2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Korkutmak gibi olmasın ama evet değişti. Bi gün o günlerdeki gibi uyursa yarın örneğin tüm gündüz hiç uyumadığı oluyor

Humana promalt bestlak ısırgan otu buğday laktamax brewers yeast hepsini denedim en etkili olan bu motilium ve kesinlikle güzel bi uyku

Slm hanımlar 2 ay kontrolünden geldim oğlum 5700 kilo 59.5cm olmuş geçen ay 4100 du.1600 Gr almış mama verme sütun yetiyor demek dedi hemşire .e dedim ağlıyor vermeyince alskanlikdandir dedi.nasil kesicem pat diye mamayi anlamadım.her beslenme sonrası vermesem ağlıyor emerken süt az geliyor diye ağlıyor kademeli kes dedi kardesimde azar azar düşür.

Bugünlerin tadını çıkar bende diyordum çok uyuyor bu çocuk bı sorunum var diye uyandiramiyirdum.simdi gündüzleri kedi uykusu gibi 5 dk sonra uyAniyir gece 8 saat uykusu var oda gece 2 den ,gündüz 10 a kadar ondan sonra gündüz kesik kesik 15 20 dk lik uykularla başından ayrilamiyirum.

Bende korkuyorum yatırmaya ama bizde reflü yatağı varonunla onu ortamiza koydum öyle daha rahat oluyor için tavsiye ederim

Karnımız ne zaman normale dönüyor? Benim hala hafif şişlik var ve sanki başkasının göbeği gibi hissizlik var. 36. günümdeyim daha.

Korkutmak gibi olmasın ama evet değişti. Bi gün o günlerdeki gibi uyursa yarın örneğin tüm gündüz hiç uyumadığı oluyor

Ay o zaman şu son iki günün tadını çıkarayım dün 12 buçukta yattık 3 buçukta uyanıp emzirip geri yatırdım bir de 7 buçukta uyanıp emzirip geri yatirdim 10 bucuga kadar uyumuşum kahvaltı falan yaptım o uyudu. Bizimki akşamlari huysuzlaniyor sadece 12 den sonra sıkıntı yaşamadım hiç.
Malesef benimkinin değişti

Humana promalt bestlak ısırgan otu buğday laktamax brewers yeast hepsini denedim en etkili olan bu motilium ve kesinlikle güzel bi uyku
Kuzum motiliumun faydasını gördün mü? Benim bebeğimin ağzının kenarlarından son zamanlarda süt akmaya başladı ama hala arttı mı emin olamıyorum. Çünkü sütüm çok azdı benim ama bu zamana kadar hiç süt akmamıştı ağzından öyle söylim.

Hıı bilmiyordum çok zor ama çabuk büyüdüler yahu bana çok değişmiş gibi geliyor
Fisherın halısı 850 yeni yaklaşmıştı dün. Bugün bir atak yaptı mı bilmiyorum malum hergün ekliyorlar.
İyi geceleri bende de işe yaramsdı ama stil tea iyiydi. İnşallah yarar bende geçen gün bahsettiğim kalsiyumlu hapı getirttin yarın teslimat var bakalım.
Hemde nasıl giriyor. Gece hariç mesela sabah uyanıncs karnını doyurduktan sonra daha lavaboya gidemeden 1 1.5 saat üzerime yüzüstü yatırıp kuyruk sokumunu tıpışlıyorum her gaz çıkarışında dk tutuyorum (yabancı bi instagram hesabında bi kadın paylaşmıltı) 15 dk gaz çıkarmazsa yanıma bırakıyorum ağlıyor tabi. Onu bırakmak için çabalıyorum oyunlar falan. Sabah iştiması yazmıştım size de sabah. Kastım buydu. Bunu günde en az 4 kere yapıyorum. Masaj falan onları saymıyorum bile. Henüz gündüz o kadar da rahat değilim. 3 gündür biraz daha iyi olsa da
Ben hiç yanımdan ayırmadım ki. Reflüyü hastaneden geldim direk yanıma koydum. Sezaryen olmama rağmen eşim bakmadı. Güya uyanamıyor. Tokat attım yine kalkmadı adam. O yüzden hep yanımdaydı. Acıkınca direk yanında emzirsen belki alışır. Zaten meme ve kokumuz onların en çok istediği şey neden yatağı istemiyor acaba
Merhaba peki gündüz bebeğinizin durumu nasıl ?
Gündüz de felaket haldeydim. Resmen bedenim bitmişti. 2 3 gündür dışarı öıkıyorum bebek arabası ile. Geçen gün ilk defa otobüsle yolculuk yaptım ve gittiğim yerde ben kahve içerken o uyudu şoka girdim. Ondan sonra denemek için bime falan gittim dolaştım yani baktım çevreye bakıyor geldim geç de olsa yine uyudu. Bundan 10 gün kadar önce sağlıkocağına giderken canıma okumuştu. Gündüz hala rahat değilim kısacası. Denemelerim devam edecekbenim bebeğim çok ağır kolilti.buna bide kasık fıtığı eklenmişti. 24 saatin maks. 2 saati uyursam o da 10 dk aralıklarka şülrediyordum o yüzden bu günler benim için cennet gibi.
Bendeki evet bu 200 ise çok uygun gerçekten hepsi burada da 300 üstü çünkü tavsiye ederim oyuncaklarının hepsinin farklı işlevi var
Piyanolu düşünüyorum bakalım. Çünkü bu beni de alıkoyar bi süre de olsa.
Serla emzik avent mi? Tutuyor mu bebiş. Benim ki canı isterse tutuyor canı istemezse öğürüyor.
Evet avent. Tutuyor ama dediğim gibi sadece belli Amanlarda veriyorum. Harici istemiyor zaten versem de. Sürekli tutamazlar zaten daha kasları çık zayıf yorulurlar.

