- 9 Nisan 2021
- 494
- 593
- 53
Sağol canımÇok geçmiş olsun. Toparlar umarım.
benim bugun 40. gunum cok az ara ara kaniyorumKızlar sezeryan sonrası kanamalar ne kadar devam etti? 16. Gündeyim ama benden hala orta miktarda adet kanaması gibi geliyor. Normal mi?
Hipp aldım yedi şükürBen hastane tipini geri verdim ama gene guzel , guclu cekebilen bir makina aldm. baktim kullanicam kendime alayim dedim .
benim annem yanimda ya, o bakiyor bebege.
benimki iki gunddur toplasna 3 kere emmistir memeden. istemiyor eliyle itiyor, gaz cok fena. asker etti hepimiziniki gundur o yuzden 2.5-3 saatte bir sagiyorum ama iki ogun mama bir ogun sut seklinde gidiyoruz cunku bir sagim da yeteri kadar sutum cikmiyor.
20 ser dk sagiyorum ben canim.
anladm canim.
benim kiz arsiz ne mama versek yedibende bari organik olsun az iceri dedim .
neyse yemeyen bebek daha zor o yuzden sokayet etmiyorum
ohh afiyet olsunHipp aldım yedi şükür
canim 6 aya kadr 1 numara. eger 5. ayda fln geciceksen ek gidaya kullanabilirsin. zaten acildiktan sonra 3 hafta icinde tuketilmeli.Kızlar ben doğumdan önce hipp organic combiotic almıştım ama hiç açmadım ek gıdaya geçince ara öğün falan yapabilir miyim kullanılır mı 1 numara mama?
5 buçukta falan başlasam 6 aya biter zatenohh afiyet olsun
canim 6 aya kadr 1 numara. eger 5. ayda fln geciceksen ek gidaya kullanabilirsin. zaten acildiktan sonra 3 hafta icinde tuketilmeli.
Bi son kullanma tarihine de bak canım. Benimkinin çok azdı süresi.Kızlar ben doğumdan önce hipp organic combiotic almıştım ama hiç açmadım ek gıdaya geçince ara öğün falan yapabilir miyim kullanılır mı 1 numara mama?
Bence 1 numara yetersiz kalmaz mı? Aya göre olanı ver bence canımKızlar ben doğumdan önce hipp organic combiotic almıştım ama hiç açmadım ek gıdaya geçince ara öğün falan yapabilir miyim kullanılır mı 1 numara mama?
tarihi gecen anne sutunden de sabun yapan gordum gecen Tiktok da5 buçukta falan başlasam 6 aya biter zatenformül mama ile yoğurt da yapılıyormuş onu deniycem
Geçmiş olsun canım İnşallah bir an önce iyileşir meleğinKızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen 1 aylık bebeğim çok hasta dün doktora götürdüm öksürük burun tıkanıklığı vardı RSV virüsü bulaşmış kızımabebekleri etkiliyormuş ortaokulda abisi var o getirdi eve muhtemelen
Bir hafta zor geçer dedi doktor savaşacak hastalıkla eğer kötüleşirse yatırabiliriz dedi
Allah sizin bebeklerinizle beraber saklasın yavrumu dualarınızı bekliyorum
Daha iyi canım emmedi bizde sütü pompa ile çektik 80 ml çıktı . Sonra emdi . Tazikli geldiği için ememedi sanırım . Şuan sakinleşti. İnşallah bir sorun çıkmaz sizde de canım Allah şifa ve sakinlik versinMorm canım nasıl oldu bebeğin bizim bugün yine fışkırmalı oldu ama önce normal kaka oluyor doktora yazdık yarın aşıları var diye ,kaka testi yaptırın diyor ondan sonra aşı olsun diyo
Ona bir bakayım mutfak çok uzak şuan üşendim bebişi uyutmaya çalışıyorum sabah bakacam ilk işBi son kullanma tarihine de bak canım. Benimkinin çok azdı süresi.
