- 9 Nisan 2021
- 494
- 593
- 53
Ben de değiştiririm hiç önemli değil ancak benimki şampuandan olduğunu sanmıyorum. Benim vücudum çok sıcaktı bir ara emerken aşırı kızarıyordu hep yanağı ondan olduğunu düşünüyorum. Bu dediğim mustela ürün kızarıklık için önerilen bir şey son çare deniyorum. Herkes işe yaradığını yazmış. Sizin bebeğinizin cildi kendiliğinden mi iyileşti bakım ürünleri değişince?Benim bebeğim de böyle olmuştu ben ivanatura doğal içerikli almıştım her şeyini ama o hafta mustela ile yıkamkştım bebeğimi aksine mustela dokundu doktora götürdük atopik dermatit cilt olabilir dedi en iyi ürünü de kullansan içindeki bir şey dokunabilir demişti ve tüm bakım ürünleri değişti yağ kullanmayı önermedi mesela hepsi bioderma atopik serisi aldırdı şampuan da dahil epey pahalı ama teni çok hassas bebeğimin o yüzden aldık hemen
İyiyim canim çok şükür benimde kanamam akıntı gibi geliyor hala tamamen bitmedi bende şaşırdım.Normal doğum yaptığımda daha kısa sürmüştü bu geliyor yinedeYolunda canım ya pek bakamadım bu aralar..uyumakta zorlanıyor bu aralar biraz .birkaç gün de gaz sancısı yaşadık.kanamam hala biraz biraz geliyor doktora gittim işte bı sıkıntı yok dedi olabilir dedi .ilkinde bir ay kadar sürmüştü bunda biraz uzadı çok yok ama tedirgin oldum yinede normal dedi doktor .sen iyimisin
Ben yaptırdım canım kalça ultrasonunu ama göz doktoru çok şiddetli grip geçiriyormuş O bakamadı bir 15 gün sonra tekrar gideceğimBu arada kalça ultrasonu içinde 16 ocağa gün verdiler
Ahh canim çok geçmiş olsun seni okadar iyi anlıyorum ki şuan babam safra ameliyatindan dolayı hastanede yatıyor ne çektiğini görüyordum birde onkoloji hastası bide safra çıktı mahvoldu babacığım uykular haram oldu gündüz ayrı gece ayrı ameliyat yapmak istemediler karacigerde lekeler var die en sonunda oldu tansiyonu yükseliyordu bukez beyin kanamasi geçirecek diye aldılar ama cok acı cekiyordu onu görünce ben içeri gidip gizlice ağlıyordum dayanamıyordum öyle görmeye çok geçmiş olsun Rabbim sifani versin inşallahÖyle perişan durumdayım ki şuan.İki gecedir acillerdeyim safra kesemde çok sayıda milimetrik taşlar varmış doktor tek çaresi ameliyat diyor malesef.Ölüyorum ağrılarımdan serumlar iğneler bile fayda etmiyor kızımı bile bu ağrılarla çok kısa emzirebiliyorum dayanamıyorum sütümde azaldı iyice mama takviyesi yapıyoruz.Ben daha 35 günlük çocuğumu bırakıp nasıl ameliyat olcam kimseye güvenemiyorum annem bile olsa delirmek üzereyim artık lanet hastalık geldi buldu beni en azından kızım bi 4 5 aylık olsaydı keske....evladına yetememek nekadar zor Allah'a yalvarıyorum ağrılarım azda olsa geçsin yavrumu emzirebileyim diye.Büyük kızımla zaten hiç ilgilenemez hale geldim o yavrumda benimle bir kahroluyor beni ağlarken görünce oda ağlıyor kızlar dua edin nolur bana kimin duası kabul olur bilinmez o kadar tükenmiş hissediyorum ki kendimi
Biz götüreceğiz yine de şimdi bayağı yeşil su gibi fışkırttı kaka yaptıktan sonra altını alırken yapıyo hem de bu şekilde aşı yaptıramayız bi öğrenelim neymiş,alerji de olabilirEşimde sabaha randevu aldı ama pek götüresim yok hastaneler yeterince hasta dolu zaten birde hasta etmek var bebeği iyi gözüküyor şöyle bakınca
Evet hemen düzeldi ama böyle çok ileri düzeyde bir şey de değildi aşırı beyaz tenli zaten omzunda ve yüzünde olmuştu sonra geçti hala sıcakta falan oluyor isilik gibi ama o anlık oluyorBen de değiştiririm hiç önemli değil ancak benimki şampuandan olduğunu sanmıyorum. Benim vücudum çok sıcaktı bir ara emerken aşırı kızarıyordu hep yanağı ondan olduğunu düşünüyorum. Bu dediğim mustela ürün kızarıklık için önerilen bir şey son çare deniyorum. Herkes işe yaradığını yazmış. Sizin bebeğinizin cildi kendiliğinden mi iyileşti bakım ürünleri değişince?
