Maşallah sana melekKızlar, bugün 18 günlüğüz kontrole gittik. Çok şükür kilo almış çok güzel, 3450 gram olmuş. 7 gün önceki son kontrolde yetersiz kilo almıştı ve kilosu 2850 gramdı. Tabi bu kiloda mamanın payı çok büyük ama yapacak bir şey yok doysun büyüsün de yavrum
Sarılık değeri de 3 çıktı, "bu hafta ve bu değerden sonra sarılık riski geçti diyebiliriz" dedi.
Kendi aramızda konuştuğumuz şu gece uyandırmama konusunu da sordum. Dedi ki "Gece bir kere max 3,5-4 saate kadar uzun uyku yapabilirsiniz. Doğum kilosu düşük olan bebeklerde gündüz 2-3 saatin çok aşılmasını istemiyoruz, çünkü bu karaciğerini yoruyor bebeklerin" dedi doktorumuz. Bizim doğum kilomuz 2960tı, o sebeple bu detayı ekledi yani. Ben de şu an bu şekilde yapıyorum. Gece bir kere 4 saate kadar uyutuyoruz ben de o arada bir güzel uyuyorum. Ondan sonraki tüm uykuları max 2-3 saatte organize ediyorum. Hatta gündüz daha kısa aralıklarla alıp beslediğim de çok oluyor. Doğum kilosu düşük olmayanlar bebeklerin uyanmasını da bekleyebilir bence 3,5 saate kadar.
gördüğüm en güzel bebek fotoğraflarından biri ya bu neeeeKızlar bugün kalça ultrasonumuz vardı normal çıktı çok şükür. Doğum fotoğraflarını da anca alabildim. Karnımın içini görünce bir tuhaf hissettim ama karnımı yağlı sanardim yağ tabakası çok azmışVideo da çekmişler çok duygulandım. Bu foto da tam capslik
"Türkiye mi?"
evet ben de öğrendiğimde şaşırmıştım, şimdi bazen hıçkırmadığında acaba doymadımı ki diyorumAaa hıçkırık doyduğunun işaretimiymiş? Benim kız karnımda da hıçkırırdı.Günde 2 defa 10 dakika tutuyor.
Teşekkür ederiz teyzesi bebeklerin hepsi çok güzel. Bizimki kakalı doğdu o yüzden çok temizlemişler parıl parıl parlıyordugördüğüm en güzel bebek fotoğraflarından biri ya bu neeeemaşallah çok güzel Allah nazarlardan saklasın
Canm çok sağol özeleCanim tabiki yeni gördüm kusura bakma. Gelişimsel.pediatriye gidip mümkünse özel olsun refakatçi raporu alabilirsin bakıma muhtaç raporu yani. 6 ay süresi var. @eras0201
Oyyy kuşum benimKızlar bugün kalça ultrasonumuz vardı normal çıktı çok şükür. Doğum fotoğraflarını da anca alabildim. Karnımın içini görünce bir tuhaf hissettim ama karnımı yağlı sanardim yağ tabakası çok azmışVideo da çekmişler çok duygulandım. Bu foto da tam capslik
"Türkiye mi?"
Kızlar ya bu ön süt- son süt olayı var ya,ben en son hangi memeyi emzirdiğimi hatırlamıyorum siz nasıl aklınızda tutuyorsunuz ?
oy masallahKızlar, bugün 18 günlüğüz kontrole gittik. Çok şükür kilo almış çok güzel, 3450 gram olmuş. 7 gün önceki son kontrolde yetersiz kilo almıştı ve kilosu 2850 gramdı. Tabi bu kiloda mamanın payı çok büyük ama yapacak bir şey yok doysun büyüsün de yavrum
Sarılık değeri de 3 çıktı, "bu hafta ve bu değerden sonra sarılık riski geçti diyebiliriz" dedi.
