- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Her bebekte farklı sanırım benim kızımın her şeyi normal sadece kızarıklığı var. Süt testi yapmadı doktor kan tahlili yaptı. Sonuçlar da normal. Ben zaten süt ürünlerine diyet yapıyordum. Yani şöyle belki bir kaç kaşık yoğurt yiyorumdur. Ya da sadece 1 dilim peynir yani kibrit kutusu büyüklüğünde falan da değil daha küçükKızlar bugün alerji bölümüne gittik dedim yaklaşık 1 hafta önce kanlı kaka yapmıştı , teste gönderdi, sırtına süt damlatıldı de başka şeffaf sıvı , 15 dk bekledik kabarma kızarma falan olmadı şükür,doktor alerji yok dedi.Süt ürünlerini tüket tekrar bakalım takip et kakayı dedi.Kanı görünce süt ürünlerini kesmiştim..Sabah kahvaltıda hemen peynir yedim çok özlemişim ,
Allah şifa versin canımÖyle perişan durumdayım ki şuan.İki gecedir acillerdeyim safra kesemde çok sayıda milimetrik taşlar varmış doktor tek çaresi ameliyat diyor malesef.Ölüyorum ağrılarımdan serumlar iğneler bile fayda etmiyor kızımı bile bu ağrılarla çok kısa emzirebiliyorum dayanamıyorum sütümde azaldı iyice mama takviyesi yapıyoruz.Ben daha 35 günlük çocuğumu bırakıp nasıl ameliyat olcam kimseye güvenemiyorum annem bile olsa delirmek üzereyim artık lanet hastalık geldi buldu beni en azından kızım bi 4 5 aylık olsaydı keske....evladına yetememek nekadar zor Allah'a yalvarıyorum ağrılarım azda olsa geçsin yavrumu emzirebileyim diye.Büyük kızımla zaten hiç ilgilenemez hale geldim o yavrumda benimle bir kahroluyor beni ağlarken görünce oda ağlıyor kızlar dua edin nolur bana kimin duası kabul olur bilinmez o kadar tükenmiş hissediyorum ki kendimi
bende farkli bir marka var , bu nasildir bilmiuorum ama ben kendimkini baya begendim.Reklamcınız olarak dehşet bir ürünle geldimbenimki 3 pompa aldıktan sonra bunu almıyor şu yabancılarda hep gördüğümüz tutulmak zorunda olmayan elektrikli pompa
Bizden kan almadı canım sadece sırtından test yaptı.Ben peyniri çok seviyorum ,bakalım inş kanlı kaka olmaz bidahaHer bebekte farklı sanırım benim kızımın her şeyi normal sadece kızarıklığı var. Süt testi yapmadı doktor kan tahlili yaptı. Sonuçlar da normal. Ben zaten süt ürünlerine diyet yapıyordum. Yani şöyle belki bir kaç kaşık yoğurt yiyorumdur. Ya da sadece 1 dilim peynir yani kibrit kutusu büyüklüğünde falan da değil daha küçük
Atak haftasında olabiliyor. Bizimki bir hafta sürmüştü belki seninkinin uzamıştır ya da huy değiştirmiştir. Sen yeni bir düzen yaratmaya çalış yine de canımAynen böyleydi düzeni. 10 gibi uyanır, 12’ye doğru tekrar yatardı, gece de 2-3 saatte bir emmeye kalkardı. Sonra bir anda bozuldu. Ne olduysa.
Ben sevi bebenin kini söyledim gelince yorumlarım. Kanguru var ama internette genelde 3 aylıktan itibaren kullanıldığı yazılmış. Bir de evde de sling daha rahat olur diye düşündüm açıkçası.Ne alcan canım. Benim kayinvalidem de gidecek deHiç kullanmadım oğlumda da. Kangurum var. Slinge gerek var mı acaba?
Ben de lansinoh un vardı zaten çiftli ama bu süt yetmeme olayı olunca hastane tipi aldım. Bir de bunu denicem bu da artırmak in işe yaramazsa yapıcak bir şey yok.Ben hastane tipini geri verdim ama gene guzel , guclu cekebilen bir makina aldm. baktim kullanicam kendime alayim dedim .
benim annem yanimda ya, o bakiyor bebege.
benimki iki gunddur toplasna 3 kere emmistir memeden. istemiyor eliyle itiyor, gaz cok fena. asker etti hepimiziniki gundur o yuzden 2.5-3 saatte bir sagiyorum ama iki ogun mama bir ogun sut seklinde gidiyoruz cunku bir sagim da yeteri kadar sutum cikmiyor.
20 ser dk sagiyorum ben canim.
anladm canim.
benim kiz arsiz ne mama versek yedibende bari organik olsun az iceri dedim .
neyse yemeyen bebek daha zor o yuzden sokayet etmiyorum
Ay biz de yarın 20 günlüğüz, ben de çıkıcam sling gelsin deBiz 20 günlükten beri çıkıyoruz her gün 1 saat. 40 ına kadar sling kullandım. 15 gündür de kanguru kullanıyorum. Kanguru daha pratik geldi bana. Polar tulum giydiriyorum şapka takıyorum ayaklarına da patik oldu bitti işte.