Babamın safra ile mide arasına bypass yapılıp stent takıldı taşlar kendi dusecekmis endoskopi ile yapıldı ameliyatı kapalı oldukuzum iltihap olmamasi cok iyi
evet tas karaciger le safra arasinda ki damarlari tikarsa daha tehlikeli bu sefer acik ameliyat olmak zorunda kaliriz.
bende hamilelikte kaybettim , 4 kilo aldim , dogum dan sonra da verdim .
kapali ameliyat la 2. gun evine donersin kuzum . Bebegine daha iyi , daha saglikli bir sekilde bakarsinAnnecigin en iyi sekilde bakar yavruna . Sen iyi ol ki , bebegin de iyi olsun
Altını açınca rahatlıyor ya ondan o ara yapıyor olabilir.. Benimki de çok sesli ve mukuslu yaptı . Götüreceğim bende süt ürünlerini sık tüketiyorum ondan olabilir mi acaba?Biz götüreceğiz yine de şimdi bayağı yeşil su gibi fışkırttı kaka yaptıktan sonra altını alırken yapıyo hem de bu şekilde aşı yaptıramayız bi öğrenelim neymiş,alerji de olabilir
Bence olabilir mukus olayı genelde süt ürünleriyle ilgili çıkıyor ,ben de bugün yer fıstıklı çikolata ve kuru yemişin içinde yer fıstığı yedim süt ürünlerinden sonra en alerjik ikinci şey yer fıstığı imişAltını açınca rahatlıyor ya ondan o ara yapıyor olabilir.. Benimki de çok sesli ve mukuslu yaptı . Götüreceğim bende süt ürünlerini sık tüketiyorum ondan olabilir mi acaba?
