Aynen doğru bende duymuştum mamanın içindeki bi madde uyku yapıyormuş ondan uykuya geçiş kolay oluyormuş. Kimyonu 1.5 çay kaşığı veriyorumDoğru mu bilmiyorum ama bebek hemşiresi demişti mama şekeri yükseltir uyutur diye
Kimyon u ne kadar verdin? Ben 2 çay kaşığı veriyorum ama dolu dolu değil
Ozledik vallahi keske gelebilseKatieMorosky
Biraz stolkladım. Bi konuları varmış gırgır yaptıkları. Yiyerek zayıflama tarzı. Güblük öğün falan paylaşılmak üzere açılmış. Orda ortam kurmuşlar. Gırgır şamata. Bu kısım tahminim. Başka bir gruba laf atma tarzı bir tartışma geçmiş galiba. O grupda yönetime bildirince yönetimden uyarı almışlar. Daha sonrasında kendi aralarında konuşurlarkeb bikaç şeyi o kesim üstüne alınıp (konudaki açıklamalarına göre o laflar diğer grupla kesinlikle alakalı değil boş boş üstlerine alınmışlar) tekrar yönetime şikayet etmiş
Bunun üzerinde yöneticiler gruba yazıp konuşup haksız bulup gruptakilere tek ayak cezası vermiş. Sanırsam bi nevi sürekli uzamlaştırma olabilir mesaj yazma açısından. cezaların açıklamasıbı bilmiyorum. Ve yine tahminimce olan kısım şu ki. Happy haksız yere ceza verildi diye üyeliğini sildirdi. Bizi şuan üye olmadan okuyor da olabilir. Çünkü bazı forumlar yöneticiler tarafınfan DNS mac adresinden falan çift üyeliği tespit edip engellemeye ayarlanıyor. Bildiğim kadarı ile bu forumda da geçerli. O yüzden tekrar üye olamaz veya olmak istemez.
oyy ne guzel dinlenmissin kuzum11 saat neredeyse deliksiz bir uyku çektim. Doğumdan sonra bu bir ilkgözlerim yaşlı dün gece banyoda 1 saat vakit geçirdim boş boş sıcak suyu o kadar özlemişim ki. Hemde çocuğa kesinlilşe eşim bakmadı. Doğumdan sonra bu da bir ilk. Güzel de bir uykudan sonra yeme içme falan boşmuş enerji ve süt yapan ruh hali ve uykuymuş. Gündüzün bug ını da bulursam tamam ama olduğunu sanmıyorum
Canım banada hiç alışmamış kutusunu verdi arkadaşım bebeği gazlı olmadığı için kullanmamış hiç ama ben ne kadar kullanacağım bilmiyorum sen memnun musunben simdi gripe water veriyorum o zaten rezene dahil bir kac bitkinin kökunden olusuyor. Gaz cikarmasina yardimci oluyor ve sakinlestiriyor benim kizimi
Canım ne yaptın da o kadar uyudu bebiş? Nasıl yaptın? Nasıl başardın? Nasıl nasıl11 saat neredeyse deliksiz bir uyku çektim. Doğumdan sonra bu bir ilkgözlerim yaşlı dün gece banyoda 1 saat vakit geçirdim boş boş sıcak suyu o kadar özlemişim ki. Hemde çocuğa kesinlilşe eşim bakmadı. Doğumdan sonra bu da bir ilk. Güzel de bir uykudan sonra yeme içme falan boşmuş enerji ve süt yapan ruh hali ve uykuymuş. Gündüzün bug ını da bulursam tamam ama olduğunu sanmıyorum
Darısı bize . Bir saat bile kesintisiz uyumuyor benimki rengim soldu resmen hayat enerjim bitiyo bide benim iki çocuk11 saat neredeyse deliksiz bir uyku çektim. Doğumdan sonra bu bir ilkgözlerim yaşlı dün gece banyoda 1 saat vakit geçirdim boş boş sıcak suyu o kadar özlemişim ki. Hemde çocuğa kesinlilşe eşim bakmadı. Doğumdan sonra bu da bir ilk. Güzel de bir uykudan sonra yeme içme falan boşmuş enerji ve süt yapan ruh hali ve uykuymuş. Gündüzün bug ını da bulursam tamam ama olduğunu sanmıyorum
Valla ilaç gibi geldiOzledik vallahi keske gelebilse
sacma sapan bir olay olmus resmen
oyy ne guzel dinlenmissin kuzum
ben memnunum canim ,Canım banada hiç alışmamış kutusunu verdi arkadaşım bebeği gazlı olmadığı için kullanmamış hiç ama ben ne kadar kullanacağım bilmiyorum sen memnun musun
Bizde aksamlari isiklari kapatiyoruz. zaten los ortamda da dahada sakinlesiyor.Valla ilaç gibi geldi
I ipek2890 öncelikle daha önce defalarca söylediğim gibi aşırı kolil bir bebeğe bile yazacaklarımı uyguladım. Tek bir doktor veya emzirme uzmanı değil birçok kişi dinleyip birçok makale okudum o yüzden kaynak şu diyemiyorum. mantıklı bulduğum ve uygulağımın şeyleri madde madde yazsam daha iyi olacak galiba.
