2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben 10 dk biri 10 dk diğerini emziriyorum, dolu dolu süt gelmeyince emmiyor huysuzlanıyor, bende doysun diye ikisinide veriyorum, yanlış mı yapıyorum ?

Bugün resmen memede yaşadı bir yarım saat duşa girdim onda da anneanne baba ikisi anca başedebildiler. Karnı tok banyosunu da yaptı uyuması lazım ama gözler kapalı bir biçimde hala memede. Emzik de denedim tutmuyor

mauve canım nasıl oldu bebiş.Haber et
Dün gece ve bugün kötüyüz canım öksürükten uyuyamıyor yavrum 24 saatte 3-4 saat uykuyla nasıl duruyor içim dayanmıyor halsiz düştü emmek istemiyor akşamdan beri perişanız ev ahalisi olarak
Senin dediğin aşıyı soracağım hırıltı ciğere inerse hastaneye yatıracaklarmış

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

Benimki uyuyorr, mısır patlattım keyif yapıyorum Yaprak Dökümü eşliğinde umarım kısa sürmez
benimki de uyuyor , bende power pump yapiyorum suan . cok uykum geldi
insallah oyle birsey olmaz canim

Offf guzum yaaaa,Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah
Bak nette yazıyor, bizimki yüksek riskli prematüre olduğu için, prematüre olmayanları bilmiyorum doktoruna bi sor. Bizim taburcu olurken yenidoğan doktoru raporunu çıkarmıştı.Toplam 5 doz zaten. Biz 3ünü olduk

Şiddetli RSV hastalığına yakalanması daha olası olan çocuklar (yüksek riskli çocuklar), prematüre doğmuş bebekleri (35 hafta veya daha az) veya belirli kalp veya akciğer problemleri ile doğmuş bebekleri içermektedir. SYNAGİS, çocuğunuzun, şiddetli RSV hastalığına karşı korunmasına yardımcı olan bir ilaçtır.

Kızlar ya bu ön süt- son süt olayı var ya,ben en son hangi memeyi emzirdiğimi hatırlamıyorum siz nasıl aklınızda tutuyorsunuz ?
Ben emzirme sütyeni giyiyorum üzerine normal atlet . Atleti emzirecegim memenin altına katliyorum öyle unutuyorum bir sonrakinde hangi taraf katliysa ordan başlıyorum emzirmeye

Bugün bebeğim neredeyse 1 2 saat uyanık kaldı az önce emzirdim yine uyudu . Gaz sıkıntısı bugün yok çıkardı hep gazını minik bir kaka yaptı cisli bezi de her zamanki gibiydi . Normal mi?
Benim kızım 1-2 saat uyumadı bile. Aç değil gazı yok ağrısı olduğunu sanmıyorum ama uyumadı da. 1 2 saat uyanık kalması aşırı normal ni durum bence

Vay bu çok iyiymiş bende indireyim

Ben 10 dk biri 10 dk diğerini emziriyorum, dolu dolu süt gelmeyince emmiyor huysuzlanıyor, bende doysun diye ikisinide veriyorum, yanlış mı yapıyorum ?
İlk süt bebeğin su ihtiyacını karşılamak için sulu sonraki yoğun ve yağlı olurmuş. Ama tabi bebeğin çekim gücüne bağlı. Belki senin bebiş on dakikada bosaltiyordur memeyi. Bilemiyorum. Ben tek meme ile on beş yirmi dakika besliyorum. Bazen daha uzun ya da daha kısa olabiliyor.

Benim kızım 1-2 saat uyumadı bile. Aç değil gazı yok ağrısı olduğunu sanmıyorum ama uyumadı da. 1 2 saat uyanık kalması aşırı normal ni durum bence
4 saatte 4 kakali bez değiştirdim ishal gibi çok emmedi de . Süt fışkırır şekilde akıyor 5 dk emdi uyudu az önce yeter mi acaba asla emmedi sonra kilitledi resmen ağzını . Emerkende terledi baya. Rota virüsü mü oldu ki evde hasta kimse yok dışarı çıkmıyoruz

Benim de aynı durumda rota aşısı da aldık bir dahaki ay olacak ama 2 defadır fışkırmalı yapıyor ve hafif yeşilimsi gibi ama akşam gaz şurubunu biraz fazla verdim bugün çok huzursuzdu diye ondan da şüpheleniyorum takip edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…