- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Bence de zor canım. Haklısın yani. Ama yapacak bir şey yok. Her çocuk farklı. Zamanla düzene girer merak etme. Hep böyle kalmaz.Valla yatağında yatıyorsa ne güzel keşke benim kızım da yatağında yatsaaynı yatakta zor gerçekten
gecen Tiktok da gordum de biri yazmis ki “ en iyi anne bendim ta ki anne olana kadar “Bence içinden geldiği gibi yap. Ben şimdiden yorum yapmak istemiyorum. Yaşayıp göreceğiz hepimiz. Hepimiz farklı şeyler deneyimleyecegiz. Çünkü hepimizin bebekleri farklı özelliklere sahip. Eskiden olsa üst perdeden ahkam keserdim de birincide öyle olmadı ondan sesimi cikarmiyorum
Aynen öyle canım. Karşıdan annelik kolay. Oğlum altı yaşında onunla yatmaya bayılıyorum. O ayrı bayılıyorgecen Tiktok da gordum de biri yazmis ki “ en iyi anne bendim ta ki anne olana kadar “
Ben biraz buyusun yatiririm bizimle. Cunku ikinci cocugu yapar miyim bilmiyorum o yuzden icimde kalmasin bisiler . cok da hizli buyuyorlar. 5 haftta once ki haline bakiyorum , bir de simdiki haline
Cok uzuldum.Geceleri yaşıyorum aynısını, katılarak ağlıyor meme vermezsem. Dün 6 saatten uzun sürdü. Ben emdirirken uyumayayım diye annem de başımda nöbet tuttu. En son ağladım ne olur uyu kızım dedim, yorgunluktan uyudu sonra. Yorgunluktan uykum geliyor ara ara dalıyorum, ne yapacağımı şaşırdım.
Kızlar benim kızın temiz beze sıçma fantazisi var yao kadar da açıp bekliyorum kirli olana yapsın diye bekliyorum bekliyorum yapmıyor yenisini takıyorum yapıştırıyo hatta çoğu zaman tam değiştirirken yapıyor alt açma örtüsüne şimdi de altını silerken işedi erkek çocuğu gibi yukarı fışkırttı bir kaos yaşadık ama toparladık çok şükür
Anniş hanımlar nasılsınız ? Umarım herşey yolundadır.Birinci atak donemine hoş gelmedim kizlar.3 gündür sebepsiz aglamalarindan bıktım usandim artık.Mememden düsmüyor agucuk gugucuk bilmiyor arada hikaye aciyordum şuan ona bile tahammülü yok cildirmalik bir bebe oldu bnim küçük kızım.Benden on e doğurup su günleri atlatanlarin desteğine ihtiyacim var kaç gün sonra geçiyor bu durum ? Uykuya geçişe asiri zorlandığı için anne karnındaki ses ile uyutmaya başladım.Mememi bile sinirden almıyor bazen.Hayir sen bu kadar günlük çocuksun nereden ogrendin o siniri
Bir kerede üç bez ve alt değiştirme bezi kirletiyor benimkiKızlar benim kızın temiz beze sıçma fantazisi var yao kadar da açıp bekliyorum kirli olana yapsın diye bekliyorum bekliyorum yapmıyor yenisini takıyorum yapıştırıyo hatta çoğu zaman tam değiştirirken yapıyor alt açma örtüsüne şimdi de altını silerken işedi erkek çocuğu gibi yukarı fışkırttı bir kaos yaşadık ama toparladık çok şükür
Aynı cümlelerBir kerede üç bez ve alt değiştirme bezi kirletiyor benimkiSağ gösterip sol vuruyor. Totoya dikkatleri çekip çiş de yapıyor bakakalıyorum Senin kız da masallah erkeklere taş çıkarır Ben bazen fırça atıyorum bu bez kaç para haberin var mı diye
