Ben de instagramda gezerken bebeği uyumayanlar bu duayı okusun bebekleri uyuyacaktır yazıyorduYine başaramadım
Bizimkine de bu saatlerde bir enerji geliyo gündüz uyur bütün gün geceleri boncuk boncuk bakıyormemelerimi bitirdi hala aranıyordu dolaptan süt çıkarıp biberonla verdim tam daldı yatağına yatirayim dedim açtı gözleri. Son çare kundak yapıp kucağımda uyutup yatırdım şuan sıkıntı yok hemen uyumam lazım
Sonunda daldi yatırdım şimdi hemen yaticam bende aynen
Bunu 3 mesaisinde okuyup güncel mesajlara yetişmeye çalışoyor oluşumGecec12 gibi, 3 gibi, sabah 6 gibi buralarda takılma nedenlerimizi sıraladın
White noise ile uyutma, memede uyutma, ayakta 3 saat dans edip şarkı mırıldanarak uyutma. Tüm hatalar check! Bi denemediğim ayaklarıma koyup sallamak kaldı, bir de emzik. Bu ikisine şimdilik direniyorum.
Nasıl tutacaksaBuraya yazdım mi bilmiyorum 15.gun kontrolünde doktorun tartısına işedikbezini çıkarıp tartıya koydu koyar koymaz işedi doktor da bakakaldi ay tutamadım diyo adam
Çol geçmiş olsun öncelikle. 2 hafta erkenden kastın 38 haftalıksa bende 38 haftalık doğurdum ve o günlerde canıma okudu. Her gün okuyor gerçi deKızlar şu an 38 derece ateşle omzumda bebeyle uyumaya çalışıyorum.. Bugün ilk defa çıldırdı yani bu pazar 40 günlük olacak ilk defa bu şekilde bir ağlama krizine girdi. Memeyle savaştı, gaz çıkarmamıza ağladı, kucakta durmadı.. Kolik bebek müziği açtım, karnına fön makinesi tuttum hepsi kısa süreli etki etti. Annem aldı en sonunda kundak yaptı bi de dualar okudu şu an omzumda mışıl mışıl uyuyorbu saatten sonra kolik olma ihtimali var mıdır? İlk defa oldu bu şekilde. 5. Hafta atağı değildir diyorum çünkü benim kız 2 hafta erken doğdu daha atak haftasına vardır diyorum.. Ay ama bi ara yeter diye çığlık atacaktım.
Hoşgeldin mesai arkadaşımBunu 3 mesaisinde okuyup güncel mesajlara yetişmeye çalışoyor oluşum
Evet canm belli bi haftanın altı olan prematürelere yüksek risk taşıdığı için çıkarıyorlar galiba 32 hafta altı doğan için. Zaten bizim Raporda RSV için yüksek risk altında yazıyor. Rapor süresi 1yıl. Aşı yani SYNAGİS, dozu bebeğin kiloya göre her ay artıyor . Fiyatı çok pahalı ne yazık ki şok geçirmiştim görünceCanım sen 30 hafta öncesi mi doğum yapmıştın o RSV aşısı raporu çıkmış sana çok önemli ve prematüreler için daha riskli bir hastalık ama aşı çok pahalı ve şartları bayağı zorlu herkese rapor vermiyorlar ben de araştırmıştım benim oğlum da 34 haftalık doğdu mesela ama bildiğim kadarıyla kapsamıyor ,rapor çıkması için 30 hafta ve öncesi doğum ya da akciğerinde falan bağışıklık sisteminde ya da ciddi rahatsızlıklar olması gerekiyor aşı toplam 5 doz ve bir dozu 5600 TL falandı ben baktığımdaciddi hastalığı olmadığına şükür tabi ama keşke tüm prematürelerr yapsalar
Meşaleyi burda ben devralıyorumUyuttum yatağına koydum inş uyanmazsa ben de uyucam koşarak
Hoşgeldin mesai arkadaşımben hala buralardayım 1 den beri
Çok geçmiş olsunKızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen 1 aylık bebeğim çok hasta dün doktora götürdüm öksürük burun tıkanıklığı vardı RSV virüsü bulaşmış kızımabebekleri etkiliyormuş ortaokulda abisi var o getirdi eve muhtemelen
Bir hafta zor geçer dedi doktor savaşacak hastalıkla eğer kötüleşirse yatırabiliriz dedi
Allah sizin bebeklerinizle beraber saklasın yavrumu dualarınızı bekliyorum
Bende isyan ediyorum 6 7 8 saat uyanık kalmak ney diye ama ben isyan ettikçe uyanık kalma süresi artıyorBen çözemedim bu yenidoğan denen arkadaşları. Neyi anlatsak sorsak herkes normal diyor, doktor normal diyor. İyi de gece uyumuyor benimkisi. Bi bebe düşünün şükür 41 günlük olmuş, ama gece 11 gibi uyanıyor sabah 4-5’lere kadar yarı uyanık yarı sersem, bazen ağlamaklı, bazen dinç kalıyor. Sonra sabaha karşı uyuyor öğlen uyanıyorve gündüz de uyumaya devam ediyor. İkinci öğretim öğrencisi gibi. Sanki bana genç! Oldu olacak kahveni kap gel netflix’te dizi keyfi yapalım! Boşuna beşik işgal etme!!!
