2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hanımlar sizinde bebeğiniz pusetten kıçını kaydırarak asaglara iniyormu bizimki çok erken başladı.bi bakıyorum ayakları yere değecek hiç durmuyor paşa.

Benim kızımın kakası da böyle canım bir de boynunda kabarcıklar var alerjiden şüphelendim diyete başladım ama devam ediyor malesef doktor kontrolumuz var haftaya. Ama sadece mukus olması alerji belirtisi değil
Sağol canım, süt ürünlerini mümkün olduğunca az yiyorum. Yoğurt, ayran sadece. Oeynir, süt falan yemiyorum uzun süredir. Ne alerji yapabilir ki başka ? Bide o gece şnanılmaz ağladı. Çığlık attı resmen, annem yanımdaydı çok korktuk ikimizde bişey mi oldu çocuğa diye. Zor sakinleştirdik. Kıyafetlerini soyup kontrol ettik her yanını. Bide çok kaka yaptı, normalde en fazla günde 2 kere yapmıştır bugğne kadar. O gün 6 kere belki daha fazla yaptı, bazısı az az bazısı çoktu. Karnı mı ağrıdı ne yaptı anlamadık

Coliprev her emzirme öncesi sütümle karıştırıp kaşıkla veriyorum ya da ağzına damlatıyorum. Laktoz içerikli.
Çok sağol canım bakayım bende ona

Probiyotik kullanıyo musun biogaia gibi ya da vücudunda kızarıklıklar döküntüler var mı ve sütun tazyikli mu bunlar hep bağımsız bir neden

Kızım 3 gündür ağır gaz sancısı çekiyor, ben de 3 gündür kimyon çayı içiyorum. Ters etki etmiş olabilir mi acaba? 52 günlüğüz. Hiç gaz damlası ya da probiyotik kullanmadık, bu yüzden mi başladı sancılar?

Kızlar bebeğimin tırnağının kenarı böyle şişmiş ne ki bu tırnak batması falan olabilir mi pilli törpü ile torpuluyorum normalde tırnağını keserken zarar vermemek için nasıl geçer bu bilginiz var mı?

Eklentiler

• IMG_20230112_115133.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 95
Aynı durumdayım, 2 şeye pişman oldum biri kundağa öteki de emziğe alıştırmamış olmaya.

Aynı durumdayım, 2 şeye pişman oldum biri kundağa öteki de emziğe alıştırmamış olmaya.
Canım ben bikere emzik verdim damak yapısı bozulmuş gibi gelmişti bana ,acaba bana mı öyle geldi.Emzik kullananlar aydınlatırsa sevinirim

Ahaha bizde hala kime benzedigi belli değil burnunun benimki de ergenliğe kadar çok güzeldi ağır gözlükler yüzünden kemer oluştu sonradan inşallah önceki haline benzer tabi
Bizimkinin bir tek çene ben geri kalan baba

Pusette pek dolaştırmadık bilemiyorum ama bizim kız nerede olsa kayıyor başka yöne
Ayaklarını dimdik yapiyormu kaldırıldığında çok sert birsekilde sopa gibi dümdüz yapıyor bacaklarini basiyor.artik kilitlemeden olmaz dışarda duser arabadan ayy nasilda çabuk buyuyorlar daha dün gibi doğduğu gün

Çıkmadan emzir ve sling varsa onda taşı uzun uzun çıkma hemen kısa mesafeler çık. Sonra sonra alışır. Ben 3 günlüktü gezmeye başladığımda. Ama şimdi eve gelince canımıza okuyor. Biz de evden çıkarmıyoruz akşam eşim gelince ben bir dolanıp geliyorum. Markete gidiyorum. Ya da kısa mesafede bi kafe falan varsa bi kahve içiyorum ya da yaş pasta yiyip geri geliyorum. Dediğin gibi insan bunalıyor. Bi de ben yoğun tempo çalışıyordum ev üstüme üstüme geliyor gibi hissediyorum

Aynen öyle bende çok yoğundum çalışırken. Ama yok benim kız hep meme emmek istiyor bu da beni eve bağlıyor

Birde bebekleri nasıl uyutuyorsunuz kızlar. Ben kucağımda uyutuyordum ama annem alışır zor olur sonrasında dedi ya ayakta ya da beşikte sallayarak uyuyor başka türlü çok zor sizler ne yapıyorsunuz

Ahaha bizde hala kime benzedigi belli değil burnunun benimki de ergenliğe kadar çok güzeldi ağır gözlükler yüzünden kemer oluştu sonradan inşallah önceki haline benzer tabi
İnşallah çok güzel olur. Geçen eşim burnunu çocuğun burnuna sürterek seviyordu belki ilk defa bağırmışımdır napıyosun sen diye. Adamcağız şaşırdı seviyorum diyor sevme dedim bişey de diyemedi ben onun babasıyım diye bildi artık açıkladım burnu daha ödemli kıkırdağı su gibi güzel olsun burnu darbe falan almasın dedim sen seviyorsun ama şekli bozulabilir dedim . Hala diyor ki ben onun babasıyım

Aynen öyle bende çok yoğundum çalışırken. Ama yok benim kız hep meme emmek istiyor bu da beni eve bağlıyor
Meme de mi duruyor yoksa emiyor mu. Sadece meme de duruyorsa kokuna alışmıştır ya da ten teması istiyordur. Eşin kendi tenine temas ettirsin biraz. Bi gözlemleyin

bende kocamin tarafina benzicek diye korktum. Benim burnumda mukemmel degil ama en azindan estetige ihtiyacim yokAllahtan kizim da bana benzedi
Ay bende. Kaynana tarafının burun genleri ağır mı basıyor nedir eşimin dedesi annesi eşim inanılmaz büyük burunlu. Eşim de seviyorum ama oğlumda istemedim ultrasonda bi ara şu gelmiş büyük gördük odaya eşimle bi girişimiz vardı bide fotoya bakarak yasla çıkışımız eşim doktora bi yanlışluk olabilir mi falan dedi kendine benzemesin diye
Bende emziririm disarda diye ortu almistim kendime satayim bari facebooktan ise yaradigi yok
Ben almadım kullanmayacağımı biliyordum
Çok şükür burun nedense çok önemsiyorum. Kaynanamın burnu cadı burnuna benziyor. Herşeye karışması da ondan zahar
Koptum buna aynen aynen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…