- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 83
- 41
Önce emzirdim tam doymadı çünkü o uyurken süt sagmistim göğsüm tam dolmadı. O sagdigim sütü de verdim tam doyana kadar zaten doyunca gözleri kapanmaya başlıyor. İnce muslinle kundak yaptım biberonun sonunu öyle verdim gözler gitti yerine yatırdım kundakliyken 1 de yatırdım şimdi kendim uyandırdım emzirmek için
Ben de meme reddi olur diye hep kaşık biberon kullandım kaşık biberonla da 80 90 CC vermek çok zor oluyor. Memedeki süt akışı hızlandığı için biberon ile aynı kolaylıkla oluyor o yuzden meme reddi yapacağını düşünmüyorum ilk zamanlar memeden süt akışı çok yavaştı şimdi tazyikli geliyor bence meme reddi yapmazBen memeden başka vermiyorum meme reddi olur korkumdan dolayı. sanırım hatayı orada yapıyorum. Yorgunluktan 2 - 3 dk emiyor, uyuyamadıkça sinirlenip hiç ememiyor. Enjektör, kaşık biberon veya Eds ile vereyim.
Kapalı yapacakmış doktor canım.Amin inşallah Rabbim nerde varsa şifa versin içinde de sanaAnnelik başlı başına zorluklarla dolu birde üzerine hastalık olunca çok zor çok en çok bebeğine yetememek koyuyor insana
YokMission completed galiba
ben hipp kullaniyorum ama holle keci sutluye gecis yapicam. sipaeis verdim bekliyorum. o gelene kadar da bir tane ana proteni sut olmayan laktozsuz bir mama denicem , belki gaz icin yardimci olurKızlar hazır mama ne kullanıyorsunuz
Valla 37+5 te doğdu o yüzden erkendir diye düşündüm atak için amaNasıl tutacaksa
Çol geçmiş olsun öncelikle. 2 hafta erkenden kastın 38 haftalıksa bende 38 haftalık doğurdum ve o günlerde canıma okudu. Her gün okuyor gerçi deo günler bi ayrıydı. Başka odaya geçip çocuk gibi sesli sesli ağladım o zamanlarda. Yukarıdaki komşum geldi sesime 40 ı geçince geçer vs diye teselliye
Buradayım tatlımH a p p y nerelerdesin kuzum?
Ahaha benimki de memeyi kavrayamayınca sinirleniyorya gaz sancisi girdigi icin memeyi itiyor, tutmus olsa bile bu sefer agzinda cekistiriyor. Durumlar karisik. su atak haftasini atlatsak iyi olacagiz insallah.
Iki gundur sagiyorum iki uc saatte bir. 2 ogun mama bir ogun sut veriyorum smdi. cunku 2 sagimdan sonra anca bir ogune yeticek kadar sut sagabiliyorum.
memeyi ararken cildiriyor, tutmayinca da sinirleniyor kendi kendine
Bu program ne kadar güzel birşeymişharika artık daha çok sinir krizine girebiliyorum çünkü benim canım oğlum uykuyu geçtim gece 2.5 tan beri 16 dk emmiş gelsin yeni takıntı
Ben de şırınga ve kaşık biberonla veriyordum meme reddi olmasın diye. Ama zamanla çok zor olmaya ve bebek tıkanmaya başladı. Aventin yenidoğan biberonu ile vermeye başladım. Benim sütüm yetersiz olduğu için öyle tazyikli gelmiyor ama aventin biberonunda baktım akışı cidden sütü yeterli gelen bir annenin tazyiğinde. Benim öyle tazyikli olmamasına rağmen henüz meme reddi yapmadı. İlerde nolur bilemiyorum ama diğerleri çile gibiydi.Ben memeden başka vermiyorum meme reddi olur korkumdan dolayı. sanırım hatayı orada yapıyorum. Yorgunluktan 2 - 3 dk emiyor, uyuyamadıkça sinirlenip hiç ememiyor. Enjektör, kaşık biberon veya Eds ile vereyim.