Çözemedim ben, ne normal ne değil anlamadım.
HoşbuldumHoşgeldin mesai arkadaşımben hala buralardayım 1 den beri
Bende isyan ediyorum 6 7 8 saat uyanık kalmak ney diye ama ben isyan ettikçe uyanık kalma süresi artıyor
canim ayni teshis gecen hafta banada konuldu. bir haftada 3 gece acildeydim. en son morfin vurdular. bir suru agri kesici verildi ve sutum azaldi.Öyle perişan durumdayım ki şuan.İki gecedir acillerdeyim safra kesemde çok sayıda milimetrik taşlar varmış doktor tek çaresi ameliyat diyor malesef.Ölüyorum ağrılarımdan serumlar iğneler bile fayda etmiyor kızımı bile bu ağrılarla çok kısa emzirebiliyorum dayanamıyorum sütümde azaldı iyice mama takviyesi yapıyoruz.Ben daha 35 günlük çocuğumu bırakıp nasıl ameliyat olcam kimseye güvenemiyorum annem bile olsa delirmek üzereyim artık lanet hastalık geldi buldu beni en azından kızım bi 4 5 aylık olsaydı keske....evladına yetememek nekadar zor Allah'a yalvarıyorum ağrılarım azda olsa geçsin yavrumu emzirebileyim diye.Büyük kızımla zaten hiç ilgilenemez hale geldim o yavrumda benimle bir kahroluyor beni ağlarken görünce oda ağlıyor kızlar dua edin nolur bana kimin duası kabul olur bilinmez o kadar tükenmiş hissediyorum ki kendimi
hamilelik sonrasi gorulen bir durummus. ozellikle hizli cok kilo kaybedrn annelerde gorulurmus, dr um oyle dedi bana .Öyle perişan durumdayım ki şuan.İki gecedir acillerdeyim safra kesemde çok sayıda milimetrik taşlar varmış doktor tek çaresi ameliyat diyor malesef.Ölüyorum ağrılarımdan serumlar iğneler bile fayda etmiyor kızımı bile bu ağrılarla çok kısa emzirebiliyorum dayanamıyorum sütümde azaldı iyice mama takviyesi yapıyoruz.Ben daha 35 günlük çocuğumu bırakıp nasıl ameliyat olcam kimseye güvenemiyorum annem bile olsa delirmek üzereyim artık lanet hastalık geldi buldu beni en azından kızım bi 4 5 aylık olsaydı keske....evladına yetememek nekadar zor Allah'a yalvarıyorum ağrılarım azda olsa geçsin yavrumu emzirebileyim diye.Büyük kızımla zaten hiç ilgilenemez hale geldim o yavrumda benimle bir kahroluyor beni ağlarken görünce oda ağlıyor kızlar dua edin nolur bana kimin duası kabul olur bilinmez o kadar tükenmiş hissediyorum ki kendimi
Geçmiş olsun sanada canım iltihap yok şükür sadece taşlar çok küçük olduğu için kanal yoluna doğru ilerliyor dedi doktor buda tehlikeli bi durummuşcanim ayni teshis gecen hafta banada konuldu. bir haftada 3 gece acildeydim. en son morfin vurdular. bir suru agri kesici verildi ve sutum azaldi.
benim kizima bu sure zarfinda annem bakti. ben ameliyat olmak istedim , kapali ameliyat da iki gunde eve geliyorsun ama yapmadilar tehlikeli bir durum yok diye. yagsiz beslen dediler. bende bir haftadir oyle besleniyorum. tetiklenmedi suan.
iltihap yoksa eger acik ameliyat olmayacaksan , ol kurtul derin. malesef Kanada da 6ay -1 sene gibi bir sure var cerraha gitmek icin .
