- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Evet canım benimkinin de öyle. Doktor iki yaşa kadar geçer dedi. Hiç önemsemedi.Kızlar merhaba. Kızımın göbeği böyle olmuş fıtık mıdır bu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım benimkinin de öyle. Doktor iki yaşa kadar geçer dedi. Hiç önemsemedi.Kızlar merhaba. Kızımın göbeği böyle olmuş fıtık mıdır bu ?
Evet BCG aşısı iki gün ateşte yapabiliyormuş beni de telaş aldı şimdiden. Tabi her bebekte olacak diye bir kaide yok. Bakalım kolaylıkla geçer inşallahBen de bu karma aşılardan korkuyorum ağrı yapıyormuş kızım zaten huysuz aşı zamanını düşünemiyorum![]()
Bizim göbekte böyle ve fıtık var fakat önemli bir durum değil kendiliğinden geçer ve bebeğe acı vermezmişKızlar merhaba. Kızımın göbeği böyle olmuş fıtık mıdır bu ?
Benimkinin de böyle canım doktor göbek fıtığı dedi ama kendiliğinden geçer endişelenme iki yaşına kadar takipte olalım dediKızlar merhaba. Kızımın göbeği böyle olmuş fıtık mıdır bu ?
Yulaf badem bal muz süt blendirda bizzzttt yap iç hem lezzetli hem süt yapıyorEvet canım çok mantıklıBen yulafa başladım. Yavaştan bir şeyler yapmak lazım. Hem süt yapıyormuş. Bir öğünümde yulaf yiyeceğim. Diğer öğünlerde Allah kerim
Şu ıvır zıvırı da azaltirsam tamamdır
![]()
Vallahi bizim 20 gün yapmama durumu olmuştu doktora gittik 1 ay yapmayan hastamda vardı eğer bebek için huzursuzluk rahatsızlık sorunu yoksa müdahaleyi doğru bulmuyorum demişti neyse ki bizimki ertesi gün yaptı o günden sonra haftada 1 devam ediyorduk ki geçen 2 gün arayla yaptı şimdi yine 1 hafta gibi olcak ama benden 1 gün önce arkadaşım doğum yaptı onunkide her gün yapıyor biz büyüklerin bile standart bi normali yokken bebislerimizin nasıl olsunKızlar bebekleri özellikle 2 ayı geçenler ,bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor ? Ay benim kaka derdim hiç bitmiyor aslnda bir sorun yok gibi ama genelde hep az duyduğum için tedirgin oluyotum geçen ay doktor normal olduğunu söyledi ama bana fazla geliyor yine de![]()
Benimki hep günde 1 defa bazen iki günde 1 kere yaptığında 2 günlük oluyor doğru yıkamaya götürüyorum popoyuKızlar bebekleri özellikle 2 ayı geçenler ,bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor ? Ay benim kaka derdim hiç bitmiyor aslnda bir sorun yok gibi ama genelde hep az duyduğum için tedirgin oluyotum geçen ay doktor normal olduğunu söyledi ama bana fazla geliyor yine de![]()
Böyle dıydukça bebişleri bizim günde 6-7 fazla gelşyor tabii yapsın Her yaptığında rahatlıyor ama artık üç ay oluyor birwz daha az olması gerekiyor gibi geliyor bilemiyorum kiVallahi bizim 20 gün yapmama durumu olmuştu doktora gittik 1 ay yapmayan hastamda vardı eğer bebek için huzursuzluk rahatsızlık sorunu yoksa müdahaleyi doğru bulmuyorum demişti neyse ki bizimki ertesi gün yaptı o günden sonra haftada 1 devam ediyorduk ki geçen 2 gün arayla yaptı şimdi yine 1 hafta gibi olcak ama benden 1 gün önce arkadaşım doğum yaptı onunkide her gün yapıyor biz büyüklerin bile standart bi normali yokken bebislerimizin nasıl olsunkorkmayın
![]()
Spor ve gaz masajı yapıyoruz canım biz dr ama dediğim gibi benimki bayağı sık yapıyor 7’hi buluyor her beslenme sonrası nerdeyse doktora sorduğunda normal diyor kilo alımı vs normalse ama bu ay tekrar soracağım bakalım büyüdükçe azalması gerekiyor sanki bir Fe sizin gibi aralıklı yapanları çok duyunca insan tedirgin oluyorBenimki hep günde 1 defa bazen iki günde 1 kere yaptığında 2 günlük oluyor doğru yıkamaya götürüyorum popoyumüdahale etmiyorum sadece karnına masaj bacaklarını iterek gaz çıkışını kolaylastiriyorum.bebegiminde hoşuna gidiyor hareketler spor yaptırmak lazım bebislere yat yat nereye kadar
