2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşallah bir an önce atlatır yavrucak

Çok geçmiş olsun canım. Dualarımız bebişinle. Çabucak atlatır inşallah. Benim de şu anda en büyük korkum oğlumun ve eşimin okuldan hastalık getirmesi

Kızlar ya 4 ocakta iznim bitiyo benim ,öğretmenim. Diğer gruplara da yazdım. Heyet raporu Ankarada hangi hastane verir acaba. İlla tanıdıkk mı olması lazım.Tanıdık doktorda yok napcam ben
Aynı dertten muzdaribim. İkinci dönem için bulsam. Ücretsiz izin de şu ekonomik şartlarda zorlayacak. Bulan buluyor valla. Buralarda paylasmazlar herhalde veriyorsalar bile. Umarım bulursun canım.

Aynı dertten muzdaribim. İkinci dönem için bulsam. Ücretsiz izin de şu ekonomik şartlarda zorlayacak. Bulan buluyor valla. Buralarda paylasmazlar herhalde veriyorsalar bile. Umarım bulursun canım.
Bulan alan varsa özelden yazsın bana cidden çok ihtiyacım var . , Ücretsiz izne ayrılamam kredi ödüyoruz bide bebeğim daha çok küçük premature doğdu zaten

Oyyy guzum çok geçmiş olsun..biliyorum bu virüsü çok tehlikeli evet .Aşısı var Synagis diye .Premature olduğu için doktorumuz sağolsun rapor çıkarttırdı.Normalde fiyatı 5.600 liraymış.öğrenincr şok olmuştum. Rabbim tez zamanda şifa versin inş.

Akıllı kızım anlar beni doğmak için babasının maaşını bekledi benim kızım 15 inden sonra geldi asker çocuğu anlar halden
Asker çocukları hep aynı sanırım. Ben doğum için 3 kasım hissetmiyodum demiştim eşim de nöbetim falan var 5 kasım bana çok uygun 5 kasım da doğsun demişti babasını dinledi tam bir babacı

Ah yavrum Kolayca en kisa surede atlatsin yavrucak. Size de sabirlar diliyorum.

Kızlar ya 4 ocakta iznim bitiyo benim ,öğretmenim. Diğer gruplara da yazdım. Heyet raporu Ankarada hangi hastane verir acaba. İlla tanıdıkk mı olması lazım.Tanıdık doktorda yok napcam ben
Hepimiz aynı dertteyiz sanırım. Ücretsize ayrılmamı eşim istemiyordu dün yine konuştuk eşime hak verdim bende. Ben rapor işini şöyle yapcam ilk kendi doğum doktorumdan isticem. Sonra özel hastanelere sorcam.

gecmis olsun kuzum , insallah hzilica toparlar bebegin

Parmak emiyor çok fena, şap şup. Parmak ağzında uykuya daldı. Emziğe mi işaret bu???
Parmak emen bebek emzik kabul etmiyor kardeşimden biliyorum o da parmağını emerdi şu an 30 yaşın da hala parmağı ağzına gider. Bizim baktığımızı görünce de mahçup olur. Annemin yapmadığı kalmadı. Yara bandı yapıştırmak ve acı biber sürmek bunlara dahil Onlar bile vazgeçiremedi. Ama uzmanlar bir yolunu bulmuşlarsa bilmiyorum

Yine kriz yaşadık evde. Emzirdim üzerine mama bile verdim. Tüm işlerimi hallederim uyurken diyordum yok sürekli ağlıyor emmek istiyor iyice alıştı memede kalmaya sinirden oturdum onla bir ben de ağladım
Bağırsak gazı vardır ya da kakası. Bebekler bu ikisine emme refleksi olarak cevap veriyor. Biz de dün kriz gibi yaşadık. Ama ben kakası olduğunu biliyordum ve hareketlerini izlediğim de hep sanki açmış gibi aranıyordu ve memeyi verince sakinleşti. Çünkü bebeğin beyni o an kaka yapmayı düşmüyor bence emmeyi düşünüyor. Sabaha karşı kakasını yaptı rahatladı. Şu an da uyumuyor ama açmış gibi de aranmıyor. Yarı uykulu. Bakalım bende Derince dalmasını bekliyorum

Canım senin çocuğun prematüre. Gelişimsel pediatri bölümünden rapor alırsan sanırım uzatabiliyorsun izin durumunu virginiastat öyle yaptığını söylemişti

Ankara'da mısın cnm sende.Bende kendi doğum doktoruma sorcam bakalım ne diycek. Aslında 105.maddeye dayaranak premature olduğu için bakıma muhtaç diye 3 ay refakatçi izni isicem alabilirsem ondan alcam eğer onu vermezse Heyet raporu istiycem

Canım senin çocuğun prematüre. Gelişimsel pediatri bölümünden rapor alırsan sanırım uzatabiliyorsun izin durumunu virginiastat öyle yaptığını söylemişti
AA ciddi mi bilmiyordum canım.Ne diyip alabiliriz ? virginiastat canım bana ulaşır mısın rapor konusunda ..

Çok çok geçmiş olsun, tez zamanda toparlayacak inşallah

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin hemencecik toparlansın Benim oğlum da okula gidiyor çok korkuyorum hastalık taşımasından
Benim de 8 ocakta bitiyor. Bu ülke koşullarında hele ikiz bebekle ücretsiz izin imkansız bizim için. Kendi doktorum üniversitede prof üniversite çok soruşturma geçirdiği için veremeyeceğini söyledi Ama 10 gün 10 gün tek hekim raporlarını seve seve veririm dedi. O da benim işime gelmiyor. Özelde doğum yaptıysan kendi doktorun en az bir kez verir. Özel hastanelerde parayla verenler varmış araştırıyoruz biz de bir hemşire ablamız aracılığıyla
Parmak emiyor çok fena, şap şup. Parmak ağzında uykuya daldı. Emziğe mi işaret bu???
Emziği az vereyim dedim baktım nasıl şap şup parmak emiyor. Korkumdan geri verdim parmak emeceğine emzik emsin dedim Refakatçi izni oluyor mu canım? Bi sonuca ulaşırsan bana da haber et. Tüm şartları zorlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…