Benim bebegimde de cok kaka yapiyor ama hic tasmadi daha cok sukurGünaydın kızlar
Bebeğim maşallah her kaka da beline çıkarıyor ne üst kalıyor ne baş. Bu lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz? Bebek deterjanı çıkar mıyor biraz Ace yi su ile seyreltip ıslasam sonra yıkasam olur mu? Çift durulama yaptırsam. Ama zararlı olabilir diye korkuyorum siz nasıl yapıyorsunuz bu hardal sarısı lekeleri,?
insallaj kolaylikla alabilirsin kuzumGünaydın kızlar ,ilk iş günüm maalesef ve ilk rapor alma telaşım iki hafta kaldı karne tatiline inşallah sağlık ocağı sıkıntı çıkarmaz , çocukla bu telaşlara girmek bir zoruna gidiyor insanın
off gecen arkadas anlatti, o da kardesini ozellikle uyandirirmis. Basa cikmamislar bir sure annaanneye yollamislarEvet ne rahattık dimi ya. Hele bizde abi var. Özellikle bağırıyor, dokunuyor uyansın diyeBüyük sınav veriyorum gerçekten
Ay ben anlamadım sanırsın Nişantaşı’n da falanım.Sen ciddi misin bu neben doğum öncesi saç kestirdim genital ağda yaptırdım 170 verdim ya kafayı yemişler o kadar da değil yani hatta başka bir kuaföre doğuma 1 hafta kala gittim genital ve tüm bacak ağda yaptırdım 90 TL aldı. Ne bu san kuaför ya da Ahmet cobain falan mı Çorlu'da
Sünnet için ön muayene yapıldı mı. Ben çocuk cerrahına gösterdim pipisinde eğrilik olduğunu 3 aya kadar beklememi söylediTıp merkezi canım. Cerrah yapacak. Sünnet konusunda deneyimli bir doktor. Bütün yegenlerimi o kesti.
Benimkide öyle en iyisi kundkKızlar uyurken bebeğimin eli ayağı hiç durmuyor sürekli hareket halinde kundak yapıyorum sevmiyor ağlıyor. Mayışıkken yapıyorum o zaman duruyor. Sizce neden eli ayağı sürekli kıpır kıpır
Çok beklememiş lekeleri green clean leke çıkarıcı ile çıkarıyorum.Günaydın kızlar
Bebeğim maşallah her kaka da beline çıkarıyor ne üst kalıyor ne baş. Bu lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz? Bebek deterjanı çıkar mıyor biraz Ace yi su ile seyreltip ıslasam sonra yıkasam olur mu? Çift durulama yaptırsam. Ama zararlı olabilir diye korkuyorum siz nasıl yapıyorsunuz bu hardal sarısı lekeleri,?
Benimki de öyle, kundağı kesinlikle kabul etmiyor.Kızlar uyurken bebeğimin eli ayağı hiç durmuyor sürekli hareket halinde kundak yapıyorum sevmiyor ağlıyor. Mayışıkken yapıyorum o zaman duruyor. Sizce neden eli ayağı sürekli kıpır kıpır
Canım ben ilk başta elimde akıtıyorum leke kalan olunca ise önce kendi beyazlarımızla yıkıyorum peşinden de ebebekteki leke çıkarıcıyı sıkıp kendi çamaşırları ile tekrar yıkıyorum leke kalmıyorGünaydın kızlar
İlk oglumdan deneyimliyim ama gene de insan kendine anlatamıyorHayırlı olsun canım hiç acımıyor sadece ilk cisde açıyor okadar inan çok kolay oluyo
Ya canım ben onu yapamam. Büyük olana haksızlık olur. Tam bir travma olur. Gayet doğal karşılıyorum. Bazen bunalıp kızıyorum ama genelde sabrediyorum. Geçecek inşallah. O da bir süreçten geçiyor. O benim ilk göz ağrımBenim bebegimde de cok kaka yapiyor ama hic tasmadi daha cok sukur
Hangi bebek bezini kullaniyorsunuz yada cok mu sulu yapiyor acaba
insallaj kolaylikla alabilirsin kuzum
off gecen arkadas anlatti, o da kardesini ozellikle uyandirirmis. Basa cikmamislar bir sure annaanneye yollamislar
Yok canım ön muayene olmadı. Bugün geldik doktor baktı, uyusturdu bile. Olsa söylerdi bugün herhalde.Sünnet için ön muayene yapıldı mı. Ben çocuk cerrahına gösterdim pipisinde eğrilik olduğunu 3 aya kadar beklememi söyledi
Çok geçmiş olsunYok canım ön muayene olmadı. Bugün geldik doktor baktı, uyusturdu bile. Olsa söylerdi bugün herhalde.
