2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aynı durumdayım. Gündüz uykusundan kısmaya başlayacağım.
İnsan uyandirmaya da kiyamiyo ki gündüzleri. Gece aglamasa uyanık kalmasına gerçekten razıyım. Derdi ne anlamıyorum. Hem çok koşul hem bu kadar ağlaması ve her gün aynı saatler uyanık kalmasi hiç mantıklı değil ya

Her gün aynı saatlerde uyaniksa kolik olabilir

Yaaa maşallah miniklere aşılarını oldular mı ? Benim de tam 2 aylıkken 4300 olmuştu oğlum yarın 2 ay on günlük olacak merak ediyorum kilosu nasıl oldu diye
Kuzum aşıları geçen salı olmaya gittik. Bcg yoktu ellerinde. Diğer ikisini olduk bcg de bu salı gelcek onu ayrı olacağız Dün 66 günlüktüler oğlum 4200 civarıydı. Bu hafta çok hızlı aldı yoksa o kadar yoktu.

ay keske yaz annesi olaydik ya

ay keske yaz annesi olaydik ya
Bence tam güzel zamanda doğum yaptık yaza kadar bebisler toparlanacak tombiş tombiş olacaklar çıkar çıkar gezeriz yazın hamilelik de zordue lohusalik da ben ikinciyi yine kasıma falan denk getircem nasip olursa

Canım benim oğlumda bu hafta öyleydi. Akşam dokuzla on iki arası özellikle ne yapsak ağlıyordu. Klasik kolik tepkileri. Sadece memede rahatlıyor. O da ekstra gaz yapıyor. Ya da reflüsü varsa kusturuyor. Ben öyle zamanlarda mümkün olduğunca eşime paslıyorum. Çünkü bana gelince meme için daha çok ağlıyor. Ama tabi o da çok oyalayamiyor çünkü çok ağlıyor. Geçenlerde YouTube da bir kolik masajı videosu izledim. Onları yapıyorum gün içinde onunla mi alakalı bilmiyorum dün akşam çok rahat geçti. Masajı dene pırt pırt atıyor resmen. Bir de gaz damlası tabi ki. Nurse harvays başladık biz. Biogaia zaten kullanıyorduk. Gaz damlası iki üç haftada etkisini gösterir dedi doktorumuz. Geçmiş olsun kuzucuga.

Kızlar günaydın dudağımda uçuk çıkmış çocukluğumdan beri bu illetle uğraşıyorum. Bebeğimi zaten öpmüyordum ama kazara geçiririm diye çok korkuyorum başına gelen var mı napicam ben.
Gecmis olsun gripten kaynakli benim de 3 4 gundur dudaklarim uçuk oldu. Allah korusun bebekler için çok tehlikeli çok dikkatli olmak lazim. Ben aktif olduğu ilk birkaç gün maskeyle gezdim evde. Tutarken, emzirirken falan ozellikle. Smdi kabuk bagladi biraz daha rahatım ama yine de dikkat etmek lazm

Deniyim bakalım inşallah geçer ya bende zovirax vectavir bir de aclovir var ama zoviraxla vectavirin son kullanma tarihi geçmiş mecbur aclovir surecem
Bende de zovirax vardi skt gecmis 2021 ama yine de sürdüm işe yaradı. Benim normalde ördek gibi şişer dudaklarim bisey surmezsem

Bende de zovirax vardi skt gecmis 2021 ama yine de sürdüm işe yaradı. Benim normalde ördek gibi şişer dudaklarim bisey surmezsem
Ben de zovirax buldum sktsi 2023mus sürdüm hemen kurutuyo allahtan çok küçük benimki sivilce gibi iki tane çıkıntısı var

Kızlar benim bebeğimin de yanakları ve alnında küçük küçük noktacıklar var doktor öpmeyin geçer dedi. Öpmememize rağmen geçmedi. Bir iki sayfa geride konuşmuşsunuz sanırım. Mustelanın ya da başka markanın bu noktacıkları geçiren kremi mi var?

Bizde de var, doktor besin alerjisi gibi dedi. En çok yumurta beyazına ve susama karşı olurmuş. Önce yumurta beyazını bırakalım bi 10 gün dedi. Kek dahil içine yumurta beyazı giren bişey tüketme. Baktık geçmiyo susamı deneriz tahin, simit vs yemeyeceksin dedi

Kızlar bebeklerimiz için kanguru almak istiyoruz Önerebileceğiniz aldığınız hangi markalar var. Bir de kaç aylıktan itibaren kullanılıyor. Biraz baktım ama 7 kg altı ise sanırım yenidoğan aparatlı olması gerekiyor.

Bir de bence kış bebesi her zaman daha iyidir. Oğlum da öyleydi. Nisan gibi hep dışarlardaydık artık toparlamış oluyolar ve dışarda olmak çok daha rahat oluyor

Yok canım gaz için demiştik onu şimdi hafif ishal gibi durumlar var da kendi kendimize şüphe ediyoruz yoksa dediğin gibi besin alerjisi çok daha fena içinden çıkılmaz bir durum nerdeyse paketli gıdaların hepsinde bir alerjen var gibi zaten bir de o çıkmazsa iyi olur dışarı desteği olmazsa annenin işi çok zor çünkü

Hımm başka bir belirti var mıydı yoksa sadece noktacıklar için mi alerji dedi?

Gunaydin kizlar, gecenin ilk asamasi uykusuz sonrasi guzel gecti.
Simdide sabah 8’den beri direniyor uyumamak icin.
Anne caylarindan, ozellikle bebek gazina karsi etkili, onerebileceginiz bir marka var midir?

Selamlar,
Fiyat - performans ve organik kumas - https://instagram.com/mababyturkey?igshid=YTY2NzY3YTc=
Mababy markasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…