2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Umutsuzluğa kapılanlae olmuş. Maşallah diyip söze başlıyorum. Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Biz sürekli dışardayız. Oğlum da çok mutlu. Herşey ilgisini çektiği için etrafı izlerken yoruluyor. Yavrum eskiden tavandan başka bişey izleyemezfi. İçinde olduğumuz durum hemen geçmicek bunu bi kabullenin. gezerek çocuğu omzuma atıp gaz çıkarıyorum bazen çoğunlukla kucağımda tıpışlayarak geziyorum. Gündüz bu şekilde olduğu ve daha önce yazdığım şeyleri de yaptiğim için çok şükür her akşam aynı saatte uyuyoruz. Maşallah artık gece uykusuna iyice adapte oldu. İnanın benim bebeğim ağır kolik. Saç baş yolduğumu acı çekerken sessizce onunla birlikte ağladığımı biliyorum. 4 ayda geçerse şükredicem bu gaz olaylarımız tabi devam ediyor ama artık o da bende daha rahatım. Çocuğun rengi belli değildi kıpkırmızı oluyordu. Gerçi hala oluyor dikkat etmezsem. Size tek söyleyebileceğim stres yapmayın onlar kalp atışımızla 9 ay geçirdiler bu yüzden kucağımızda kalp atışımızı hissettiklerinde hissettiğimiz herleyi hissediyorlar.

bende hava guzel oldukca cikariyorum , agaclari fln izliyor zaten karni aciktimi biziklanmaya basliyor, eve kadar dayanmasa bile hemen biberonu veriyorum , yiye yiye gezmeye devam ediyor

Ben de kokuyorum ilişkiye girmeye. Benim sorum canım da istemiyor.
Benim de istemiyor doğumdan sonra niye böyle oldu bilmiyorum
Bu banaydı sanırsam
Benimki hala cıvık. Bide son 2 3 gündür cıvık olmasına rağmen zorlanıyor.
Bana da fotoğraflarls alakalı gelmedi. İnşallah sorun yoktur. İçinizi ferah tutun.
Aynen hatta bugğn yıkayıp dolabın ennn ücra köşesine kaldırdım
Bende geziyorum bende yok
Kızımın çekiş gücü çok yüksek o da etkilidir bence süt arttırımında gecen çenemi kaptı iki saniyede morartti mor gezdim
Oy maşallah sesli güldüm oğlum irkildi

Burnunu öpüyodum uzun uzun yaklaşınca aranmaya başladı sapır şupur burnunu öpünce çenemi kaptı ben de azıcık durayım dedim bakalım nasıl çekecek diye öyle çok da durmadım yani
Ben burnundan öpmeye korkuyorum şekli bozulur diye şu an burnu bana benziyor. Söylemesi ayıp burnum çok güzeldir herkes estetik var mı diye sorarlar. Kızım eşime benziyor onunda burnu güzel ama benim ki daha güzel. Korkum kaynanamın burnuna benzemesi.

Kuzum gayet normal görünüyor devlet hastanesine güvenmiyorum. Yoğunluktan beyinleri sulanıyor doktorların. Benim kızıma da uzamış sarılığı var demişlerdi aynı gün özel de başka doktaysa gittim 1 aylık çocukta ne sarılı dedi. İçini ferah tut. Özelde bir doktora götür. Devlet hastanesin de böyle söylediler deme hemen muayeneye getirdim de. Bişey yok falan derse o zaman dersin.

bende kocamin tarafina benzicek diye korktum. Benim burnumda mukemmel degil ama en azindan estetige ihtiyacim yokAllahtan kizim da bana benzedi

bende kocamin tarafina benzicek diye korktum. Benim burnumda mukemmel degil ama en azindan estetige ihtiyacim yokAllahtan kizim da bana benzedi
Çok şükür burun nedense çok önemsiyorum. Kaynanamın burnu cadı burnuna benziyor. Herşeye karışması da ondan zahar

Kızımın yüzü soyulmaya başladı alerji mi yoksa normal mi bilemedim. Dünden beri var. Dün krem sürmüştüm bugün de olmuş. Kakası normal. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 66
Şimdi geldik doktordan hiçbir şeyi yok 7/8 aylık tekrar kontrol yaparız dedi içim rahatladı gerçekten artık devlet hastanesi zaman kaybı

Çok şükür burun nedense çok önemsiyorum. Kaynanamın burnu cadı burnuna benziyor. Herşeye karışması da ondan zahar
ayy guldurdun beni vallahi gece gece
Kızımın yüzü soyulmaya başladı alerji mi yoksa normal mi bilemedim. Dünden beri var. Dün krem sürmüştüm bugün de olmuş. Kakası normal. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Benim kizin yuzudu puturluydu , krem suruyorum bir iki gundur hafif soyuldu. annem normal dedi. cilt degistirirmis bebekler

Şimdi geldik doktordan hiçbir şeyi yok 7/8 aylık tekrar kontrol yaparız dedi içim rahatladı gerçekten artık devlet hastanesi zaman kaybı
Ay çok şükür. Devlet hastanesi bana sağ gözün %50 sol gözün de %30 görmüyor teşhisi koymuştu benim tek sıkıntım astiğmatım var dereceli bir gözlük işimi gördü. Eşim de diyor ki senin benimle neden evlendiğin belli oldu körmüşsün meğersem diye iyi goygoylamıştık

ayy guldurdun beni vallahi gece gece

Benim kizin yuzudu puturluydu , krem suruyorum bir iki gundur hafif soyuldu. annem normal dedi. cilt degistirirmis bebekler
Hep gül inşallah Yaa ben de bir kaç gün bekleyim diyorum nasıl ilerleyecek takip edin de sonra panik olup ortalığı ayağa kaldırayım

Ben hala dışarı çıkmaya çekiniyorum kızlar. Dışarda cıngar çıkarıyor benim kız. Her yerde emzirmek de çok zor ve biberon ve emzik asla tutmuyor. Ama çok bunaldım evde. Hava da buz gibi ve inanılmaz bir salgın var

Ahaha bizde hala kime benzedigi belli değil burnunun benimki de ergenliğe kadar çok güzeldi ağır gözlükler yüzünden kemer oluştu sonradan inşallah önceki haline benzer tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…