Çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumKızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen 1 aylık bebeğim çok hasta dün doktora götürdüm öksürük burun tıkanıklığı vardı RSV virüsü bulaşmış kızımabebekleri etkiliyormuş ortaokulda abisi var o getirdi eve muhtemelen
Bir hafta zor geçer dedi doktor savaşacak hastalıkla eğer kötüleşirse yatırabiliriz dedi
Allah sizin bebeklerinizle beraber saklasın yavrumu dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım. Dualarımız bebişinle. Çabucak atlatır inşallah. Benim de şu anda en büyük korkum oğlumun ve eşimin okuldan hastalık getirmesiKızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen 1 aylık bebeğim çok hasta dün doktora götürdüm öksürük burun tıkanıklığı vardı RSV virüsü bulaşmış kızımabebekleri etkiliyormuş ortaokulda abisi var o getirdi eve muhtemelen
Bir hafta zor geçer dedi doktor savaşacak hastalıkla eğer kötüleşirse yatırabiliriz dedi
Aynı dertten muzdaribim. İkinci dönem için bulsam. Ücretsiz izin de şu ekonomik şartlarda zorlayacak. Bulan buluyor valla. Buralarda paylasmazlar herhalde veriyorsalar bile. Umarım bulursun canım.Kızlar ya 4 ocakta iznim bitiyo benim ,öğretmenim. Diğer gruplara da yazdım. Heyet raporu Ankarada hangi hastane verir acaba. İlla tanıdıkk mı olması lazım.Tanıdık doktorda yok napcam ben
Bulan alan varsa özelden yazsın bana cidden çok ihtiyacım var . ,Aynı dertten muzdaribim. İkinci dönem için bulsam. Ücretsiz izin de şu ekonomik şartlarda zorlayacak. Bulan buluyor valla. Buralarda paylasmazlar herhalde veriyorsalar bile. Umarım bulursun canım.
Oyyy guzum çok geçmiş olsun..biliyorum bu virüsü çok tehlikeli evet .Aşısı var Synagis diye .Premature olduğu için doktorumuz sağolsun rapor çıkarttırdı.Normalde fiyatı 5.600 liraymış.öğrenincr şok olmuştum. Rabbim tez zamanda şifa versin inş.Kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen 1 aylık bebeğim çok hasta dün doktora götürdüm öksürük burun tıkanıklığı vardı RSV virüsü bulaşmış kızımabebekleri etkiliyormuş ortaokulda abisi var o getirdi eve muhtemelen
Asker çocukları hep aynı sanırım. Ben doğum için 3 kasım hissetmiyodum demiştim eşim de nöbetim falan var 5 kasım bana çok uygun 5 kasım da doğsun demişti babasını dinledi tam bir babacıAkıllı kızım anlar benidoğmak için babasının maaşını bekledi benim kızım 15 inden sonra geldi asker çocuğu anlar halden
Ah yavrumKızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen 1 aylık bebeğim çok hasta dün doktora götürdüm öksürük burun tıkanıklığı vardı RSV virüsü bulaşmış kızımabebekleri etkiliyormuş ortaokulda abisi var o getirdi eve muhtemelen
Hepimiz aynı dertteyiz sanırım. Ücretsize ayrılmamı eşim istemiyordu dün yine konuştuk eşime hak verdim bende. Ben rapor işini şöyle yapcam ilk kendi doğum doktorumdan isticem. Sonra özel hastanelere sorcam.Kızlar ya 4 ocakta iznim bitiyo benim ,öğretmenim. Diğer gruplara da yazdım. Heyet raporu Ankarada hangi hastane verir acaba. İlla tanıdıkk mı olması lazım.Tanıdık doktorda yok napcam ben
gecmis olsun kuzum , insallah hzilica toparlar bebeginKızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen 1 aylık bebeğim çok hasta dün doktora götürdüm öksürük burun tıkanıklığı vardı RSV virüsü bulaşmış kızımabebekleri etkiliyormuş ortaokulda abisi var o getirdi eve muhtemelen
Parmak emen bebek emzik kabul etmiyor kardeşimden biliyorum o da parmağını emerdi şu an 30 yaşın da hala parmağı ağzına gider. Bizim baktığımızı görünce de mahçup olur. Annemin yapmadığı kalmadı. Yara bandı yapıştırmak ve acı biber sürmek bunlara dahilParmak emiyor çok fena, şap şup. Parmak ağzında uykuya daldı. Emziğe mi işaret bu???
