- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Tmm canımcanim
ayarlara baktim ama goremedim Turkce.
Belki ilk yukledigin de kayit olurken vardir secenek. bir indirip dene istersen
Dün gece ve bugün kötüyüz canım öksürükten uyuyamıyor yavrum 24 saatte 3-4 saat uykuyla nasıl duruyor içim dayanmıyor halsiz düştü emmek istemiyor akşamdan beri perişanız ev ahalisi olarak
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahDün gece ve bugün kötüyüz canım öksürükten uyuyamıyor yavrum 24 saatte 3-4 saat uykuyla nasıl duruyor içim dayanmıyor halsiz düştü emmek istemiyor akşamdan beri perişanız ev ahalisi olarak
Senin dediğin aşıyı soracağım hırıltı ciğere inerse hastaneye yatıracaklarmış
benimki de uyuyor , bende power pump yapiyorum suan . cok uykum geldiBenimki uyuyorr, mısır patlattım keyif yapıyorumYaprak Dökümü eşliğinde umarım kısa sürmez
insallah oyle birsey olmaz canimDün gece ve bugün kötüyüz canım öksürükten uyuyamıyor yavrum 24 saatte 3-4 saat uykuyla nasıl duruyor içim dayanmıyor halsiz düştü emmek istemiyor akşamdan beri perişanız ev ahalisi olarak
Offf guzum yaaaa,Rabbim şifa versin tez zamanda inşallahDün gece ve bugün kötüyüz canım öksürükten uyuyamıyor yavrum 24 saatte 3-4 saat uykuyla nasıl duruyor içim dayanmıyor halsiz düştü emmek istemiyor akşamdan beri perişanız ev ahalisi olarak
Şiddetli RSV hastalığına yakalanması daha olası olan çocuklar (yüksek riskli çocuklar), prematüre doğmuş bebekleri (35 hafta veya daha az) veya belirli kalp veya akciğer problemleri ile doğmuş bebekleri içermektedir. SYNAGİS, çocuğunuzun, şiddetli RSV hastalığına karşı korunmasına yardımcı olan bir ilaçtır.Dün gece ve bugün kötüyüz canım öksürükten uyuyamıyor yavrum 24 saatte 3-4 saat uykuyla nasıl duruyor içim dayanmıyor halsiz düştü emmek istemiyor akşamdan beri perişanız ev ahalisi olarak
Ben emzirme sütyeni giyiyorum üzerine normal atlet . Atleti emzirecegim memenin altına katliyorum öyle unutuyorum bir sonrakinde hangi taraf katliysa ordan başlıyorum emzirmeyeKızlar ya bu ön süt- son süt olayı var ya,ben en son hangi memeyi emzirdiğimi hatırlamıyorum siz nasıl aklınızda tutuyorsunuz ?
Vayy çok mantıklıBen emzirme sütyeni giyiyorum üzerine normal atlet . Atleti emzirecegim memenin altına katliyorum öyle unutuyorum bir sonrakinde hangi taraf katliysa ordan başlıyorum emzirmeye
Canım Logosunda ne var.Şimdi baktım 3 tane falan Banu tracker uygulaması var
Ayy yanıtlamış spiceloverCanım Logosunda ne var.Şimdi baktım 3 tane falan Banu tracker uygulaması var
Benim kızım 1-2 saat uyumadı bile. Aç değil gazı yok ağrısı olduğunu sanmıyorum ama uyumadı da. 1 2 saat uyanık kalması aşırı normal ni durum benceBugün bebeğim neredeyse 1 2 saat uyanık kaldı az önce emzirdim yine uyudu . Gaz sıkıntısı bugün yok çıkardı hep gazını minik bir kaka yaptı cisli bezi de her zamanki gibiydi . Normal mi?
Vay bu çok iyiymiş bende indireyimBebek bakım programları kullan canım.Spicelover önermişti. Baby Tracker diye. Ben onu kullanıyorum. Tıkladığımda süre açıyor. Hangi meme ne kadar süre, uykusu, alt açmalar, bi şey yazmıyorsun, çok pratik, tıklıyorsun sadece. İlaçlarını ve aşılarını manuel ekliyorum bi tek. Ayrıca istatistikleri ve grafikleri var. O hafta gün gün hangi memeyi ne kadar süre vermişsin. Günün hangi saatlerinde daha çok uyumuş vs. Tavsiye ederim.
İlk süt bebeğin su ihtiyacını karşılamak için sulu sonraki yoğun ve yağlı olurmuş. Ama tabi bebeğin çekim gücüne bağlı. Belki senin bebiş on dakikada bosaltiyordur memeyi. Bilemiyorum. Ben tek meme ile on beş yirmi dakika besliyorum. Bazen daha uzun ya da daha kısa olabiliyor.Ben 10 dk biri 10 dk diğerini emziriyorum, dolu dolu süt gelmeyince emmiyor huysuzlanıyor, bende doysun diye ikisinide veriyorum, yanlış mı yapıyorum ?
4 saatte 4 kakali bez değiştirdim ishal gibi çok emmedi de . Süt fışkırır şekilde akıyor 5 dk emdi uyudu az önce yeter mi acaba asla emmedi sonra kilitledi resmen ağzını . Emerkende terledi baya. Rota virüsü mü oldu ki evde hasta kimse yok dışarı çıkmıyoruzBenim kızım 1-2 saat uyumadı bile. Aç değil gazı yok ağrısı olduğunu sanmıyorum ama uyumadı da. 1 2 saat uyanık kalması aşırı normal ni durum bence
Benim de aynı durumda rota aşısı da aldık bir dahaki ay olacak ama 2 defadır fışkırmalı yapıyor ve hafif yeşilimsi gibi ama akşam gaz şurubunu biraz fazla verdim bugün çok huzursuzdu diye ondan da şüpheleniyorum takip edeceğim4 saatte 4 kakali bez değiştirdim ishal gibi çok emmedi de . Süt fışkırır şekilde akıyor 5 dk emdi uyudu az önce yeter mi acaba asla emmedi sonra kilitledi resmen ağzını . Emerkende terledi baya. Rota virüsü mü oldu ki evde hasta kimse yok dışarı çıkmıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?