- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Her yere yaparım diyor yaniBuraya yazdım mi bilmiyorum 15.gun kontrolünde doktorun tartısına işedikbezini çıkarıp tartıya koydu koyar koymaz işedi doktor da bakakaldi ay tutamadım diyo adam
Olabilir canım Allah kolaylık versin. Beş altıncı haftalarda pik yapıyormuş. Sonra yavaş yavaş azalıyormus. Hayırlısıyla atlatırız inşallah41. Günümüz bizim fakat bir kaç gün öncesine kadsr böyle büyük dertlerimiz yoktu açıkçası daha ufak sorunlardi şimdi çok büyük porblemler yaşatıyor bana en üst seviyesi bu hafta sanırım
41. Günümüz bizim fakat bir kaç gün öncesine kadsr böyle büyük dertlerimiz yoktu açıkçası daha ufak sorunlardi şimdi çok büyük porblemler yaşatıyor bana en üst seviyesi bu hafta sanırım
Bende 14:00 gibi ancak fırsat buluyorum o uyuyunca uyuyorum fırsat olursa tekrar uyuyunca ozaman kahvaltı yapabiliyorumBiz bazen 15:00 16:00 buluyor
Bı örtü falan mı ortmeli benim 40 çıktı biz daha birlikte olamadık bide yanımızda yatıyor sanki gorucek gibi çekiniyoruzbenim aklimda ki tek soru
gece biz sevisince fln duymayacaklar mi ? ornegin , uyku arasi 5-10 sn gorup rüya mi sanicaklar ? bu durum nasil etkilecek acaba
PasoKızlar benim kızın temiz beze sıçma fantazisi var yao kadar da açıp bekliyorum kirli olana yapsın diye bekliyorum bekliyorum yapmıyor yenisini takıyorum yapıştırıyo hatta çoğu zaman tam değiştirirken yapıyor alt açma örtüsüne şimdi de altını silerken işedi erkek çocuğu gibi yukarı fışkırttı bir kaos yaşadık ama toparladık çok şükür
Emzige bende direniyorumGecec12 gibi, 3 gibi, sabah 6 gibi buralarda takılma nedenlerimizi sıraladın
White noise ile uyutma, memede uyutma, ayakta 3 saat dans edip şarkı mırıldanarak uyutma. Tüm hatalar check! Bi denemediğim ayaklarıma koyup sallamak kaldı, bir de emzik. Bu ikisine şimdilik direniyorum.
Aynı durumlar. Çığlık atarak uyanıyor. Kucağıma aldım bari biraz yatsın diye.ve uyandi yine
valla hic bilmiyorum kuzum yaBı örtü falan mı ortmeli benim 40 çıktı biz daha birlikte olamadık bide yanımızda yatıyor sanki gorucek gibi çekiniyoruz
Ahahahhhben Kanada dayim canim , suan burda saat 7.30 aksam . Turkiye de sabah haberlerini izliyor babam
Ben memede uyutmam yatağıma almam emzik vermem ayakta sallamam telefon TV izletmem 6 ay sadece anne sütü dedim ve bilin bakalım ne olduGecec12 gibi, 3 gibi, sabah 6 gibi buralarda takılma nedenlerimizi sıraladın
White noise ile uyutma, memede uyutma, ayakta 3 saat dans edip şarkı mırıldanarak uyutma. Tüm hatalar check! Bi denemediğim ayaklarıma koyup sallamak kaldı, bir de emzik. Bu ikisine şimdilik direniyorum.