1- bebeği sürekli gözlemleyen birisiyim. Bu bazılarınıza abartı veya takıntı gelebilir. Probiyotik verdikten bi süre sonra bebeğimin rahatladığını gözlemledim. Öğlen veriyordum akşam yatmadan 1.5 saat önceye çektim.
2-kesinlikle dakika şaşmıycak şekilde akşam 10 30 da lambaları kapatıyoruz. Lavabonun ışığo açık kalıyor. Oraya sarı led lamba taktırfım eşime. Lavabonun aralığından loş sarı bir ışık sızıyor odaya ve o şekilde uyuyoruz.
3- eğer kaka yapmadıysa kesinlikle alt değiştirmek için uyandırmayın. Gece farkını bünyesi de bilinci de bilsin demişti bir uzman. Birkaç güne yayarak alt değiştirmeyi gece 1 e düşürdüm. Obu da sabaha karşı yapıyprum. Sadece 1 gün sabah 5 sularında bezi çok az çişli buldum. Zaman alacak galiba bu.
4- akşam 9 da damlasını veriyorum 10 da son kez alt değiştiriyorum 10 u biraz geçince uyumak için sızlanıyor. uyutmuyorum. Uyumasına izin vermiyorum. Oyun oynatmıyorum uykusu aöılmasın diye. Sevip okşuyorum daha çok mayıştırıyorum.
5- saat tam 10 30 da lamba kapanıp loş ışık altında yanına uzanarak emiziryorum o da uyuyor
85 bedendim 90 oldum bazıları büyük göğüslüler yatarak emzirmesin diyor. Dikkat edildiği sürece fasa fiso.
6- alt değiştirmeleri esnasında kesinlikle ışık açmıyorum. Bunu da bir kitapta okumuştum. Sadece lavabonun kapısını çok az daha açıyorum. Yanımıza artık nohut battaniye koyuyorum Sırf bu işlem için. Alt değiştirirken göpsüne seriyorum. Kaka yaptıysa 1 ıslak mendille sildiğim yeri tekrar silmeden çabucak paketliyorum. Daha bağlamadan geri uyuyor maşallah.
7- başka bir uzman da eğer bebek huzurluysa gaz çıkarmak için uykusunu bölmeyin demişti. Bunu da uyguluyırum. kaldı ki benimki kolik.
8- bu konuda doktorlar araştırmacılar falan öok bölünme yaşasa da min. 6 ay yanınızda yatırın diyen tarfı dinliyorum. Beşiğine koyunca uyandı gibi derdim olmuyır. anne yanı beşik almadığım için koltukta yanımda yatıyor. Mızmızlanınca direk memeyi hazırlıyorum hafif ayıkıncs veriyorum. Eme eme geri sızıyor. Baktım gaza gerek yok bende uyuyorum. Maks 5 dk uyabık kalmış oluyorum.
