- 17 Mart 2022
- 2.775
- 2.295
- 83
- 40
Cok sevindim iyi olsun bebis
Sağol canım, süt ürünlerini mümkün olduğunca az yiyorum. Yoğurt, ayran sadece. Oeynir, süt falan yemiyorum uzun süredir. Ne alerji yapabilir ki başka ? Bide o gece şnanılmaz ağladı. Çığlık attı resmen, annem yanımdaydı çok korktuk ikimizde bişey mi oldu çocuğa diye. Zor sakinleştirdik. Kıyafetlerini soyup kontrol ettik her yanını. Bide çok kaka yaptı, normalde en fazla günde 2 kere yapmıştır bugğne kadar. O gün 6 kere belki daha fazla yaptı, bazısı az az bazısı çoktu. Karnı mı ağrıdı ne yaptı anlamadıkBenim kızımın kakası da böyle canım bir de boynunda kabarcıklar var alerjiden şüphelendim diyete başladım ama devam ediyor malesef doktor kontrolumuz var haftaya. Ama sadece mukus olması alerji belirtisi değil
Çok sağol canım bakayım bende onaColiprev her emzirme öncesi sütümle karıştırıp kaşıkla veriyorum ya da ağzına damlatıyorum. Laktoz içerikli.
Pusette pek dolaştırmadık bilemiyorum ama bizim kız nerede olsa kayıyor başka yöneHanımlar sizinde bebeğiniz pusetten kıçını kaydırarak asaglara iniyormu bizimki çok erken başladı.bi bakıyorum ayakları yere değecek hiç durmuyor paşa.
Probiyotik kullanıyo musun biogaia gibi ya da vücudunda kızarıklıklar döküntüler var mı ve sütun tazyikli mu bunlar hep bağımsız bir nedenSağol canım, süt ürünlerini mümkün olduğunca az yiyorum. Yoğurt, ayran sadece. Oeynir, süt falan yemiyorum uzun süredir. Ne alerji yapabilir ki başka ? Bide o gece şnanılmaz ağladı. Çığlık attı resmen, annem yanımdaydı çok korktuk ikimizde bişey mi oldu çocuğa diye. Zor sakinleştirdik. Kıyafetlerini soyup kontrol ettik her yanını. Bide çok kaka yaptı, normalde en fazla günde 2 kere yapmıştır bugğne kadar. O gün 6 kere belki daha fazla yaptı, bazısı az az bazısı çoktu. Karnı mı ağrıdı ne yaptı anlamadık
Çok sağol canım bakayım bende ona
Aynı durumdayım, 2 şeye pişman oldum biri kundağa öteki de emziğe alıştırmamış olmaya.Ben hala dışarı çıkmaya çekiniyorum kızlar. Dışarda cıngar çıkarıyor benim kız. Her yerde emzirmek de çok zor ve biberon ve emzik asla tutmuyor. Ama çok bunaldım evde. Hava da buz gibi ve inanılmaz bir salgın var
Çok sevindim canım
bende hava guzel oldukca cikariyorum , agaclari fln izliyorzaten karni aciktimi biziklanmaya basliyor, eve kadar dayanmasa bile hemen biberonu veriyorum , yiye yiye gezmeye devam ediyor
Canım ben bikere emzik verdim damak yapısı bozulmuş gibi gelmişti bana ,acaba bana mı öyle geldi.Emzik kullananlar aydınlatırsa sevinirimAynı durumdayım, 2 şeye pişman oldum biri kundağa öteki de emziğe alıştırmamış olmaya.
Bizimkinin bir tek çene benAhaha bizde hala kime benzedigi belli değil burnununbenimki de ergenliğe kadar çok güzeldi ağır gözlükler yüzünden kemer oluştu sonradan inşallah önceki haline benzer tabi
Ayaklarını dimdik yapiyormu kaldırıldığında çok sert birsekilde sopa gibi dümdüz yapıyor bacaklarini basiyor.artik kilitlemeden olmaz dışarda duser arabadan ayy nasilda çabuk buyuyorlar daha dün gibi doğduğu günPusette pek dolaştırmadık bilemiyorum ama bizim kız nerede olsa kayıyor başka yöne
kızzzzz koptummmmÇok şükür burun nedense çok önemsiyorum. Kaynanamın burnu cadı burnuna benziyor. Herşeye karışması da ondan zahar
Çıkmadan emzir ve sling varsa onda taşı uzun uzun çıkma hemen kısa mesafeler çık. Sonra sonra alışır. Ben 3 günlüktü gezmeye başladığımda. Ama şimdi eve gelince canımıza okuyor. Biz de evden çıkarmıyoruz akşam eşim gelince ben bir dolanıp geliyorum. Markete gidiyorum. Ya da kısa mesafede bi kafe falan varsa bi kahve içiyorum ya da yaş pasta yiyip geri geliyorum. Dediğin gibi insan bunalıyor. Bi de ben yoğun tempo çalışıyordum ev üstüme üstüme geliyor gibi hissediyorumBen hala dışarı çıkmaya çekiniyorum kızlar. Dışarda cıngar çıkarıyor benim kız. Her yerde emzirmek de çok zor ve biberon ve emzik asla tutmuyor. Ama çok bunaldım evde. Hava da buz gibi ve inanılmaz bir salgın var
Aynen öyle bende çok yoğundum çalışırken. Ama yok benim kız hep meme emmek istiyor bu da beni eve bağlıyorÇıkmadan emzir ve sling varsa onda taşı uzun uzun çıkma hemen kısa mesafeler çık. Sonra sonra alışır. Ben 3 günlüktü gezmeye başladığımda. Ama şimdi eve gelince canımıza okuyor. Biz de evden çıkarmıyoruz akşam eşim gelince ben bir dolanıp geliyorum. Markete gidiyorum. Ya da kısa mesafede bi kafe falan varsa bi kahve içiyorum ya da yaş pasta yiyip geri geliyorum. Dediğin gibi insan bunalıyor. Bi de ben yoğun tempo çalışıyordum ev üstüme üstüme geliyor gibi hissediyorum
İnşallah çok güzel olur. Geçen eşim burnunu çocuğun burnuna sürterek seviyordu belki ilk defa bağırmışımdır napıyosun sen diye. Adamcağız şaşırdı seviyorum diyor sevme dedimAhaha bizde hala kime benzedigi belli değil burnununbenimki de ergenliğe kadar çok güzeldi ağır gözlükler yüzünden kemer oluştu sonradan inşallah önceki haline benzer tabi
Meme de mi duruyor yoksa emiyor mu. Sadece meme de duruyorsa kokuna alışmıştır ya da ten teması istiyordur. Eşin kendi tenine temas ettirsin biraz. Bi gözlemleyinAynen öyle bende çok yoğundum çalışırken. Ama yok benim kız hep meme emmek istiyor bu da beni eve bağlıyor
Ay bende. Kaynana tarafının burun genleri ağır mı basıyor nedir eşimin dedesi annesi eşim inanılmaz büyük burunlu. Eşim de seviyorum ama oğlumda istemedimbende kocamin tarafina benzicek diye korktum. Benim burnumda mukemmel degil ama en azindan estetige ihtiyacim yokAllahtan kizim da bana benzedi
Ben almadım kullanmayacağımı biliyordumBende emziririm disarda diye ortu almistim kendimesatayim bari facebooktan ise yaradigi yok
Koptum bunaÇok şükür burun nedense çok önemsiyorum. Kaynanamın burnu cadı burnuna benziyor. Herşeye karışması da ondan zahar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?