- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Canım sadece merakımdan soruyorum neden biberon kullanıyorsun? Memeni emiyor diye biliyorum. Ben hiç biberon kullanmıyorum. Sadece dışarı çıkacaksam sağıp bırakıyorum. O da çok nadir.Sütüm yağlı sanki kalıntı kalıyormuş gibi hissediyorum her yıkamada detaylı temizlemeye çalışıyorum ama artık biberon kullanmaktan vazgeçeceğim temizlemeye usendigim için
Canım bazen birini emerken diğerini sağıyorum onu da biberonla veriyorum birini emerken digeri göğüs pedine akıyor yoksa. bazen buzluga atıyorum ben dışarı çıkınca eşim veriyor falan o yüzden kullanıyorum biberonu. Bir ara meme reddi yapmasın diye kaşık biberon kullanıyordum ama onunla beslemek de işkence gibi bir de çok ziyan oluyor süt.Canım sadece merakımdan soruyorum neden biberon kullanıyorsun? Memeni emiyor diye biliyorum. Ben hiç biberon kullanmıyorum. Sadece dışarı çıkacaksam sağıp bırakıyorum. O da çok nadir.
Anladım canım. Benim mememden süt dışarı akmadığı içinCanım bazen birini emerken diğerini sağıyorum onu da biberonla veriyorum birini emerken digeri göğüs pedine akıyor yoksa. bazen buzluga atıyorum ben dışarı çıkınca eşim veriyor falan o yüzden kullanıyorum biberonu. Bir ara meme reddi yapmasın diye kaşık biberon kullanıyordum ama onunla beslemek de işkence gibi bir de çok ziyan oluyor süt.
Ay valla ne çekiyo bu anneler ya ,Sütüm yağlı sanki kalıntı kalıyormuş gibi hissediyorum her yıkamada detaylı temizlemeye çalışıyorum ama artık biberon kullanmaktan vazgeçeceğim temizlemeye usendigim için
Yaaa çok güzel çok sevindim senin adınaKızlar benim gibi işe başlayacak annelerimize fikir olsun diye yazayım çok mutluyumPazartesi işe başlamam gerekiyor ve haftalardır heyet raporu araştırıyordum. Bugün üniversitede yenidoağn servisinin başındaki prof kadına götürdüm çocukları. Bundan sonra ona gideriz prematüre alanında uzman diye. Belki bilgisi vardır diye hocam pazartesi işe başlamam gerekiyor dedim. Daha ne istediğimi dile getirmeden rapor mu istiyorsun yazalım yenidoğan servisinden 3 ay dedi Biz karı koca şok olduk, nasıl yaa gerçekten mi diye. Tabii prematüre annesisiniz yoğun bakımda kalmış bebek biz 3 ay veriyoruz dedi. Eşiniz gelsin alsın sizin gelmenize gerek yok dedi M mabel63 @okuryazar Eflatun1Kelebek hatırladığım prematüre anneleri
Canım benim 16ocakta bitiyor iznim. Ara tatil başlayacağı için 4gün normal rapor alıp şubatta refakatçi alayım dedim ama öyle oluyor mu bilmiyorum Nerden öğrenebilirim acaba. Yarın doğum yaptığım hastaneyle görüşmeye gidecekti eşim. Bi türlü gidemedik fırsat bulup, şimdi eras ın yazısını gördüm direk üniversiteye mi gitsem kolaylıkla veriyorlarsa diyorum
Canım rotadan başka ne var özel aşı? Ben bu hafta onu yaptıracağım başka bilgi verilmedi.Valla kadın o kadar rahat haa rapor mu veririz tabii dedi ki. Biz başta 5-10 gün sandık, eşim heyet mi dedi. Tabii tabii 3 ay dediSen bir fırsat yarat git sor kaybedeceğin bişey yok sonuçta.
Çok sevindim halledebildiğine canım, doğum izinleri o kadar az ve bebekler o kadar küçük ki, bizi böyle stres altında bırakıyolar. Araştıra araştıra öğreniyoruz işte
Ben de doktora söyledim dün olmuşsunuz üst üste yapmayalım. 15 gün sonra gelin hem rota hem menenjitleri yapalım dedi. 21 gün olmuyor ama hemşire 21 gün demişti dedimMerak etme sorun olmaz dedi. Bu arada para almamaları süpermiş Rotavirüs şuan 1000 küsur lira oldu son zamlarla. Bizim iki bebenin özel aşıları 6500 tutuyor
Cok gecmis olsun.
Bu Cuma bizimde kakadan alinan numunenin test sonucu gelecek. Benim kizin kakasinda mukus goruyordum, her ihtimale karsi bakalim dedi doktoru. sadece 1 gun suren bir de yesil renkli mukus gormustum, tekrarlamadi. usutme olabilir dedi. Umarim alerji yoktur
Bence hastane senin izninin takibini yapmaz canım. O kadarını bilmezler. Sen son haftayı normal raporla helledip ikinci döneme o izni al. Çok sıkıntı olursa bilmiyordum böyle bir hakkimin olduğunu sonradan öğrendim dersinYaaa çok güzel çok sevindim senin adınaben de gideyim ya. Randevusuz gidiliyor mu üniversiteye?
