- 24 Eylül 2019
- 216
- 435
- 53
- 34
Bendeki evet bu 200 ise çok uygun gerçekten hepsi burada da 300 üstü çünkü tavsiye ederim oyuncaklarının hepsinin farklı işlevi varOlabilir canım.
Korkutmak gibi olmasın ama evet değişti. Bi gün o günlerdeki gibi uyursa yarın örneğin tüm gündüz hiç uyumadığı oluyorKızlar selambugün 39 günlüğüz bugüne kadar çok güzel ilerledik. Çok şükür bol bol uyuduk kızımla ama herkes bebekler 40indan sonra değişir diyor. 40ini dolduranlara soruyorum bebeğinizin huyu değişti mi
Humana promalt bestlak ısırgan otu buğday laktamax brewers yeast hepsini denedim en etkili olan bu motilium ve kesinlikle güzel bi uykuBizimki daha 1 aylık teyzesitopicte sondan 2. Doğum yapanım
Evet ya, fisher price aldığım şeyler oldu ama ölümüne indirim bulup aldım yani. En son halısı 700 liraydı asgari ücretten sonra zam geldi mi bilmiyorum. Bu halı bana çok makul geldi. Ben de son iyi fiyattan yakalamış almışım allahtan
Humana bende hiçbir işe yaramadı yagerçi kullandığım hiçbir şey bende henüz işe yaramadı ben de geçen ebebekten promalt içecek söyledim. Bir de onu denicem bakalım.
Bugünlerin tadını çıkar bende diyordum çok uyuyor bu çocuk bı sorunum var diye uyandiramiyirdum.simdi gündüzleri kedi uykusu gibi 5 dk sonra uyAniyir gece 8 saat uykusu var oda gece 2 den ,gündüz 10 a kadar ondan sonra gündüz kesik kesik 15 20 dk lik uykularla başından ayrilamiyirum.Kızlar selambugün 39 günlüğüz bugüne kadar çok güzel ilerledik. Çok şükür bol bol uyuduk kızımla ama herkes bebekler 40indan sonra değişir diyor. 40ini dolduranlara soruyorum bebeğinizin huyu değişti mi
Bende korkuyorum yatırmaya ama bizde reflü yatağı varonunla onu ortamiza koydum öyle daha rahat oluyor için tavsiye ederimYanında yatırma olayını rahat diye ben de çok kişiden duydum ama beceremedim küçük mü acaba benim kız sen ne zaman başladın buna
gece uyanınca mesela yanıma yatırıyorum eşim nöbetteyken ağlıyor uyumuyor ki
Malesef benimkinin değiştiKızlar selambugün 39 günlüğüz bugüne kadar çok güzel ilerledik. Çok şükür bol bol uyuduk kızımla ama herkes bebekler 40indan sonra değişir diyor. 40ini dolduranlara soruyorum bebeğinizin huyu değişti mi
Ben 61 .gundeyim yeni yeni hissizlik uyuşukluk geçiyor.koca bı göbek bana bakıyor ilerde veririz ins.Karnımız ne zaman normale dönüyor? Benim hala hafif şişlik var ve sanki başkasının göbeği gibi hissizlik var. 36. günümdeyim daha.
Korkutmak gibi olmasın ama evet değişti. Bi gün o günlerdeki gibi uyursa yarın örneğin tüm gündüz hiç uyumadığı oluyor
Ay o zaman şu son iki günün tadını çıkarayımBugünlerin tadını çıkar bende diyordum çok uyuyor bu çocuk bı sorunum var diye uyandiramiyirdum.simdi gündüzleri kedi uykusu gibi 5 dk sonra uyAniyir gece 8 saat uykusu var oda gece 2 den ,gündüz 10 a kadar ondan sonra gündüz kesik kesik 15 20 dk lik uykularla başından ayrilamiyirum.
Malesef benimkinin değişti
Kuzum motiliumun faydasını gördün mü? Benim bebeğimin ağzının kenarlarından son zamanlarda süt akmaya başladı ama hala arttı mı emin olamıyorum. Çünkü sütüm çok azdı benim ama bu zamana kadar hiç süt akmamıştı ağzından öyle söylim.Humana promalt bestlak ısırgan otu buğday laktamax brewers yeast hepsini denedim en etkili olan bu motilium ve kesinlikle güzel bi uyku
Ben bibs ve avent verdim, ikisini de tuttu. Arada atması normal ama bence, benimki de bazen istemiyor ama genelde alıyor.Serla emzik avent mi? Tutuyor mu bebiş. Benim ki canı isterse tutuyor canı istemezse öğürüyor.
Hıı bilmiyordumBizimki daha 1 aylık teyzesitopicte sondan 2. Doğum yapanım
Evet ya, fisher price aldığım şeyler oldu ama ölümüne indirim bulup aldım yani. En son halısı 700 liraydı asgari ücretten sonra zam geldi mi bilmiyorum. Bu halı bana çok makul geldi. Ben de son iyi fiyattan yakalamış almışım allahtan
Humana bende hiçbir işe yaramadı yagerçi kullandığım hiçbir şey bende henüz işe yaramadı ben de geçen ebebekten promalt içecek söyledim. Bir de onu denicem bakalım.