9- doktorların büyük kesimi karşı olsa da ben küçük kesimi dinledim hamileyken bazı yabancı makaleleri forumları falan okumuştum. Bana böyle uygun gelmişti. İlk emzirmedeb hemen sonra emzik vermiştim. Kontrollü şekilde. Bizde emzik düzeni var bi nevi. Uyku öncesi veriyorum daldıpı an alıyorum. Bugün 57 günlük ben almasam bile uyumak üzereyken kendi atar ağzında emzikle uyuyamaz akıllı paşamo kadar alışmış ki buna gece uyumak üzereyken mememi de tükürüyor hatta size kesinlikle yapın demiyorum Allah korusun sonuçlar çok kötü olabilir. Ama ben çoğunlukla meme verince de uyuyorum o çekerken. Çünkü tükürmeme ihtimali yok
Bunlar kolik olmasına rağmen işe yaradı ama tabi bir anda spnuö beklemedim. Çoğu şeyi umutsuzca denedim. Toplasanız 1 hafta olmadı rahata erişeli.
Ben ilk kendi mememi verip çektikten sonra hemen yapıştırdım emziği. Boşta olan göğsüme de müslin koymuştum emzirirken. Zaten hafif yan yatırmıştı hemşireler. Burnuna yakın koydum göğsümden çıkardığım müslini. Emziği verdim ağzina kaynana laf etti hemşireler etti ama dinlemedim açıkcası. Çünkü dediğim gibi ben yabancı kaynaklardan okuduğumu daha mantıklı buldum. Kaldı ki kontollü bir şekilde verdim hep.Bizde aksamlari isiklari kapatiyoruz. zaten los ortamda da dahada sakinlesiyor.
Ayni sekilde gece gaz cikarmsk icin uyandirmiyoruz. Uyaniyor gibi oluyor hemen biberonu veriyoruz, o sirada da altini degsitiriyoruz tekrar uykuya daliyor. Tabi bu sirada isik acmiyoruz.
Bu sekilde masallah cok uzun sure uyuyor. Kakasini yapacagi zaman uyaniyor artik
Bir tek emzik almadi , dogunca da hemen verdik ayni gun ama devaminda almadiemzik alsaydi daha da rahat ederdik kesin
Ben kullanıyorum canım kusma olmuyor bendeKızlar eskisi kadar giremiyorum iyisinizdir inşallah dün bebeğin maması bitmişti Aptamil vardı hiç açılmamış onu açtım hala tuvaletini yapmadı ondanda sonra Trendyol marketten şu ürünü sipariş ettim teneke mamayla aynı mı içtiğinden beri bebek kusuyor anlamadım
Bizimki de ışıklara kitleniyor. Parlak cisimleri görürlermiş.aynen ya televizyon hemen dikkatini cekiyor
bir de avize fln isiklar dikkatini cekiyor
Canım benimki şu. Geç yazabildim kusura bakma, ulaşın doktor işleri vardı da. Maalesef fiyatı artmış, ben 285 liraya almıştımBugün bi mağazada 200 dü indirimde kaçırmayın dediler doğru mu bilmiyorum ama piyanolu birşey istiyorum ben açıkcask. Çünkü beni bırakmıyor. Onunla da ben oynatırsam artık ben kafayı oynatırım
Çok teşekkür ederim. Gözü karartıp domestos yeşil ile geçirdim de(bekarken baba evinde çok kullandım beyaLatcak mı diye denemesi bedavaydı)asıl olay kendi suratına işemesi ve korkup ona delirip ağlamasıydı daha sonra eşimle bayağı bi güldük haline. Ama o halde görünce gerçekten çıldırdım yetemiyorum diye düşündüm çocuğum suratına işedi ev kakalı diye. Şuan atlattım
Heryerin kuralı aynı değil. En basitinden bazı yerler 12 ay diyor bazıları 24 geçen gün 5 yaş kutlamasını spada kutlayan bir aile paylaştı bir merkez. Şoka girdim. Kız küvette ayakta duruyır bide ördek takmışlar. Kilo olayı da bu şekilde değişik. Oğlum zayıftı kilosunu sormadılar bile.
Linki veya fotosu var mı? İndirim bitmemiştir umarım kaçırdım 2 gün foruma girmedim.
Katre_g ile aybı ürün mü acaba
Şuan yolda 4takviye evde de rezene falan hariç gelen 1 takvşyem var bunları bitirmem lazım şuan. Humana stil tea da etkiliydi bende açıkcası da fiyatı 3 e katlandı. Prim vermek yerine başka ürünlere fırsat vermek istedim.
