2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bugün kalça ultrasonumuz vardı normal çıktı çok şükür. Doğum fotoğraflarını da anca alabildim. Karnımın içini görünce bir tuhaf hissettim ama karnımı yağlı sanardim yağ tabakası çok azmış Video da çekmişler çok duygulandım. Bu foto da tam capslik
"Türkiye mi?"

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-14-20-37-53-981_com.miui.gallery.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 83
Maşallah sana melek annesi doktor normalde haftada kaç kilo alması gerekiyordu söyledi mi?

gördüğüm en güzel bebek fotoğraflarından biri ya bu neeee maşallah çok güzel Allah nazarlardan saklasın

Aaa hıçkırık doyduğunun işaretimiymiş? Benim kız karnımda da hıçkırırdı.Günde 2 defa 10 dakika tutuyor.
evet ben de öğrendiğimde şaşırmıştım, şimdi bazen hıçkırmadığında acaba doymadımı ki diyorum Bu annelik ne tuhaf bir duygu

Canim tabiki yeni gördüm kusura bakma. Gelişimsel.pediatriye gidip mümkünse özel olsun refakatçi raporu alabilirsin bakıma muhtaç raporu yani. 6 ay süresi var. @eras0201
Canm çok sağol özele
Oyyy kuşum benim

Kızlar ya bu ön süt- son süt olayı var ya,ben en son hangi memeyi emzirdiğimi hatırlamıyorum siz nasıl aklınızda tutuyorsunuz ?

Kızlar ya bu ön süt- son süt olayı var ya,ben en son hangi memeyi emzirdiğimi hatırlamıyorum siz nasıl aklınızda tutuyorsunuz ?

Bebek bakım programları kullan canım. Spicelover önermişti. Baby Tracker diye. Ben onu kullanıyorum. Tıkladığımda süre açıyor. Hangi meme ne kadar süre, uykusu, alt açmalar, bi şey yazmıyorsun, çok pratik, tıklıyorsun sadece. İlaçlarını ve aşılarını manuel ekliyorum bi tek. Ayrıca istatistikleri ve grafikleri var. O hafta gün gün hangi memeyi ne kadar süre vermişsin. Günün hangi saatlerinde daha çok uyumuş vs. Tavsiye ederim.

oy masallah
anomm nasil guzel
karninin icine kadar cekmisler mi

Çok sağol canım hemen kurcam

Canım Logosunda ne var.Şimdi baktım 3 tane falan Banu tracker uygulaması var

Ben artık bebeğime soruyorum Gerçekten ben her beslenmede tek meme şeklinde gitmeme rağmen hatırlamıyorum ve memenin büyüklüğünden de anlamıyorum. Çünkü gece dışında şişlik olmuyor cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…