- 24 Eylül 2019
- 216
- 435
- 53
- 34
Canım sendrom filan diyince korkunç geliyor kulağa korkma bence varsa da göz kapak düşüklüğü bahsettiği belli kiAy buldum benziyor mu kızlar @Morm
Okuya okuya geliyorum bildirime bi bakım dedim
bende hava guzel oldukca cikariyorum , agaclari fln izliyorUmutsuzluğa kapılanlae olmuş. Maşallah diyip söze başlıyorum. Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Biz sürekli dışardayız. Oğlum da çok mutlu. Herşey ilgisini çektiği için etrafı izlerken yoruluyor. Yavrum eskiden tavandan başka bişey izleyemezfi. İçinde olduğumuz durum hemen geçmicek bunu bi kabullenin. gezerek çocuğu omzuma atıp gaz çıkarıyorum bazençoğunlukla kucağımda tıpışlayarak geziyorum. Gündüz bu şekilde olduğu ve daha önce yazdığım şeyleri de yaptiğim için çok şükür her akşam aynı saatte uyuyoruz. Maşallah artık gece uykusuna iyice adapte oldu. İnanın benim bebeğim ağır kolik. Saç baş yolduğumu acı çekerken sessizce onunla birlikte ağladığımı biliyorum. 4 ayda geçerse şükredicem bu gaz olaylarımız tabi devam ediyor ama artık o da bende daha rahatım. Çocuğun rengi belli değildi kıpkırmızı oluyordu. Gerçi hala oluyor dikkat etmezsem. Size tek söyleyebileceğim stres yapmayın onlar kalp atışımızla 9 ay geçirdiler bu yüzden kucağımızda kalp atışımızı hissettiklerinde hissettiğimiz herleyi hissediyorlar.
Benim de istemiyor doğumdan sonra niye böyle oldu bilmiyorumBen de kokuyorum ilişkiye girmeye. Benim sorum canım da istemiyor.
Bu banaydı sanırsamYa biz seninle ayni gün doğurduk galiba 72 gunlukler bugünvalla bizim yaklaşık 10 gündür kaskatı degil ama boyle kıvamlı ve sessiz çıkıyor, sulu kaka curluyordu bizde yaparken curcur ses geliyordu artik daha püre kıvamında oluyor ve baya kokuyor
Bana da fotoğraflarls alakalı gelmedi. İnşallah sorun yoktur. İçinizi ferah tutun.Kızlar ilk defa devlet hastanesine gideyim dedim size geçen gün beneğim fotoğrafını attım çekik gözlü baya uykudan yeni uyanmıştı ışık tuttu gözüne görmesinde sorun yok ama bu çocuk bilmem ne sendromlu eğitim ve araştırmaya gidin ameliyat olsun bitince göz tembelliği oluyor dedi gösterdiği görselle alakası bile yok çocuğun ama içime kurt düştü yarın başka bir doktora gidecek yukarıda bir arkadaşım damla damlatıldı falan uzun uzun anlatmış bir tek ışık tutup eşimle bana baktı ve sendrom teşhisi koydu fotoğraf attım Garip bir şey gözüküyor mu ben annesi olduğu için mi görmek istemiyorum
Aynen hatta bugğn yıkayıp dolabın ennn ücra köşesine kaldırdımKızlar ben her şeye üşendiğim gibi korse takmaya da üşeniyorumgöbeğim sarkmaz inşallah sarkarsa da sporla halledebilir miyim yoksa böyle kalır mı deneyimlilerden dönüş rica edeceğim owli aldım bir de takmaya üşeniyorum
Bende geziyorum bende yokKuru incir favorim bu konu da arkasından dut kurusu geliyor. Şu da var uyku da güzel süt yapıyor bi de gezmek. Anneannemin bir lafı var kulağımdan gitmez keçileri ve inekleri için dermiş yatarsam etlenirim gezersem sütlenirimdiye kendini eve kapatma diye kulağımı iyi çekti. Ben de habire geziyorum süt olsun diye
Oy maşallahKızımın çekiş gücü çok yüksek o da etkilidir bence süt arttırımındagecen çenemi kaptı iki saniyede morartti mor gezdim
Kızlar şükür bir şey yokmuş ya başka doktora geldikMasallah cok tatli bence icinizi ferah tutun bisey oldugunu dusunmuyorum..benim kizim 2aylik oldu doktorumuz muayene onerdi ama salgin oldugundan acele etme bu ay gidersin dedi..daha gidemedik bizde..insallah tum bebisler saglikli cikar
Ben burnundan öpmeye korkuyorum şekli bozulur diyeBurnunu öpüyodum uzun uzun yaklaşınca aranmaya başladı sapır şupur burnunu öpünce çenemi kaptı ben de azıcık durayım dedim bakalım nasıl çekecek diye öyle çok da durmadım yani
