- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Ne alcan canım. Benim kayinvalidem de gidecek deKayınvalidem gitti, evde ilk defa yalnızım kızlar
Şu an çok mutluyum. İnsan yorgun, tükenmiş olsa bile evinde mahremiyet istiyor cidden.
Bir de kendime sling alıcam bugün, bebemle markete gitmek, kısa yürüyüşler yapmak için. Minik yürüyüşlere başlayınca daha iyi olucam bence
Ben hastane tipini geri verdim ama gene guzel , guclu cekebilen bir makina aldm. baktim kullanicam kendime alayim dedim .Ahaha benimki de memeyi kavrayamayınca sinirleniyor
Ben de hastane tipi makine kiralamıştım ama evde kv olduğu için de rahatça kullanamadım. Şimdi sağdım iki göğsü de 15er dk. Peki günde kaç kere sağım yapıyorsun? Ben bebekten fırsat bulamıyorum ya doğru düzgün.
Spicelover ben de kullanmaya başladım güzel cidden. Ben de bakıp bakıp bebeme ne kadar çok mama verdiğime sinirlenirim
Ben de şırınga ve kaşık biberonla veriyordum meme reddi olmasın diye. Ama zamanla çok zor olmaya ve bebek tıkanmaya başladı. Aventin yenidoğan biberonu ile vermeye başladım. Benim sütüm yetersiz olduğu için öyle tazyikli gelmiyor ama aventin biberonunda baktım akışı cidden sütü yeterli gelen bir annenin tazyiğinde. Benim öyle tazyikli olmamasına rağmen henüz meme reddi yapmadı. İlerde nolur bilemiyorum ama diğerleri çile gibiydi.
Ben hipp organic kullanıyorum. Gittiğim 2 doktor da onu önerdi ve hastanede ilk gün onla beslemişlerdi. Bir de hipp combiotic olanı var, o kabızlık yaşayan bebekler için öneriliyormuş. Ben direkt organic olanı aldım, doktorumuz kabızlık sorunu yoksa gerek görmüyorum ben dedi.
anladm canim.
Canım 42 oldu bugün. Gündüzden kırpmaya çalışıyorum ama açmıyor gözleriniCanım benimki de 40 tan önce dediğin gibiydi sabaha kadar uyutmazdı ağlardı ve uyumazdı. Tabii gazın da etkisi var. Sonra atak haftası bitmesine yakın ben gündüz uyumasına fazla izin vermedim ve uyanık tuttum bir de her gece yatmadan aynı şeyleri yapmaya başladım. Burun temizleme, alt değiştirme, mama, gaz damlası kundak ve kucakta uyutma sonra ise yatağına koyduğumda 4 bazen 5 saat uyuduğu oluyor. Doktoru da artık büyüdü gece yatmadan mama da veriyorsun kendisi uyanmadan uyandırmana gerek yok dediği için ellemiyorum. Sen de yavaş yavaş uykularını geceye çekmek için gündüz uyanık tut. Zaten atak haftası bitip 40 çıkınca etrafa daha ilgili oluyorlar ve oyalamak falan daha kolay oluyor. Bizimki önceden hep ağlardı şimdi farklı sesler çıkarmaya ve gülmeye başladı
Benimki de ya memede uyur ya da ayakta gezdirmeye salınmaya. İleride napıcaz acabaAy canım bendede öyle oluyor bazen gece 3 gibi uyanıyor 5 e kadar uyanık kalıyor dolastiriyorum işte ayakta biraz sonra meme sonra tekrar gezdiriyorum en son ayakta sallıyorum ona alıştı benim kız .
Neydi senin kanguru canım?Ben kullanıyorum evin içinde gezdirirken .rahat oluyor .birde hoşuna gidiyor seviyor onunla gezmeyi evin içinde
Kaşığı direkt üzerine mi yoksa araya peçete koyuyo musun
Deniyim bakalım inşallah geçer ya bende zovirax vectavir bir de aclovir var ama zoviraxla vectavirin son kullanma tarihi geçmiş mecbur aclovir surecemDirek üzerine canım
ne kadar süre dik tutuyorsunuz? Bezi ne zaman değiştiriyosunuz?Benim de aynı şekildeydi hatta fışkırır gibi kustu 3-4 gün Dr a sordum çok sık besleme yapma dedi her ağladığında mesela ben meme veriyordum o da fazlasını atıyor tabi, bir de emzirdikten sonra bebeği dik tut hemen yatırma dedi. Dediği gibi yaptım şimdi azaldı kusmaları normale döndü. Bunları denemene rağmen aynı şekilde devam ederse Dr a bir sorun mutlaka
Sende 3 Kasım'da doğurmuştun demi canım,bebeğinin durumu nasıl uykusu huysuzluğu falanBen boroosh baby aldım, daha yeni geldi, henüz kullanmadım.
