2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aslında eğer adetse ben spiral taktıracaktım onun için merak ediyorum
Nasıl anlayabiliriz ki adet mi değil mi benim hafif kasıklarım ağrıdı ondan sonra kanamam başladı saniirim adet gördüm bir de pcosluyum ben seneye falan anca adet görürüm sanıyordum doğumdan sonra

Bebek sahibi olmaya heves edince seve seve gidip yatıyordum o çatala doktor 40 çıkınca vajinal muayene yapcam smear alicam dedi çekiniyorum hala gidemedim
Bende öyle yaa erteleye erteleye bu zamana kadar geldik, korkumdan eşimede yanaşamıyorum bir kere denedik dikişim kanadı sonunda sürükleye sürükleye getirecek beni muayeneye

Kısa zamnda geçer ins canım bende Nisan gibi yaptircam sünneti. Biraz buyuyo toparlandık dedik. İlk oglumuda dört aylıkken yaptirmistik
Teşekkür ederim canım. Biz ilkini yirmi günlükken yaptırdık. Bu iki aya kaldı. İlki çok rahattı ilk ciste çok ağladı sonra normale döndü. Bu oğlum eve geldigimizden beri çok şiddetli ağlıyor.Beyaz gürültü ile uyutuyoruz. Yoksa kıyameti koparıyor. Şu günü bir atlatsaydim. Stresten mideme ağrı girdi

Nasıl anlayabiliriz ki adet mi değil mi benim hafif kasıklarım ağrıdı ondan sonra kanamam başladı saniirim adet gördüm bir de pcosluyum ben seneye falan anca adet görürüm sanıyordum doğumdan sonra
hiç bilmiyorum, benim de dün hafif kasıklarım ağrıdı o kadar ama normalde ağrıdan ölürdüm adet öncesi. senin normal doğum muydu kuzum? Genelde doğumdan sonra adet sorunları kistler vs düzene giriyor derler.

Uyumayan çocuk sıkıntı benimkide hiç uyumuyo Allah'tan çok ağlamıyor geçmiş olsun size darısı bize

Kızlar yarın sünnet olacak oğlum. Dualarınıza talibim. Hayırlısıyla sıkıntısız atlatırız inşallah oğluma bakıyorum yarın acı çekeceği aklıma geliyor içim cız ediyor
Hic korkma canim simdiden gozunuz aydin olsun biz 35 gunlukken yaptirmistik sukur bir haftada toparladi sizinkide toparlar insallah hemen

cok gecmis olsun canim
Kızlar bebekleriniz her gün kakasını yapıyor mu? Benim çocuğum yapmıyor. Ben yaptırmasam yaptığı yok
benimki yapiyor ama mama da yiyor ya muhtemelen ondan hergun yapiyor.
Arkadaşlar doğumdan sonra gaz dışkı tutamama sorunu yaşayan var mı.
ben :) tuvaletimi eskisi kadar tutamiyorum hele skistiran bir durumdaysam baya zorlaniyorum ama gaz cok fena , kendi kendine gidiyor

cok gecmis olsun canim

benimki yapiyor ama mama da yiyor ya muhtemelen ondan hergun yapiyor.

ben :) tuvaletimi eskisi kadar tutamiyorum hele skistiran bir durumdaysam baya zorlaniyorum ama gaz cok fena , kendi kendine gidiyor
canım hangi mamayı kullanıyorsun ve gün için de ne sıklıkta

Sezaryen benimki keşke polikistik over duzelse

Hic korkma canim simdiden gozunuz aydin olsun biz 35 gunlukken yaptirmistik sukur bir haftada toparladi sizinkide toparlar insallah hemen
Teşekkür ederim canım. Bugün çok sancılı geçti. Çok ağladı. Beyaz gürültü ile tuttuk resmen. Her uyandığında çığlık çığlığa idi. Şu anda sakinleşti biraz şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…