Kendi aramızda konuştuğumuz şu gece uyandırmama konusunu da sordum. Dedi ki "Gece bir kere max 3,5-4 saate kadar uzun uyku yapabilirsiniz. Doğum kilosu düşük olan bebeklerde gündüz 2-3 saatin çok aşılmasını istemiyoruz, çünkü bu karaciğerini yoruyor bebeklerin" dedi doktorumuz. Bizim doğum kilomuz 2960tı, o sebeple bu detayı ekledi yani. Ben de şu an bu şekilde yapıyorum. Gece bir kere 4 saate kadar uyutuyoruz ben de o arada bir güzel uyuyorum. Ondan sonraki tüm uykuları max 2-3 saatte organize ediyorum. Hatta gündüz daha kısa aralıklarla alıp beslediğim de çok oluyor. Doğum kilosu düşük olmayanlar bebeklerin uyanmasını da bekleyebilir bence 3,5 saate kadar.
anomm nasil guzelKızlar bugün kalça ultrasonumuz vardı normal çıktı çok şükür. Doğum fotoğraflarını da anca alabildim. Karnımın içini görünce bir tuhaf hissettim ama karnımı yağlı sanardim yağ tabakası çok azmışVideo da çekmişler çok duygulandım. Bu foto da tam capslik
"Türkiye mi?"
Çok sağol canım hemen kurcamBebek bakım programları kullan canım.Spicelover önermişti. Baby Tracker diye. Ben onu kullanıyorum. Tıkladığımda süre açıyor. Hangi meme ne kadar süre, uykusu, alt açmalar, bi şey yazmıyorsun, çok pratik, tıklıyorsun sadece. İlaçlarını ve aşılarını manuel ekliyorum bi tek. Ayrıca istatistikleri ve grafikleri var. O hafta gün gün hangi memeyi ne kadar süre vermişsin. Günün hangi saatlerinde daha çok uyumuş vs. Tavsiye ederim.
Canım Logosunda ne var.Şimdi baktım 3 tane falan Banu tracker uygulaması varBebek bakım programları kullan canım.Spicelover önermişti. Baby Tracker diye. Ben onu kullanıyorum. Tıkladığımda süre açıyor. Hangi meme ne kadar süre, uykusu, alt açmalar, bi şey yazmıyorsun, çok pratik, tıklıyorsun sadece. İlaçlarını ve aşılarını manuel ekliyorum bi tek. Ayrıca istatistikleri ve grafikleri var. O hafta gün gün hangi memeyi ne kadar süre vermişsin. Günün hangi saatlerinde daha çok uyumuş vs. Tavsiye ederim.
Kas dokusunu keserken çekmişler tuhaf oldumoy masallah
anomm nasil guzel
karninin icine kadar cekmisler mi
Ayyy nası izledin ,ben bakamazdım ,Kas dokusunu keserken çekmişler tuhaf oldum
Ben biraz meraklıyım o konularaAyyy nası izledin ,ben bakamazdım ,
Doğumda muayene eden ilk doktorumuz günde 30 gr almalı en az demişti canım.Maşallah sana melekannesi doktor normalde haftada kaç kilo alması gerekiyordu söyledi mi?
bende merakliyimdir bu konualara zaten biyologum baya guzel stajlar fln da yaptim ama kendimi oyle gorunce baya kotu olmustum. Hos ben dogumdan bir kac gun sonra gordum fotolariKas dokusunu keserken çekmişler tuhaf oldum
Ben artık bebeğime soruyorumKızlar ya bu ön süt- son süt olayı var ya,ben en son hangi memeyi emzirdiğimi hatırlamıyorum siz nasıl aklınızda tutuyorsunuz ?
ekledim canimCanım Logosunda ne var.Şimdi baktım 3 tane falan Banu tracker uygulaması var
Sağol canım Türkçe dil özelliği var mı?ekledim canim
ayarlara baktim ama goremedim Turkce.Sağol canım Türkçe dil özelliği var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?