1 numara 6 aya kadar kullanılıyormuş galiba ek gıdaya 5 buçukta falan geçsem denk gelirBence 1 numara yetersiz kalmaz mı? Aya göre olanı ver bence canım
O nasıl ya yagli kısmını mi ayırıyomustarihi gecen anne sutunden de sabun yapan gordum gecen Tiktok da
Aslında emmesi,keyfi falan yerinde ishal gibi de denemez ama eşim illa doktora sormak istedi doktor da böyle söyledi bence çok bir sorun yok zaman zaman bu şekilde olması normal diye biliyorum neyse bakalım yarın ola hayrolaDaha iyi canım emmedi bizde sütü pompa ile çektik 80 ml çıktı . Sonra emdi . Tazikli geldiği için ememedi sanırım . Şuan sakinleşti. İnşallah bir sorun çıkmaz sizde de canım Allah şifa ve sakinlik versin
Hah işte bende ondan yok. Yenidoğan aparatı olmalı falan diye okudum kimi yerlerde. Bence sen kullanabilirsin o zaman canım kangurunu gönül rahatlığıyla.Kangurumun yenidoğan için destek kısmı var canım. Ama daha kullanmadım. Oğlumda almıştım. Toplasan beş defa kullanmamıştım. Oğlum kilolu olduğu için içine sigmamistiGerçi bu da abisinden farklı değil ama boyu daha uzun olduğu için daha zayıf duruyor. Kullanmayı ümit ediyorum
Yaa her bebeğin gelişimi yine de farklı bazı bebekler nasıl 5 ayında bazısı 6 ya da 7’de geçiyor belli bizimkiler de altıncı ayda geçer ben çünkü ek gıdaya geçene kadar en azından çalışmayayım diyorum ama bakalım çevremde herkes de saçma buluyor çalışma saatlerim az olduğu için ama benim gönlüm el vermiyor bakalım zaman ne gösterecekPremature anneleri olarak ek gıdaya taaa Mayıs ayında geçicez biz, düzeltilmiş 6 ayında yani
Yaaa maşallah miniklereCanım bize doktorumuz prematüre doğdukları ve yaşıtlarını yakalamaları için normal mamalara göre kalorisi daha yüksek olan Aptamil PDF önerdi. Diğer mamalara göre pahalı epeyce ama ilk 1 yıl önemli boy ve kiloları iyi gitsin dediBugün 1 haftalık kullanım sonrası tartı için çağırdı sonuçları değerlendirelim diye. Ortalama ayda 800 gram almışlardı daha önce. Şimdi bir haftada biri 300 diğeri 390 gr almış Oğlum fazla almış hatta diyete sokcam diye dalga geçiyorum doktordan geldiğimden beri
Benim bebeğim de böyle olmuştu ben ivanatura doğal içerikli almıştım her şeyini ama o hafta mustela ile yıkamkştım bebeğimi aksine mustela dokundu doktora götürdük atopik dermatit cilt olabilir dedi en iyi ürünü de kullansan içindeki bir şey dokunabilir demişti ve tüm bakım ürünleri değişti yağ kullanmayı önermedi mesela hepsi bioderma atopik serisi aldırdı şampuan da dahil epey pahalı ama teni çok hassas bebeğimin o yüzden aldık hemenGeçmiş olsun canım. Benim bebeğimde de kızarıklıklar arttı. Mustela stelatopia kullanmaya başladım. Doktor alerjiden bahsetmedi Seboreik dermatit gibi duruyor dedi. Mustela krem işe yaramazsa doktorun önerdiği kreme geçeceğiz. Bak atayım benimki çok fena arttı. Şimdi sanki azalma eğiliminde.
Eşimde sabaha randevu aldı ama pek götüresim yok hastaneler yeterince hasta dolu zaten birde hasta etmek var bebeği iyi gözüküyor şöyle bakıncaAslında emmesi,keyfi falan yerinde ishal gibi de denemez ama eşim illa doktora sormak istedi doktor da böyle söyledi bence çok bir sorun yok zaman zaman bu şekilde olması normal diye biliyorum neyse bakalım yarın ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?