2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Sonunda daldi yatırdım şimdi hemen yaticam bende aynen

Nasıl uyuttunuz? 3 gündür geceleri ayakta, sabaha karşı uyuyor

Bunu 3 mesaisinde okuyup güncel mesajlara yetişmeye çalışoyor oluşum

Buraya yazdım mi bilmiyorum 15.gun kontrolünde doktorun tartısına işedik bezini çıkarıp tartıya koydu koyar koymaz işedi doktor da bakakaldi ay tutamadım diyo adam
Nasıl tutacaksa
Çol geçmiş olsun öncelikle. 2 hafta erkenden kastın 38 haftalıksa bende 38 haftalık doğurdum ve o günlerde canıma okudu. Her gün okuyor gerçi de o günler bi ayrıydı. Başka odaya geçip çocuk gibi sesli sesli ağladım o zamanlarda. Yukarıdaki komşum geldi sesime 40 ı geçince geçer vs diye teselliye

Evet canm belli bi haftanın altı olan prematürelere yüksek risk taşıdığı için çıkarıyorlar galiba 32 hafta altı doğan için. Zaten bizim Raporda RSV için yüksek risk altında yazıyor. Rapor süresi 1yıl. Aşı yani SYNAGİS, dozu bebeğin kiloya göre her ay artıyor . Fiyatı çok pahalı ne yazık ki şok geçirmiştim görünce Alamayan ne yapsın cidden yazık ya .

Meşaleyi burda ben devralıyorum Uyuttum yatağına koydum inş uyanmazsa ben de uyucam koşarak

Hoşgeldin mesai arkadaşım ben hala buralardayım 1 den beri

tam uyudun mu yazikcaktim ki diger mesajlarini gordum

benim sipa da memeyi bugun hic almadi. dr bir krem vermisti. ondan mi boyle oldu yoksa uzaninca gaz cok skistirio ondan mi yapiyor ya da biberona mi tam alisti cozemiyorum ama kucagimda yatarken de meme ariyor . iyixe garip bir velet oldu

Çok geçmiş olsun
Bende isyan ediyorum 6 7 8 saat uyanık kalmak ney diye ama ben isyan ettikçe uyanık kalma süresi artıyor
Hoşgeldin mesai arkadaşım ben hala buralardayım 1 den beri
Hoşbuldum kaç gündür güncele yetişmeye çalışoyorum

Bu özel aşılar hangileri oluyor zamanı ve fiyatı nedir? ben hiç bakmadım o konuya bi tek rota yı biliyorum. Zaten 1. Ay aşımızı haaaaaaala olamadık.

Öyle perişan durumdayım ki şuan.İki gecedir acillerdeyim safra kesemde çok sayıda milimetrik taşlar varmış doktor tek çaresi ameliyat diyor malesef.Ölüyorum ağrılarımdan serumlar iğneler bile fayda etmiyor kızımı bile bu ağrılarla çok kısa emzirebiliyorum dayanamıyorum sütümde azaldı iyice mama takviyesi yapıyoruz.Ben daha 35 günlük çocuğumu bırakıp nasıl ameliyat olcam kimseye güvenemiyorum annem bile olsa delirmek üzereyim artık lanet hastalık geldi buldu beni en azından kızım bi 4 5 aylık olsaydı keske....evladına yetememek nekadar zor Allah'a yalvarıyorum ağrılarım azda olsa geçsin yavrumu emzirebileyim diye.Büyük kızımla zaten hiç ilgilenemez hale geldim o yavrumda benimle bir kahroluyor beni ağlarken görünce oda ağlıyor kızlar dua edin nolur bana kimin duası kabul olur bilinmez o kadar tükenmiş hissediyorum ki kendimi

canim ayni teshis gecen hafta banada konuldu. bir haftada 3 gece acildeydim. en son morfin vurdular. bir suru agri kesici verildi ve sutum azaldi.

benim kizima bu sure zarfinda annem bakti. ben ameliyat olmak istedim , kapali ameliyat da iki gunde eve geliyorsun ama yapmadilar tehlikeli bir durum yok diye. yagsiz beslen dediler. bende bir haftadir oyle besleniyorum. tetiklenmedi suan.

iltihap yoksa eger acik ameliyat olmayacaksan , ol kurtul derin. malesef Kanada da 6ay -1 sene gibi bir sure var cerraha gitmek icin .

hamilelik sonrasi gorulen bir durummus. ozellikle hizli cok kilo kaybedrn annelerde gorulurmus, dr um oyle dedi bana .

Geçmiş olsun sanada canım iltihap yok şükür sadece taşlar çok küçük olduğu için kanal yoluna doğru ilerliyor dedi doktor buda tehlikeli bi durummuş

hamilelik sonrasi gorulen bir durummus. ozellikle hizli cok kilo kaybedrn annelerde gorulurmus, dr um oyle dedi bana .
Ambulanstaki ATT kızda öyle dedi bana hamilelik ve doğum tetikliyormuş malesef evet ben çok kilo kaybettim aksine gebelikte sadece 3 kilo aldım

Nasıl uyuttunuz? 3 gündür geceleri ayakta, sabaha karşı uyuyor
Önce emzirdim tam doymadı çünkü o uyurken süt sagmistim göğsüm tam dolmadı. O sagdigim sütü de verdim tam doyana kadar zaten doyunca gözleri kapanmaya başlıyor. İnce muslinle kundak yaptım biberonun sonunu öyle verdim gözler gitti yerine yatırdım kundakliyken 1 de yatırdım şimdi kendim uyandırdım emzirmek için

Sabah 9da randevum var doktor ameliyat edelim biran evvel dedi benim tek sorunum kızımı bırakamamak beni en çok bu üzüyor ama ona bakabilmem için mecbur gircem ameliyata dilerim çabuk atlatırım öyle zorki ağrısı şuan bile kıvranıyordu nefes alıp vermek işkence resmen

Geçmiş olsun sanada canım iltihap yok şükür sadece taşlar çok küçük olduğu için kanal yoluna doğru ilerliyor dedi doktor buda tehlikeli bi durummuş
Kızlar çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatirsiniz inşallah

Ambulanstaki ATT kızda öyle dedi bana hamilelik ve doğum tetikliyormuş malesef evet ben çok kilo kaybettim aksine gebelikte sadece 3 kilo aldım

kuzum iltihap olmamasi cok iyi
evet tas karaciger le safra arasinda ki damarlari tikarsa daha tehlikeli bu sefer acik ameliyat olmak zorunda kaliriz.

bende hamilelikte kaybettim , 4 kilo aldim , dogum dan sonra da verdim .

kapali ameliyat la 2. gun evine donersin kuzum . Bebegine daha iyi , daha saglikli bir sekilde bakarsin Annecigin en iyi sekilde bakar yavruna . Sen iyi ol ki , bebegin de iyi olsun

Kapalı yapacakmış doktor canım.Amin inşallah Rabbim nerde varsa şifa versin içinde de sana Annelik başlı başına zorluklarla dolu birde üzerine hastalık olunca çok zor çok en çok bebeğine yetememek koyuyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…