2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Ben memeden başka vermiyorum meme reddi olur korkumdan dolayı. sanırım hatayı orada yapıyorum. Yorgunluktan 2 - 3 dk emiyor, uyuyamadıkça sinirlenip hiç ememiyor. Enjektör, kaşık biberon veya Eds ile vereyim.

Ben memeden başka vermiyorum meme reddi olur korkumdan dolayı. sanırım hatayı orada yapıyorum. Yorgunluktan 2 - 3 dk emiyor, uyuyamadıkça sinirlenip hiç ememiyor. Enjektör, kaşık biberon veya Eds ile vereyim.
Ben de meme reddi olur diye hep kaşık biberon kullandım kaşık biberonla da 80 90 CC vermek çok zor oluyor. Memedeki süt akışı hızlandığı için biberon ile aynı kolaylıkla oluyor o yuzden meme reddi yapacağını düşünmüyorum ilk zamanlar memeden süt akışı çok yavaştı şimdi tazyikli geliyor bence meme reddi yapmaz

Çok geçmiş olsun canım. Çabucak toparlanıp evladına kavuşacaksın. Kendini harap etme.

Valla 37+5 te doğdu o yüzden erkendir diye düşündüm atak için ama dün de gündüz hep memedeydi bakalım bugün ne gibi bir güncelleme verecek bize

Buradayım tatlım
Nasılsın
Zayıflama peşine düşmüşüm
Ahmetle oyalanmaca derken varla yok gibiyim
Özet geçim 40 muayenemi felan oldum
Hayırlısıyla sorun yok
Yürüyüş yapabilirsin dedi
Korseye izin verdi
6 ay spor yok dedi

Bebek
Aşı hala olamadı
Depolarda yok
Geceleri uyumuyor
Öğleden sonra 4 ten gece 12-01 kadar uyku yok

Sende durumlar nasıl

Ahaha benimki de memeyi kavrayamayınca sinirleniyor

Ben de hastane tipi makine kiralamıştım ama evde kv olduğu için de rahatça kullanamadım. Şimdi sağdım iki göğsü de 15er dk. Peki günde kaç kere sağım yapıyorsun? Ben bebekten fırsat bulamıyorum ya doğru düzgün.
Bu program ne kadar güzel birşeymiş harika artık daha çok sinir krizine girebiliyorum çünkü benim canım oğlum uykuyu geçtim gece 2.5 tan beri 16 dk emmiş gelsin yeni takıntı
Spicelover ben de kullanmaya başladım güzel cidden. Ben de bakıp bakıp bebeme ne kadar çok mama verdiğime sinirlenirim
Ben de şırınga ve kaşık biberonla veriyordum meme reddi olmasın diye. Ama zamanla çok zor olmaya ve bebek tıkanmaya başladı. Aventin yenidoğan biberonu ile vermeye başladım. Benim sütüm yetersiz olduğu için öyle tazyikli gelmiyor ama aventin biberonunda baktım akışı cidden sütü yeterli gelen bir annenin tazyiğinde. Benim öyle tazyikli olmamasına rağmen henüz meme reddi yapmadı. İlerde nolur bilemiyorum ama diğerleri çile gibiydi.
Kızlar hazır mama ne kullanıyorsunuz
Ben hipp organic kullanıyorum. Gittiğim 2 doktor da onu önerdi ve hastanede ilk gün onla beslemişlerdi. Bir de hipp combiotic olanı var, o kabızlık yaşayan bebekler için öneriliyormuş. Ben direkt organic olanı aldım, doktorumuz kabızlık sorunu yoksa gerek görmüyorum ben dedi.

zayıflarsın tatlım stres yapma, iyi ol da. Zaten çok abartılacak bi şeyin olduğunu düşünmüyorum, sen dikkat ediyorsundur.

Ya biz aşıyı olduk, hemşire hiç öyle bi şeyden bahsetmedi. Ama çoğu kişiden de duyuyorum. Geldiğimiz noktaya bak. En temel aşılar yok memlekette.

Bizimki gece 12 gibi başlıyor sabah 6’ya kadar, kâh cin gibi, kâh uykusuzluktan uyuyamaz halde, kâh sancılı derken sabaha karşı 5.30-6 gibi uyuyor. Neyi yanlış yapıyorum. Gündüz çok uyumasına mı müsaade ediyorum. Çözemedim. Ama bu durum bizi çok geriyor evde.

Kayınvalidem gitti, evde ilk defa yalnızım kızlar
Şu an çok mutluyum. İnsan yorgun, tükenmiş olsa bile evinde mahremiyet istiyor cidden.
Bir de kendime sling alıcam bugün, bebemle markete gitmek, kısa yürüyüşler yapmak için. Minik yürüyüşlere başlayınca daha iyi olucam bence

Atak haftası dedimde hiç atak haftası gibi değil
Yerleşti kaldı bu döngü

Aşıda 2.ay aşıları geliyor inan hiç bilmiyorum ne olacak çok üzülüyorum
Sizin orada stok sorunu yoktur kuzum ellerinde vardır yani bizimkilerde bitmiş depolarda olmayincada yok diyorlar

Kiloyuda geçtim artık yemek yemeğe fırsat bulursam ne mutlu

Evet canım

Yürüyüş yapamıyorum ben hava çok soğuk

Canım spora 3 aydan sonra başlanmıyor muydu?
Bir de seninki hâlâ nasıl aşı olmadı ya. İkinci aşılar gelecek 2-3 haftaya ki sen benden önce doğurmuştun. Ne diyorlar sorunca, olmayacak mı?

Yürüyüş yapamıyorum ben hava çok soğuk
Ya evet serin ama slinge koyup üstüne mont kapatıp yürürüm diye düşünüyorum birkaç hafta sonra, şöyle bir aylık falan olunca. 15 dk markete gidilir ya bence sarıp sarmalayıp. Yoksa kafayı üşütücem

Evaante dışında yok mu böyle minik yürüyüşlere giden başka kimse?

Yok kuzum ne atağı yaa, 40’ı da geçti benimkisi. Herkes tadını çıkar düzelecek diyor. Bu nasıl uyumamak böyle? El kadar bebesiniz siz yaa, nasıl duruyorsunuz uykusuz. Duramıyorlar gerçi, bi saatten sonra ağlıyorlar bu kez,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…