![]()
Bizim göbekte böyle ve fıtık var fakat önemli bir durum değil kendiliğinden geçer ve bebeğe acı vermezmiş
Çok teşekkürler. Yoktu bu sonradan oldu. O kadar çok bağırıyor kiBenimkinin de böyle canım doktor göbek fıtığı dedi ama kendiliğinden geçer endişelenme iki yaşına kadar takipte olalım dedi![]()
Bağırmaktan, ağlamaktan, ikinmaktan olabilirmiş benim kız çok çok ikiniyor 3. Haftasından beri o zamanlardan beri varKızlar
Çok teşekkürler. Yoktu bu sonradan oldu. O kadar çok bağırıyor ki![]()
Benim bebiş 44 günlük günde 2 defa kaka yapıyor dolu dolu.Anne sütü sadece. Sizde nasıl durumKızlar bebekleri özellikle 2 ayı geçenler ,bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor ? Ay benim kaka derdim hiç bitmiyor aslnda bir sorun yok gibi ama genelde hep az duyduğum için tedirgin oluyotum geçen ay doktor normal olduğunu söyledi ama bana fazla geliyor yine de![]()
Dr sorun yok demiş kilo alımına iyiyse düzelir zamanla endişelenme ne güzel gazsız pamuk gibidir biz ikiniyoruz hep 1 gün boş geçince .Spor ve gaz masajı yapıyoruz canım biz dr ama dediğim gibi benimki bayağı sık yapıyor 7’hi buluyor her beslenme sonrası nerdeyse doktora sorduğunda normal diyor kilo alımı vs normalse ama bu ay tekrar soracağım bakalım büyüdükçe azalması gerekiyor sanki bir Fe sizin gibi aralıklı yapanları çok duyunca insan tedirgin oluyor
Doktor sorun değil diyorsa hiç takılma benim kızım da bazen az yapıyor ve daha çok kıvranıyor bu defa yapmamasına takılıyorsun. Zamanla azalmalar da başlar elbetKızlar bebekleri özellikle 2 ayı geçenler ,bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor ? Ay benim kaka derdim hiç bitmiyor aslnda bir sorun yok gibi ama genelde hep az duyduğum için tedirgin oluyotum geçen ay doktor normal olduğunu söyledi ama bana fazla geliyor yine de![]()
benim kiz ayin 5 inde 2 aylik olucak , gunde 3-4 kez kaka yapiyor. bazen de gaz cikarinca minik minik kaka da geliyorSpor ve gaz masajı yapıyoruz canım biz dr ama dediğim gibi benimki bayağı sık yapıyor 7’hi buluyor her beslenme sonrası nerdeyse doktora sorduğunda normal diyor kilo alımı vs normalse ama bu ay tekrar soracağım bakalım büyüdükçe azalması gerekiyor sanki bir Fe sizin gibi aralıklı yapanları çok duyunca insan tedirgin oluyor
Bizim kırkımız çıktı kaka sayısı çok düştü kabiz oldu sandık. Gazi zaten fazla ama iki kere 10 gün yapmadığı oldu ikiniyodu sürekli kakadan sandık doktora gittik normal dedi bazı bebekler günde 10 kere kaka yapar bazı bebekler 10 günde 1 kere kaka yapar dedi. Rengi sarı turuncu mukus kan kilo alımı ve bebekte huzursuzluk yoksa sorun yok demişti. Bağırsak düzenleyici verdi şimdi bazen hafta da bir bazen günde bir bazen 2-3 günde bir yapıyo. Bence kakasini yapması güzel bisey yapmadığı dönem çok huzursuzdu. Anne sütü alan bebeklerde bu durumlar olurmuş eğer mama içiyorsa takip etmek gerek demiştiKızlar bebekleri özellikle 2 ayı geçenler ,bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor ? Ay benim kaka derdim hiç bitmiyor aslnda bir sorun yok gibi ama genelde hep az duyduğum için tedirgin oluyotum geçen ay doktor normal olduğunu söyledi ama bana fazla geliyor yine de![]()
Öyle değil işte hep gazlı ve ıkınıyor yine deDr sorun yok demiş kilo alımına iyiyse düzelir zamanla endişelenme ne güzel gazsız pamuk gibidir biz ikiniyoruz hep 1 gün boş geçince .