2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bizim de eşimle bayağı saçımız var hele benim kalin telli ve gür ama kızımin üstü kel gibi kardeşimin de öyleydi bir yaşına kadar keldi sonra kivircik kıvırcık saclari çıktı bonus oldu

Bizim de eşimle bayağı saçımız var hele benim kalin telli ve gür ama kızımin üstü kel gibi kardeşimin de öyleydi bir yaşına kadar keldi sonra kivircik kıvırcık saclari çıktı bonus oldu
Bir seneye kalmaz senin kizinin da cok guzel saclari cikicaktir kuzum
bende kucukken sari sacli ve kivircikmisim

aaa sanki bebeğinizin burnunda ve alninda kırmızı gül gibi leke mi görüyorum ? Aynı şekilde aynısı benim kızımda da var burnunda ve alninda. Beni çok üzdüler korkuttular hamileyken gül mü kokladın bebeğin yüzü leke olmuş geçmez diye çok üzülmüştüm. Sizde de mi var sanki ?

Gul koklamis olabilirim inan hatirlamiyorum ama boyle bir etkisi oldugunu bilmiyordum
BEnim kizim yuzu yukarda gelmeye calisiyordu ve cenesi pelvis kemigime takilmisti. o yuzden burnu ezilmis dedi doktorlar ondan morarma ve iz vardi. simdi hafif hafif gecti. Goz kapaginda hala hafif kirmizilik var.
Annem bir yasina kadar anca gecer dedi. Bakalim gorucez

Ne güzel tane tane açıklamışsın kendi adıma teşekkür ederim.
7.madde huzurluysa gaz çıkarmayı ben anlamadım ben gaz çıkarmak için saatlerimi veriyorum. Uyuyan bebek de uyanıyor ağlıyor çığlık atıyor çünkü kolik. gaz çıkarmadan beslemeye devam edersem zaten devam edemiyor ederse içtiği bütün mamayı kusuyor, etmezse ve yatarsa da hepsini kusuyor. Yani kısaca gaz çıkarmak zorunda oluyorum. sizinki kusmuyor mu nasıl oluyor?

Benim de bugün 2 aylık oldu ama hala çok hissiz alt karnım

Emdikten sonra gaz çıkarma esnasında kusuyorsa emdikten sonra çocuğu yatırıyoruz bir sonraki emzirmede önce gaz sonra emzirme şeklinde başlanıyor diye biliyorum

Bir arkadaşın kızında var kendiliğinden kapandı seninkide öyle olur ins geçmiş olsun sıkma canını düzelir o

Ben gul kokladım ondan eminim sezeryan oldum ama aynen bizimde boyle bakın resim
Paylaşıyorum. Çok korkuttular geçmez ömür boyu kalır niye kokladın falan. Hatta ensesinde aynı lekeden var

Eklentiler

• A1B86873-A0FD-45E1-8F05-582BEAB151C8.webp
    65 KB · Görüntüleme: 102
Ben gul kokladım ondan eminim sezeryan oldum ama aynen bizimde boyle bakın resim
Paylaşıyorum. Çok korkuttular geçmez ömür boyu kalır niye kokladın falan. Hatta ensesinde aynı lekeden var
ay masallah nasil guzel bir bebek
Gozler cekik gibi

sen soyleyince ben hatirladim, iki uc kere esim ozel gunlerde almisti , kokladim kirmizi gul.
ay bilmiyorjm ki kalir mi kalmaz mi . simdi benide paniklettin

Birde soyle bir leke var benim kizin karninda. damarlarla alakasi birseymis 2 -7 yas arasi gecermis ama o zamana kadar buyurmus kalinlasirmis dedi doktorumuz

Eklentiler

• A6F8FF5B-DF71-429D-8EFD-180DAB80286A.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 91
Merhaba güzel anneler. Hamilelik sürecinde 25 kilo almıştım Doğum sonrası 10 kilo gitti öylece kaldı gerisi. Bir gün dikkat edeyim dedim sütüm azladı memelerim yumuşacıktı. Kesinlikle yemekle çok paralel gidiyor bende süt üretimi. Diyet yapmayın deniyor 6 ay. üzülüyorum kendimi böyle gördükçe ama bebeğimin hakkına da girmek istemiyorum emzirmek istiyorum. Aranızda diyet yapıp sütü etkilemeyecek birşey bilen var mı ya da diyete girecek olan? Yürüyüşe başlamayı düşünüyorum. Çok aşırı yemiyorum ama tipim almaya çok müsait hep öyleydim. Zamanında aç kalıyordum zayıf kalmak için :) emzirdikçe acıkıyorum hurma kuru meyveler kuruyemiş falan atıyorum ağzıma sürekli ve çikolataaa emzirirken hep böyle şeyler yer oldum. Ama oturup da baklava börek yiyen biri değilim ona rapmen kaldı kilolar.

Emdikten sonra gaz çıkarma esnasında kusuyorsa emdikten sonra çocuğu yatırıyoruz bir sonraki emzirmede önce gaz sonra emzirme şeklinde başlanıyor diye biliyorum
Bunu biri açıklığa kavuştursun Allah rızası için benim oğlum aşırı kusuyor evet bazen gazını çıkarmıyorum ama sorun gaz ise o gaz çıkana kadar uğraşırım gerekirse . Ya da gaz çıkıp mı beslemeli bilmek istiyorum

Yeğenimde aynısı vardı ağlayınca belirginleşiyordu yaş aldıktan sonra kendiliğinden kayboldu ay yüzlü bembeyaz bir çocuk şu an kesinlikle kalmıyor rahat olun

Ben de yanımda yatırıyorum. Benim kız kesinlikle reflü yatağında yatmıyor. Yanıma yatırıp meme veriyorum uyuyo. Ben de ona sarılıp uyuyorum. Bazen üzerimde yatmak istiyor o zaman da yarı yatar pozisyonda göğsüme yatırıyorum öyle uyuyoruz

Benim kızımda da var alnında ve ufak burnunda kırmızılık benziyor canım doktora sormuştum damarlarla alakalı geçici bişey dedi annem sende de vardı doğduğunda dedi hatta
Ben de önceleri sezeryanda doktorun eli iz yapmıştır gibi bir mantık yürütüp kızmıştım kendi kendime

Bizim de aynı. Hem iki göz kapağında hem alnında hemde ensesinde var. Ensedeki kalabilirmiş ama yüzündekiler 2 yaşa kadar geçer dediler. Bende gül koklamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…