Hemde nasıl giriyor. Gece hariç mesela sabah uyanıncs karnını doyurduktan sonra daha lavaboya gidemeden 1 1.5 saat üzerime yüzüstü yatırıp kuyruk sokumunu tıpışlıyorum her gaz çıkarışında dk tutuyorum (yabancı bi instagram hesabında bi kadın paylaşmıltı) 15 dk gaz çıkarmazsa yanıma bırakıyorum ağlıyor tabi. Onu bırakmak için çabalıyorum oyunlar falan. Sabah iştiması yazmıştım size de sabah. Kastım buydu. Bunu günde en az 4 kere yapıyorum. Masaj falan onları saymıyorum bile. Henüz gündüz o kadar da rahat değilim. 3 gündür biraz daha iyi olsa daHarikasınız masallah masallah diyeyim hep böyle gitsin
Peki kolik demişsiniz ya gaz sancisindan ağlama krizine girmiyor mu ?
Ben de bazı yontemler denedim ama işe yaramadı maalesef
Bunlardan biri de loş ışıkta uyutmaydi ama yine de o gün saat 5i gördük
Bir de ben probiyotigi kesmistim ise yaramıyor diye ona tekrar başlayayım o halde
Emzik de denedim zaten 15 günlük kontrolünde doktor önermişti fakat benim cadı attı emzigi
Bir de bizde bir cocuk daha var ortam çok sessiz olamıyor maalesef
Tekrar hepsini istikrarlı bir şekilde deneyeyim ama düzelecektir değer
Tesekkurler bu arada
Ben hiç yanımdan ayırmadım ki. Reflüyü hastaneden geldim direk yanıma koydum. Sezaryen olmama rağmen eşim bakmadı. Güya uyanamıyor. Tokat attım yine kalkmadı adam. O yüzden hep yanımdaydı. Acıkınca direk yanında emzirsen belki alışır. Zaten meme ve kokumuz onların en çok istediği şey neden yatağı istemiyor acabaYanında yatırma olayını rahat diye ben de çok kişiden duydum ama beceremedim küçük mü acaba benim kız sen ne zaman başladın buna
gece uyanınca mesela yanıma yatırıyorum eşim nöbetteyken ağlıyor uyumuyor ki
Gündüz de felaket haldeydim. Resmen bedenim bitmişti. 2 3 gündür dışarı öıkıyorum bebek arabası ile. Geçen gün ilk defa otobüsle yolculuk yaptım ve gittiğim yerde ben kahve içerken o uyudu şoka girdim. Ondan sonra denemek için bime falan gittim dolaştım yani baktım çevreye bakıyor geldim geç de olsa yine uyudu. Bundan 10 gün kadar önce sağlıkocağına giderken canıma okumuştu. Gündüz hala rahat değilim kısacası. Denemelerim devam edecekMerhaba peki gündüz bebeğinizin durumu nasıl ?
Piyanolu düşünüyorum bakalım. Çünkü bu beni de alıkoyar bi süre de olsa.Bendeki evet bu 200 ise çok uygun gerçekten hepsi burada da 300 üstü çünkü tavsiye ederim oyuncaklarının hepsinin farklı işlevi var
Evet avent. Tutuyor ama dediğim gibi sadece belli Amanlarda veriyorum. Harici istemiyor zaten versem de. Sürekli tutamazlar zaten daha kasları çık zayıf yorulurlar.Serla emzik avent mi? Tutuyor mu bebiş. Benim ki canı isterse tutuyor canı istemezse öğürüyor.
Canım şöyle evet artış yaşandı ama hala mamayı bırakmadım. Gece belirgin bir artış hissediyorum sabah da, ama gündüz ortasında hala sütüm yetmiyor göğsüme tutunca da anlıyorum sertlik olmuyor mesela. Ama ilk gez gece göğsümün Ağrıdığını ve taş givi olduğunu hiseettim. Senin bebiş 1 aylık sende daha fazla umut var biz bugün 2 aylık oldukKuzum motiliumun faydasını gördün mü? Benim bebeğimin ağzının kenarlarından son zamanlarda süt akmaya başladı ama hala arttı mı emin olamıyorum. Çünkü sütüm çok azdı benim ama bu zamana kadar hiç süt akmamıştı ağzından öyle söylim.
bizde oyle yaptik canim hatta kan sekeri dusuktu meme den once biberon aldi ben sezeryandan cikana kadar. aslinda o plastik yapiyada aliskindi. Hatta bak resimleri var , yuzunden buyuk emzikBen ilk kendi mememi verip çektikten sonra hemen yapıştırdım emziği. Boşta olan göğsüme de müslin koymuştum emzirirken. Zaten hafif yan yatırmıştı hemşireler. Burnuna yakın koydum göğsümden çıkardığım müslini. Emziği verdim ağzina kaynana laf etti hemşireler etti ama dinlemedim açıkcası. Çünkü dediğim gibi ben yabancı kaynaklardan okuduğumu daha mantıklı buldum. Kaldı ki kontollü bir şekilde verdim hep.
