2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
sagol kuzum
evet annelik baska birseymis
bebegime yetemiyorum diye dusunme sakin kuzum. sen en iyi sekilde ona bakabilmek icin once kendi bedenini iyilestirmen gerekiyor. bu acidan bak . eminim sonrasinda hersey cok guzel olacak

Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim acıl şifa versin inşallah ya şafi ismi hürmetine

Eklentiler

• 51BC5101-9293-4878-9938-2675F08CEE95.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 71
Rota ve menenjit aşıları canım

Çok çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin kardeşimde oldu ameliyat bir haftada toparladı inşallah sende çabuk toparlarsın o sancılarla yaşanmaz, evdekilerle ilgilenecek biri bulunur elbet üzme kendini

4 te uyudum sabah 8 ve görevimin başındayım

Memeyi reddettiğini sanmam yaa, muhtemelen bahsettiğin diğer değişiklikler etkilemiştir. Meme aranıyor diyorsun zaten. Seninki de meme aranırken çıldırıyor mu peki? Benimki kendini parçalıyor gören sanki mememi yicek sanır ama o kadar ememiyor ki sütü artıramıyorum

simgem35 canım çok geçmiş olsun, çok zor bir durum haklısın. Ama sen iyi ol ki bebişinle de o kadar iyi ilgilen. İnşallah hızlıca atlatırsın iyileşme dönemini de

ya gaz sancisi girdigi icin memeyi itiyor, tutmus olsa bile bu sefer agzinda cekistiriyor. Durumlar karisik. su atak haftasini atlatsak iyi olacagiz insallah.

Iki gundur sagiyorum iki uc saatte bir. 2 ogun mama bir ogun sut veriyorum smdi. cunku 2 sagimdan sonra anca bir ogune yeticek kadar sut sagabiliyorum.

memeyi ararken cildiriyor, tutmayinca da sinirleniyor kendi kendine

Kızlar bebeğim ağzının kenarından sızarak kusuyor her beslendiğinde . Çok beslemiyorum neden olur bilen var mı
Benim de aynı şekildeydi hatta fışkırır gibi kustu 3-4 gün Dr a sordum çok sık besleme yapma dedi her ağladığında mesela ben meme veriyordum o da fazlasını atıyor tabi, bir de emzirdikten sonra bebeği dik tut hemen yatırma dedi. Dediği gibi yaptım şimdi azaldı kusmaları normale döndü. Bunları denemene rağmen aynı şekilde devam ederse Dr a bir sorun mutlaka

Geçmiş olsun çok kötü bir şey biliyorym benimki suanlık ameliyatlık değil ama 2 günde bir yokluyor suanda onun ağrısını çekiyorum üstüne bir de uykusuzluk var nasıl olacak bilmiyorum

Çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin

ay insallah gecis donemidir.
kullanmadigim sey kalmadi. kendimde yedigime ictigime dikkat ediyorum ama ne fayda.

asimdi sakinlesti uyuyor ama sonra ne olacak bilmiyorum
Bizimki gece 2 de uyuyabildi.. Gece beslemesi yaparken kucagımda bebişle uyuyakalıyordum eşim uyandırdı bir kaç kez Bu gece daha güzel gazsız bir gece olur umarım

Çok geçmiş olsun. Kapalı olacakmış ayrıca bebeğinize bakamıcak durumda olmayacaksknız arkadaşım da doğımdan sonra olmak zorunda kaldı inanın zerre etkilenmedi sezaryenden sonra. Açjk mı kapalı bilmiyorum ama şuan konusu açılsa tek bahsettiği ameliyat öncesi acı. Ayrıca emin olun Allah bir kolaylık veriyor. Benim doğumdan sonra bakacak kimsem yoktu sezaryen in 2. Gecesi eşimi kaldıramadım her işimi kendim yapmaya başladım çocuğumu kaldırdım doyurdum bezini değiştirdim herşeyi yaptım. Tabi zor oldu ama inanın bi kolaylık veriyor Rabbim.
Ben şimdi yatıcam mesela, tabi tekrar çığlık atarak kalkmazsa
Mission completed galiba

Rota ve menenjit aşıları canım
Teşekkürler Rota 2 menenjit 3 doz galiba dimi

Bu program ne kadar güzel birşeymiş harika artık daha çok sinir krizine girebiliyorum çünkü benim canım oğlum uykuyu geçtim gece 2.5 tan beri 16 dk emmiş gelsin yeni takıntı

Eklentiler

• IMG_20221215_095844.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar günaydın dudağımda uçuk çıkmış çocukluğumdan beri bu illetle uğraşıyorum. Bebeğimi zaten öpmüyordum ama kazara geçiririm diye çok korkuyorum başına gelen var mı napicam ben.
Günaydın. Geçen hafta bende de çıktı hemen tahta kaşığı ısıttım ocakta bastım uçuğun üstüne ardından uçuk kremi 2 günde geçti canım benim. Zovirax dı galiba krem adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…