bir sola döndü Uykum ağır, ona cesaret etmem zor.

Cok uzuldum. Geceleri cok daha zor olmali. ben geceleri youtube'dan bir ses videosu buldum ona alistirdim, gece hemen emiyor ve uykuya daliyor (colicky baby white noise yazin cikiyor) ama ne hikmetse gunduz hicbir ise yaramiyor.
Kusan bir bebiş olduğu için emince mutlaka gaz çıkarmam lazım, sonra da fal taşı gibi açılıyor gözler. O videoyu da deneyeceğim.

Az önce bir memeden içtiğini kustu, ötekine geçti. Kısa süreli sık aralıklı beslemek çok yorucu olacak ama mantıklı olabilir. Bizde de 2 kez oluyor hıçkırık.

Yanımda bir kaç kez yatırdım ama ağırlığı yok yavrumun ben hareket ettikçe top gibi bir sağa bir sola döndü Uykum ağır, ona cesaret etmem zor.
Cok uzuldum. Geceleri cok daha zor olmali. ben geceleri youtube'dan bir ses videosu buldum ona alistirdim, gece hemen emiyor ve uykuya daliyor (colicky baby white noise yazin cikiyor) ama ne hikmetse gunduz hicbir ise yaramiyor.
Kusan bir bebiş olduğu için emince mutlaka gaz çıkarmam lazım, sonra da fal taşı gibi açılıyor gözler. O videoyu da deneyeceğim.
Az önce bir memeden içtiğini kustu, ötekine geçti. Kısa süreli sık aralıklı beslemek çok yorucu olacak ama mantıklı olabilir. Bizde de 2 kez oluyor hıçkırık.

Kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen 1 aylık bebeğim çok hasta dün doktora götürdüm öksürük burun tıkanıklığı vardı RSV virüsü bulaşmış kızıma bebekleri etkiliyormuş ortaokulda abisi var o getirdi eve muhtemelen
Bir hafta zor geçer dedi doktor savaşacak hastalıkla eğer kötüleşirse yatırabiliriz dedi
Allah sizin bebeklerinizle beraber saklasın yavrumu dualarınızı bekliyorum

Allah şifasını versin tez vakitte. 3/4 dış sarımsak yutup bebeği emzirme kampına alırsan tez vakitte toparlar inşallah sarılık olan bebeklerdeki gibi 2 saatte bir değil de her mikirdandiginda emzirirsen anne sütü ile şifayı tez vakitte bulacaktır inşallah

Kızlar ya 4 ocakta iznim bitiyo benim ,öğretmenim. Diğer gruplara da yazdım. Heyet raporu Ankarada hangi hastane verir acaba. İlla tanıdıkk mı olması lazım.Tanıdık doktorda yok napcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…