youtube da vardir kesin videolar. :)Ona bir bakayım mutfak çok uzak şuan üşendim bebişi uyutmaya çalışıyorum sabah bakacam ilk iş
1 numara 6 aya kadar kullanılıyormuş galiba ek gıdaya 5 buçukta falan geçsem denk gelir
O nasıl ya yagli kısmını mi ayırıyomusbenim sütlerin kaymağı çok kalın oluyo ben de yapayım
cok gecmis olsun canim babaciginaBabamın safra ile mide arasına bypass yapılıp stent takıldı taşlar kendi dusecekmis endoskopi ile yapıldı ameliyatı kapalı oldu
Böyle de çok zor oluyor zaten gazdan dolayı çoğu şeyi yiyemiyoruz ama bebekler iyi olsun da varsın yemeyelimBence olabilir mukus olayı genelde süt ürünleriyle ilgili çıkıyor ,ben de bugün yer fıstıklı çikolata ve kuru yemişin içinde yer fıstığı yedim süt ürünlerinden sonra en alerjik ikinci şey yer fıstığı imiş
Gerçekten çok zorlanıyorum ben ,kış sebzeleri komple gaz yapıcı şeyler zaten karnabahardan brokoliye lahanaya ve hepsi en sevdiğim şeyler hiçbirini yiyemiyorum gebelikte zaten gebelik şekeri vardı,yani her gün ne yesek derdi bakliyatlar da yasaklar listesinde günaşırı dışardan söylüyoruz aklıma yemek gelmiyo et tavuk köfteden başkaBöyle de çok zor oluyor zaten gazdan dolayı çoğu şeyi yiyemiyoruz ama bebekler iyi olsun da varsın yemeyelim
Tarhana, şehriye çorbası falan yapıyorum sık. Tavuk et insan bıkıyor üst üste yiyince bende severim sebze ama pazardan alacak şey bulamıyorum neredeyse gaz yapar diye eleye eleye pazar bitiyorGerçekten çok zorlanıyorum ben ,kış sebzeleri komple gaz yapıcı şeyler zaten karnabahardan brokoliye lahanaya ve hepsi en sevdiğim şeyler hiçbirini yiyemiyorum gebelikte zaten gebelik şekeri vardı,yani her gün ne yesek derdi bakliyatlar da yasaklar listesinde günaşırı dışardan söylüyoruz aklıma yemek gelmiyo et tavuk köfteden başka
Evet çorbalar bile kısıtlı neyse birkaç ay kaldı inşallah dedikleri gibi 3-4.ayda biter bu gaz olayıTarhana, şehriye çorbası falan yapıyorum sık. Tavuk et insan bıkıyor üst üste yiyince bende severim sebze ama pazardan alacak şey bulamıyorum neredeyse gaz yapar diye eleye eleye pazar bitiyor
50 gün oldu ya sen doktora gorundunmu birşey dedimi..ay ped koymaktan fenalık geldiİyiyim canim çok şükür benimde kanamam akıntı gibi geliyor hala tamamen bitmedi bende şaşırdım.Normal doğum yaptığımda daha kısa sürmüştü bu geliyor yinede
Gerçekten çok zorlanıyorum ben ,kış sebzeleri komple gaz yapıcı şeyler zaten karnabahardan brokoliye lahanaya ve hepsi en sevdiğim şeyler hiçbirini yiyemiyorum gebelikte zaten gebelik şekeri vardı,yani her gün ne yesek derdi bakliyatlar da yasaklar listesinde günaşırı dışardan söylüyoruz aklıma yemek gelmiyo et tavuk köfteden başka
Tarhana, şehriye çorbası falan yapıyorum sık. Tavuk et insan bıkıyor üst üste yiyince bende severim sebze ama pazardan alacak şey bulamıyorum neredeyse gaz yapar diye eleye eleye pazar bitiyor
Ne zormuş Allah kolaylık versin inşallah yoktur bebeblerimizdeKızlar besin alerjisinden şüphelenildiyse ve süt ürünlerini kestiyseniz tarhana da yasaklar içinde. Yoğur var ya içinde. Kuzu eti serbest.
Bir de besinin içinde süt ve süt ürünü olmaması yetmiyor, süt ürünü içeren bi şeyle aynı tezgahta, kapta, ızgarada çalışılmış olması bile zararlı. Bu yüzden dışarıdan yemek de yasak.
Benim bebede gıda alerjisi olmasından şüpheleniliyor, çocuk alerji doktoruna götürdük, böyle eleyerek gideceğiz.
Kızlar merhaba, benim bebek gündüz güzel uyuyor geceleri uyumuyor, mesela 11 de yattı 12 de kalktı ve saat 3 hala uyumuyor emdi kustu ve bu döngü 4 kez tekrarlandı, kusmadan sonra bı daha emmek istiyor, ve ben gerçekten artık cildiriyorum. Tahammülü yitiriyorum yani. Napmam gerek anlamıyorum
Ne zormuş Allah kolaylık versin inşallah yoktur bebeblerimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?