2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ben her şeye üşendiğim gibi korse takmaya da üşeniyorum göbeğim sarkmaz inşallah sarkarsa da sporla halledebilir miyim yoksa böyle kalır mı deneyimlilerden dönüş rica edeceğim owli aldım bir de takmaya üşeniyorum

kuru dut mu demek istedin kuzu? kuru kayısı elma armut kuru üzüm karışık komposto yaptım akşam yemeğinde bende içiyorum
Evet dut kurusu da çok güzel süt yapıyor. Bende Kays’ı kompostosu içiyorum güzel kaka yaptırıyor. Resmen kaka nöbeti tutuyorum elma ve dut kompostosunu da sütümün az olduğunu hissettiğimde yapıp içiyorum. Dut kurusunu komposto yapmadan da yiyorum.

Dün gece tam yattım karnim acıktı bir paket kuru inciri baş ucuma aldım 2-3 tane yedim sadece sabah uyandım göğüslerim taş gibiydi hatta kitlelesmis süt bezeleri bu kadar etki edeceğini tahmin etmemiştim

Benimkinin bugün fena gazı vardı susmadan ağladı. Kimyon çayı verdim rahatlattı

Dün gece tam yattım karnim acıktı bir paket kuru inciri baş ucuma aldım 2-3 tane yedim sadece sabah uyandım göğüslerim taş gibiydi hatta kitlelesmis süt bezeleri bu kadar etki edeceğini tahmin etmemiştim
Kuru incir favorim bu konu da arkasından dut kurusu geliyor. Şu da var uyku da güzel süt yapıyor bi de gezmek. Anneannemin bir lafı var kulağımdan gitmez keçileri ve inekleri için dermiş yatarsam etlenirim gezersem sütlenirimdiye kendini eve kapatma diye kulağımı iyi çekti. Ben de habire geziyorum süt olsun diye

oy masallah zaten bu damlalar vs hersey hali hazirda sutu olan kadinlarin sutunu dahada arttiriyor
Sutu az olanlara bir kac kere etki etsede sizlerdeki etkiyi goremiyoruz

oy masallah zaten bu damlalar vs hersey hali hazirda sutu olan kadinlarin sutunu dahada arttiriyor
Sutu az olanlara bir kac kere etki etsede sizlerdeki etkiyi goremiyoruz
Kızımın çekiş gücü çok yüksek o da etkilidir bence süt arttırımında gecen çenemi kaptı iki saniyede morartti mor gezdim

Söze bayıldım çok haklı.

Emziren anneler, bebeginize ek mama veriyormusunuz ? Kaynanam sagolsun alisverise giderken bebegimi emzirip birakmistim benden habersiz ogluma mama vermis

Burnunu öpüyodum uzun uzun yaklaşınca aranmaya başladı sapır şupur burnunu öpünce çenemi kaptı ben de azıcık durayım dedim bakalım nasıl çekecek diye öyle çok da durmadım yani
Ahahahhh bizimki de haşin babasının yanağını benim memeyi kendisinin de kolunu morartti emme sevdasına

Emziren anneler, bebeginize ek mama veriyormusunuz ? Kaynanam sagolsun alisverise giderken bebegimi emzirip birakmistim benden habersiz ogluma mama vermis
Ben hipp aldım 1. Aydan sonra doymuyor gibi geldi kendi süt durumuma ya da onun açlık krizine göre hareket ediyorum 2 günde 1 kez falan veriyorum ya da dışarı çıktıysak ve hemen bitmeyecekse işim dışarıda da mama veriyorum

Kızlar içinizde prima kullanan varsa, idrarda ağır bir koku oluyor, bunu deneyimleyeniniz var mı? Değiştireyim diyorum, diğer bezlerde bunu yaşıyor musunuz?
Biz ilk zamanlar kullandık prematüre diye her yerde prematureye uygun bez boyu yok eşimde prima bulmuş onu almıştı ama evet koku yapıyor ya bende tekrar bez lazım olduğunda sleepye geçtim senin gibi bez unuttum oturma odasında sabaha kadar birsey olmadı bazende gece emzirmesinde de değiştiriyorum haliyle üşeniyorum tuvalete kadar gitmeye sabaha kadar odada kokmuyor

Kimyon tohumu çayı yapıp bı iki çay kaşığı ver günde iyi gelir yada rezenede olabilir sende iç gerisini faydasını görürsün.
Evet rezene biraz olsun rahatlatıyor 2 çk veriyorum inşallah zararı olmaz korkuyorum da ama çaresizlik. Öyle acı çekmesine dayanamıyorum

Ya bizim garip bir durum var. O kadar çok alttan da üstten de gaz çıkarıyor Kİ. 20 dk’da bir pırt aslında çıkıyor ama rahatlayamıyor ve asla asla bitmiyor ben anlamadım yetişkin bile bu kadar çıkarmaz. Doktor karın ultrasonu bile çektirdi bir şey yok. Sonu gelmeyen zart zurt haller afedersiniz çok acayip ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…