2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hipp aldım yedi şükür

Kızlar ben doğumdan önce hipp organic combiotic almıştım ama hiç açmadım ek gıdaya geçince ara öğün falan yapabilir miyim kullanılır mı 1 numara mama?

Hipp aldım yedi şükür
ohh afiyet olsun
Kızlar ben doğumdan önce hipp organic combiotic almıştım ama hiç açmadım ek gıdaya geçince ara öğün falan yapabilir miyim kullanılır mı 1 numara mama?
canim 6 aya kadr 1 numara. eger 5. ayda fln geciceksen ek gidaya kullanabilirsin. zaten acildiktan sonra 3 hafta icinde tuketilmeli.

Bence 1 numara yetersiz kalmaz mı? Aya göre olanı ver bence canım

Geçmiş olsun canım İnşallah bir an önce iyileşir meleğin

Morm canım nasıl oldu bebeğin bizim bugün yine fışkırmalı oldu ama önce normal kaka oluyor doktora yazdık yarın aşıları var diye ,kaka testi yaptırın diyor ondan sonra aşı olsun diyo
Daha iyi canım emmedi bizde sütü pompa ile çektik 80 ml çıktı . Sonra emdi . Tazikli geldiği için ememedi sanırım . Şuan sakinleşti. İnşallah bir sorun çıkmaz sizde de canım Allah şifa ve sakinlik versin

Bi son kullanma tarihine de bak canım. Benimkinin çok azdı süresi.
Ona bir bakayım mutfak çok uzak şuan üşendim bebişi uyutmaya çalışıyorum sabah bakacam ilk iş
Bence 1 numara yetersiz kalmaz mı? Aya göre olanı ver bence canım
1 numara 6 aya kadar kullanılıyormuş galiba ek gıdaya 5 buçukta falan geçsem denk gelir
tarihi gecen anne sutunden de sabun yapan gordum gecen Tiktok da
O nasıl ya yagli kısmını mi ayırıyomus benim sütlerin kaymağı çok kalın oluyo ben de yapayım

Premature anneleri olarak ek gıdaya taaa Mayıs ayında geçicez biz, düzeltilmiş 6 ayında yani

Aslında emmesi,keyfi falan yerinde ishal gibi de denemez ama eşim illa doktora sormak istedi doktor da böyle söyledi bence çok bir sorun yok zaman zaman bu şekilde olması normal diye biliyorum neyse bakalım yarın ola hayrola

Hah işte bende ondan yok. Yenidoğan aparatı olmalı falan diye okudum kimi yerlerde. Bence sen kullanabilirsin o zaman canım kangurunu gönül rahatlığıyla.

Premature anneleri olarak ek gıdaya taaa Mayıs ayında geçicez biz, düzeltilmiş 6 ayında yani
Yaa her bebeğin gelişimi yine de farklı bazı bebekler nasıl 5 ayında bazısı 6 ya da 7’de geçiyor belli bizimkiler de altıncı ayda geçer ben çünkü ek gıdaya geçene kadar en azından çalışmayayım diyorum ama bakalım çevremde herkes de saçma buluyor çalışma saatlerim az olduğu için ama benim gönlüm el vermiyor bakalım zaman ne gösterecek

Yaaa maşallah miniklere aşılarını oldular mı ? Benim de tam 2 aylıkken 4300 olmuştu oğlum yarın 2 ay on günlük olacak merak ediyorum kilosu nasıl oldu diye

Benim bebeğim de böyle olmuştu ben ivanatura doğal içerikli almıştım her şeyini ama o hafta mustela ile yıkamkştım bebeğimi aksine mustela dokundu doktora götürdük atopik dermatit cilt olabilir dedi en iyi ürünü de kullansan içindeki bir şey dokunabilir demişti ve tüm bakım ürünleri değişti yağ kullanmayı önermedi mesela hepsi bioderma atopik serisi aldırdı şampuan da dahil epey pahalı ama teni çok hassas bebeğimin o yüzden aldık hemen

Eşimde sabaha randevu aldı ama pek götüresim yok hastaneler yeterince hasta dolu zaten birde hasta etmek var bebeği iyi gözüküyor şöyle bakınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…