Çok zorGünaydın canım. Allah kolaylık versin
Ne kadar üzücü. Küçücük bebeklerle nelerle uğraştırıyorlar bizi. Benimki de tatil sonrası başlayacak. Düşündükçe karnıma ağrılar giriyor. Aile hekimim gıcığın teki. Kadın doğumcum klinikte olduğu için en fazla iki gün verebiliyor. Ne yapcam bilmiyorum. Valla İstanbul'da alabileceğim hastane bilen varsa özelden yazsın
Olacak emin olun iyi düşünün ,en azından gece uykuları oluyor bazen huysuzluklar olsa da biz üç saat yolculuk yaptık ilk defa güzel geçti He yolda uyumuyor ama yine de güzeldi üç aylık olduk ,geceleri de uyuyorGünaydın 3 ay için çok Umutlarım var uyku düzelecek uyanık saatlerde ağlamalar ve gazlar azalacak agular artacak diye umarım tünelin sonu ışıktır zira bu gece düzensiz uykular bitirdi beni yaa. Saatte bir emince süt de kalmıyo ki gece
yok canim yapilmaz zaten , annem bazen diyor Turkiye ye donunce yanimda goturcem Lina yi diye kalbim skisiyor vallahiYa canım ben onu yapamam. Büyük olana haksızlık olur. Tam bir travma olur. Gayet doğal karşılıyorum. Bazen bunalıp kızıyorum ama genelde sabrediyorum. Geçecek inşallah. O da bir süreçten geçiyor. O benim ilk göz ağrımBunu yazarken bile ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
Dimi ya bırakılır mı hiç. Allah onları bizsiz bizi de onlarsiz bırakmasın.yok canim yapilmaz zaten , annem bazen diyor Turkiye ye donunce yanimda goturcem Lina yi diye kalbim skisiyor vallahi
Bu dedigim 30 kusur oncesi zaten
Sevindim canım senin adına. Umarım biz de sıkıntısız bir süre hallederiz. Sonra mecbur ücretsiz izin.Çok zorAllah’tan aile hekimim iyi iki haftayı zor söyledim sömestre iki hafta kaldı diye verir diye düşünüyordum sağ olsun ikiletmedi ama insanın zoruna gidiyo ikinci dönemin başında da özel hastaneden alsam bir ay en azından bakalım
Kısa zamnda geçer ins canım bende Nisan gibi yaptircam sünneti. Biraz buyuyo toparlandık dedik. İlk oglumuda dört aylıkken yaptirmistikİlk oglumdan deneyimliyim ama gene de insan kendine anlatamıyorUyusturdular bakalım bekliyoruz. Çok ağladı o işlemde
Amin kuzumDimi ya bırakılır mı hiç. Allah onları bizsiz bizi de onlarsiz bırakmasın.
Özel hastane 1 ay verir mi rapor acaba ne diyip alınır kiÇok zorAllah’tan aile hekimim iyi iki haftayı zor söyledim sömestre iki hafta kaldı diye verir diye düşünüyordum sağ olsun ikiletmedi ama insanın zoruna gidiyo ikinci dönemin başında da özel hastaneden alsam bir ay en azından bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?