- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Aynen canım rapor konusu çok canımı sıkıyo. ne yapalım çok küçükler hala.Ücretsiz izinde alamam Malesef. Canım prematüre olduğu için refakatçi izni istiycem bkalım 3 ay oluyomuş hatta doktor 3 ay dah uzatabiliyomuş gerek görürseÇok geçmiş olsun Allahım şifa versin hemencecik toparlansınBenim oğlum da okula gidiyor çok korkuyorum hastalık taşımasından
Benim de 8 ocakta bitiyor. Bu ülke koşullarında hele ikiz bebekle ücretsiz izin imkansız bizim için. Kendi doktorum üniversitede prof üniversite çok soruşturma geçirdiği için veremeyeceğini söylediAma 10 gün 10 gün tek hekim raporlarını seve seve veririm dedi. O da benim işime gelmiyor. Özelde doğum yaptıysan kendi doktorun en az bir kez verir. Özel hastanelerde parayla verenler varmış araştırıyoruz biz de bir hemşire ablamız aracılığıyla
Emziği az vereyim dedim baktım nasıl şap şup parmak emiyor. Korkumdan geri verdim parmak emeceğine emzik emsin dedim
Refakatçi izni oluyor mu canım? Bi sonuca ulaşırsan bana da haber et. Tüm şartları zorlıcam
Ayyy öyle gibi bi dene istersen bende 1 haftaya 1 aylık olucak hemen vericem inşallah tutar
Çok geçmiş olsun canım benim, tez zamanda atlatırsınız umarımKızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen 1 aylık bebeğim çok hasta dün doktora götürdüm öksürük burun tıkanıklığı vardı RSV virüsü bulaşmış kızımabebekleri etkiliyormuş ortaokulda abisi var o getirdi eve muhtemelen
Bir hafta zor geçer dedi doktor savaşacak hastalıkla eğer kötüleşirse yatırabiliriz dedi
Allah sizin bebeklerinizle beraber saklasın yavrumu dualarınızı bekliyorum
Bence emziğe işaret. Bizimki de öyle bırak parmağı elini yiyor, kendimi parçalıyorParmak emiyor çok fena, şap şup. Parmak ağzında uykuya daldı. Emziğe mi işaret bu???
Keşke ben de böyle olabilsemBen ve yavrum
MaşallahKızlar, bugün 18 günlüğüz kontrole gittik. Çok şükür kilo almış çok güzel, 3450 gram olmuş. 7 gün önceki son kontrolde yetersiz kilo almıştı ve kilosu 2850 gramdı. Tabi bu kiloda mamanın payı çok büyük ama yapacak bir şey yok doysun büyüsün de yavrum
Sarılık değeri de 3 çıktı, "bu hafta ve bu değerden sonra sarılık riski geçti diyebiliriz" dedi.
Kendi aramızda konuştuğumuz şu gece uyandırmama konusunu da sordum. Dedi ki "Gece bir kere max 3,5-4 saate kadar uzun uyku yapabilirsiniz. Doğum kilosu düşük olan bebeklerde gündüz 2-3 saatin çok aşılmasını istemiyoruz, çünkü bu karaciğerini yoruyor bebeklerin" dedi doktorumuz. Bizim doğum kilomuz 2960tı, o sebeple bu detayı ekledi yani. Ben de şu an bu şekilde yapıyorum. Gece bir kere 4 saate kadar uyutuyoruz ben de o arada bir güzel uyuyorum. Ondan sonraki tüm uykuları max 2-3 saatte organize ediyorum. Hatta gündüz daha kısa aralıklarla alıp beslediğim de çok oluyor. Doğum kilosu düşük olmayanlar bebeklerin uyanmasını da bekleyebilir bence 3,5 saate kadar.
