2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Teşhisi ışıkla değil şekline bakıp koymuştur büyük ihtimalle. Benim bir arkadaşımın da çocuğunun gözleri böyle. Hiç duymadım bir sendromdan bahsettiğini. İnşallah öyle bir şey yoktur canım. Bizim doktor da sadece ışıklı baktı. O kadar detay için erken dedi. Prematüre bebeklere öyle bakılıyor dedi. Eşim ozellikle sordu çünkü. Zeynep Kamilde bebeklere ilaçlı bakıldığını gördük daha önce ondan sorduk. Sen gene de ne olur ne olmaz göster bakalım.

Yarın gideceğim dediği sendromun adını bulabilsem görsel atacağım bakayim bulacak inşallah

Ay buldum benziyor mu kızlar Morm

Eklentiler

• 41323BC4-86AC-4530-9A83-9065CB1CE586.webp
    43 KB · Görüntüleme: 114
  • 347D9690-074B-4014-ACF4-6BF953C0D532.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 112
Maşallah canım ,darısı bize

Dilini damağına yapıştırıp emiyo mu acaba canım doktor kontrolünde bi sormanda fayda var

Benimki de öyle dilini emiyor
yok ya benzemiyor bence . senin bebisin gozler masallar cipil cipil acik
uykudan yeni uyanmıştı o zaman ondan öyle dedi galiba yarın başka doktora götüreceğimde insanı strese sokuyorlar

Benim kızım da çekik gözlü
Büyük kızım da çekik gözlüydu büyüdükçe biraz azaldı cekiklik
Büyük kızım şu anda gözlük kullanıyor ama göz tembelliği yok gözlük kullanma sebebi ise genetik garip geldi bana doktorun dedigi

Hiçte Benzemiyor. İçiniz rahat olsun. Stres olmayın maşallahı var bebişinizin
Teşekkürler birazda olsa içim rahatlıyor
Resmen eşimin gözüne benim gözüme baktı ve teşhis koydu

Masallah cok tatli bence icinizi ferah tutun bisey oldugunu dusunmuyorum..benim kizim 2aylik oldu doktorumuz muayene onerdi ama salgin oldugundan acele etme bu ay gidersin dedi..daha gidemedik bizde..insallah tum bebisler saglikli cikar

Deme ya umut fakirin ekmeği düzelir diye düşünüyordum
Dediğin gibi uykuyu sevmiyor belki de
Ben de diyorum ergenlikte fosur fosur uyurken uyutmayacağım seni diye

Kızlar içinizde prima kullanan varsa, idrarda ağır bir koku oluyor, bunu deneyimleyeniniz var mı? Değiştireyim diyorum, diğer bezlerde bunu yaşıyor musunuz?
Ay bende aynısını yaşıyorum ya bi gun odada unutmuşum bezi de oda kokmuş resmen. Çocuk hareket ettikçe idrar kokusu geliyo bende molfix kullanmayı düşünüyorum

Kızlar içinizde prima kullanan varsa, idrarda ağır bir koku oluyor, bunu deneyimleyeniniz var mı? Değiştireyim diyorum, diğer bezlerde bunu yaşıyor musunuz?
Canım biz sleepy kullanıyoruz koku problemi yaşamadım hatta kakasını yapsa bile koku çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…