Slingte de hemen hemen aynı pozisyonda duruyorlar canım. O yüzden bir zarar vereceğini düşünmüyorum yenidoğana uygunsaBenim bebeğime tam oluyor ama kemiklerine bir zarar vermekten korkmuştum
donusumlu kullan canim .Ben sevi bebenin kini söyledim gelince yorumlarım. Kanguru var ama internette genelde 3 aylıktan itibaren kullanıldığı yazılmış. Bir de evde de sling daha rahat olur diye düşündüm açıkçası.
Ben de lansinoh un vardı zaten çiftli ama bu süt yetmeme olayı olunca hastane tipi aldım. Bir de bunu denicem bu da artırmak in işe yaramazsa yapıcak bir şey yok.
Benim bebem hala emerken çok güçsüz. Bu bebelerin ne zaman çenesi güçleniyor arkadaşlar ya?
Ay biz de yarın 20 günlüğüz, ben de çıkıcam sling gelsin debence kesinlikle insanı psikolojik olarak çok iyi edecek bir aktivite.
İşte mesele prize bağlı yaşambende farkli bir marka var , bu nasildir bilmiuorum ama ben kendimkini baya begendim.
birde normal pompayida tutmak zorunda degilsin. pompalae icin sudyenler var.
ben soyle yaptim , eski bir sudyenimin ortasindan dikine kestim oyle kullaniyorum :) resim de ki gibi :)
bulabildigin en butceye uygun cozum buydu
benim ki yatarak olmuyor canim , bunu bilmiyorum ama zaten en yuksek verimi almak icin sirtinizi yaslayip dik oturun diyor benim her iki makine kullanim klavuzunda .İşte mesele prize bağlı yaşamgece uyku arasında taksak dökülmez mi bundan
Atak haftasında olabiliyor. Bizimki bir hafta sürmüştü belki seninkinin uzamıştır ya da huy değiştirmiştir. Sen yeni bir düzen yaratmaya çalış yine de canım
Geçmiş olsun canım. Benim bebeğimde de kızarıklıklar arttı. Mustela stelatopia kullanmaya başladım. Doktor alerjiden bahsetmedi Seboreik dermatit gibi duruyor dedi. Mustela krem işe yaramazsa doktorun önerdiği kreme geçeceğiz. Bak atayım benimki çok fena arttı. Şimdi sanki azalma eğiliminde.Kızlar bugün büyük bir korku atlattım. Kısaca anlatayım öykünün vücudunda geçmeyen kızarıklıklar vardı isilik gibi. Aile hekimi ve devlet hastanesindeki doktor isilik gibi dedi. Geçmeyince doktor araştırdım ve güzel bir doktora götürdüm. (Daha önce devlet hastanesinde ki doktora iyi dedikleri için götürmüştüm. Ama dedikleri doktor olmayınca başka bir doktora göstermiştim yavrumu) öyküden bugün kan testi aldılar. Kan fazlalığı olmasından ve süt alerjisi olmasından şüphelendi doktor. Çok şükür kan sonuçları güzel çıktı. Ben mama vermeyi kesmiştim ama sadece dışarı da ve emzirecek yer olmayınca mama veriyordum. Doktorumuz mamayı değiştirmemi söyledi. Ben SMA kullanıyordum HİPP ORGANİK KEÇİ SÜTÜ olan mamayı önerdi. Süt ürünleri ve paketli yiyeceklerden uzak durmamı söyledi. Benim bebeğimin kakası normal. Huzursuzluğu galan da yok. Sadece isilik gibi kızarıklıklar var
Ben de 27.gundeyim hala az az kanamam oluyor ama kanama kahverengi şekilde geliyor normal bence bana 40 güne kadar sürüyor dediler hatta 40 günden sonra vajinal muayene yapıp smear testi alacağım dedi doktorumKızlar sezeryan sonrası kanamalar ne kadar devam etti? 16. Gündeyim ama benden hala orta miktarda adet kanaması gibi geliyor. Normal mi?
Geçmiş olsun canım. Benim bebeğimde de kızarıklıklar arttı. Mustela stelatopia kullanmaya başladım. Doktor alerjiden bahsetmedi Seboreik dermatit gibi duruyor dedi. Mustela krem işe yaramazsa doktorun önerdiği kreme geçeceğiz. Bak atayım benimki çok fena arttı. Şimdi sanki azalma eğiliminde.
Kangurumun yenidoğan için destek kısmı var canım. Ama daha kullanmadım. Oğlumda almıştım. Toplasan beş defa kullanmamıştım. Oğlum kilolu olduğu için içine sigmamistiBen sevi bebenin kini söyledim gelince yorumlarım. Kanguru var ama internette genelde 3 aylıktan itibaren kullanıldığı yazılmış. Bir de evde de sling daha rahat olur diye düşündüm açıkçası.
Canım bize doktorumuz prematüre doğdukları ve yaşıtlarını yakalamaları için normal mamalara göre kalorisi daha yüksek olan Aptamil PDF önerdi. Diğer mamalara göre pahalı epeyce ama ilk 1 yıl önemli boy ve kiloları iyi gitsin dediKızlar hazır mama ne kullanıyorsunuz
Ben normal doğum yaptım 32. Gğndeyin hala geliyor az azKızlar sezeryan sonrası kanamalar ne kadar devam etti? 16. Gündeyim ama benden hala orta miktarda adet kanaması gibi geliyor. Normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?