Ben bugün hiç vermedim gaz damlası. Karnı gurul gurul doğru düzgün emmedi çok üzülüyorum. Uyuyor şimdi ama aklım çıkıyor birsey olacak diye uyuyamıyorum. Aşıyı ne kadara aldınız? bende yaptıracağım inşallah. Kaç günlük bebeğiniz?Benim de aynı durumda rota aşısı da aldık bir dahaki ay olacak ama 2 defadır fışkırmalı yapıyor ve hafif yeşilimsi gibi ama akşam gaz şurubunu biraz fazla verdim bugün çok huzursuzdu diye ondan da şüpheleniyorum takip edeceğim
Bebeğim 36 günlük oldu ve 2 gündür bizde de yoğun bir gaz huzursuzluğu var.. 1 saat kesıntısız aglıyor.. Masaj yapıyorum kiraz çekirdeği de ısıtıyorum ama malesef fayda etmiyor.. Umarım bir geçiş dönemidiray bugun fon makinasi da ise yaramiyor
zeytinyagina aci elma yagi koydum masaj yaptim oda fayda etmedi.
zaten damlalarini veriyorum duzenli.
ne yapacagimizi sasirdik vallahi
Maşallah kuzucuğaAblaları 3. ayımızı doldurduk Bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı 4 kilo 750 gram olmuşuz boyumuz 54 cm.. bi sıkıntı görmedi şükür..Kullandığı vitaminleri sordu eve geldik şimdi.
Emmesinde sıkıntı yok bebeğimin geçen doktoruna yazmıştım ishal gibi diye ama onun üstünden epey vakit geçmişti olabilir emmeleri iyiyse sıkıntı yapmayın demişti ama bilmiyorum daha 2 kere böyle oldu şu anlık emmede problem yok,biz toplu aldık aşılarını rota ve menenjit doktoru takvim çıkarmıştı markalarıyla toplamı 5800 tuttu eczanede duruyorlar zamlanma ihtimaline karşı eczane tanıdık idi bu şekilde yaptık , ben de takipteyim ateşi falan çıkar mı diyr umarım bir şey olmaz doktorlar ilk etapta çok önemsemiyor ishali o emmek istemese de uyandığında sen dene bence emzirmeyi,benim bebeğim prematüre dünyada 68 günlükBen bugün hiç vermedim gaz damlası. Karnı gurul gurul doğru düzgün emmedi çok üzülüyorum. Uyuyor şimdi ama aklım çıkıyor birsey olacak diye uyuyamıyorum. Aşıyı ne kadara aldınız? bende yaptıracağım inşallah. Kaç günlük bebeğiniz?
Yolunda canım ya pek bakamadım bu aralar..uyumakta zorlanıyor bu aralar biraz .birkaç gün de gaz sancısı yaşadık.kanamam hala biraz biraz geliyor doktora gittim işte bı sıkıntı yok dedi olabilir dedi .ilkinde bir ay kadar sürmüştü bunda biraz uzadı çok yok ama tedirgin oldum yinede normal dedi doktor .sen iyimisin
Uyandı şimdi 10 dakika emdi geri uyuyacak sanırım zorlayayim biraz o zaman. İyi yapmışsınız sifa olur inşallah .Maşallah kuzuyaEmmesinde sıkıntı yok bebeğimin geçen doktoruna yazmıştım ishal gibi diye ama onun üstünden epey vakit geçmişti olabilir emmeleri iyiyse sıkıntı yapmayın demişti ama bilmiyorum daha 2 kere böyle oldu şu anlık emmede problem yok,biz toplu aldık aşılarını rota ve menenjit doktoru takvim çıkarmıştı markalarıyla toplamı 5800 tuttu eczanede duruyorlar zamlanma ihtimaline karşı eczane tanıdık idi bu şekilde yaptık , ben de takipteyim ateşi falan çıkar mı diyr umarım bir şey olmaz doktorlar ilk etapta çok önemsemiyor ishali o emmek istemese de uyandığında sen dene bence emzirmeyi,benim bebeğim prematüre dünyada 68 günlük
Bu arada kalça ultrasonu içinde 16 ocağa gün verdilerYolunda canım ya pek bakamadım bu aralar..uyumakta zorlanıyor bu aralar biraz .birkaç gün de gaz sancısı yaşadık.kanamam hala biraz biraz geliyor doktora gittim işte bı sıkıntı yok dedi olabilir dedi .ilkinde bir ay kadar sürmüştü bunda biraz uzadı çok yok ama tedirgin oldum yinede normal dedi doktor .sen iyimisin