Ben hipp organic kullanıyorum. Gittiğim 2 doktor da onu önerdi ve hastanede ilk gün onla beslemişlerdi. Bir de hipp combiotic olanı var, o kabızlık yaşayan bebekler için öneriliyormuş. Ben direkt organic olanı aldım, doktorumuz kabızlık sorunu yoksa gerek görmüyorum ben dedi.Kızlar hazır mama ne kullanıyorsunuz
Buradayım tatlım
Nasılsın
Zayıflama peşine düşmüşüm
Ahmetle oyalanmaca derken varla yok gibiyim
Özet geçim 40 muayenemi felan oldum
Hayırlısıyla sorun yok
Yürüyüş yapabilirsin dedi
Korseye izin verdi
6 ay spor yok dedi
Bebek
Aşı hala olamadı
Depolarda yok
Geceleri uyumuyor
Öğleden sonra 4 ten gece 12-01 kadar uyku yok
Sende durumlar nasıl
Atak haftası dedimde hiç atak haftası gibi değilzayıflarsın tatlım stres yapma, iyi ol da. Zaten çok abartılacak bi şeyin olduğunu düşünmüyorum, sen dikkat ediyorsundur.
Ya biz aşıyı olduk, hemşire hiç öyle bi şeyden bahsetmedi. Ama çoğu kişiden de duyuyorum. Geldiğimiz noktaya bak. En temel aşılar yok memlekette.
Bizimki gece 12 gibi başlıyor sabah 6’ya kadar, kâh cin gibi, kâh uykusuzluktan uyuyamaz halde, kâh sancılı derken sabaha karşı 5.30-6 gibi uyuyor. Neyi yanlış yapıyorum. Gündüz çok uyumasına mı müsaade ediyorum. Çözemedim. Ama bu durum bizi çok geriyor evde.
Evet canımÇok geçmiş olsun. Kapalı olacakmış ayrıca bebeğinize bakamıcak durumda olmayacaksknız arkadaşım da doğımdan sonra olmak zorunda kaldı inanın zerre etkilenmedi sezaryenden sonra. Açjk mı kapalı bilmiyorum ama şuan konusu açılsa tek bahsettiği ameliyat öncesi acı. Ayrıca emin olun Allah bir kolaylık veriyor. Benim doğumdan sonra bakacak kimsem yoktu sezaryen in 2. Gecesi eşimi kaldıramadım her işimi kendim yapmaya başladım çocuğumu kaldırdım doyurdum bezini değiştirdim herşeyi yaptım. Tabi zor oldu ama inanın bi kolaylık veriyor Rabbim.
Mission completed galiba
Teşekkürler Rota 2 menenjit 3 doz galiba dimi
Yürüyüş yapamıyorum ben hava çok soğukKayınvalidem gitti, evde ilk defa yalnızım kızlar
Şu an çok mutluyum. İnsan yorgun, tükenmiş olsa bile evinde mahremiyet istiyor cidden.
Bir de kendime sling alıcam bugün, bebemle markete gitmek, kısa yürüyüşler yapmak için. Minik yürüyüşlere başlayınca daha iyi olucam bence
O kadar çok şey oldu ki unuttum neyi ne ysptım kuzumP pembeumutyildizi Canım naptın ?
Canım ben ilkin hastanede Aptamil kullandıkları için onunla devam etmiştim. İlk kutu bitince bu sefer de hipp combiotic aldım. bayağı önerilenler arasındaydı ve ben de memnunum şu anda.Kızlar hazır mama ne kullanıyorsunuz
Canım spora 3 aydan sonra başlanmıyor muydu?Buradayım tatlım
Nasılsın
Zayıflama peşine düşmüşüm
Ahmetle oyalanmaca derken varla yok gibiyim
Özet geçim 40 muayenemi felan oldum
Hayırlısıyla sorun yok
Yürüyüş yapabilirsin dedi
Korseye izin verdi
6 ay spor yok dedi
Bebek
Aşı hala olamadı
Depolarda yok
Geceleri uyumuyor
Öğleden sonra 4 ten gece 12-01 kadar uyku yok
Sende durumlar nasıl
Ya evet serin ama slinge koyup üstüne mont kapatıp yürürüm diye düşünüyorum birkaç hafta sonra, şöyle bir aylık falan olunca. 15 dk markete gidilir ya bence sarıp sarmalayıp. Yoksa kafayı üşütücemYürüyüş yapamıyorum ben hava çok soğuk
Atak haftası dedimde hiç atak haftası gibi değil
Yerleşti kaldı bu döngü
Aşıda 2.ay aşıları geliyor inan hiç bilmiyorum ne olacak çok üzülüyorum
Sizin orada stok sorunu yoktur kuzum ellerinde vardır yani bizimkilerde bitmiş depolarda olmayincada yok diyorlar
Kiloyuda geçtim artık yemek yemeğe fırsat bulursam ne mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?