2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benimkinin de ense kalınlığı 1.7 mm çıktı. 3 cm ve üzeri bizi korkutuyor dedi.

sanıyorum bir şey olacağından ya benim canım sarımsaklı yoğurtlu biber kızartması istiyor ama ölüyorum acıdan sabaha kadar

Günaydınlar herkese, çatlak kremi kullanmaya başladınız mı kızlar? Ben yavaştan başlayayım diyorum
Ben iki hafta önce kullanmaya başladım.
Bio oil ve bebe yağı kullanıyorum.
G gigi3535 senin mesajını nasıl eklemeyi başardım bilemiyorum. Çıkaramadım birtürlü
Ben 6.haftadan itibaren kullanmaya başladım. Weleda’nın yağını kullanıyorum. Güzel nemlendiriyor ve kıyafetlerde iz yapmıyor o yüzden sevdim. Şimdi az kaldı yenisini sipariş edeceğim bir de Lierac sipariş edeceğim.

Kemikli ılık paça çorbası çok faydalı ben ilk gebeligimde bolca icmistim..doktorda faydalı olacağını söylemişti.. şimdi ki doktoruma sormadım ama dedigim gibi kızım da çok yedim..bu gebeligim biraz Bulantili geçti yiyemedim pek ama şimdilerde başlayacağım çok faydali

Canım nu haftalarda pik yapıyo maalesef sonra azala azala bitiyo 16dan sonra rahata ereriz inşallah çoğu gitti azı kaldı diyelim inşallah su gibi geçer şu zamanlar da düzeliriz biz de
geçmedi daha da fenayım günde bir kaç kez çıkarıyorum. çalışıyor olmam cabası. evde olsam belki bir şekilde idare ederim ama iş yerinde kusmak sıkıntı. artık 4. ayın bitmesini bekliyorum inşallah düzelecek yoksa düşünmek bile istemiyorum.

Ay gerçekten mi? Ben hamileliğimi evde geçiriyorum sağlık sorunlarım nedeniyle geçen muayeneye gittiğimde ciğer yemek istedi canım Urfa sokakları ful ciğer kokuyor hiç düşünmeden yemiştim. Sürekli ve çok olmadığı sürece kendinİzi hiç bişeyden kısıtlamayın diyorlardı aslında. Leke doğru olamaz değil mi??

Canım anneannemden netleştirdim. Çiğ ciğere dokunmak leke yapar dedi. Ki teyzemde test yapmış ciğere dokunup sağ poposuna parmağı ile dokunmuş ve evet teyzemin sağ poposunda leke varmış Bende ilk hamile kaldığımı bilmedim yedim 2 sefer hemde hayrlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…