Bi sonuç alırsanız bana da haber edin mutlakaÇok geçmiş olsun Allahım şifa versin hemencecik toparlansınBenim oğlum da okula gidiyor çok korkuyorum hastalık taşımasından
Benim de 8 ocakta bitiyor. Bu ülke koşullarında hele ikiz bebekle ücretsiz izin imkansız bizim için. Kendi doktorum üniversitede prof üniversite çok soruşturma geçirdiği için veremeyeceğini söylediAma 10 gün 10 gün tek hekim raporlarını seve seve veririm dedi. O da benim işime gelmiyor. Özelde doğum yaptıysan kendi doktorun en az bir kez verir. Özel hastanelerde parayla verenler varmış araştırıyoruz biz de bir hemşire ablamız aracılığıyla
Emziği az vereyim dedim baktım nasıl şap şup parmak emiyor. Korkumdan geri verdim parmak emeceğine emzik emsin dedim
Refakatçi izni oluyor mu canım? Bi sonuca ulaşırsan bana da haber et. Tüm şartları zorlıcam
doktor doyduğunun göstergesi dedi geçtio hickirik bizde de var. meme cok doluysa ve hizla bosaliyorsa , ki benim kiz saldirarak emiyor, midede hava oluyormus. boylece hickirik. surekli gazini cikarmaya calisiyorum ama hickirik bitmedi
Bugün bebeğim neredeyse 1 2 saat uyanık kaldı az önce emzirdim yine uyudu . Gaz sıkıntısı bugün yok çıkardı hep gazını minik bir kaka yaptı cisli bezi de her zamanki gibiydi . Normal mi?
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatır kuzucukKızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen 1 aylık bebeğim çok hasta dün doktora götürdüm öksürük burun tıkanıklığı vardı RSV virüsü bulaşmış kızımabebekleri etkiliyormuş ortaokulda abisi var o getirdi eve muhtemelen
Bir hafta zor geçer dedi doktor savaşacak hastalıkla eğer kötüleşirse yatırabiliriz dedi
Allah sizin bebeklerinizle beraber saklasın yavrumu dualarınızı bekliyorum
Baktım uyuyor bende yattım öyle uyumuşum. Gün içinde ara ara uyuyorum asla gece uykusunun yerini tutmuyor . Çok zor olmaya başladı ya hadi hayırlısı.Ben çözemedim bu yenidoğan denen arkadaşları. Neyi anlatsak sorsak herkes normal diyor, doktor normal diyor. İyi de gece uyumuyor benimkisi. Bi bebe düşünün şükür 41 günlük olmuş, ama gece 11 gibi uyanıyor sabah 4-5’lere kadar yarı uyanık yarı sersem, bazen ağlamaklı, bazen dinç kalıyor. Sonra sabaha karşı uyuyor öğlen uyanıyorve gündüz de uyumaya devam ediyor. İkinci öğretim öğrencisi gibi. Sanki bana genç! Oldu olacak kahveni kap gel netflix’te dizi keyfi yapalım! Boşuna beşik işgal etme!!!
Çözemedim ben, ne normal ne değil anlamadım.
Aaa hıçkırık doyduğunun işaretimiymiş? Benim kız karnımda da hıçkırırdı.Günde 2 defa 10 dakika tutuyor.doktor doyduğunun göstergesi dedi geçtişu gaz belasını bi atlatsaydık.
AYnen benimkinide çok tutuyo hıçkırıç.dakikalarca geçmiyo emzirince daha çbuk geçiyoAaa hıçkırık doyduğunun işaretimiymiş? Benim kız karnımda da hıçkırırdı.Günde 2 defa 10 dakika tutuyor.
Canim tabiki yeni gördüm kusura bakma. Gelişimsel.pediatriye gidip mümkünse özel olsun refakatçi raporu alabilirsin bakıma muhtaç raporu yani. 6 ay süresi var.AA ciddi mi bilmiyordum canım.Ne diyip alabiliriz ?virginiastat canım bana ulaşır mısın rapor konusunda ..
Canm çok sağol özele bakar mısınCanim tabiki yeni gördüm kusura bakma. Gelişimsel.pediatriye gidip mümkünse özel olsun refakatçi raporu alabilirsin bakıma muhtaç raporu yani. 6 ay süresi var.eras0201
bir meme bitmeden bence diğerini verme doktor kusmasını ön sütü fazla içtiğinden de olabilir dediYanımda bir kaç kez yatırdım ama ağırlığı yok yavrumun ben hareket ettikçe top gibi bir sağa bir sola döndüUykum ağır, ona cesaret etmem zor.
Kusan bir bebiş olduğu için emince mutlaka gaz çıkarmam lazım, sonra da fal taşı gibi açılıyor gözler. O videoyu da deneyeceğim.
Az önce bir memeden içtiğini kustu, ötekine geçti. Kısa süreli sık aralıklı beslemek çok yorucu olacak ama mantıklı olabilir. Bizde de 2 kez oluyor hıçkırık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?