2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar benim oğlum bir kaç gündür gündüzleri asla uyumuyor asla.. Bugün sabah 10da uyandı ve tekrar uyumadı.. Ağlaması da yok çok şükür.. Sadece mızırdanıyor... Uyuması gece 12-1 i buluyor.. Evde annem olmasa hiç bir şey yapılmaz.. Aynı durumu yaşayan var mı? Uyumayan bebişlere neler yapiyorsunuz?

Evet canım rapor sadece ilk üç ay içerisinde düzenlenebiliyormuş benimkilerde üç ayı üç gün geçmişlerdi gittiğimde.
Bizim de birkaç gün kaldı üç aya ama acaba kapsar mı ki ya nasıl öğreneceğiz eğitim araştırmalarda birinden bir şey öğrenmek çoook zor

Gerçekten kredi kartı ödemem maaşı geçiyor benim de zaten öğretmen maaşları malum rapor imkansız gibi benim bakalım ne olavak bakacak kişi var ama işte insan kıyamıyor

Kızlar bugün doğum sonrası 42.günüm benden kanlı uzayan bir akıntı geldi 10 gündür falan kanamam olmuyordu şimdi de kasıklarımda belimde sızlama şeklinde ağrı var normal mi bu durum

Ayni durum bizde de var malesef ablasi okuldan getirdi burun tikanikligi sumuklu nefes alip verme gibi. Benimde aklima geldi aslinda da cesaret edememistim. Evde var keciboynuzu ozu yarin hemen bende azicik batircam emzigini
Valla ben de çok düşündüm sonradan dedim ki ilaçların içimde de bir sürü şey var hiç korkmadan veriyoruz. Verdim valla iyi de oldu. Çok batırmana gerek yok ucunu değdirsen yeter. Ben pekmezi verdikten sonra 1-2 çay kaşında su verdim. Şu an hiç öksürük hırıltı burun tıkanıklığı kalmamış. 23:00 gibi o aralar emzirip yatırmıştım. Şu an uyandı. Uzun zamandır gece uykusu yoktu çok yoruldu bizi de çok yordu. Vallahi 1 gece de olsa rahatlamak çok iyi geldi. Umarım sizin de bebeciğe şifa olur.

Canım çok çok çok geçmiş olsun. Ben aslında kendime uyguladığım tedaviyi bebeğime uyguladım. Benim ilaç alerjim var antibiyotik falan kullanamıyorum. Ben kendi şifa mı da keçiboynuzu özün de bulmuştum. Yatmadan önce ve sabah kalkınca 1 tatlı kaşığı dolu dolu olacak şekil de ilaç Kullanır gibi keçiboynuzu özü yerim. Grip ya da nezle olduğum da üzerime geçirmeden iyileşirim yoksa çok kötü oluyorum. Hem grip hep ilaç alerjisi beni mahvediyordu. Sen de bi dene istersen. Bebeğime görselde ki kadar gün içerisin de 5-6 sefer verdim. Şu an için öksürük hırıltı ve burun akıntısı kalmamış. Şu an da vericem yarına kadar iyice rahatlasın bıdığım. Çocuğumun eli ayağı buz gibiydi ısınmıyordu maşallah ısınmış canı da rahat o yüzden mutluyum. İnşallah sana ve size de şifa olur

Eklentiler

• 38253F8C-73C8-4084-9DBC-0AEFAC058006.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar bugün doğum sonrası 42.günüm benden kanlı uzayan bir akıntı geldi 10 gündür falan kanamam olmuyordu şimdi de kasıklarımda belimde sızlama şeklinde ağrı var normal mi bu durum
Canım benim normal doğum olmasına rağmen kanamam falan 50. Günüme kadar devam etti. 40 çıkınca gel demişti doktorum henüz gidebilmiş değilim. Adet sancılarım da ara ara oluyordu. Bir kaç gündür kanamam yok ağrılarım kalmadı

Gündüz yattığı odayı karanlıklaştır. Yatağına yatar ve sen de yanına yat. Arada esne uyku moduna geç seninle birlikte uyku moduna geçecektir. Öykü de uyumuyordu ben çareyi bu şekil de buldum. Bizim ki arabada uyuyacağım ya da kucak isterim derdindeydi şu an için bu şekilde yapıyorum

Bana da 40 in çıkınca gel vaginal ultrasonla smear testi yapacam dedi ama yeni yılda giderim anca. Ay bugün kızıma biseyler oldu ağlaya aglaya içi çıktı karnı ağrıdı galiba yavrum 42 günlük ömrünün en zor gecesini geçirdi. Kakasıni yesil mukuslu yaptı iki kere huysuzdu gece olunca başladı aglamaya sakinleştiriyorum 15 dk sonra tekrar başlıyor. Beyaz gürültü ile sakinleştirdik iki memeyi birden emdi ama hala aranıyordu dondurucudan kolostrum çıkardım verdim sakinleşti uyuyo şimdi. İnşallah anlık biseydir kuzumun bu halleri uyanınca geçer inşallah.

