- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Teşhisi ışıkla değil şekline bakıp koymuştur büyük ihtimalle. Benim bir arkadaşımın da çocuğunun gözleri böyle. Hiç duymadım bir sendromdan bahsettiğini. İnşallah öyle bir şey yoktur canım. Bizim doktor da sadece ışıklı baktı. O kadar detay için erken dedi. Prematüre bebeklere öyle bakılıyor dedi. Eşim ozellikle sordu çünkü. Zeynep Kamilde bebeklere ilaçlı bakıldığını gördük daha önce ondan sorduk. Sen gene de ne olur ne olmaz göster bakalım.Kızlar ilk defa devlet hastanesine gideyim dedim size geçen gün beneğim fotoğrafını attım çekik gözlü baya uykudan yeni uyanmıştı ışık tuttu gözüne görmesinde sorun yok ama bu çocuk bilmem ne sendromlu eğitim ve araştırmaya gidin ameliyat olsun bitince göz tembelliği oluyor dedi gösterdiği görselle alakası bile yok çocuğun ama içime kurt düştü yarın başka bir doktora gidecek yukarıda bir arkadaşım damla damlatıldı falan uzun uzun anlatmış bir tek ışık tutup eşimle bana baktı ve sendrom teşhisi koydu fotoğraf attım Garip bir şey gözüküyor mu ben annesi olduğu için mi görmek istemiyorum
Yarın gideceğim dediği sendromun adını bulabilsem görsel atacağım bakayim bulacak inşallahTeşhisi ışıkla değil şekline bakıp koymuştur büyük ihtimalle. Benim bir arkadaşımın da çocuğunun gözleri böyle. Hiç duymadım bir sendromdan bahsettiğini. İnşallah öyle bir şey yoktur canım. Bizim doktor da sadece ışıklı baktı. O kadar detay için erken dedi. Prematüre bebeklere öyle bakılıyor dedi. Eşim ozellikle sordu çünkü. Zeynep Kamilde bebeklere ilaçlı bakıldığını gördük daha önce ondan sorduk. Sen gene de ne olur ne olmaz göster bakalım.
Ay buldum benziyor mu kızlarTeşhisi ışıkla değil şekline bakıp koymuştur büyük ihtimalle. Benim bir arkadaşımın da çocuğunun gözleri böyle. Hiç duymadım bir sendromdan bahsettiğini. İnşallah öyle bir şey yoktur canım. Bizim doktor da sadece ışıklı baktı. O kadar detay için erken dedi. Prematüre bebeklere öyle bakılıyor dedi. Eşim ozellikle sordu çünkü. Zeynep Kamilde bebeklere ilaçlı bakıldığını gördük daha önce ondan sorduk. Sen gene de ne olur ne olmaz göster bakalım.
Yok ya benzemiyor bence içini ferah tut sen Allah'ın izniyle birşeyi yokturAy buldum benziyor mu kızlarMorm
yok ya benzemiyor bence . senin bebisin gozler masallar cipil cipil acikAy buldum benziyor mu kızlarMorm
Guzum senin bebiş prematüremiydiAy buldum benziyor mu kızlarMorm
Maşallah canım ,darısı bizeSelam kızlar Bugün göz muayenesi vardı normal çıktı herseyi damla öncesi ölçüm 3 kez 5 dakika arayla damla damlatilip 40 dakika bekletilip ölçüm yapıldı sonra doktor karanlıkta birşey taktı kendi basina bebeğime alttan ve yukardan gözlerine baktı herşeyi güzel 3 yaşında ve okula başlamadan yine baktirirsiniz göz muayenesi 3 Yilda bir yapılmasını öneririz biz dedi
Dilini damağına yapıştırıp emiyo mu acaba canım doktor kontrolünde bi sormanda fayda varKızlar benim bebeğimin de dili doğduğundan beri dışarıda. Hepsi olmasa da ucu hep dışarı doğru çıkık oluyor. Ağzı da genel olarak açık oluyor. Bu bir sorun mudur? Fotoda olduğu gibi çoğu zaman
Yok 39 haftalık doğduGuzum senin bebiş prematüremiydi
Benimki de öyle dilini emiyorKızlar benim bebeğimin de dili doğduğundan beri dışarıda. Hepsi olmasa da ucu hep dışarı doğru çıkık oluyor. Ağzı da genel olarak açık oluyor. Bu bir sorun mudur? Fotoda olduğu gibi çoğu zaman
uykudan yeni uyanmıştı o zaman ondan öyle dedi galiba yarın başka doktora götüreceğimde insanı strese sokuyorlaryok ya benzemiyor bence . senin bebisin gozler masallar cipil cipil acik
