Benim kız sadece bağırıyor ve ağlıyor. Gülmesi bile parayla sanki ufak bi tebessüme 3 gün bekliyoruz7. ve 8. haftalarin gelmesi ile “Agu” demeler basladi mi kizlar ?benim kiz arada diyor
İyi uykularGündüz uyumasam halim harap. Az önce büyük bir titizlikle memede uyuyan bebemi uyandırmadan gazını çıkarıp altını aldım, yatağına yatırdım ve yatağıma koşuyorum. Bana iyi uykular.
Ya senin sağma azmine hayranımben aksam ustu uyuyabiliyorum ama gunduz zor.
dun zaten sabah 5 de sut sagmaya kalmak icin alarm kurmayi unutmusum. kizim da annemlerin odada yatmisti. sabah 9 a kadar uyumusumama cok iyi geldi , butun gun cok enerjiktim
Biz 4. Haftadayız daha, dün annemler burdayken bir kere "aaa" sesi çıkardı, ona bile eridim7. ve 8. haftalarin gelmesi ile “Agu” demeler basladi mi kizlar ?benim kiz arada diyor
Ben yemekle sütün bu kadar etkileneceğine inanmıyordum ama cidden etkileniyormuş. Ha bide uyumak çok güzel artıyor sütü:)GünaydinBenımde fazla kilolarım var malesef.. Sadece bol su ve az yemek yemeyi denedim malesef sütüm etkilendi.. O sebeple şu aylarda diyeti rafa kaldırdım.. Ekmeği az tüketmeye calısıyorum sadece..
Kesinlikle, uyku çok önemliBen yemekle sütün bu kadar etkileneceğine inanmıyordum ama cidden etkileniyormuş. Ha bide uyumak çok güzel artıyor sütü:)
benimkide genelde bagirip agliyor ama arada ufak suprizler yapiyorBenim kız sadece bağırıyor ve ağlıyor. Gülmesi bile parayla sanki ufak bi tebessüme 3 gün bekliyoruz
benim hosuma gidiyor sagdigim sutu sise de gormekİyi uykular
Ya senin sağma azmine hayranımsabah 5te de sağamam valla artacaksa artsın kendi bıktım zaten sağmaktan
Geçen bir arkadaşla konuşuyoruz, onun bebesi direkt meme almamış hiç. Ama kız diyorki foşur foşur sütüm geliyordu. Geleni sağıp biberonla veriyordum. 3. Aydan sonra işe de başlayınca bıraktım. Yani diyorum ki bazen gelecekse geliyor
Biz 4. Haftadayız daha, dün annemler burdayken bir kere "aaa" sesi çıkardı, ona bile eridim
Öyle kıpırdanınca ben tam uyanmasını beklemeden veriyorum direktMesela 1 de emzirip yatırdım sonra 5 te uyandırıp emzirdim. Daha uyanmadı sadece gıcır gıcır ediyo ikiniyor gözü kapalıonun uyanmasını beklesem ac kalacak
Onlar da mi yanlışmisHmm ben bunu yanlış anlamışım. Biz ayaktayken sallamak salınmak gibi anlamışım. Ayağa koyup sallamak da aynı. Bunjarın hepsine zararlı diyorlar. Biz kucağımızda hafif salınıyoruz, bazen dans ediyoruz vs yanlışmış tabi hepsi.
Allah'ım herşeyi gönlüne göre versin, öyle güzel günler gor ki geçmiş acılarını unut inşallahiyi akşamlar kızlar ben eski adımla Beklenmedikcevap hatırlarsanız üçüzlere hamileydim bebekleri kaybettikten sonraki transferim negatif oldu enbaştan yine başladık yarın transferim var hepinizden ricam bana dua etmeniz suan en büyük ihtiyacım bu, dua ederseniz çok ama çok mutlu olurum
Benimki demiyor henüz7. ve 8. haftalarin gelmesi ile “Agu” demeler basladi mi kizlar ?benim kiz arada diyor
Canım benim kız da uyumuyor gündüz. Karanlık yapan perdem var ama etkilenmiyor sanırım.Ya kızlar benim oğlum gündüz hiç uyumuyorgecede yarım yamalak işte. Sanki karanlikta daha iyi uyuyor gibi geliyor. Karanlık yapacak perde mi alsam acaba gündüzleri uyuması için? Siz nasıl uyutuyorsunuz öneriniz ne olur?
Ben yeni bir yöntem buldum kendimce kucagima yan yatırıyorum kafası boynuma gelecek şekilde sonra hmmliyorum o titreşimle kapativeriyor gözleri hem kokumu alıyor. İyice dalınca yatağına yatırıyorum mışıl mışıl uyuyor.Ya kızlar benim oğlum gündüz hiç uyumuyorgecede yarım yamalak işte. Sanki karanlikta daha iyi uyuyor gibi geliyor. Karanlık yapacak perde mi alsam acaba gündüzleri uyuması için? Siz nasıl uyutuyorsunuz öneriniz ne olur?
Ya kızlar benim oğlum gündüz hiç uyumuyorgecede yarım yamalak işte. Sanki karanlikta daha iyi uyuyor gibi geliyor. Karanlık yapacak perde mi alsam acaba gündüzleri uyuması için? Siz nasıl uyutuyorsunuz öneriniz ne olur?
Aklıma ne geldi bak şimdibenimkide genelde bagirip agliyor ama arada ufak suprizler yapiyor
benim hosuma gidiyor sagdigim sutu sise de gormekduyan sakin ki 100 ml sagiyorum sanir ama alakasi yok toplam 50 ml ciktiginda mutlu oluyorum
Buyumesi boyle giderse ben 4.5 -5. ay da baslarim ek gidaya ozaman keserim sutu artik.
simdi gunde 3-4 kere sut iciyor , 6-7 kere de mama yiyor ama her zaman her mamanin sonunu getiremiyoruyuya kaliyor kiyamam
Birbirimizi motive edelim arada birBenim de sekizYavaş yavaş vereceğiz inşallah
Evet canım çok mantıklıBirbirimizi motive edelim arada bir
Bizimde sarılık uzamıştı doktoruşekerli su ver atsın dedi bende öyle yaptım. Zaten eskiden bizim buyuklerimizde öyle yaparmış bebeklere şekerli su verirmiş. Ne kadar doğru bilemem tabi ama ben verdim doktorum 4cocuk annesi aynı zamanda çok güveniyorumArkdaslar ben ıkız dogum yaptım 36+1. Kız 2 kılo erkek 2.500 dogdu.. sarılık oldular 2 gun kuveze aldılar yatıs yapıldı dustu . 2 gun sonra kontrol ettırdık yıne cıkmıs yıne aldılar. Dustu cıkardılar 2 gun sonra bıdaha yıne aldılar 3 kez kuveze gırdıler yıne degerleri Yuksek ... Varmı bole bıse yasayan napmak gerekiyor delırmek uzereyım 16 gunluk olduk sureklı deger dusuyor yukselıyor
Korkma canım eskiler vermiş birşey olmamış biz 7kardesiz annemde bütün çocuklarına vermiş. Ben sadece 1defa kanda baktırdım 9 üstüydü. Dahada baktirmadim doktor rengine bakıp var diyoduSekerlı su bende dünden beri veriyorum 1 cay kasıgı banada herkes dedi korkmustum son care bende verıyorum
Onlar da mi yanlışmisbiz nasıl uyutucaz cocuklari
Aklıma ne geldi bak şimdihani milletin ön sütü son sütü falan oluyor ya, bizim kuş kadar sütlerin önü sonu var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?