Bende 2 gündür giremedim zaten.Ben kullanıyorum canım kusma olmuyor bende
Bizimki de ışıklara kitleniyor. Parlak cisimleri görürlermiş.
Canım benimki şu. Geç yazabildim kusura bakma, ulaşın doktor işleri vardı da. Maalesef fiyatı artmış, ben 285 liraya almıştımpiyanosu çıkıyor ayrıca kullanılabiliyor, hareket ediyor takılı olduğu yerde falan. Oyuncakları da beşiklere takılabiliyormuş.
Babycim Mantar Piyanolu Oyun Halısı | Babymall
https://www.babymall.com.tr/urun/babycim-mantar-pianolu-halisi-brl-he0639www.babymall.com.tr
Benimkinde de gündüz uykusu yok gazda genelde sorun olmuyor ama belli de olmuyor bazen de hiç çıkartamıyor biogai de bitti buna devam edeyim diyorum teşekkür ederimben memnunum canim ,
en azindan saatler suren aglamasi kesildi. arada tabikide agliyor ama oyle sesi kisilacak kadar degil.
4 hafta uzeri bebekler de gunde 4 kere 1 er cay kasigi verebiliyoruz. cok zor durumdaysak max 2 cay kagisini bir kerede verebilirmisiz( gorumceme doktoru oyle demis )
Kendi sitesinden de bakabilirsin.
Ben duruma gore 1 yada 2 cay kasigi veriyorum.
Birde bizim kizin artik ne zaman huysuzluk cikaracagi belli, o saatlerden yarim saat oncesinde vermeye calisiyorum.
Ornegin bu aksam 9 gbi uyandi daha da yeni yatti 1.30 da . Eskiden olsa cok aglardi , simdi en azindan kucakta gezdiriyoruz, bir iki isikli oyuncakla dikkatini cekiyoruz, hisirtili kitapla zaman harciyoruz, boyle boyle en az aglama ile uyuyana kadar zaman geciriyoruz
Bizimki daha 1 aylık teyzesiBende 2 gündür giremedim zaten.
2. Ay aşıları falan dimi sıkıntı yok
Asgari ücret açıklandı ya herşey katlanıyor.
Humana stil tea işe yarıyor bende diye baktım 140 150 falandı 4 günde fiyat 190 a geldi3 ay önce 60 olan şey.
Bende bu tarz arıyorum tam olarak. Zaten Fisher gerçekten abartı bir fiyat belirtmiş bu harbi onun çakması gibi.
Canım benimde haftada 3 -4 gün öyle yapıyor uyutamiyorum uyudu sanıp yatırıyoruz hop geri uyanıyor karnı tok eminim altıda temiz gaz sancısı desem saatlerce kucakta geziyor gazın da olmaması lazım şaştık kaldık bizde ya.bir gün böyle zorluyor ertesi günü sakinlesiyor sonraki gün yine aynı yaklaşık 20 gündür bu şekildeyiz bakalim.dun bak gündüz 11 de uyandı gece 12 ye kadar toplasan bir saat uyumustur biliyomusun kucak kucak gezdir ayakta salla herşeyi yapıyoruz olmuyor ağladım artık bir ara ..bugün sakın uyuyor şuan yarın ne olur bilmiyorum ..cuma günüde aşıya gidicez bakalimBende götürmek istiyorum artık 3aylikken götüreceğiz bugün nerdeyse 1 saat anca uyumustur bölük bölük toplasam 2 ay atağına giriyoruz sanırım ağlıyor uyumuyor babası işten geldiginden beri kucağında gezdirip uyutuyor daldı diyoruz koyuyoruz 10 dakika sonra yine uyanıyor yine aynı döngü içerisinde dönüp duruyoruz
Harikasınız masallah masallah diyeyim hep böyle gitsinValla ilaç gibi geldi
I ipek2890 öncelikle daha önce defalarca söylediğim gibi aşırı kolil bir bebeğe bile yazacaklarımı uyguladım. Tek bir doktor veya emzirme uzmanı değil birçok kişi dinleyip birçok makale okudum o yüzden kaynak şu diyemiyorum. mantıklı bulduğum ve uygulağımın şeyleri madde madde yazsam daha iyi olacak galiba.
