2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ne alcan canım. Benim kayinvalidem de gidecek de Hiç kullanmadım oğlumda da. Kangurum var. Slinge gerek var mı acaba?

Ben hastane tipini geri verdim ama gene guzel , guclu cekebilen bir makina aldm. baktim kullanicam kendime alayim dedim .

benim annem yanimda ya, o bakiyor bebege.
benimki iki gunddur toplasna 3 kere emmistir memeden. istemiyor eliyle itiyor, gaz cok fena. asker etti hepimiziniki gundur o yuzden 2.5-3 saatte bir sagiyorum ama iki ogun mama bir ogun sut seklinde gidiyoruz cunku bir sagim da yeteri kadar sutum cikmiyor.

20 ser dk sagiyorum ben canim.
Teşekkürler kızlar benimki normalde sonuna kadar yerdi yememrye başladı @Katre_g Spicelover
anladm canim.
benim kiz arsiz ne mama versek yedibende bari organik olsun az iceri dedim .
neyse yemeyen bebek daha zor o yuzden sokayet etmiyorum

Canım 42 oldu bugün. Gündüzden kırpmaya çalışıyorum ama açmıyor gözlerini senin dediğin şekilde de deneyeyim. Peki gece uykusuna kaçta hazırlıyorsun?

Ay canım bendede öyle oluyor bazen gece 3 gibi uyanıyor 5 e kadar uyanık kalıyor dolastiriyorum işte ayakta biraz sonra meme sonra tekrar gezdiriyorum en son ayakta sallıyorum ona alıştı benim kız .
Benimki de ya memede uyur ya da ayakta gezdirmeye salınmaya. İleride napıcaz acaba

Ben kullanıyorum evin içinde gezdirirken .rahat oluyor .birde hoşuna gidiyor seviyor onunla gezmeyi evin içinde
Neydi senin kanguru canım?

ne kadar süre dik tutuyorsunuz? Bezi ne zaman değiştiriyosunuz?

Civilimden aldık babymol yazıyor üstünde.

Biz 20 günlükten beri çıkıyoruz her gün 1 saat. 40 ına kadar sling kullandım. 15 gündür de kanguru kullanıyorum. Kanguru daha pratik geldi bana. Polar tulum giydiriyorum şapka takıyorum ayaklarına da patik oldu bitti işte.

Sende 3 Kasım'da doğurmuştun demi canım,bebeğinin durumu nasıl uykusu huysuzluğu falan

Evet canım 3 kasım. Uykusu aşırı düzensiz sabahtan alplerden sonraya kadar gözlerini açamıyor uykudan. Ama gece 11-12 oldu mu gözler faltaşı. Sabah 5’lere 6’lara kadar uyumuyor. O süre boyunca da haliye yorulup aşırı ağladığı da oluyor.

Kanguru markan nedir canım? Benimki slingi sevmedi. Kanguru aldım, deneyeceğim bakalım
.

Saat 10 gibi uyanıyor akşam uykusundan 11-12 gibi gece uykusuna geçiriyorum. Bu arada yazmayı unutmuşum gazını tamamen çıkarmaya çalışıyorum rahatsızlanıp uyanmasın diye onu da yapmayı unutma. Bebekler düzeni severler seninki de alışır inşallah bir süre denersen

Aynen böyleydi düzeni. 10 gibi uyanır, 12’ye doğru tekrar yatardı, gece de 2-3 saatte bir emmeye kalkardı. Sonra bir anda bozuldu. Ne olduysa.

Papatyamelo ”sabahtan öğleden sonraya kadar” diye yazacaktım, saçmalamışım uykusuzluktan

Kızlar bugün büyük bir korku atlattım. Kısaca anlatayım öykünün vücudunda geçmeyen kızarıklıklar vardı isilik gibi. Aile hekimi ve devlet hastanesindeki doktor isilik gibi dedi. Geçmeyince doktor araştırdım ve güzel bir doktora götürdüm. (Daha önce devlet hastanesinde ki doktora iyi dedikleri için götürmüştüm. Ama dedikleri doktor olmayınca başka bir doktora göstermiştim yavrumu) öyküden bugün kan testi aldılar. Kan fazlalığı olmasından ve süt alerjisi olmasından şüphelendi doktor. Çok şükür kan sonuçları güzel çıktı. Ben mama vermeyi kesmiştim ama sadece dışarı da ve emzirecek yer olmayınca mama veriyordum. Doktorumuz mamayı değiştirmemi söyledi. Ben SMA kullanıyordum HİPP ORGANİK KEÇİ SÜTÜ olan mamayı önerdi. Süt ürünleri ve paketli yiyeceklerden uzak durmamı söyledi. Benim bebeğimin kakası normal. Huzursuzluğu galan da yok. Sadece isilik gibi kızarıklıklar var

Benim bebeğime tam oluyor ama kemiklerine bir zarar vermekten korkmuştum

5-10 dakika kadar göğsümde dik tutuyorum , bezi tek memeyi emdikten sonra değiştiriyorum eğer doymamışsa , ki sık beslemedigimde doymamış oluyor, diğer memeyi veriyorum
Bende arada bezi değiştiriyorum dik olarak da yarım saate yakın uyutuyorum yinede yatırdığım an yada bezi tekrar pislettiyse değiştirken kusuyor. Doktorla bir görüşeyim en iyisi.

Ben doktoruna güvendiğim için onun dediklerini aldık canım biz o da attığım tabloda vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…