Benim 16ocakta bitiyor iznim ama ara tatilden sonrasına şubatta istiyorum bu raporu öyle yapabilir miyim yoksa annelik izni bitince ara vermeden peşine mi alınmalı bilginiz var mı?
Evet ya mantıken düşününce adı refakatçi raporu gibi bişey zaten onu gözetmezler bence deBence hastane senin izninin takibini yapmaz canım. O kadarını bilmezler. Sen son haftayı normal raporla helledip ikinci döneme o izni al. Çok sıkıntı olursa bilmiyordum böyle bir hakkimin olduğunu sonradan öğrendim dersin
Benim büyük oğlum daha iyi uyuyordu. Bu pek uyumuyo simdidede kısa sürüyor. İns 45dk kalmazzzzzzBüyük oğlum öyleydi. O yüzden buna şaşırıyorum. Garip geliyor. Gaz uyandiriyordur onu. Gaz masajı yap. Uyudugunda gazı çıkmış olsun. Ya biraz da yapı meselesi bence uyku olayı. Büyük oğlum gaz olayı bittikten sonra da gündüz uykusu 45 dakika sürerdi
Benimkide sürekli uyanıyor kısa suruyo uykusu.Gece cok iyi uyuyor, sabah saatleri de. Ancak oglenden itibaren aksam 8-9'a kadar surekli uyaniyor.
Benimki yapmiyo canım gaz oluyo olabilir emzikten dolayı.24 saat içinde toplam 5 saat uyumuş ve annesini pert etmiş bi kızm var. Bittim uyku nedir bilmiyor bu kız 1 haftadır gündüzleri neredeyse hiç.
Asıl soru avent emzik kullanan anneler emziğiniz bebiş emerken ses yapıyor mu? Ben hava mı yutuyor da gaz oluyor diye tedirginim.
Benimki 7 haftalık toplasan üç saat kesintisiz uyumadım daha...çok fenalarrr bebekler24 saat içinde toplam 5 saat uyumuş ve annesini pert etmiş bi kızm var. Bittim uyku nedir bilmiyor bu kız 1 haftadır gündüzleri neredeyse hiç.
Asıl soru avent emzik kullanan anneler emziğiniz bebiş emerken ses yapıyor mu? Ben hava mı yutuyor da gaz oluyor diye tedirginim.
Nasıl olacak böyle gündüz uyumuyor çocuk gözleri kızarıyor uyku gözünden akıyor ama direniyor bilemedim ben. Zor muş yaaaBenimki 7 haftalık toplasan üç saat kesintisiz uyumadım daha...çok fenalarrr bebekler
Çok zor canım en sevmediğim şey bebeği uyutmakkk... Benimki uyuyo fakat çok çabuk uyanıyor. Beş on dk kestirip kalkiyo hep. Sen sakin ol stres yapma bı banyo yaptir iyi geliyo yine . Uyumasin bosverr ben hiç sikinti yapmıyorum uyumuyo diye sabredecez elbet böyle böyle buyuyeceklerNasıl olacak böyle gündüz uyumuyor çocuk gözleri kızarıyor uyku gözünden akıyor ama direniyor bilemedim ben. Zor muş yaaa
Günde 3 kez 1er ml veriyorumAh kızım kolik kızım.. Haftasonu eşimle kızı çıkarmıştık hava güzeldi hem arabasında olmak iyi geldi uyumuştu genelde, eve dönünce de daha rahat geçmişti. Bugün gece uyumayınca gündüz de huysuzlanınca dedim arabasıyla çıkalım en azından o uyusun dinlensin.. evden çıkarken uykuluydu sokağı çıktık gözlerini açtı yine uyur dedim devam ettim market dolaşacaktım biraz ilerledik ki başladı ağlamaya durdum emzik verdim tükürdü emziği marketin kapısından döndük velhasıl.. nasıl bir ağlamak yolda görenlerin bu kadar küçük çocuğu niye çıkardın bakışlarından eve zor geldim
Serla cım ne yaptın senin maceralarını okumak güzel oluyor burda mommy bliss i sen ne kadar veriyorsun bebişe eczaneden alacağım yarın depodan getirttiler
Mukus surekli vardi ancak dunden beri peynir vs kestim. Bir anda mukus bitti. Gizli kan cikmadi kakadan. Bakalim Cuma ne gelecek alerji sonucu.Sadece mukus evet münferit bir şey olabilir. Bizde kan da var. Bazen karıştırınca görüyorum, gizli olabiliyor. Ama biz kakadan örnek vermedik, kan aldılar kızımfan, o da şükür negatif geldi ama negatif olması alerji yok anlamına da gelmiyormuş. O yüzden biz devam ediyoruz aynen. Dediğim gibi için rahat olsun, seninki münferit bi şeydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?