2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Olabilir canım Allah kolaylık versin. Beş altıncı haftalarda pik yapıyormuş. Sonra yavaş yavaş azalıyormus. Hayırlısıyla atlatırız inşallah

41’le mi başladı?? Biz de 36 dk önce 41 olduk. Hep 40’ı çıksın rahatlar diyorlardı yalan mıymış?

Kızlar şu an 38 derece ateşle omzumda bebeyle uyumaya çalışıyorum.. Bugün ilk defa çıldırdı yani bu pazar 40 günlük olacak ilk defa bu şekilde bir ağlama krizine girdi. Memeyle savaştı, gaz çıkarmamıza ağladı, kucakta durmadı.. Kolik bebek müziği açtım, karnına fön makinesi tuttum hepsi kısa süreli etki etti. Annem aldı en sonunda kundak yaptı bi de dualar okudu şu an omzumda mışıl mışıl uyuyor bu saatten sonra kolik olma ihtimali var mıdır? İlk defa oldu bu şekilde. 5. Hafta atağı değildir diyorum çünkü benim kız 2 hafta erken doğdu daha atak haftasına vardır diyorum.. Ay ama bi ara yeter diye çığlık atacaktım.

benim aklimda ki tek soru
gece biz sevisince fln duymayacaklar mi ? ornegin , uyku arasi 5-10 sn gorup rüya mi sanicaklar ? bu durum nasil etkilecek acaba
Bı örtü falan mı ortmeli benim 40 çıktı biz daha birlikte olamadık bide yanımızda yatıyor sanki gorucek gibi çekiniyoruz

Paso ya yukluyoruz bizde sermayeyi.

Emzige bende direniyorum ama aksam 22:00’dan bu yana ugrasiyorum. Ancak uykuya daldi gibi. Suan sesler cikariyor uyanacak diye sinirlerim cok bozuldu. Emzik icin doktoruna bir kere daha danisacagim

Kızlar benim bebeğim üşüttü mü acaba, 2 gündür ara ara kusuyor. Kakasıda yeşil, doktora gitmeli miyim?

Ben memede uyutmam yatağıma almam emzik vermem ayakta sallamam telefon TV izletmem 6 ay sadece anne sütü dedim ve bilin bakalım ne oldu valla annelik mekanizması ve bebeğin tercihleri bir araya gelince hicbirsey planlı gitmiyor

gece biz sevisince fln duymayacaklar mi ? ornegin , uyku arasi 5-10 sn gorup rüya mi sanicaklar ? bu durum nasil etkilecek acaba
Yani bizde 2 ayina girmeden beraber olduk ve uyanmıştı kendimi rahatsız hissettim sonra da zaten adet oldum henüz bi ikincimiz yok ve nasıl olur diye düşünüyorum çünkü bebegimize kendimizi adarken eşle araya soğukluk girmemeside önemli bir konu

Perşembe günü gidecekmiş. Bence de yaparım yaaa, zaten o evde olmasa aslında daha rahat uyucam kıçı başı dağıtıp. Sen 10 günlükken iyi kotarmışsın ama ben 10 günlükken çok acemi ve psikolojik olarak çöküktüm. O sıralarda yapamayabilirdim.
Ya ne güzel hep gezmişsin. Mesela bebeği kanguru ya alıp markete gitmeyi ben de çok istiyorum. Ama şu an kanguru kullanılır mı emin değilim. Bilenler varsa bilgilendirirse çok iyi olur hatta. Bana sanki sling yenidoğan için kanguru az daha büyüyünce gibi geliyor ve bende şu an sadece kanguru var, bebem 18 günlük.
Belli bir saat aralığında bizimki de yapıyor. Genelde sabah 10-11 ile öğleden sonra 15 e kadar beni yorduğu oluyor. Ama onun dışında uyuyan bir bebek.
Yarın tam 90 günlük oluyos kızlar Sağlık ocağından aradılar 3 aylık oldunuz diye kilo kontrolü varmış.Yarın sabah tartılcaz bakalım ne olmuş Paşam
Yaa maşallah, ben 18 günlüğünden bahsediyorum. Senin 3 ay olmuş bile Nasıl hızlı geçiyor di mi
Canım aşırı olmadıktan sonra kusmasında sorun yok
Ben valla 2 gecedir 1 uzun uyku yapıyorum artık bebeği uyandırmadan ve yeniden doğdum diyebilirim. Bazen kayınvalideleri dinlemek lazım demekki
ahaha ayni biz
Gupse Ozay in bebek bakimi ile ilgili videosu

Yaaa buna bittim yaaaa kesinlikle mükemmel tespit yani kesinlikle
Kızlar günde gece dahil, kaç saat uyuyor bebekleriniz benim kız günde toplasan 7 saat anca çok az değil mi ya nasıl büyüyecek bu çocuk uyumadan.?Allahım yardım etsin bizlere
7 saat az canım benimki günün çoğunu uyuyarak geçiriyor. 17 18 saati vardır.
Aynı soru benim de aklımda sanki her şeyi hatırlayacak ve psikolojisini bozucam çocuğun gibi geliyor
Ben 6. Aydan sonra ayırıcam inş, bu hayaller tabi hayatlar nolur görüncez
Aynı fantezi bizde de var çok şükür dediğin gibi özellikle bitsin yapsın diye beklemem rağmen, temiz bezi takınca foşur foşur bırakıyor
Bu atak haftalarını takip edenilicemiz bir uygulama var mı biliyor musunuz? Harika haftalar var ama o ücretli galiba, mümkünse ücretsiz arıyorum
Emzik efsane ya ben emzikle günlük rutin işlerimin bir kısmını yapabiliyorum doğrusu yanlısı yok bu analigin bence ya huzur için her yapilan mubah
Emzik benim gönlümün orta yerinde taht kurdu uyuturken efso oluyor. Bir ağzına veriyorum, iki cok cok yapıp bayılıyor. Sonra ağızdan emziği alış, istiklal marşı ve kapanış

bizde cok istiyoruz bakalim su dr a bir gideyim , ok versin bir :)

Su an ayni seyi yasiyorum..bu gece bi anda hircinlasti,sicriyor,hep memede durmak istiyor.napcagimi saisrdim su an..uykusuzluktan bayilmak uzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…