Hiçte Benzemiyor. İçiniz rahat olsun. Stres olmayın maşallahı var bebişinizinAy buldum benziyor mu kızlarMorm
Benim kızım da çekik gözlüKızlar ilk defa devlet hastanesine gideyim dedim size geçen gün beneğim fotoğrafını attım çekik gözlü baya uykudan yeni uyanmıştı ışık tuttu gözüne görmesinde sorun yok ama bu çocuk bilmem ne sendromlu eğitim ve araştırmaya gidin ameliyat olsun bitince göz tembelliği oluyor dedi gösterdiği görselle alakası bile yok çocuğun ama içime kurt düştü yarın başka bir doktora gidecek yukarıda bir arkadaşım damla damlatıldı falan uzun uzun anlatmış bir tek ışık tutup eşimle bana baktı ve sendrom teşhisi koydu fotoğraf attım Garip bir şey gözüküyor mu ben annesi olduğu için mi görmek istemiyorum
Teşekkürler birazda olsa içim rahatlıyorHiçte Benzemiyor. İçiniz rahat olsun. Stres olmayın maşallahı var bebişinizin
Resmen eşimin gözüne benim gözüme baktı ve teşhis koyduBenim kızım da çekik gözlü
Büyük kızım da çekik gözlüydu büyüdükçe biraz azaldı cekiklik
Büyük kızım şu anda gözlük kullanıyor ama göz tembelliği yok gözlük kullanma sebebi ise genetik garip geldi bana doktorun dedigi
Masallah cok tatli bence icinizi ferah tutun bisey oldugunu dusunmuyorum..benim kizim 2aylik oldu doktorumuz muayene onerdi ama salgin oldugundan acele etme bu ay gidersin dedi..daha gidemedik bizde..insallah tum bebisler saglikli cikarKızlar ilk defa devlet hastanesine gideyim dedim size geçen gün beneğim fotoğrafını attım çekik gözlü baya uykudan yeni uyanmıştı ışık tuttu gözüne görmesinde sorun yok ama bu çocuk bilmem ne sendromlu eğitim ve araştırmaya gidin ameliyat olsun bitince göz tembelliği oluyor dedi gösterdiği görselle alakası bile yok çocuğun ama içime kurt düştü yarın başka bir doktora gidecek yukarıda bir arkadaşım damla damlatıldı falan uzun uzun anlatmış bir tek ışık tutup eşimle bana baktı ve sendrom teşhisi koydu fotoğraf attım Garip bir şey gözüküyor mu ben annesi olduğu için mi görmek istemiyorum
Bence de benzemiyor canım endişelenme hiç alakasi bile yok sendromlu olan bebeklerin gözleri bayağı bayağı kapalı yani seninki maşallah bakıyor boncuk boncukAy buldum benziyor mu kızlarMorm
Bir kaç kez çok aç olduğunda dilini emmişti ama onun haricinde de dışarıda duruyor. Cumartesi kontrolümüz olacak soracağım o zaman canımDilini damağına yapıştırıp emiyo mu acaba canım doktor kontrolünde bi sormanda fayda var
Deme ya umut fakirin ekmeği düzelir diye düşünüyordumBen ilk kızımın geceli gündüzlü uyuduğunu 10 aylık olduktan sonra görmüştüm
Sonra da gündüz uykusunu bire düşürüp tamamen bıraktıhâlâ daha da uykuyu sevmez pek
Bu da sabahlatiyor bizi 5 6 oluyor
Bence bazı çocuklar uykuyu sevmiyor ben de aksine nasıl severim anasına cekmemis
Sanırım sevmiyor bizimkiler uykuyu
Ay bende aynısını yaşıyorum ya bi gun odada unutmuşum bezi de oda kokmuş resmen. Çocuk hareket ettikçe idrar kokusu geliyo bende molfix kullanmayı düşünüyorumKızlar içinizde prima kullanan varsa, idrarda ağır bir koku oluyor, bunu deneyimleyeniniz var mı? Değiştireyim diyorum, diğer bezlerde bunu yaşıyor musunuz?
Canım biz sleepy kullanıyoruz koku problemi yaşamadım hatta kakasını yapsa bile koku çıkmıyor.Kızlar içinizde prima kullanan varsa, idrarda ağır bir koku oluyor, bunu deneyimleyeniniz var mı? Değiştireyim diyorum, diğer bezlerde bunu yaşıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?