Kaç günlük seninki canım? Biz 32 günlüğüz. Beşinci hafta gerçekten atak haftasiymis.Anniş hanımlar nasılsınız ? Umarım herşey yolundadır.Birinci atak donemine hoş gelmedim kizlar.3 gündür sebepsiz aglamalarindan bıktım usandim artık.Mememden düsmüyor agucuk gugucuk bilmiyor arada hikaye aciyordum şuan ona bile tahammülü yok cildirmalik bir bebe oldu bnim küçük kızım.Benden on e doğurup su günleri atlatanlarin desteğine ihtiyacim var kaç gün sonra geçiyor bu durum ? Uykuya geçişe asiri zorlandığı için anne karnındaki ses ile uyutmaya başladım.Mememi bile sinirden almıyor bazen.Hayir sen bu kadar günlük çocuksun nereden ogrendin o siniri
Hiç güleceğim yoktuAynı cümlelerkızım bir bez 2.5 lira kendine gel diyorum. Bir kere de direkt alt açmasına işedi babannesi üstü ıslanmasın diye kucagina aldı babannesinin avucuna sıçtı
Buraya yazdım mi bilmiyorum 15.gun kontrolünde doktorun tartısına işedikHiç güleceğim yoktuFena senin cimcime Bizim pişik var diye doktorumuz altını temizledikten sonra hava alsın dedi. Daha ilk denemede alt açma bezine kaka yaptı. Korkuyorum daha neler yapacak diye
Emzik efsane ya ben emzikle günlük rutin işlerimin bir kısmını yapabiliyorumGecec12 gibi, 3 gibi, sabah 6 gibi buralarda takılma nedenlerimizi sıraladın
White noise ile uyutma, memede uyutma, ayakta 3 saat dans edip şarkı mırıldanarak uyutma. Tüm hatalar check! Bi denemediğim ayaklarıma koyup sallamak kaldı, bir de emzik. Bu ikisine şimdilik direniyorum.
41. Günümüz bizim fakat bir kaç gün öncesine kadsr böyle büyük dertlerimiz yoktu açıkçası daha ufak sorunlardi şimdi çok büyük porblemler yaşatıyor bana en üst seviyesi bu hafta sanırımKaç günlük seninki canım? Biz 32 günlüğüz. Beşinci hafta gerçekten atak haftasiymis.Son iki üç gündür çok zorluyor. Saat yedi sekiz gibi başlıyor on iki bir gibi bitiriyor. Sonra hiçbir şey olmamış gibi uyuyor Kolik demek istemiyorum, kabul etmek istemiyorum YouTube bir videoda gün içinde sakinken gaz masajı yapın boşaltın ki akşam zorlamasin diyor. Daha demin izledim. Bakalım yarından itibaren gündüz masaj yapacağım. Şu anda mememde ve süpürge sesi eşliğinde uyuyor güya.
bizdr de ayni canim. boklu bezi oluncada huysuzlaniyor artik.Kızlar benim kızın temiz beze sıçma fantazisi var yao kadar da açıp bekliyorum kirli olana yapsın diye bekliyorum bekliyorum yapmıyor yenisini takıyorum yapıştırıyo hatta çoğu zaman tam değiştirirken yapıyor alt açma örtüsüne şimdi de altını silerken işedi erkek çocuğu gibi yukarı fışkırttı bir kaos yaşadık ama toparladık çok şükür
bizimkide sedye ye isediBuraya yazdım mi bilmiyorum 15.gun kontrolünde doktorun tartısına işedikbezini çıkarıp tartıya koydu koyar koymaz işedi doktor da bakakaldi ay tutamadım diyo adam
yanindaysak canim yatiriyoruz yuz ustu , cok seviyor ama oda da tek birakicaksak , sirt ustu yada yan yatiriyoruzKızlar bebişleri gece yüz üstü yatırıyor musunuz benim bebek öyle uyumak istiyor daha huzurlu rahat oluyor ama korkuyorum
Gece dibimde anne yanında yatıyor canım ben de en ufak mızırtısına uyanırım ama bilemedimbizimkide sedye ye isedi
yanindaysak canim yatiriyoruz yuz ustu , cok seviyor ama oda da tek birakicaksak , sirt ustu yada yan yatiriyoruz
gece ben artik yorguktan kucuk seslere uyanmiyorum artik o yuzden cesaret edemiyorumGece dibimde anne yanında yatıyor canım ben de en ufak mızırtısına uyanırım ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?