sagol kuzumKapalı yapacakmış doktor canım.Amin inşallah Rabbim nerde varsa şifa versin içinde de sanaAnnelik başlı başına zorluklarla dolu birde üzerine hastalık olunca çok zor çok en çok bebeğine yetememek koyuyor insana
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim acıl şifa versin inşallah ya şafi ismi hürmetineÖyle perişan durumdayım ki şuan.İki gecedir acillerdeyim safra kesemde çok sayıda milimetrik taşlar varmış doktor tek çaresi ameliyat diyor malesef.Ölüyorum ağrılarımdan serumlar iğneler bile fayda etmiyor kızımı bile bu ağrılarla çok kısa emzirebiliyorum dayanamıyorum sütümde azaldı iyice mama takviyesi yapıyoruz.Ben daha 35 günlük çocuğumu bırakıp nasıl ameliyat olcam kimseye güvenemiyorum annem bile olsa delirmek üzereyim artık lanet hastalık geldi buldu beni en azından kızım bi 4 5 aylık olsaydı keske....evladına yetememek nekadar zor Allah'a yalvarıyorum ağrılarım azda olsa geçsin yavrumu emzirebileyim diye.Büyük kızımla zaten hiç ilgilenemez hale geldim o yavrumda benimle bir kahroluyor beni ağlarken görünce oda ağlıyor kızlar dua edin nolur bana kimin duası kabul olur bilinmez o kadar tükenmiş hissediyorum ki kendimi
Çok geçmiş olsun
Bende isyan ediyorum 6 7 8 saat uyanık kalmak ney diye ama ben isyan ettikçe uyanık kalma süresi artıyor
Hoşbuldumkaç gündür güncele yetişmeye çalışoyorum
Bu özel aşılar hangileri oluyor zamanı ve fiyatı nedir? ben hiç bakmadım o konuya bi tek rota yı biliyorum. Zaten 1. Ay aşımızı haaaaaaala olamadık.
Rota ve menenjit aşıları canımÇok geçmiş olsun
Bende isyan ediyorum 6 7 8 saat uyanık kalmak ney diye ama ben isyan ettikçe uyanık kalma süresi artıyor
Hoşbuldumkaç gündür güncele yetişmeye çalışoyorum
Bu özel aşılar hangileri oluyor zamanı ve fiyatı nedir? ben hiç bakmadım o konuya bi tek rota yı biliyorum. Zaten 1. Ay aşımızı haaaaaaala olamadık.
Çok çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin kardeşimde oldu ameliyat bir haftada toparladı inşallah sende çabuk toparlarsın o sancılarla yaşanmaz, evdekilerle ilgilenecek biri bulunur elbet üzme kendiniÖyle perişan durumdayım ki şuan.İki gecedir acillerdeyim safra kesemde çok sayıda milimetrik taşlar varmış doktor tek çaresi ameliyat diyor malesef.Ölüyorum ağrılarımdan serumlar iğneler bile fayda etmiyor kızımı bile bu ağrılarla çok kısa emzirebiliyorum dayanamıyorum sütümde azaldı iyice mama takviyesi yapıyoruz.Ben daha 35 günlük çocuğumu bırakıp nasıl ameliyat olcam kimseye güvenemiyorum annem bile olsa delirmek üzereyim artık lanet hastalık geldi buldu beni en azından kızım bi 4 5 aylık olsaydı keske....evladına yetememek nekadar zor Allah'a yalvarıyorum ağrılarım azda olsa geçsin yavrumu emzirebileyim diye.Büyük kızımla zaten hiç ilgilenemez hale geldim o yavrumda benimle bir kahroluyor beni ağlarken görünce oda ağlıyor kızlar dua edin nolur bana kimin duası kabul olur bilinmez o kadar tükenmiş hissediyorum ki kendimi
4 te uyudumtam uyudun mu yazikcaktim ki diger mesajlarini gordum
benim sipa da memeyi bugun hic almadi. dr bir krem vermisti. ondan mi boyle oldu yoksa uzaninca gaz cok skistirio ondan mi yapiyor ya da biberona mi tam alisti cozemiyorum ama kucagimda yatarken de meme ariyor . iyixe garip bir velet oldu
ya gaz sancisi girdigi icin memeyi itiyor, tutmus olsa bile bu sefer agzinda cekistiriyor. Durumlar karisik. su atak haftasini atlatsak iyi olacagiz insallah.4 te uyudumsabah 8 ve görevimin başındayım
Memeyi reddettiğini sanmam yaa, muhtemelen bahsettiğin diğer değişiklikler etkilemiştir. Meme aranıyor diyorsun zaten. Seninki de meme aranırken çıldırıyor mu peki? Benimki kendini parçalıyorgören sanki mememi yicek sanır ama o kadar ememiyor ki sütü artıramıyorum
Benim de aynı şekildeydi hatta fışkırır gibi kustu 3-4 gün Dr a sordum çok sık besleme yapma dedi her ağladığında mesela ben meme veriyordum o da fazlasını atıyor tabi, bir de emzirdikten sonra bebeği dik tut hemen yatırma dedi. Dediği gibi yaptım şimdi azaldı kusmaları normale döndü. Bunları denemene rağmen aynı şekilde devam ederse Dr a bir sorun mutlakaKızlar bebeğim ağzının kenarından sızarak kusuyor her beslendiğinde . Çok beslemiyorum neden olur bilen var mı
