2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Ben de bunu anlamıyorum mesela, emzik vermeyin, ayakta sallamayın, yürürken salındırmayın, beyaz gürültü açarak uyutmayın falan filan bir sürü şey deniyor. Ee bu bebeler uyumayı bilmiyor ki başka nasıl uyutucaz haksız mıyım? Sonuç olarak dışardan bir müdahaleye ihtiyaç duyuyorlar uykuya dalabilmek için. Yatağına koyim uyusun gibi bir şey zaten söz konusun olamıyor çoğu zaman.
Canım yolun açık olsun inş çok bekletmeden gelir yavrun

ben bile yataga girince hemen uyuyamiyorum cocuk napsin

bugun ana kucagin da ilk defa yarim saate kadsr durdu. ust oyuncak kismina isikli bir oyuncak koydum. isiklar cok dikkatini cekti . yoksa 2 dk dan fazla durmuyordu

Bir sonraki kontrolde doktoruna soracagim geceleri uyanmazsa uyandırıp emzirmek gerekir mi diye yoksa uyanana kadar bekleyelim mi diyeceğim ben uyandırmasam acaba ne zaman uyanacakti minnoş
Ben uyandırmıyorum canım kendi ne zaman uyanırsa önce meme veriyorum sonra mama veriyorum. Zaten 5 saati geçmiyor hiç uyanması o yüzden uyandırmıyorum

Benim de 40ı yeni doldu. Memede uyutmak dışında ben başaramadım annem aldığında ayağında sallayarak uyutmuş ama ona alışsın istemiyorum
Bende ayakta sallamak istemiyorum şimdi neyse ams ilerde çok zor oluyor

Merhaba, geçmiş olsun umarim daha iyidir bebişleriniz. Çok uzun sure yazamadim bende acil doguma gitmiştim yaklaşık 2 haftalikken benimde 2bucuk yasindaki oglumdan yada bizden bebege hastalık bulaşmış rsv pozitif cıktı tikaniklik öksürük vs kaç kez gittik acile 3.acil yatış verildi hast yer olmayinca 112ambulansla sevk edildik berbat bir hast denk geldik sonra medicanada yer bulunca oraya transfer olduk. 10gun yogunbakimda kaldi kizim cok zor gunler geçirdik rabbim yaşatmasın birdaha inşallah

Ben uyandırmıyorum canım kendi ne zaman uyanırsa önce meme veriyorum sonra mama veriyorum. Zaten 5 saati geçmiyor hiç uyanması o yüzden uyandırmıyorum
Mesela 1 de emzirip yatırdım sonra 5 te uyandırıp emzirdim. Daha uyanmadı sadece gıcır gıcır ediyo ikiniyor gözü kapalı onun uyanmasını beklesem ac kalacak

Günaydin Benımde fazla kilolarım var malesef.. Sadece bol su ve az yemek yemeyi denedim malesef sütüm etkilendi.. O sebeple şu aylarda diyeti rafa kaldırdım.. Ekmeği az tüketmeye calısıyorum sadece..

Bizimde sarılık uzamıştı doktorumuz şekerli su ver atsın dedi bende öyle yaptım. Zaten eskiden bizim buyuklerimizde öyle yaparmış bebeklere şekerli su verirmiş. Ne kadar doğru bilemem tabi ama ben verdim doktorum 4cocuk annesi aynı zamanda çok güveniyorum

Rabbim fazla aratmadan buldursun sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip etsin alah umarım en güzel haberi yine bize burada verirsin

Sekerlı su bende dünden beri veriyorum 1 cay kasıgı banada herkes dedi korkmustum son care bende verıyorum

Bide kactı sizin degeriniz 2 gunde bir artıyormuydu Boyle

Ben de artık geceleri 4 saate kuruyorum alarmı ama kendi genelde max 3,5 saatte falan uyanıyor
O 3,5 saat bile ilaç gibi geliyor Evaante

ben bile yataga girince hemen uyuyamiyorum cocuk napsin

bugun ana kucagin da ilk defa yarim saate kadsr durdu. ust oyuncak kismina isikli bir oyuncak koydum. isiklar cok dikkatini cekti . yoksa 2 dk dan fazla durmuyordu
Aynen öyle yaa, dün gece beslemesinden sonra 3,5-4 civarı gözümden uyku akmasına rağmen uyuyamadım 1 saat. Bebe napsın di mi ben bile uykum varken uyuyamıyorsam

benimde tam uykumun geldigi zaman bebegimin uyanicagi zamana denk geliyor

Gunaydin canim
Ahaha Murphy ben de gündüz uyuma işini henüz beceremedim. Geçen ilk defa gözümü kapamışım gündüz koltukta, kör şeytan gibi kargo geldi yarım saat gözümü kapatabildiğimle kaldım, cin gibi ayıldım tabi hemen
Şu bebe uyuyunca, gündüz uyuma işi bende olmuyor allahtan ulaş geceleri uyutan bir bebek de az buçuk uyuyarak güne başlıyorum

Gündüz uyumasam halim harap. Az önce büyük bir titizlikle memede uyuyan bebemi uyandırmadan gazını çıkarıp altını aldım, yatağına yatırdım ve yatağıma koşuyorum. Bana iyi uykular.

ben aksam ustu uyuyabiliyorum ama gunduz zor.
dun zaten sabah 5 de sut sagmaya kalmak icin alarm kurmayi unutmusum. kizim da annemlerin odada yatmisti. sabah 9 a kadar uyumusum ama cok iyi geldi , butun gun cok enerjiktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…