2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bugun çok zorlandım. Bebeğim sabah 8 den bu saate toplam 1 saat uyudu. 4 kere gaz damlası 1 kere kimyon verdim yok uyumuyor kızardı gözler ama direniyot huzursuz. Memeyi de biraz emip attırıyor ağlıyor.Sonra meme arıyor veriyorum yine aynı sütte var hani ama bi türlü uyumuyor. Atak haftası galiba 36 günlük. Çok zorladı bugun çok. Allah yardımcımız olsun

Kizlar bebekleri ayakta sallamak zararlı mı?

Hmm ben bunu yanlış anlamışım. Biz ayaktayken sallamak salınmak gibi anlamışım. Ayağa koyup sallamak da aynı. Bunjarın hepsine zararlı diyorlar. Biz kucağımızda hafif salınıyoruz, bazen dans ediyoruz vs yanlışmış tabi hepsi.

Anladım canım. Ben geç olursa sıkıntı mı olur diye akşam 9 gibi yaptırıyordum banyosunu. Ama geç saatlerde uyumakta zorlanırsa yaptırılabilir o zaman.
Ben de normalde 7-8 gibi yaptırıyorum bu sefer 11 de yaptırdım ama bugün midesi rahatsız bugün iki kere kustu usutmesinden korkuyorum

Benimkide uykudan ağlayarak uyanıyor bugün iki kez bunu yaşadık onun dışında uykuları normal uzun süreli uyuyor bugün sadece gündüz uzun süreli uyumadı şaşırdık huy değişecek sanirim
Bugün spaya götürdük amann geldiğimizden beri bir uyku bir uyku sadece aralarda memeye uyandi geri emdikten sonra gene uyudu..halen uyuyor ...son iki haftadır ilk kez bu kadar rahat biliyomusun ..çok iyi geldi ya

Bugün bebeğimi spaya götürdüm sadece emmeye uyanıyor saat 3 ten beri çok iyi geldi nasıl rahatladı yavrum
Yaaabizde bugün gittik ..aynen bizimkide bir uyudu ki sorma sadece memeye uyanıyor..çok rahatladı çocuk ya son iki haftadır ilk kez böyle kaliteli uyku uyudu..memeye uyanıyor sadece sonra gene uyuyor .. halende uyuyor şuan inanamıyorum ...birkaç haftadır çok huzursuzdu

Aslında arada gitmek lazım minnoşlar baya seviyor bende uyuyayim dedim bu defa da resimlerine bakmaktan uyuyamadım annelik çılgınlığı

iyi akşamlar kızlar ben eski adımla Beklenmedikcevap hatırlarsanız üçüzlere hamileydim bebekleri kaybettikten sonraki transferim negatif oldu enbaştan yine başladık yarın transferim var hepinizden ricam bana dua etmeniz suan en büyük ihtiyacım bu, dua ederseniz çok ama çok mutlu olurum

Hayırlı geceler arkadaşlar, kilo sorunum yüzünden biraz az yemeye çalışıyorum.
Hemen sütüme etki ediyor. Bebis ağlıyor açlıktan.vicdan azabı çektim . sık sık yiyorum Süt için...kimisi etkilenmiyormus, sizde nasıl durumlar

biz bu haftaya kadr hic sallamamistik ayakta ama bu hafta zorlamaya basladi, ya biberon mamayla uyucak yada hafif sallicaz .
cok yiyince de cok gaz oluyor bizde hafiften sallamaya basladik.
omuzumuzda gezerekte uyutuyoruz bazen ama cok hzuursuz cok agliyorsa salliyoruz mecburen sakinlesiyor cocuk

Artık uyutmak için ne gerekiyorsa canım. Onu yapmayın bunu yapmayın önerileri boş laf.

Canım bol şans, dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…