Civilimden aldık babymol yazıyor üstünde.Canım 42 oldu bugün. Gündüzden kırpmaya çalışıyorum ama açmıyor gözlerinisenin dediğin şekilde de deneyeyim. Peki gece uykusuna kaçta hazırlıyorsun?
Benimki de ya memede uyur ya da ayakta gezdirmeye salınmaya. İleride napıcaz acaba
Neydi senin kanguru canım?
Biz 20 günlükten beri çıkıyoruz her gün 1 saat. 40 ına kadar sling kullandım. 15 gündür de kanguru kullanıyorum. Kanguru daha pratik geldi bana. Polar tulum giydiriyorum şapka takıyorum ayaklarına da patik oldu bitti işte.Ya evet serin ama slinge koyup üstüne mont kapatıp yürürüm diye düşünüyorum birkaç hafta sonra, şöyle bir aylık falan olunca. 15 dk markete gidilir ya bence sarıp sarmalayıp. Yoksa kafayı üşütücem
Evaante dışında yok mu böyle minik yürüyüşlere giden başka kimse?
Sende 3 Kasım'da doğurmuştun demi canım,bebeğinin durumu nasıl uykusu huysuzluğu falan
Biz 20 günlükten beri çıkıyoruz her gün 1 saat. 40 ına kadar sling kullandım. 15 gündür de kanguru kullanıyorum. Kanguru daha pratik geldi bana. Polar tulum giydiriyorum şapka takıyorum ayaklarına da patik oldu bitti işte.
Solomom aldım dolaptan yenidoğan aparatıyla kullanıyorum. Ay hadi inşallah severKanguru markan nedir canım? Benimki slingi sevmedi. Kanguru aldım, deneyeceğim bakalım
.
Saat 10 gibi uyanıyor akşam uykusundan 11-12 gibi gece uykusuna geçiriyorum. Bu arada yazmayı unutmuşum gazını tamamen çıkarmaya çalışıyorum rahatsızlanıp uyanmasın diye onu da yapmayı unutma. Bebekler düzeni severler seninki de alışır inşallah bir süre denersenCanım 42 oldu bugün. Gündüzden kırpmaya çalışıyorum ama açmıyor gözlerinisenin dediğin şekilde de deneyeyim. Peki gece uykusuna kaçta hazırlıyorsun?
Benimki de ya memede uyur ya da ayakta gezdirmeye salınmaya. İleride napıcaz acaba
Neydi senin kanguru canım?
5-10 dakika kadar göğsümde dik tutuyorum , bezi tek memeyi emdikten sonra değiştiriyorum eğer doymamışsa , ki sık beslemedigimde doymamış oluyor, diğer memeyi veriyorumne kadar süre dik tutuyorsunuz? Bezi ne zaman değiştiriyosunuz?
Saat 10 gibi uyanıyor akşam uykusundan 11-12 gibi gece uykusuna geçiriyorum. Bu arada yazmayı unutmuşum gazını tamamen çıkarmaya çalışıyorum rahatsızlanıp uyanmasın diye onu da yapmayı unutma. Bebekler düzeni severler seninki de alışır inşallah bir süre denersen
Evet canım 3 kasım. Uykusu aşırı düzensizsabahtan alplerden sonraya kadar gözlerini açamıyor uykudan. Ama gece 11-12 oldu mu gözler faltaşı. Sabah 5’lere 6’lara kadar uyumuyor. O süre boyunca da haliye yorulup aşırı ağladığı da oluyor.
Benim bebeğime tam oluyor ama kemiklerine bir zarar vermekten korkmuştumBen mamadus u kullanıyorum aslında yenidoğana uygun rahat da görünüyor içinde ama 20 aylığa kadar kullanımı olduğu için büyük ve kızım küçücük kalıyor içinde o yüzden bir de sling mi alsam diyorum karar veremedim ben de o konuda
Bende arada bezi değiştiriyorum dik olarak da yarım saate yakın uyutuyorum yinede yatırdığım an yada bezi tekrar pislettiyse değiştirken kusuyor. Doktorla bir görüşeyim en iyisi.5-10 dakika kadar göğsümde dik tutuyorum , bezi tek memeyi emdikten sonra değiştiriyorum eğer doymamışsa , ki sık beslemedigimde doymamış oluyor, diğer memeyi veriyorum
Ben doktoruna güvendiğim için onun dediklerini aldık canım biz o da attığım tabloda vardıMenenjit Grup A ve Grup B türleri var canım ..GrupB de sadece bi isim var oda Bexsero...Grup A da ise 3 çeşit aşı var birini seçip yaptırabilirsiniz demişti doktor hepsi de içeriği aynı demişti..Biri Nimenrix,bir Menectra, diğeri Menveo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?