Ambulanstaki ATT kızda öyle dedi bana hamilelik ve doğum tetikliyormuş malesef evet ben çok kilo kaybettim aksine gebelikte sadece 3 kilo aldımhamilelik sonrasi gorulen bir durummus. ozellikle hizli cok kilo kaybedrn annelerde gorulurmus, dr um oyle dedi bana .
Önce emzirdim tam doymadı çünkü o uyurken süt sagmistim göğsüm tam dolmadı. O sagdigim sütü de verdim tam doyana kadar zaten doyunca gözleri kapanmaya başlıyor. İnce muslinle kundak yaptım biberonun sonunu öyle verdim gözler gitti yerine yatırdım kundakliyken 1 de yatırdım şimdi kendim uyandırdım emzirmek içinNasıl uyuttunuz? 3 gündür geceleri ayakta, sabaha karşı uyuyor
Sabah 9da randevum var doktor ameliyat edelim biran evvel dedi benim tek sorunum kızımı bırakamamak beni en çok bu üzüyor ama ona bakabilmem için mecbur gircem ameliyata dilerim çabuk atlatırım öyle zorki ağrısı şuan bile kıvranıyordu nefes alıp vermek işkence resmencanim ayni teshis gecen hafta banada konuldu. bir haftada 3 gece acildeydim. en son morfin vurdular. bir suru agri kesici verildi ve sutum azaldi.
benim kizima bu sure zarfinda annem bakti. ben ameliyat olmak istedim , kapali ameliyat da iki gunde eve geliyorsun ama yapmadilar tehlikeli bir durum yok diye. yagsiz beslen dediler. bende bir haftadir oyle besleniyorum. tetiklenmedi suan.
iltihap yoksa eger acik ameliyat olmayacaksan , ol kurtul derin. malesef Kanada da 6ay -1 sene gibi bir sure var cerraha gitmek icin .
canim ayni teshis gecen hafta banada konuldu. bir haftada 3 gece acildeydim. en son morfin vurdular. bir suru agri kesici verildi ve sutum azaldi.
Kızlar çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatirsiniz inşallahGeçmiş olsun sanada canım iltihap yok şükür sadece taşlar çok küçük olduğu için kanal yoluna doğru ilerliyor dedi doktor buda tehlikeli bi durummuş
Geçmiş olsun sanada canım iltihap yok şükür sadece taşlar çok küçük olduğu için kanal yoluna doğru ilerliyor dedi doktor buda tehlikeli bi durummuş
Ambulanstaki ATT kızda öyle dedi bana hamilelik ve doğum tetikliyormuş malesef evet ben çok kilo kaybettim aksine gebelikte sadece 3 kilo aldım
kuzum iltihap olmamasi cok iyiSabah 9da randevum var doktor ameliyat edelim biran evvel dedi benim tek sorunum kızımı bırakamamak beni en çok bu üzüyor ama ona bakabilmem için mecbur gircem ameliyata dilerim çabuk atlatırım öyle zorki ağrısı şuan bile kıvranıyordu nefes alıp vermek işkence resmen
Aminn canım inşallahKızlar çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatirsiniz inşallah
Kapalı yapacakmış doktor canım.Amin inşallah Rabbim nerde varsa şifa versin içinde de sanakuzum iltihap olmamasi cok iyi
evet tas karaciger le safra arasinda ki damarlari tikarsa daha tehlikeli bu sefer acik ameliyat olmak zorunda kaliriz.
bende hamilelikte kaybettim , 4 kilo aldim , dogum dan sonra da verdim .
kapali ameliyat la 2. gun evine donersin kuzum . Bebegine daha iyi , daha saglikli bir sekilde bakarsinAnnecigin en iyi sekilde bakar yavruna . Sen iyi ol ki , bebegin de iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?