2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
gecen Tiktok da gordum de biri yazmis ki “ en iyi anne bendim ta ki anne olana kadar “
Ben biraz buyusun yatiririm bizimle. Cunku ikinci cocugu yapar miyim bilmiyorum o yuzden icimde kalmasin bisiler . cok da hizli buyuyorlar. 5 haftta once ki haline bakiyorum , bir de simdiki haline

Aynen öyle canım. Karşıdan annelik kolay. Oğlum altı yaşında onunla yatmaya bayılıyorum. O ayrı bayılıyor

Cok uzuldum. Geceleri cok daha zor olmali. ben geceleri youtube'dan bir ses videosu buldum ona alistirdim, gece hemen emiyor ve uykuya daliyor (colicky baby white noise yazin cikiyor) ama ne hikmetse gunduz hicbir ise yaramiyor.

Kızlar benim kızın temiz beze sıçma fantazisi var ya o kadar da açıp bekliyorum kirli olana yapsın diye bekliyorum bekliyorum yapmıyor yenisini takıyorum yapıştırıyo hatta çoğu zaman tam değiştirirken yapıyor alt açma örtüsüne şimdi de altını silerken işedi erkek çocuğu gibi yukarı fışkırttı bir kaos yaşadık ama toparladık çok şükür

Anniş hanımlar nasılsınız ? Umarım herşey yolundadır.Birinci atak donemine hoş gelmedim kizlar.3 gündür sebepsiz aglamalarindan bıktım usandim artık.Mememden düsmüyor agucuk gugucuk bilmiyor arada hikaye aciyordum şuan ona bile tahammülü yok cildirmalik bir bebe oldu bnim küçük kızım.Benden on e doğurup su günleri atlatanlarin desteğine ihtiyacim var kaç gün sonra geçiyor bu durum ? Uykuya geçişe asiri zorlandığı için anne karnındaki ses ile uyutmaya başladım.Mememi bile sinirden almıyor bazen.Hayir sen bu kadar günlük çocuksun nereden ogrendin o siniri

Allahııımm aynı şeyler. 3 bez değiştirdiğimi biliyorum bizim kedi kumu değiştirir değiştirmez girer bi kontrol eder denerdi. Bu arkadaşlar da öyle demek ki.

Gecec12 gibi, 3 gibi, sabah 6 gibi buralarda takılma nedenlerimizi sıraladın
White noise ile uyutma, memede uyutma, ayakta 3 saat dans edip şarkı mırıldanarak uyutma. Tüm hatalar check! Bi denemediğim ayaklarıma koyup sallamak kaldı, bir de emzik. Bu ikisine şimdilik direniyorum.

Bir kerede üç bez ve alt değiştirme bezi kirletiyor benimki Sağ gösterip sol vuruyor. Totoya dikkatleri çekip çiş de yapıyor bakakalıyorum Senin kız da masallah erkeklere taş çıkarır Ben bazen fırça atıyorum bu bez kaç para haberin var mı diye

Aynı cümleler kızım bir bez 2.5 lira kendine gel diyorum. Bir kere de direkt alt açmasına işedi babannesi üstü ıslanmasın diye kucagina aldı babannesinin avucuna sıçtı

Kaç günlük seninki canım? Biz 32 günlüğüz. Beşinci hafta gerçekten atak haftasiymis. Son iki üç gündür çok zorluyor. Saat yedi sekiz gibi başlıyor on iki bir gibi bitiriyor. Sonra hiçbir şey olmamış gibi uyuyor Kolik demek istemiyorum, kabul etmek istemiyorum YouTube bir videoda gün içinde sakinken gaz masajı yapın boşaltın ki akşam zorlamasin diyor. Daha demin izledim. Bakalım yarından itibaren gündüz masaj yapacağım. Şu anda mememde ve süpürge sesi eşliğinde uyuyor güya.

Aynı cümleler kızım bir bez 2.5 lira kendine gel diyorum. Bir kere de direkt alt açmasına işedi babannesi üstü ıslanmasın diye kucagina aldı babannesinin avucuna sıçtı
Hiç güleceğim yoktu Fena senin cimcime Bizim pişik var diye doktorumuz altını temizledikten sonra hava alsın dedi. Daha ilk denemede alt açma bezine kaka yaptı. Korkuyorum daha neler yapacak diye

Hiç güleceğim yoktu Fena senin cimcime Bizim pişik var diye doktorumuz altını temizledikten sonra hava alsın dedi. Daha ilk denemede alt açma bezine kaka yaptı. Korkuyorum daha neler yapacak diye
Buraya yazdım mi bilmiyorum 15.gun kontrolünde doktorun tartısına işedik bezini çıkarıp tartıya koydu koyar koymaz işedi doktor da bakakaldi ay tutamadım diyo adam

Emzik efsane ya ben emzikle günlük rutin işlerimin bir kısmını yapabiliyorum doğrusu yanlısı yok bu analigin bence ya huzur için her yapilan mubah

41. Günümüz bizim fakat bir kaç gün öncesine kadsr böyle büyük dertlerimiz yoktu açıkçası daha ufak sorunlardi şimdi çok büyük porblemler yaşatıyor bana en üst seviyesi bu hafta sanırım

Kızlar bebişleri gece yüz üstü yatırıyor musunuz benim bebek öyle uyumak istiyor daha huzurlu rahat oluyor ama korkuyorum

bizdr de ayni canim. boklu bezi oluncada huysuzlaniyor artik.
ben kullan at 100 tane alt acma bezi almistim . birakiyorum ona yapiyor. yoksa bir keresinde arka araya 5 tane bez degistirdigimi hatirliyorum

Buraya yazdım mi bilmiyorum 15.gun kontrolünde doktorun tartısına işedik bezini çıkarıp tartıya koydu koyar koymaz işedi doktor da bakakaldi ay tutamadım diyo adam
bizimkide sedye ye isedi
Kızlar bebişleri gece yüz üstü yatırıyor musunuz benim bebek öyle uyumak istiyor daha huzurlu rahat oluyor ama korkuyorum
yanindaysak canim yatiriyoruz yuz ustu , cok seviyor ama oda da tek birakicaksak , sirt ustu yada yan yatiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…