Benim ki bayağı saçlı doğdu .henüz dokulmedi..ama dökülmesi normal diye biliyorum benKızlar bebeğinizin saçları dökülmeye başladı mı benimki dökülüyor hatta tutuyorum aynı anda 4-5 tel saç geliyo
İnşallah ishal değildirlerUyandı şimdi 10 dakika emdi geri uyuyacak sanırım zorlayayim biraz o zaman. İyi yapmışsınız sifa olur inşallah .Maşallah kuzuya
Benimkinin kafası kivi gibiydi zaten hepten kabak olcak heraldeBenim ki bayağı saçlı doğdu .henüz dokulmedi..ama dökülmesi normal diye biliyorum ben
İnşallahİnşallah ishal değildirlerben de uyansın da emzireyim diye bekliyorum
Yeni yeni saçlar gelecek annesi merak etme..ay benim cadida halen dalmadi uykuya ayağımda sallıyorum şuan ..ilk zamanlar boyle degildi.uykulari azaldi.40 i çıktı huy değiştirdi..Benimkinin kafası kivi gibiydi zaten hepten kabak olcak heralde
Bizimkine de bu saatlerde bir enerji geliyo gündüz uyur bütün gün geceleri boncuk boncuk bakıyorYeni yeni saçlar gelecek annesi merak etme..ay benim cadida halen dalmadi uykuya ayağımda sallıyorum şuan ..ilk zamanlar boyle degildi.uykulari azaldi.40 i çıktı huy değiştirdi..
Sonunda daldi yatırdım şimdi hemen yaticam bende aynenBizimkine de bu saatlerde bir enerji geliyo gündüz uyur bütün gün geceleri boncuk boncuk bakıyormemelerimi bitirdi hala aranıyordu dolaptan süt çıkarıp biberonla verdim tam daldı yatağına yatirayim dedim açtı gözleri. Son çare kundak yapıp kucağımda uyutup yatırdım şuan sıkıntı yok hemen uyumam lazım
ay insallah gecis donemidir.Bebeğim 36 günlük oldu ve 2 gündür bizde de yoğun bir gaz huzursuzluğu var.. 1 saat kesıntısız aglıyor.. Masaj yapıyorum kiraz çekirdeği de ısıtıyorum ama malesef fayda etmiyor.. Umarım bir geçiş dönemidir
Bizimkine de bu saatlerde bir enerji geliyo gündüz uyur bütün gün geceleri boncuk boncuk bakıyormemelerimi bitirdi hala aranıyordu dolaptan süt çıkarıp biberonla verdim tam daldı yatağına yatirayim dedim açtı gözleri. Son çare kundak yapıp kucağımda uyutup yatırdım şuan sıkıntı yok hemen uyumam lazım
Sonunda daldi yatırdım şimdi hemen yaticam bende aynen
Yine başaramadımMeşaleyi burda ben devralıyorumUyuttum yatağına koydum inş uyanmazsa ben de uyucam koşarak
Canım sen 30 hafta öncesi mi doğum yapmıştın o RSV aşısı raporu çıkmış sana çok önemli ve prematüreler için daha riskli bir hastalık ama aşı çok pahalı ve şartları bayağı zorlu herkese rapor vermiyorlar ben de araştırmıştım benim oğlum da 34 haftalık doğdu mesela ama bildiğim kadarıyla kapsamıyor ,rapor çıkması için 30 hafta ve öncesi doğum ya da akciğerinde falan bağışıklık sisteminde ya da ciddi rahatsızlıklar olması gerekiyor aşı toplam 5 doz ve bir dozu 5600 TL falandı ben baktığımdaOfff guzum yaaaa,Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah
Bak nette yazıyor, bizimki yüksek riskli prematüre olduğu için, prematüre olmayanları bilmiyorum doktoruna bi sor. Bizim taburcu olurken yenidoğan doktoru raporunu çıkarmıştı.Toplam 5 doz zaten. Biz 3ünü olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?