Geçmiş olsun çok kötü bir şey biliyorym benimki suanlık ameliyatlık değil ama 2 günde bir yokluyor suanda onun ağrısını çekiyorum üstüne bir de uykusuzluk var nasıl olacak bilmiyorumÖyle perişan durumdayım ki şuan.İki gecedir acillerdeyim safra kesemde çok sayıda milimetrik taşlar varmış doktor tek çaresi ameliyat diyor malesef.Ölüyorum ağrılarımdan serumlar iğneler bile fayda etmiyor kızımı bile bu ağrılarla çok kısa emzirebiliyorum dayanamıyorum sütümde azaldı iyice mama takviyesi yapıyoruz.Ben daha 35 günlük çocuğumu bırakıp nasıl ameliyat olcam kimseye güvenemiyorum annem bile olsa delirmek üzereyim artık lanet hastalık geldi buldu beni en azından kızım bi 4 5 aylık olsaydı keske....evladına yetememek nekadar zor Allah'a yalvarıyorum ağrılarım azda olsa geçsin yavrumu emzirebileyim diye.Büyük kızımla zaten hiç ilgilenemez hale geldim o yavrumda benimle bir kahroluyor beni ağlarken görünce oda ağlıyor kızlar dua edin nolur bana kimin duası kabul olur bilinmez o kadar tükenmiş hissediyorum ki kendimi
Çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versinÖyle perişan durumdayım ki şuan.İki gecedir acillerdeyim safra kesemde çok sayıda milimetrik taşlar varmış doktor tek çaresi ameliyat diyor malesef.Ölüyorum ağrılarımdan serumlar iğneler bile fayda etmiyor kızımı bile bu ağrılarla çok kısa emzirebiliyorum dayanamıyorum sütümde azaldı iyice mama takviyesi yapıyoruz.Ben daha 35 günlük çocuğumu bırakıp nasıl ameliyat olcam kimseye güvenemiyorum annem bile olsa delirmek üzereyim artık lanet hastalık geldi buldu beni en azından kızım bi 4 5 aylık olsaydı keske....evladına yetememek nekadar zor Allah'a yalvarıyorum ağrılarım azda olsa geçsin yavrumu emzirebileyim diye.Büyük kızımla zaten hiç ilgilenemez hale geldim o yavrumda benimle bir kahroluyor beni ağlarken görünce oda ağlıyor kızlar dua edin nolur bana kimin duası kabul olur bilinmez o kadar tükenmiş hissediyorum ki kendimi
Bizimki gece 2 de uyuyabildi.. Gece beslemesi yaparken kucagımda bebişle uyuyakalıyordum eşim uyandırdı bir kaç kezay insallah gecis donemidir.
kullanmadigim sey kalmadi. kendimde yedigime ictigime dikkat ediyorum ama ne fayda.
asimdi sakinlesti uyuyor ama sonra ne olacak bilmiyorum
heralde tam atak haftasindayiz hepbirlikteBizimki gece 2 de uyuyabildi.. Gece beslemesi yaparken kucagımda bebişle uyuyakalıyordum eşim uyandırdı bir kaç kezBu gece daha güzel gazsız bir gece olur umarım
Çok geçmiş olsun. Kapalı olacakmış ayrıca bebeğinize bakamıcak durumda olmayacaksknız arkadaşım da doğımdan sonra olmak zorunda kaldı inanın zerre etkilenmedi sezaryenden sonra. Açjk mı kapalı bilmiyorum ama şuan konusu açılsa tek bahsettiği ameliyat öncesi acı. Ayrıca emin olun Allah bir kolaylık veriyor. Benim doğumdan sonra bakacak kimsem yoktu sezaryen in 2. Gecesi eşimi kaldıramadım her işimi kendim yapmaya başladım çocuğumu kaldırdım doyurdum bezini değiştirdim herşeyi yaptım. Tabi zor oldu ama inanın bi kolaylık veriyor Rabbim.Öyle perişan durumdayım ki şuan.İki gecedir acillerdeyim safra kesemde çok sayıda milimetrik taşlar varmış doktor tek çaresi ameliyat diyor malesef.Ölüyorum ağrılarımdan serumlar iğneler bile fayda etmiyor kızımı bile bu ağrılarla çok kısa emzirebiliyorum dayanamıyorum sütümde azaldı iyice mama takviyesi yapıyoruz.Ben daha 35 günlük çocuğumu bırakıp nasıl ameliyat olcam kimseye güvenemiyorum annem bile olsa delirmek üzereyim artık lanet hastalık geldi buldu beni en azından kızım bi 4 5 aylık olsaydı keske....evladına yetememek nekadar zor Allah'a yalvarıyorum ağrılarım azda olsa geçsin yavrumu emzirebileyim diye.Büyük kızımla zaten hiç ilgilenemez hale geldim o yavrumda benimle bir kahroluyor beni ağlarken görünce oda ağlıyor kızlar dua edin nolur bana kimin duası kabul olur bilinmez o kadar tükenmiş hissediyorum ki kendimi
Mission completed galibaBen şimdi yatıcam mesela, tabi tekrar çığlık atarak kalkmazsa
Teşekkürler Rota 2 menenjit 3 doz galiba dimiRota ve menenjit aşıları canım
Günaydın. Geçen hafta bende de çıktı hemen tahta kaşığı ısıttım ocakta bastım uçuğun üstüne ardından uçuk kremi 2 günde geçti canım benim. Zovirax dı galiba krem adıKızlar günaydın dudağımda uçuk çıkmış çocukluğumdan beri bu illetle uğraşıyorum. Bebeğimi zaten öpmüyordum ama kazara geçiririm diye çok korkuyorum başına gelen var mı napicam ben.
Kaşığı direkt üzerine mi yoksa araya peçete koyuyo musunGünaydın. Geçen hafta bende de çıktı hemen tahta kaşığı ısıttım ocakta bastım uçuğun üstüne ardından uçuk kremi 2 günde geçti canım benim. Zovirax dı galiba krem adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?