2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sütüm yağlı sanki kalıntı kalıyormuş gibi hissediyorum her yıkamada detaylı temizlemeye çalışıyorum ama artık biberon kullanmaktan vazgeçeceğim temizlemeye usendigim için
Canım sadece merakımdan soruyorum neden biberon kullanıyorsun? Memeni emiyor diye biliyorum. Ben hiç biberon kullanmıyorum. Sadece dışarı çıkacaksam sağıp bırakıyorum. O da çok nadir.

Canım sadece merakımdan soruyorum neden biberon kullanıyorsun? Memeni emiyor diye biliyorum. Ben hiç biberon kullanmıyorum. Sadece dışarı çıkacaksam sağıp bırakıyorum. O da çok nadir.
Canım bazen birini emerken diğerini sağıyorum onu da biberonla veriyorum birini emerken digeri göğüs pedine akıyor yoksa. bazen buzluga atıyorum ben dışarı çıkınca eşim veriyor falan o yüzden kullanıyorum biberonu. Bir ara meme reddi yapmasın diye kaşık biberon kullanıyordum ama onunla beslemek de işkence gibi bir de çok ziyan oluyor süt.

Anladım canım. Benim mememden süt dışarı akmadığı için Acaba neden kullanıyorsun diye takıldı kafama. Ya bir iki kez gümüş kapağın içinde biraz süt gördüm o kadar. Hiç ziyan olmuyor maşallah

Yaaa çok güzel çok sevindim senin adına ben de gideyim ya. Randevusuz gidiliyor mu üniversiteye?
Benim 16ocakta bitiyor iznim ama ara tatilden sonrasına şubatta istiyorum bu raporu öyle yapabilir miyim yoksa annelik izni bitince ara vermeden peşine mi alınmalı bilginiz var mı?

M mabel63 sen bu prematüre refakatçi raporu işini ne yaptın canım ? Ben yeni öğrendim de cuma günü iznim bitiyor haliyle bir telaş sardı
Canım benim 16ocakta bitiyor iznim. Ara tatil başlayacağı için 4gün normal rapor alıp şubatta refakatçi alayım dedim ama öyle oluyor mu bilmiyorum Nerden öğrenebilirim acaba. Yarın doğum yaptığım hastaneyle görüşmeye gidecekti eşim. Bi türlü gidemedik fırsat bulup, şimdi eras ın yazısını gördüm direk üniversiteye mi gitsem kolaylıkla veriyorlarsa diyorum

Canım rotadan başka ne var özel aşı? Ben bu hafta onu yaptıracağım başka bilgi verilmedi.

Sadece mukus evet münferit bir şey olabilir. Bizde kan da var. Bazen karıştırınca görüyorum, gizli olabiliyor. Ama biz kakadan örnek vermedik, kan aldılar kızımfan, o da şükür negatif geldi ama negatif olması alerji yok anlamına da gelmiyormuş. O yüzden biz devam ediyoruz aynen. Dediğim gibi için rahat olsun, seninki münferit bi şeydir.

Bence hastane senin izninin takibini yapmaz canım. O kadarını bilmezler. Sen son haftayı normal raporla helledip ikinci döneme o izni al. Çok sıkıntı olursa bilmiyordum böyle bir hakkimin olduğunu sonradan öğrendim dersin

Evet ya mantıken düşününce adı refakatçi raporu gibi bişey zaten onu gözetmezler bence de

Benim büyük oğlum daha iyi uyuyordu. Bu pek uyumuyo simdidede kısa sürüyor. İns 45dk kalmazzzzzz

24 saat içinde toplam 5 saat uyumuş ve annesini pert etmiş bi kızm var. Bittim uyku nedir bilmiyor bu kız 1 haftadır gündüzleri neredeyse hiç.

Asıl soru avent emzik kullanan anneler emziğiniz bebiş emerken ses yapıyor mu? Ben hava mı yutuyor da gaz oluyor diye tedirginim.

Benimki yapmiyo canım gaz oluyo olabilir emzikten dolayı.

Benimki 7 haftalık toplasan üç saat kesintisiz uyumadım daha...çok fenalarrr bebekler

Kızlar ben de devlet memuruyum. Bebeğim bir hafta yoğun bakımda kalmıştı. Ama şu an durumu iyi. Refakatçi izni alma ihtimalim var mıdır acaba?

Benimki 7 haftalık toplasan üç saat kesintisiz uyumadım daha...çok fenalarrr bebekler
Nasıl olacak böyle gündüz uyumuyor çocuk gözleri kızarıyor uyku gözünden akıyor ama direniyor bilemedim ben. Zor muş yaaa

Nasıl olacak böyle gündüz uyumuyor çocuk gözleri kızarıyor uyku gözünden akıyor ama direniyor bilemedim ben. Zor muş yaaa
Çok zor canım en sevmediğim şey bebeği uyutmakkk... Benimki uyuyo fakat çok çabuk uyanıyor. Beş on dk kestirip kalkiyo hep. Sen sakin ol stres yapma bı banyo yaptir iyi geliyo yine . Uyumasin bosverr ben hiç sikinti yapmıyorum uyumuyo diye sabredecez elbet böyle böyle buyuyecekler

Günde 3 kez 1er ml veriyorum o maceralar hiç güzel gelmiyor o an bugün aşı oldu 5x ağlıyor yüreğim zaten sızlıyor bide herşeye kızıyor

Ben 1 haftadır flan evde durmuyorum gezmekten 3 gün önce AVM ye gittik. Bizdeki cesarete bak araba yok el kadar bebek ve bebek arabadıyka otobüsle gittik. Tabi ki durmadı her gören ay daha çok küçük naraları attı. Tabi ji akıllandım aynı hataları yapmadım. Dün hastaneye ordan AVM ye gittik gezdik yemek yedik. Sabah çıktık akşam döndük. Ağlatmadan

Artık geriden gelip okumaya çalişmaktan vazgeçtim gelişmeler var mı son zamanlarda

Mukus surekli vardi ancak dunden beri peynir vs kestim. Bir anda mukus bitti. Gizli kan cikmadi kakadan. Bakalim Cuma ne gelecek alerji sonucu.
Artik surekli ne yedigimize bakacagiz. Saglikli Bebegin Ilk 1000 Gunu diye bir kitap var, alerji gelisimi ve onlemeyle ilgili. Onu okuyorum. Enteresan bir kitap, ek gidalarda alerjenlerle tanistirma ve onleme plani da eklemis. Yazari Avustralyali, tip fakultesi hocasi olan bir doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…