2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bugün alerji bölümüne gittik dedim yaklaşık 1 hafta önce kanlı kaka yapmıştı , teste gönderdi, sırtına süt damlatıldı de başka şeffaf sıvı , 15 dk bekledik kabarma kızarma falan olmadı şükür, doktor alerji yok dedi.Süt ürünlerini tüket tekrar bakalım takip et kakayı dedi.Kanı görünce süt ürünlerini kesmiştim..Sabah kahvaltıda hemen peynir yedim çok özlemişim ,

Her bebekte farklı sanırım benim kızımın her şeyi normal sadece kızarıklığı var. Süt testi yapmadı doktor kan tahlili yaptı. Sonuçlar da normal. Ben zaten süt ürünlerine diyet yapıyordum. Yani şöyle belki bir kaç kaşık yoğurt yiyorumdur. Ya da sadece 1 dilim peynir yani kibrit kutusu büyüklüğünde falan da değil daha küçük

Allah şifa versin canım
Yani İnstagram anneliği beklemiyordum tabi ki ama şu lanet hastalıklar olmasaydı tek derdimiz gaz olsaydı Allah bizi evlatlarımıza onları bize bağışlasın

bende farkli bir marka var , bu nasildir bilmiuorum ama ben kendimkini baya begendim.

birde normal pompayida tutmak zorunda degilsin. pompalae icin sudyenler var.
ben soyle yaptim , eski bir sudyenimin ortasindan dikine kestim oyle kullaniyorum :) resim de ki gibi :)
bulabildigin en butceye uygun cozum buydu

Eklentiler

• 7BF711EB-0FFC-49B4-90D5-64FCEE11E06B.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 83
  • A0857E05-EA96-4A63-927D-759F070E8AF1.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 4B50CDD1-1B4C-477A-847F-D8BE091D5AD0.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 83
Bizden kan almadı canım sadece sırtından test yaptı.Ben peyniri çok seviyorum ,bakalım inş kanlı kaka olmaz bidaha

Aynen böyleydi düzeni. 10 gibi uyanır, 12’ye doğru tekrar yatardı, gece de 2-3 saatte bir emmeye kalkardı. Sonra bir anda bozuldu. Ne olduysa.
Atak haftasında olabiliyor. Bizimki bir hafta sürmüştü belki seninkinin uzamıştır ya da huy değiştirmiştir. Sen yeni bir düzen yaratmaya çalış yine de canım

Ne alcan canım. Benim kayinvalidem de gidecek de Hiç kullanmadım oğlumda da. Kangurum var. Slinge gerek var mı acaba?
Ben sevi bebenin kini söyledim gelince yorumlarım. Kanguru var ama internette genelde 3 aylıktan itibaren kullanıldığı yazılmış. Bir de evde de sling daha rahat olur diye düşündüm açıkçası.
Ben de lansinoh un vardı zaten çiftli ama bu süt yetmeme olayı olunca hastane tipi aldım. Bir de bunu denicem bu da artırmak in işe yaramazsa yapıcak bir şey yok.

Benim bebem hala emerken çok güçsüz. Bu bebelerin ne zaman çenesi güçleniyor arkadaşlar ya?
Ay biz de yarın 20 günlüğüz, ben de çıkıcam sling gelsin de bence kesinlikle insanı psikolojik olarak çok iyi edecek bir aktivite.

donusumlu kullan canim .
bu kablosuzlari kullananlar da hastane tipiyle donusumlu kullaniyor.
Ornegin ben suan gunde 8 kere sagim yapiyorum.
5 kere sabit olani , 3 kere bu wireless olani kullaniyorum.

bir bak her iki makinadan aldigin sut miktari ortalama ayni mi ? eger surekli bundan az sut aliyorsan , digeriyle devam et. .

İşte mesele prize bağlı yaşam gece uyku arasında taksak dökülmez mi bundan

Geçmiş olsun canım. Benim bebeğimde de kızarıklıklar arttı. Mustela stelatopia kullanmaya başladım. Doktor alerjiden bahsetmedi Seboreik dermatit gibi duruyor dedi. Mustela krem işe yaramazsa doktorun önerdiği kreme geçeceğiz. Bak atayım benimki çok fena arttı. Şimdi sanki azalma eğiliminde.

Eklentiler

• 5964CFCA-A0DC-4F88-9E74-E38F1DE7C021.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar sezeryan sonrası kanamalar ne kadar devam etti? 16. Gündeyim ama benden hala orta miktarda adet kanaması gibi geliyor. Normal mi?

Kızlar sezeryan sonrası kanamalar ne kadar devam etti? 16. Gündeyim ama benden hala orta miktarda adet kanaması gibi geliyor. Normal mi?
Ben de 27.gundeyim hala az az kanamam oluyor ama kanama kahverengi şekilde geliyor normal bence bana 40 güne kadar sürüyor dediler hatta 40 günden sonra vajinal muayene yapıp smear testi alacağım dedi doktorum

Çok geçmiş olsun. Toparlar umarım.

Ben sevi bebenin kini söyledim gelince yorumlarım. Kanguru var ama internette genelde 3 aylıktan itibaren kullanıldığı yazılmış. Bir de evde de sling daha rahat olur diye düşündüm açıkçası.
Kangurumun yenidoğan için destek kısmı var canım. Ama daha kullanmadım. Oğlumda almıştım. Toplasan beş defa kullanmamıştım. Oğlum kilolu olduğu için içine sigmamisti Gerçi bu da abisinden farklı değil ama boyu daha uzun olduğu için daha zayıf duruyor. Kullanmayı ümit ediyorum

Kızlar hazır mama ne kullanıyorsunuz
Canım bize doktorumuz prematüre doğdukları ve yaşıtlarını yakalamaları için normal mamalara göre kalorisi daha yüksek olan Aptamil PDF önerdi. Diğer mamalara göre pahalı epeyce ama ilk 1 yıl önemli boy ve kiloları iyi gitsin dedi Bugün 1 haftalık kullanım sonrası tartı için çağırdı sonuçları değerlendirelim diye. Ortalama ayda 800 gram almışlardı daha önce. Şimdi bir haftada biri 300 diğeri 390 gr almış Oğlum fazla almış hatta diyete sokcam diye dalga geçiyorum doktordan geldiğimden beri

Ben normal doğum yaptım 32. Gğndeyin hala geliyor az az normal bence vücut kendini adetede hazırlıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…