1- bebeği sürekli gözlemleyen birisiyim. Bu bazılarınıza abartı veya takıntı gelebilir. Probiyotik verdikten bi süre sonra bebeğimin rahatladığını gözlemledim. Öğlen veriyordum akşam yatmadan 1.5 saat önceye çektim.
2-kesinlikle dakika şaşmıycak şekilde akşam 10 30 da lambaları kapatıyoruz. Lavabonun ışığo açık kalıyor. Oraya sarı led lamba taktırfım eşime. Lavabonun aralığından loş sarı bir ışık sızıyor odaya ve o şekilde uyuyoruz.
3- eğer kaka yapmadıysa kesinlikle alt değiştirmek için uyandırmayın. Gece farkını bünyesi de bilinci de bilsin demişti bir uzman. Birkaç güne yayarak alt değiştirmeyi gece 1 e düşürdüm. Obu da sabaha karşı yapıyprum. Sadece 1 gün sabah 5 sularında bezi çok az çişli buldum. Zaman alacak galiba bu.
4- akşam 9 da damlasını veriyorum 10 da son kez alt değiştiriyorum 10 u biraz geçince uyumak için sızlanıyor. uyutmuyorum. Uyumasına izin vermiyorum. Oyun oynatmıyorum uykusu aöılmasın diye. Sevip okşuyorum daha çok mayıştırıyorum.
5- saat tam 10 30 da lamba kapanıp loş ışık altında yanına uzanarak emiziryorum o da uyuyor
85 bedendim 90 oldum bazıları büyük göğüslüler yatarak emzirmesin diyor. Dikkat edildiği sürece fasa fiso.
6- alt değiştirmeleri esnasında kesinlikle ışık açmıyorum. Bunu da bir kitapta okumuştum. Sadece lavabonun kapısını çok az daha açıyorum. Yanımıza artık nohut battaniye koyuyorum Sırf bu işlem için. Alt değiştirirken göpsüne seriyorum. Kaka yaptıysa 1 ıslak mendille sildiğim yeri tekrar silmeden çabucak paketliyorum. Daha bağlamadan geri uyuyor maşallah.
7- başka bir uzman da eğer bebek huzurluysa gaz çıkarmak için uykusunu bölmeyin demişti. Bunu da uyguluyırum. kaldı ki benimki kolik.
8- bu konuda doktorlar araştırmacılar falan öok bölünme yaşasa da min. 6 ay yanınızda yatırın diyen tarfı dinliyorum. Beşiğine koyunca uyandı gibi derdim olmuyır. anne yanı beşik almadığım için koltukta yanımda yatıyor. Mızmızlanınca direk memeyi hazırlıyorum hafif ayıkıncs veriyorum. Eme eme geri sızıyor. Baktım gaza gerek yok bende uyuyorum. Maks 5 dk uyabık kalmış oluyorum.
9- doktorların büyük kesimi karşı olsa da ben küçük kesimi dinledim hamileyken bazı yabancı makaleleri forumları falan okumuştum. Bana böyle uygun gelmişti. İlk emzirmedeb hemen sonra emzik vermiştim. Kontrollü şekilde. Bizde emzik düzeni var bi nevi. Uyku öncesi veriyorum daldıpı an alıyorum. Bugün 57 günlük ben almasam bile uyumak üzereyken kendi atar ağzında emzikle uyuyamaz akıllı paşamo kadar alışmış ki buna gece uyumak üzereyken mememi de tükürüyor hatta size kesinlikle yapın demiyorum Allah korusun sonuçlar çok kötü olabilir. Ama ben çoğunlukla meme verince de uyuyorum o çekerken. Çünkü tükürmeme ihtimali yok
Bunlar kolik olmasına rağmen işe yaradı ama tabi bir anda spnuö beklemedim. Çoğu şeyi umutsuzca denedim. Toplasanız 1 hafta olmadı rahata erişeli.
Yanında yatırma olayını rahat diye ben de çok kişiden duydum ama beceremedim küçük mü acaba benim kız sen ne zaman başladın bunaValla ilaç gibi geldi
Merhaba peki gündüz bebeğinizin durumu nasıl ?Valla ilaç gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?