2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım benimki de 40 tan önce dediğin gibiydi sabaha kadar uyutmazdı ağlardı ve uyumazdı. Tabii gazın da etkisi var. Sonra atak haftası bitmesine yakın ben gündüz uyumasına fazla izin vermedim ve uyanık tuttum bir de her gece yatmadan aynı şeyleri yapmaya başladım. Burun temizleme, alt değiştirme, mama, gaz damlası kundak ve kucakta uyutma sonra ise yatağına koyduğumda 4 bazen 5 saat uyuduğu oluyor. Doktoru da artık büyüdü gece yatmadan mama da veriyorsun kendisi uyanmadan uyandırmana gerek yok dediği için ellemiyorum. Sen de yavaş yavaş uykularını geceye çekmek için gündüz uyanık tut. Zaten atak haftası bitip 40 çıkınca etrafa daha ilgili oluyorlar ve oyalamak falan daha kolay oluyor. Bizimki önceden hep ağlardı şimdi farklı sesler çıkarmaya ve gülmeye başladı

Kızlar hazır mama ne kullanıyorsunuz
Normal aptamil+kaka gaz yapabilsin diye aptamil conformil. Tadını sevmediği için karıştırıp veriyorum. Aptamilin bir maması varmış unuttum p ile başliyordu normal mamaların neredeyse 2 katı fiyat. Anne sütüne en yakın mama oymuş şuan piyasadaki. Tabi asgari ücret bizi eledi

Ben az emdiğini biliyordum da bu kadarıbı bilmiyordum geceden beri meme dayamaya çalışıyorum çocuğa irite oldu.
Evet canım öyleymiş ,oğlumun doktoru yazmıştı bize bunu ben de başta bir sğrü aşı sandım meğer iki aşıymış biri rota diğeri menenjit
Ben sormadım bizim doktor da söylemedi
Valla bende isyan ediyorum. Bebeksin sen uyu uyu diyorım ama yok

Hiç bişey olmaz canını sıkma bebek soğuktan hastalanmaz sıcaktan hastalanır terleyip soğuyunca hastalanır. Ben evdeki kıyafetleri ile slinge sardım üzerime de salaş hırka giydim önden kapattım. Nabzı 140 150 olan bir canlıyı kolay kolay usutemezsin

Canım ben ilkin hastanede Aptamil kullandıkları için onunla devam etmiştim. İlk kutu bitince bu sefer de hipp combiotic aldım. bayağı önerilenler arasındaydı ve ben de memnunum şu anda.
Teşekkürler kızlar benimki normalde sonuna kadar yerdi yememrye başladı Katre_g Spicelover

Ben kullanıyorum evin içinde gezdirirken .rahat oluyor .birde hoşuna gidiyor seviyor onunla gezmeyi evin içinde
Kaç günlük bebeğiniz peki ben 1 2 defa kullandım dışarı çıkarken rahat oldu sevdi

Hiç geçmiyormus kuzum daha diş cikmalari var ay ay sendromu bitip yaş yaş sendromu var varda varsadece bu sürece eşlikciyiz sen psikolojini koru yeterher anımız aksiyon

Evet canım öyleymiş ,oğlumun doktoru yazmıştı bize bunu ben de başta bir sğrü aşı sandım meğer iki aşıymış biri rota diğeri menenjit
Menenjit Grup A ve Grup B türleri var canım ..GrupB de sadece bi isim var oda Bexsero...Grup A da ise 3 çeşit aşı var birini seçip yaptırabilirsiniz demişti doktor hepsi de içeriği aynı demişti..Biri Nimenrix,bir Menectra, diğeri Menveo ...

Kanguru kullananlar var mı peki
Ben mamadus u kullanıyorum aslında yenidoğana uygun rahat da görünüyor içinde ama 20 aylığa kadar kullanımı olduğu için büyük ve kızım küçücük kalıyor içinde o yüzden bir de sling mi alsam diyorum karar veremedim ben de o konuda

Bizim de uyku düzenimiz bu şekilde canım. Çok yoruyor. Tek temennim gece 12-1 den sonra sabaha kadar uyuyor. Emmeye kalkıyor uyuyor geri. Ama bir ay dolduğundan beri kolik belirtileri belirginleşti. Özellikle saat 9-12 arası meme dışında hep ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…