canim biogai propiyotik o bagirsak florasini duzenliyor , bizde hala kullaniyoruz. Kaka yapmasina yardimci oluyor.Benimkinde de gündüz uykusu yok gazda genelde sorun olmuyor ama belli de olmuyor bazen de hiç çıkartamıyor biogai de bitti buna devam edeyim diyorum teşekkür ederim
Degisiyor kuzum.Kızlar selambugün 39 günlüğüz bugüne kadar çok güzel ilerledik. Çok şükür bol bol uyuduk kızımla ama herkes bebekler 40indan sonra değişir diyor. 40ini dolduranlara soruyorum bebeğinizin huyu değişti mi
Ben bu Turkiye de cocuk kilo almis mamayi kes fln demelerini hic anlamiyorum.Slm hanımlar 2 ay kontrolünden geldim oğlum 5700 kilo 59.5cm olmuş geçen ay 4100 du.1600 Gr almış mama verme sütun yetiyor demek dedi hemşire .e dedim ağlıyor vermeyince alskanlikdandir dedi.nasil kesicem pat diye mamayi anlamadım.her beslenme sonrası vermesem ağlıyor emerken süt az geliyor diye ağlıyor kademeli kes dedi kardesimde azar azar düşür.
Ben 7. hafta sonlarindayim , bende de hala alt kisimda hissizlik varKarnımız ne zaman normale dönüyor? Benim hala hafif şişlik var ve sanki başkasının göbeği gibi hissizlik var. 36. günümdeyim daha.
Huy değiştiriyorlar anladım vallahi bugün gayet iyi uyudu doktora gittik bugün kardiyolojiye kontrolü vardı kalp kulakçığında iki tane minik delik var dedi 6 ayında tekrar görmek istiyoruz dediler na biraz canım sıkıldı İnşallah iyi olur bizim aşıyı 14 ocak'a verdilerCanım benimde haftada 3 -4 gün öyle yapıyor uyutamiyorum uyudu sanıp yatırıyoruz hop geri uyanıyor karnı tok eminim altıda temiz gaz sancısı desem saatlerce kucakta geziyor gazın da olmaması lazım şaştık kaldık bizde ya.bir gün böyle zorluyor ertesi günü sakinlesiyor sonraki gün yine aynı yaklaşık 20 gündür bu şekildeyiz bakalim.dun bak gündüz 11 de uyandı gece 12 ye kadar toplasan bir saat uyumustur biliyomusun kucak kucak gezdir ayakta salla herşeyi yapıyoruz olmuyor ağladım artık bir ara ..bugün sakın uyuyor şuan yarın ne olur bilmiyorum ..cuma günüde aşıya gidicez bakalim
Kız senin minnosun ne saçı var maşallahbizde oyle yaptik canim hatta kan sekeri dusuktu meme den once biberon aldi ben sezeryandan cikana kadar. aslinda o plastik yapiyada aliskindi. Hatta bak resimleri var , yuzunden buyuk emzikama sonra tutmadi iste. bakti icinden mama veya sut gelmiyor. atiyor hemen
Zaten burda emzigi bize hastane de verdi. bir haftalikti sarilik icin yattigimiz da o zaman da hemsireler sordu emzik aliyorsa verelim diye, verdik yani. Kimse yok bir ay bekle soyle boyle asla demedi
canim biogai propiyotik o bagirsak florasini duzenliyor , bizde hala kullaniyoruz. Kaka yapmasina yardimci oluyor.
Gripe water bitki ozlerinden olan bir surup gibi dusun.
Ikisi farkli seyler
Degisiyor kuzum.
Huyu suyu derken aslinda daha cok uyanik kaliyorlar. Daha cok ilgi istiyorlar.
Benim kiz artik meme emmedigi halde beni gorunce refleks olarak dilini cikariyor ve ben onu kucagima alayim diye sesler cikariyor , dikkatimi cekmeye calisiyor. Yani anlayacagin bilincleri cok daha acik ilk aya göre .
Uykulari degisebilir biraz.
Korkma kuzum gecer zamanla.Huy değiştiriyorlar anladım vallahi bugün gayet iyi uyudu doktora gittik bugün kardiyolojiye kontrolü vardı kalp kulakçığında iki tane minik delik var dedi 6 ayında tekrar görmek istiyoruz dediler na biraz canım sıkıldı İnşallah iyi olur bizim aşıyı 14 ocak'a verdiler
ay zaten ilk dogdu, perde den kaldirip gosterdiler ya biz direk “ aaa ne kadar saci var “ dedikKız senin minnosun ne saçı var maşallahbenim kızin saçları döküldü yerine yenileri çıkıyo minik minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?