kuru dut mu demek istedin kuzu? kuru kayısı elma armut kuru üzüm karışık komposto yaptım akşam yemeğinde bende içiyorumKuru dur be kuru incir de muhteşem süt yapıyor. İster komposto yap istersen kuru kuru öylece ye fark etmiyor. Güzel tatlı sütü oluyor
Evet dut kurusu da çok güzel süt yapıyor. Bende Kays’ı kompostosu içiyorum güzel kaka yaptırıyor. Resmen kaka nöbeti tutuyorumkuru dut mu demek istedin kuzu? kuru kayısı elma armut kuru üzüm karışık komposto yaptım akşam yemeğinde bende içiyorum
Dün gece tam yattım karnim acıktı bir paket kuru inciri baş ucuma aldım 2-3 tane yedim sadece sabah uyandım göğüslerim taş gibiydi hatta kitlelesmis süt bezeleri bu kadar etki edeceğini tahmin etmemiştimEvet dut kurusu da çok güzel süt yapıyor. Bende Kays’ı kompostosu içiyorum güzel kaka yaptırıyor. Resmen kaka nöbeti tutuyorumelma ve dut kompostosunu da sütümün az olduğunu hissettiğimde yapıp içiyorum. Dut kurusunu komposto yapmadan da yiyorum.
Benimkinin bugün fena gazı vardı susmadan ağladı. Kimyon çayı verdim rahatlattıÇok var. Önce nursey harveys denedik geçmedi. Forbio minies denedik yok. Şimdi biogai ve sab simpleks birlikte kullanıyoruz. Sorunumuz şu aşırı gaz üretimi. Aslında 15-20 dakikada bir gaz çıkarıyor ama nerden bu üretiliyor anlayamadık. Normal değil çünkü ben aşırı aşırı dikkat ediyorum. Tüm testler de yapıldı temiz. Karın ultrasonu bakıldı temiz. Sürekli kıvranıp gazı çıkarırsa bir 20 dk rahat ama yok çıkmazsa sancılanmalar korkunç ağlamalar karın ağrıları
Kuru incir favorim bu konu da arkasından dut kurusu geliyor. Şu da var uyku da güzel süt yapıyor bi de gezmek. Anneannemin bir lafı var kulağımdan gitmez keçileri ve inekleri için dermiş yatarsam etlenirim gezersem sütlenirimDün gece tam yattım karnim acıktı bir paket kuru inciri baş ucuma aldım 2-3 tane yedim sadece sabah uyandım göğüslerim taş gibiydi hatta kitlelesmis süt bezeleri bu kadar etki edeceğini tahmin etmemiştim
oy masallahDün gece tam yattım karnim acıktı bir paket kuru inciri baş ucuma aldım 2-3 tane yedim sadece sabah uyandım göğüslerim taş gibiydi hatta kitlelesmis süt bezeleri bu kadar etki edeceğini tahmin etmemiştim
oy masallahzaten bu damlalar vs hersey hali hazirda sutu olan kadinlarin sutunu dahada arttiriyor
Sutu az olanlara bir kac kere etki etsede sizlerdeki etkiyi goremiyoruz
Kızımın çekiş gücü çok yüksek o da etkilidir bence süt arttırımındaKuru incir favorim bu konu da arkasından dut kurusu geliyor. Şu da var uyku da güzel süt yapıyor bi de gezmek. Anneannemin bir lafı var kulağımdan gitmez keçileri ve inekleri için dermiş yatarsam etlenirim gezersem sütlenirimdiye kendini eve kapatma diye kulağımı iyi çekti. Ben de habire geziyorum süt olsun diye
oo nasil yakalamis yaaKızımın çekiş gücü çok yüksek o da etkilidir bence süt arttırımındagecen çenemi kaptı iki saniyede morartti mor gezdim
Burnunu öpüyodum uzun uzun yaklaşınca aranmaya başladı sapır şupur burnunu öpünce çenemi kaptı ben de azıcık durayım dedim bakalım nasıl çekecek diye öyle çok da durmadım yanioo nasil yakalamis yaa
Söze bayıldımKuru incir favorim bu konu da arkasından dut kurusu geliyor. Şu da var uyku da güzel süt yapıyor bi de gezmek. Anneannemin bir lafı var kulağımdan gitmez keçileri ve inekleri için dermiş yatarsam etlenirim gezersem sütlenirimdiye kendini eve kapatma diye kulağımı iyi çekti. Ben de habire geziyorum süt olsun diye
AhahahhhBurnunu öpüyodum uzun uzun yaklaşınca aranmaya başladı sapır şupur burnunu öpünce çenemi kaptı ben de azıcık durayım dedim bakalım nasıl çekecek diye öyle çok da durmadım yani
Ben hipp aldım 1. Aydan sonra doymuyor gibi geldi kendi süt durumuma ya da onun açlık krizine göre hareket ediyorum 2 günde 1 kez falan veriyorum ya da dışarı çıktıysak ve hemen bitmeyecekse işim dışarıda da mama veriyorumEmziren anneler, bebeginize ek mama veriyormusunuz ? Kaynanam sagolsun alisverise giderken bebegimi emzirip birakmistim benden habersiz ogluma mama vermis
Biz ilk zamanlar kullandık prematüre diye her yerde prematureye uygun bez boyu yok eşimde prima bulmuş onu almıştı ama evet koku yapıyor ya bende tekrar bez lazım olduğunda sleepye geçtim senin gibi bez unuttum oturma odasında sabaha kadar birsey olmadı bazende gece emzirmesinde de değiştiriyorum haliyle üşeniyorum tuvalete kadar gitmeye sabaha kadar odada kokmuyorKızlar içinizde prima kullanan varsa, idrarda ağır bir koku oluyor, bunu deneyimleyeniniz var mı? Değiştireyim diyorum, diğer bezlerde bunu yaşıyor musunuz?
Evet rezene biraz olsun rahatlatıyor 2 çk veriyorum inşallah zararı olmaz korkuyorum da ama çaresizlik. Öyle acı çekmesine dayanamıyorumKimyon tohumu çayı yapıp bı iki çay kaşığı ver günde iyi gelir yada rezenede olabilir sende iç gerisini faydasını görürsün.
Halen öyle mi seyrediyor ? Ama neden bitmiyor bizim bu doktor bir şey diyemedi ben anlamadım sebebiniSizin azmış bizim yüksek çıktı ya 9du 15 günlükken ama 1. Ayda 15 e çıktı değerimiz endişem o yüzden
Ya bizim garip bir durum var. O kadar çok alttan da üstten de gaz çıkarıyor Kİ. 20 dk’da bir pırt aslında çıkıyor ama rahatlayamıyor ve asla asla bitmiyor ben anlamadım yetişkin bile bu kadar çıkarmaz. Doktor karın ultrasonu bile çektirdi bir şey yok. Sonu gelmeyen zart zurt haller afedersiniz çok acayip yaYavrum ya inşallah bir an önce gaz problemleri biter, ıkınırken görünce içim gidiyor benim. Bizim gaz problemimiz çok şükür azaldı genelde kendisi çıkarabiliyor artık gazını. Ben de her emzirmeden önce ve sonra çıkarıyorum gazını. Emzirmeden sonra ağızdan gaz çıkarınca bağırsaklara inmediği için bu kadar gaz problemi olmuyormuş, sağlık ocağındaki hemşiremiz önermişti.
Deme ya umut fakirin ekmeği düzelir diye düşünüyordum
Dediğin gibi uykuyu sevmiyor belki de
Ben de diyorum ergenlikte fosur fosur uyurken uyutmayacağım seni diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?