Yani bizde 2 ayina girmeden beraber olduk ve uyanmıştı kendimi rahatsız hissettim sonra da zaten adet oldum henüz bi ikincimiz yok ve nasıl olur diye düşünüyorum çünkü bebegimize kendimizi adarken eşle araya soğukluk girmemeside önemli bir konubenim aklimda ki tek soru
gece biz sevisince fln duymayacaklar mi ? ornegin , uyku arasi 5-10 sn gorup rüya mi sanicaklar ? bu durum nasil etkilecek acaba
Perşembe günü gidecekmiş. Bence de yaparım yaaa, zaten o evde olmasa aslında daha rahat uyucam kıçı başı dağıtıp. Sen 10 günlükken iyi kotarmışsın ama ben 10 günlükken çok acemi ve psikolojik olarak çöküktüm. O sıralarda yapamayabilirdim.Yok kuzum eşin destek oluyorsa hiçbir zorluğu yok hatta biz dedik hiç kimse gelmese de biz bize yetermişiz diyeben de erken gitsinler istedim ben biraz kontrolcü biriyim mutfağım da evde eşyaların falan düzeni değişti mi huzursuz oluyorum herkes gitti kendi düzenimi baştan kurdum evi komple temizledim çekirdek ailemle basbasa kaldık iyi oldu bir nevi. Aile olmanın önemini anlıyorsun eşinle başbaşa kalınca annem doğumdan iki gün önce geldi 1 hafta kaldı gitti ertesi gün kayınvalidem geldi 6 gün kaldı gitti. Ameliyatın 12.gününde tek kaldım evi de temizledim çamaşır da astım ölü toprağını üzerimden attım hasta yatmayı hiç sevmiyorum o yüzden hızlı toparladım
Ya ne güzel hep gezmişsin. Mesela bebeği kanguru ya alıp markete gitmeyi ben de çok istiyorum. Ama şu an kanguru kullanılır mı emin değilim. Bilenler varsa bilgilendirirse çok iyi olur hatta. Bana sanki sling yenidoğan için kanguru az daha büyüyünce gibi geliyor ve bende şu an sadece kanguru var, bebem 18 günlük.Ben çıkıyorum canım iki kere bebişi babannesiyle bırakıp anne baba saati yaptık 1 haftalıkken. 13.günlükken üçümüz yemeğe çıktık. Geçen gün de kardeşimle buluştum bebişi de götürdüm. Arada slinge sarıp markete de çıkıyorum. Çocuğun temiz hava alması lazım. Bizim kız da gezmeyi seviyor anası gibi
Belli bir saat aralığında bizimki de yapıyor. Genelde sabah 10-11 ile öğleden sonra 15 e kadar beni yorduğu oluyor. Ama onun dışında uyuyan bir bebek.Sabah 10:00 oglen 15:30 arasi sifir uyku ama kayan gozler. yani uyumak da istiyor. illahi gogus ustunde yakanda uyuyacagim derdi var bu saatlerde. gece yataginda yatiyor, sabah da, ama oglen saatleri boyle. surekli emme ve bitmeyen bir bez degistirme rutini. bu durumda olup da uyutmayi becerebilen var mi?
Yaa maşallah, ben 18 günlüğünden bahsediyorum. Senin 3 ay olmuş bileYarın tam 90 günlük oluyos kızlarSağlık ocağından aradılar 3 aylık oldunuz diye kilo kontrolü varmış.Yarın sabah tartılcaz bakalım ne olmuş Paşam
Canım aşırı olmadıktan sonra kusmasında sorun yokBenim bebiş çok kusuyor hanımlar, öyle fışkırır gibi değil ama ya çökelek ya da normal süt şeklinde her beslenme sonrasında. Bazen içtiğini kusuyor sanki. Gazını çıkarmaya dikkat ediyorum, beslenme sonrası bir süre dik tutuyorum yine de kusuyor. Annem fazlasını kusuyor diyor ama artık üzülmeye başladım. Sizde durumlar nasıl. Bir de bazen meme krizine giriyor. Memeden hiç ayrılmak istemiyor emiyor 10 dakika uyukluyor kusuyor yine istiyor, dün gece bu şekilde 6 saatten fazla memede kaldı sabah yorulunca uyudu.
Ben valla 2 gecedir 1 uzun uyku yapıyorum artık bebeği uyandırmadan ve yeniden doğdum diyebilirim. Bazen kayınvalideleri dinlemek lazım demekkiBenim doktorum senin kayınvaliden ile aynı şeyi söyledibebek acıkınca ağlar, beslemek için uyandırma dedi. Bizimki maksimum 3.5 saatte bir uykusunda ağlamaya başlıyor, acıktığını anlıyorum uyandırıyorum. Sarılık olmadı bizde ama hala doğrusu bu mu diye şüphem var. 22 günlüğüz.