AA 40 çıkınca bizim de öyle bir günümüz geçmişti. Hatta anneme demiştim ki hani 40 çıkınca düzelecekti çocuk ağlaya ağlaya mahvoldu. Ama bizim gündüz olmuştu bende buraya yazmıştım çok ağlıyor ne yapabilirim diye. Benim de yapmadığım şey kalmamıştı. En son dua okuyarak uyutmuştum 6 saat uyanmadan uyumuştu. Bence gaz sancısı falan değildi büyüme atağı geçirdi. Bana öyle geliyor. Bizim yaşadığımız durum bir kaç gün devam etmişti sonra yine eski haline dönü verdi

Çok teşekkür ederim canım.. Benımde evimde doğal şeyler fazlaca bulunur keçiboynuzu özünü 3.5 yasındaki kızım öksürmeye basladıgında direkt kullanırım gerçekten çok faydalı.. Kendimde bu son hastalandgmda yapmadgm bşey kalmadı ama toparlanamadım da.. Galiba bagısıklıgım çok düşük Bebiş için çok sevındım bnm oğlumda da bugün öksürük başladı ara ara bir öksürüyor , ben de deneyeyim

Odamız karanlık, gazimiz yok, karnımız tok ama uyumadık.. Oğlumda banyo çok etkıli zaten sık sık yıkıyorum.. Gün aşırı da bu mevsimde olmaz en az 2 gün geçsin diye bekliyorum.. Sanırım banyo yaptırcam uyumadıgında

Valla bunu gördüğüm çok iyi oldu ilaçsız bu gibi doğal şeylerle bebeği iyileştirmeyi bende çok seviyorum. Bende hemen vericem ne zararı olabilir ki :)

Aa gerçekten ben de emzik ve beyaz gürültü ile uyuttum 2bucuk gibi dalabildi ama uykusunda da çok mırıldandı. Şimdi hala uyuyo 5.5 saat oldu uyandirsam mi goguslerim de çok sızlıyor doldular iyice

Aa gerçekten ben de emzik ve beyaz gürültü ile uyuttum 2bucuk gibi dalabildi ama uykusunda da çok mırıldandı. Şimdi hala uyuyo 5.5 saat oldu uyandirsam mi goguslerim de çok sızlıyor doldular iyice
uyandir canim m yada biraz sut sag goguslerini yumusat daha rahat emer sonrasinda

uyandir canim m yada biraz sut sag goguslerini yumusat daha rahat emer sonrasinda
Uyandırmadan altını aldım emzirdim yatırdım şimdi. Ay çok çaresiz hissettik kendimizi o öyle ağlarken uykusunda da çok inledi kuşum. Bugün spa randevumuz var iyi gelir inşallah düzelir

Ben kendisi uyanana kadar uyandırmamıştım. Şu an da da öyle devam ediyorum. Kendisi uyanana kadar bekliyorum. Sütünü sağ istersen. Birisini sağ diğerine geçene kadar uyanır belki. Ben bu olayı da denemiştim. Uyanmıyordu sütümü sağmaya başladım diğerine geçene kadar ayılmıştı iyice. Anne ve bebek arasındaki bağ çok farklı ilginç

Uyandırmadan altını aldım emzirdim yatırdım şimdi. Ay çok çaresiz hissettik kendimizi o öyle ağlarken uykusunda da çok inledi kuşum. Bugün spa randevumuz var iyi gelir inşallah düzelir
Sıcak su havuzunu benim kızım çok sevdi. Biraz tedirgin oldu ama sürekli gaz çıkardı habire baloncuklar yolladı yukarıya doğru

Sıcak su havuzunu benim kızım çok sevdi. Biraz tedirgin oldu ama sürekli gaz çıkardı habire baloncuklar yolladı yukarıya doğru
Ahaha benim korkum gaz çıkarmaktan daha öteye gitmesi aman onun totosu sağ olsun feda olsun yeter ki gaz çıkarsın kaka yapsın bizimki evde yüzmeyi seviyor bakalım spada sevecek mi

Günaydın kızlar 2 aylık bebem sağolsun hiç uyutmuyor birkaç gündür . Bu uykular 3 ayda düzene girdi mi bizden önde gidenler bi umut versin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…