Aynen bende öyle yapıyorum. Veya ücra bi köşede emiri yorum.bende hava guzel oldukca cikariyorum , agaclari fln izliyorzaten karni aciktimi biziklanmaya basliyor, eve kadar dayanmasa bile hemen biberonu veriyorum , yiye yiye gezmeye devam ediyor
Gözünüz aydın
Kuzum gayet normal görünüyor devlet hastanesine güvenmiyorum. Yoğunluktan beyinleri sulanıyor doktorların. Benim kızıma da uzamış sarılığı var demişlerdi aynı gün özel de başka doktaysa gittim 1 aylık çocukta ne sarılı dedi. İçini ferah tut. Özelde bir doktora götür. Devlet hastanesin de böyle söylediler deme hemen muayeneye getirdim de. Bişey yok falan derse o zaman dersin.Kızlar ilk defa devlet hastanesine gideyim dedim size geçen gün beneğim fotoğrafını attım çekik gözlü baya uykudan yeni uyanmıştı ışık tuttu gözüne görmesinde sorun yok ama bu çocuk bilmem ne sendromlu eğitim ve araştırmaya gidin ameliyat olsun bitince göz tembelliği oluyor dedi gösterdiği görselle alakası bile yok çocuğun ama içime kurt düştü yarın başka bir doktora gidecek yukarıda bir arkadaşım damla damlatıldı falan uzun uzun anlatmış bir tek ışık tutup eşimle bana baktı ve sendrom teşhisi koydu fotoğraf attım Garip bir şey gözüküyor mu ben annesi olduğu için mi görmek istemiyorum
bende kocamin tarafina benzicek diye korktum. Benim burnumda mukemmel degil ama en azindan estetige ihtiyacim yokBen burnundan öpmeye korkuyorum şekli bozulur diyeşu an burnu bana benziyor. Söylemesi ayıp burnum çok güzeldir herkes estetik var mı diye sorarlar. Kızım eşime benziyor onunda burnu güzel ama benim ki daha güzel. Korkum kaynanamın burnuna benzemesi.
Bende emziririm disarda diye ortu almistim kendimeAynen bende öyle yapıyorum. Veya ücra bi köşede emiri yorum.
Gözünüz aydın
Çok şükür burun nedense çok önemsiyorum. Kaynanamın burnu cadı burnuna benziyor. Herşeye karışması da ondan zaharbende kocamin tarafina benzicek diye korktum. Benim burnumda mukemmel degil ama en azindan estetige ihtiyacim yokAllahtan kizim da bana benzedi
Şimdi geldik doktordan hiçbir şeyi yok 7/8 aylık tekrar kontrol yaparız dedi içim rahatladı gerçekten artık devlet hastanesi zaman kaybıKuzum gayet normal görünüyor devlet hastanesine güvenmiyorum. Yoğunluktan beyinleri sulanıyor doktorların. Benim kızıma da uzamış sarılığı var demişlerdi aynı gün özel de başka doktaysa gittim 1 aylık çocukta ne sarılı dedi. İçini ferah tut. Özelde bir doktora götür. Devlet hastanesin de böyle söylediler deme hemen muayeneye getirdim de. Bişey yok falan derse o zaman dersin.
ayy guldurdun beni vallahi gece geceÇok şükür burun nedense çok önemsiyorum. Kaynanamın burnu cadı burnuna benziyor. Herşeye karışması da ondan zahar
Benim kizin yuzudu puturluydu , krem suruyorum bir iki gundur hafif soyuldu. annem normal dedi. cilt degistirirmis bebeklerKızımın yüzü soyulmaya başladı alerji mi yoksa normal mi bilemedim. Dünden beri var. Dün krem sürmüştüm bugün de olmuş. Kakası normal. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Ay çok şükür. Devlet hastanesi bana sağ gözün %50 sol gözün de %30 görmüyor teşhisi koymuştuŞimdi geldik doktordan hiçbir şeyi yok 7/8 aylık tekrar kontrol yaparız dedi içim rahatladı gerçekten artık devlet hastanesi zaman kaybı
Hep gül inşallahayy guldurdun beni vallahi gece gece
Benim kizin yuzudu puturluydu , krem suruyorum bir iki gundur hafif soyuldu. annem normal dedi. cilt degistirirmis bebekler
sende hep gul kuzumHep gül inşallahYaa ben de bir kaç gün bekleyim diyorum nasıl ilerleyecek takip edin de sonra panik olup ortalığı ayağa kaldırayım
Ahaha bizde hala kime benzedigi belli değil burnununBen burnundan öpmeye korkuyorum şekli bozulur diyeşu an burnu bana benziyor. Söylemesi ayıp burnum çok güzeldir herkes estetik var mı diye sorarlar. Kızım eşime benziyor onunda burnu güzel ama benim ki daha güzel. Korkum kaynanamın burnuna benzemesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?