Bağırsak gazı vardır ya da kakası. Bebekler bu ikisine emme refleksi olarak cevap veriyor. Biz de dün kriz gibi yaşadık. Ama ben kakası olduğunu biliyordum ve hareketlerini izlediğim de hep sanki açmış gibi aranıyordu ve memeyi verince sakinleşti. Çünkü bebeğin beyni o an kaka yapmayı düşmüyor bence emmeyi düşünüyor. Sabaha karşı kakasını yaptı rahatladı. Şu an da uyumuyor ama açmış gibi de aranmıyor. Yarı uykulu. Bakalım bende Derince dalmasını bekliyorumYine kriz yaşadık evde. Emzirdim üzerine mama bile verdim. Tüm işlerimi hallederim uyurken diyordum yok sürekli ağlıyor emmek istiyor iyice alıştı memede kalmaya sinirden oturdum onla bir ben de ağladım
Canım senin çocuğun prematüre. Gelişimsel pediatri bölümünden rapor alırsan sanırım uzatabiliyorsun izin durumunuKızlar ya 4 ocakta iznim bitiyo benim ,öğretmenim. Diğer gruplara da yazdım. Heyet raporu Ankarada hangi hastane verir acaba. İlla tanıdıkk mı olması lazım.Tanıdık doktorda yok napcam ben
Ankara'da mısın cnm sende.Bende kendi doğum doktoruma sorcam bakalım ne diycek. Aslında 105.maddeye dayaranak premature olduğu için bakıma muhtaç diye 3 ay refakatçi izni isicem alabilirsem ondan alcamHepimiz aynı dertteyiz sanırım. Ücretsize ayrılmamı eşim istemiyordu dün yine konuştuk eşime hak verdim bende. Ben rapor işini şöyle yapcam ilk kendi doğum doktorumdan isticem. Sonra özel hastanelere sorcam.
AA ciddi mi bilmiyordum canım.Ne diyip alabiliriz ?Canım senin çocuğun prematüre. Gelişimsel pediatri bölümünden rapor alırsan sanırım uzatabiliyorsun izin durumunuvirginiastat öyle yaptığını söylemişti
Kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen 1 aylık bebeğim çok hasta dün doktora götürdüm öksürük burun tıkanıklığı vardı RSV virüsü bulaşmış kızımabebekleri etkiliyormuş ortaokulda abisi var o getirdi eve muhtemelen
Çok geçmiş olsunKızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen 1 aylık bebeğim çok hasta dün doktora götürdüm öksürük burun tıkanıklığı vardı RSV virüsü bulaşmış kızımabebekleri etkiliyormuş ortaokulda abisi var o getirdi eve muhtemelen
Ayyy öyle gibi bi dene istersen bende 1 haftaya 1 aylık olucak hemen vericem inşallah tutarParmak emiyor çok fena, şap şup. Parmak ağzında uykuya daldı. Emziğe mi işaret bu???
Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin hemencecik toparlansınKızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen 1 aylık bebeğim çok hasta dün doktora götürdüm öksürük burun tıkanıklığı vardı RSV virüsü bulaşmış kızımabebekleri etkiliyormuş ortaokulda abisi var o getirdi eve muhtemelen
Benim de 8 ocakta bitiyor. Bu ülke koşullarında hele ikiz bebekle ücretsiz izin imkansız bizim için. Kendi doktorum üniversitede prof üniversite çok soruşturma geçirdiği için veremeyeceğini söylediKızlar ya 4 ocakta iznim bitiyo benim ,öğretmenim. Diğer gruplara da yazdım. Heyet raporu Ankarada hangi hastane verir acaba. İlla tanıdıkk mı olması lazım.Tanıdık doktorda yok napcam ben
Emziği az vereyim dedim baktım nasıl şap şup parmak emiyor. Korkumdan geri verdim parmak emeceğine emzik emsin dedimParmak emiyor çok fena, şap şup. Parmak ağzında uykuya daldı. Emziğe mi işaret bu???
Refakatçi izni oluyor mu canım? Bi sonuca ulaşırsan bana da haber et. Tüm şartları zorlıcamAnkara'da mısın cnm sende.Bende kendi doğum doktoruma sorcam bakalım ne diycek. Aslında 105.maddeye dayaranak premature olduğu için bakıma muhtaç diye 3 ay refakatçi izni isicem alabilirsem ondan alcameğer onu vermezse Heyet raporu istiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?