Yaaa buna bittim yaaaaahaha ayni biz
Gupse Ozay in bebek bakimi ile ilgili videosu
7 saat az canım benimki günün çoğunu uyuyarak geçiriyor. 17 18 saati vardır.Kızlar günde gece dahil, kaç saat uyuyor bebekleriniz benim kız günde toplasan 7 saat anca çok az değil mi ya nasıl büyüyecek bu çocuk uyumadan.?Allahım yardım etsin bizlere
Aynı soru benim de aklımdabenim aklimda ki tek soru
Ben 6. Aydan sonra ayırıcam inş, bu hayaller tabi hayatlar nolur görüncezBiz de ayni şekilde ilerliyoruz bariyerli reflü yatağı almıştım onu taşıyorum gündüz salonda koltuğun üzerinde gece anne yanı park yatağında yatıyor. Üzerinden düşme riski yok kenarları kapalı içim rahat o yüzdenben 1 yaşından sonra odaları ayırmayı düşünüyorum
Aynı fantezi bizde de var çok şükürKızlar benim kızın temiz beze sıçma fantazisi var yao kadar da açıp bekliyorum kirli olana yapsın diye bekliyorum bekliyorum yapmıyor yenisini takıyorum yapıştırıyo hatta çoğu zaman tam değiştirirken yapıyor alt açma örtüsüne şimdi de altını silerken işedi erkek çocuğu gibi yukarı fışkırttı bir kaos yaşadık ama toparladık çok şükür
Bu atak haftalarını takip edenilicemiz bir uygulama var mı biliyor musunuz? Harika haftalar var ama o ücretli galiba, mümkünse ücretsiz arıyorumKaç günlük seninki canım? Biz 32 günlüğüz. Beşinci hafta gerçekten atak haftasiymis.Son iki üç gündür çok zorluyor. Saat yedi sekiz gibi başlıyor on iki bir gibi bitiriyor. Sonra hiçbir şey olmamış gibi uyuyor Kolik demek istemiyorum, kabul etmek istemiyorum YouTube bir videoda gün içinde sakinken gaz masajı yapın boşaltın ki akşam zorlamasin diyor. Daha demin izledim. Bakalım yarından itibaren gündüz masaj yapacağım. Şu anda mememde ve süpürge sesi eşliğinde uyuyor güya.
Emzik benim gönlümün orta yerinde taht kurduEmzik efsane ya ben emzikle günlük rutin işlerimin bir kısmını yapabiliyorumdoğrusu yanlısı yok bu analigin bence ya huzur için her yapilan mubah
İlk zamanlar tolere edilebilir davranışlar yaptı bir kaç gündür sebepsiz ağlamak,uykuya bile gecmekte dahi aşırı zorlanma vs.olustu.41’le mi başladı?? Biz de 36 dk önce 41 olduk. Hep 40’ı çıksın rahatlar diyorlardıyalan mıymış?
bizde cok istiyoruz bakalim su dr a bir gideyim , ok versin bir :)Yani bizde 2 ayina girmeden beraber olduk ve uyanmıştı kendimi rahatsız hissettim sonra da zaten adet oldum henüz bi ikincimiz yok ve nasıl olur diye düşünüyorum çünkü bebegimize kendimizi adarken eşle araya soğukluk girmemeside önemli bir konu
Su an ayni seyi yasiyorum..bu gece bi anda hircinlasti,sicriyor,hep memede durmak istiyor.napcagimi saisrdim su an..uykusuzluktan bayilmak uzereyimAnniş hanımlar nasılsınız ? Umarım herşey yolundadır.Birinci atak donemine hoş gelmedim kizlar.3 gündür sebepsiz aglamalarindan bıktım usandim artık.Mememden düsmüyor agucuk gugucuk bilmiyor arada hikaye aciyordum şuan ona bile tahammülü yok cildirmalik bir bebe oldu bnim küçük kızım.Benden on e doğurup su günleri atlatanlarin desteğine ihtiyacim var kaç gün sonra geçiyor bu durum ? Uykuya geçişe asiri zorlandığı için anne karnındaki ses ile uyutmaya başladım.Mememi bile sinirden almıyor bazen.Hayir sen bu kadar günlük çocuksun nereden ogrendin o siniri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?