Canım şöyle evet artış yaşandı ama hala mamayı bırakmadım. Gece belirgin bir artış hissediyorum sabah da, ama gündüz ortasında hala sütüm yetmiyor göğsüme tutunca da anlıyorum sertlik olmuyor mesela. Ama ilk gez gece göğsümün Ağrıdığını ve taş givi olduğunu hiseettim. Senin bebiş 1 aylık sende daha fazla umut var biz bugün 2 aylık olduk

bizde oyle yaptik canim hatta kan sekeri dusuktu meme den once biberon aldi ben sezeryandan cikana kadar. aslinda o plastik yapiyada aliskindi. Hatta bak resimleri var , yuzunden buyuk emzik ama sonra tutmadi iste. bakti icinden mama veya sut gelmiyor. atiyor hemen

Zaten burda emzigi bize hastane de verdi. bir haftalikti sarilik icin yattigimiz da o zaman da hemsireler sordu emzik aliyorsa verelim diye, verdik yani. Kimse yok bir ay bekle soyle boyle asla demedi
Benimkinde de gündüz uykusu yok gazda genelde sorun olmuyor ama belli de olmuyor bazen de hiç çıkartamıyor biogai de bitti buna devam edeyim diyorum teşekkür ederim
canim biogai propiyotik o bagirsak florasini duzenliyor , bizde hala kullaniyoruz. Kaka yapmasina yardimci oluyor.
Gripe water bitki ozlerinden olan bir surup gibi dusun.
Ikisi farkli seyler
Degisiyor kuzum.
Huyu suyu derken aslinda daha cok uyanik kaliyorlar. Daha cok ilgi istiyorlar.

Benim kiz artik meme emmedigi halde beni gorunce refleks olarak dilini cikariyor ve ben onu kucagima alayim diye sesler cikariyor , dikkatimi cekmeye calisiyor. Yani anlayacagin bilincleri cok daha acik ilk aya göre .

Uykulari degisebilir biraz.

Eklentiler

• B3732B14-0B35-44EB-BFCF-4C1B2400F6D6.webp
    74,1 KB · Görüntüleme: 91
Ben bu Turkiye de cocuk kilo almis mamayi kes fln demelerini hic anlamiyorum.
Benim bebegim 10 kusur gunde 800 gr almisti, Dr wouww iyi almis fln dedi ama asla sunu kes bunu azalt demedi.
Simdi 7 haftaligiz 6 kg civari.

Bir de artik tok oldumu almiyor benim kiz biberonu zaten. Ac olmasa neden yesin . Ilk zamanki gibi degiller ki, ac tok ayrimi yapabiliyor.
Karnımız ne zaman normale dönüyor? Benim hala hafif şişlik var ve sanki başkasının göbeği gibi hissizlik var. 36. günümdeyim daha.
Ben 7. hafta sonlarindayim , bende de hala alt kisimda hissizlik var

Huy değiştiriyorlar anladım vallahi bugün gayet iyi uyudu doktora gittik bugün kardiyolojiye kontrolü vardı kalp kulakçığında iki tane minik delik var dedi 6 ayında tekrar görmek istiyoruz dediler na biraz canım sıkıldı İnşallah iyi olur bizim aşıyı 14 ocak'a verdiler

Kız senin minnosun ne saçı var maşallah benim kızin saçları döküldü yerine yenileri çıkıyo minik minik

Korkma kuzum gecer zamanla.
Benim kuzenimde de vardi, gecti gitti. Simdi 10 yasinda masallah .
Kız senin minnosun ne saçı var maşallah benim kızin saçları döküldü yerine yenileri çıkıyo minik minik
ay zaten ilk dogdu, perde den kaldirip gosterdiler ya biz direk “ aaa ne kadar saci var “ dedik anestezi uzmani da ordan diyor ki fotograf cekin fotograf cekin

Lina nin saci dokuldu mu bilmiyorum ama uzadi biraz . Ben esimle tanistigim da sirma gibi saclari vardi, sonra zamanla dokuldu onlar gecen sene eylul de sac ektirdik, allahim bir guzel cikmaya basladi saclari, resmen yeniden asik oldum adama hamileyken de tam saclarinin uzama donemiydi, hep saclarina bakiyordum . Muhtemelen ondan cok sacli benim kizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…