- 25 Kasım 2020
- 3.108
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.435
- 83
Ne söylediğini burdan yazar mısınOlmamıştır kötü düşünme. Ben de sordum doktora dönüş bekliyorum bakalım.
Benimkinin de ense kalınlığı 1.7 mm çıktı. 3 cm ve üzeri bizi korkutuyor dedi.Selamın aleyküm hanımlar. İkili testi özelde yaptırmak zorunda kaldım 450 TL. Ense kalınlığı 1.40 sabahtan beri gelenlerden en iyisi dedi . 2.7 kilo vermişim . Cinsiyet tahmini alabilir miyim 12+1Eki Görüntüle 3063028
Tabi ki cevap versin yazarımNe söylediğini burdan yazar mısın
sanıyorum bir şey olacağından ya benim canım sarımsaklı yoğurtlu biber kızartması istiyor ama ölüyorum acıdan sabaha kadarKızlar 12+4 teyim iştahım çok arttı yemek yiyorum yiyorum doymuyorum midem şişince de rahatsız oluyorum öğürme geliyor sonra geçiyor ama çok şükür hiç kusma yaşamadım. Dün aşırı derecede paça çorbası canım çekti gittim yaptım 2 koca tabak yedim bol sirkeli sarımsaklıhamilelere sakatat önerilmiyor diye biliyorum ama paça çorbası bence sakatat değil beni kimse ikna edemez sakatat olduğuna kemikli ilikli gayet sağlıklı bir besin kaynağı Daha önce doktoruna danışan oldu mu bu konuyu? Ben sordum dönüş bekliyorum ama aklım hala tenceredeki paça çorbasında.
İçinize sinen her şeyi yiyin şifa olsun inşallah :)sanıyorum bir şey olacağından ya benim canım sarımsaklı yoğurtlu biber kızartması istiyor ama ölüyorum acıdan sabaha kadar
İnşallah güzel ilerler hepimiz için bu süreçBenimkinin de ense kalınlığı 1.7 mm çıktı. 3 cm ve üzeri bizi korkutuyor dedi.
Allah razı olsun canım ense kalınlığı 1.4 çıktı. 2.7 kilo vermişim herşey yolunda çok şükürYaz dönünce mutlaka
Mis gibi haberlerle dön
Sorma sorma bende de var bahar alerjisi normalde bu aylarda başlar ama daha başlamadı bakalım o zaman ne olacakya ben de aslında daha önce düşük yaptım diye mi böyleyim bilmiyorum. Doktor her gittiğimde hiçbir sıkıntı düşük riski yok diyor 1 hafta iyiyim sonra başlıyor aklıma birşeyler gelmeye daha hareketleri hissedemiyoruz ya o yüzden heralde teşekkürler canım içimi rahatlattın
Günaydınlar herkese, çatlak kremi kullanmaya başladınız mı kızlar? Ben yavaştan başlayayım diyorum
G gigi3535 senin mesajını nasıl eklemeyi başardım bilemiyorum. Çıkaramadım birtürlüBen iki hafta önce kullanmaya başladım.
Bio oil ve bebe yağı kullanıyorum.
Kemikli ılık paça çorbası çok faydalı ben ilk gebeligimde bolca icmistim..doktorda faydalı olacağını söylemişti.. şimdi ki doktoruma sormadım ama dedigim gibi kızım da çok yedim..bu gebeligim biraz Bulantili geçti yiyemedim pek ama şimdilerde başlayacağım çok faydaliKızlar 12+4 teyim iştahım çok arttı yemek yiyorum yiyorum doymuyorum midem şişince de rahatsız oluyorum öğürme geliyor sonra geçiyor ama çok şükür hiç kusma yaşamadım. Dün aşırı derecede paça çorbası canım çekti gittim yaptım 2 koca tabak yedim bol sirkeli sarımsaklıhamilelere sakatat önerilmiyor diye biliyorum ama paça çorbası bence sakatat değil beni kimse ikna edemez sakatat olduğuna kemikli ilikli gayet sağlıklı bir besin kaynağı Daha önce doktoruna danışan oldu mu bu konuyu? Ben sordum dönüş bekliyorum ama aklım hala tenceredeki paça çorbasında.
geçmedi daha da fenayım günde bir kaç kez çıkarıyorum. çalışıyor olmam cabası. evde olsam belki bir şekilde idare ederim ama iş yerinde kusmak sıkıntı. artık 4. ayın bitmesini bekliyorum inşallah düzelecek yoksa düşünmek bile istemiyorum.Canım nu haftalarda pik yapıyo maalesef sonra azala azala bitiyo 16dan sonra rahata ereriz inşallah çoğu gitti azı kaldı diyelim inşallah su gibi geçer şu zamanlar da düzeliriz biz de
Kız canm
Benimkine de bakabilir misin canımKız canım
Ay gerçekten mi? Ben hamileliğimi evde geçiriyorum sağlık sorunlarım nedeniyle geçen muayeneye gittiğimde ciğer yemek istedi canım Urfa sokakları ful ciğer kokuyorKaraciğer yenmesi sakıncalı olduğunu hem büyüklerimden hem de doktorumdan biliyorum. Sanırım A vitamini en fazla karaciğerde bulunduğu için hamilelikte fazla alımını önermiyorlar. Büyüklerde bebekte leke oluşturur diye yenmez diyorVe ben hamile olduğumu bilmeden 2 sefer ciğer yedim umarım sorun olmamıştır
Oyy maşallah
decaviti bana doktorum 2 günde 1 tane iç dedi yani bir gün iç bir gün içmeYa hanimlar bana doktorum multivitamin Decavit Pronatal yazmis siz ne kullaniyorsunuz? Ama ne zaman ve kac tane alacagm yazilmamis e nabizda da cikmiyorKullanan var mi bundan???
Canım anneannemden netleştirdim. Çiğ ciğere dokunmak leke yapar dedi. Ki teyzemde test yapmış ciğere dokunup sağ poposuna parmağı ile dokunmuş ve evet teyzemin sağ poposunda leke varmışAy gerçekten mi? Ben hamileliğimi evde geçiriyorum sağlık sorunlarım nedeniyle geçen muayeneye gittiğimde ciğer yemek istedi canım Urfa sokakları ful ciğer kokuyorhiç düşünmeden yemiştim. Sürekli ve çok olmadığı sürece kendinİzi hiç bişeyden kısıtlamayın diyorlardı aslında. Leke doğru olamaz değil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?