İnşallah canım çok sağ olÇok geçmiş olsun umarım toparlarsın
Canım bende de oluyor hapşırırken kasıklarda ağrı. Benim de ilk bebeğimYok böyle bir ameliyatm olmadı, ilk bebeğim. Hapşırırken mi oluyor sende de ?
Sağol canım, insan tedirgin oluyor işte. Çok sancı oldu kasıklarımda. Allah' a emanet masumlarımızCanım bende de oluyor hapşırırken kasıklarda ağrı. Benim de ilk bebeğim
Evet, firma abd’de doktora cinsiyeti iletiyorlar. Bize söylemiyorlarmış. Hatta imzaladığım kağıtta yazıyordu bulunduğum ülkenin yasalarına göre cinsiyeti öğrenemeyeceğim diye belirtmişler imzalattılar. Doktor isterse söylüyor sanırım bizimki söyleyecekCsmjm Türkiye de misin ? Bana bakanlık yasakladı dediler cinsiyeti söylemiyorlarmış artık
Ve evet bu doğru olabilir yumurtalıklarımdan biri alındı ve bı sezeryanim var iki amaliyatta aynı yerden kesi yapıldı hapsirirken bendede aynı sancı varAynısı bende oluyor gebelikten öncede olurdu sanırım karın içi yapışıklardan demişti doktor böyle çok sancı veren tuhaf bir ağrı dimi varmı daha önceden karın içi yapılan ameliyatın falan benim apandisit, kist ameliyat birde sezeryanım var işte o yüzden bebek konusunda sıkıntı olmuyor merak etme bende hep yaşıyorum maalesef
Evet bendede oluyor ayaklarımı karnima doğru çekmeye çalışıyorum hapsirirken bazen yakalanıyor im 1 dk kendime gelemiyorum sancidan ve bı ameliyatım ve sezeryanim var aynı yerden kesi zaten orası aciyor benim zaten bebeğe bir zarari olduğunu sanmam.Kızlar bi sorum olacak, hamilelik öncesinde de yatarken hapşırırsam kasıklarıma sancı sağlanırdı, az önce uzanırken hapşırdım, hapşıracağımı anlayınca hemen kalkmak istedim ama yetişemedim, kasıklarıma çok ağrı girdi. Bişey olmaz değil mi
Hadi hayırlısı bakalım. Biz devlette yaptırdık, doktora sorduk ama artık doktorlarada bilgi gelmediğini yasaklandığını söylediler. Siz özelde yaptırdıysanız öğrenebilirsiniz belki. Aslında çok sorun değil de öğrensek iyi olurdu. 2 hafta kadar sonra çıkacak sonuç, ay sonunda da rutin kontrolümüz var. Sanıyorum belli olur o zamana kadar. Rutin kontrolde doktor bişeyler söyler.Evet, firma abd’de doktora cinsiyeti iletiyorlar. Bize söylemiyorlarmış. Hatta imzaladığım kağıtta yazıyordu bulunduğum ülkenin yasalarına göre cinsiyeti öğrenemeyeceğim diye belirtmişler imzalattılar. Doktor isterse söylüyor sanırım bizimki söyleyecek
Sağol canım, çok ilginç halbuki bende bişey yok demek ki çok benim kasık bölgesi çok hassas. Başka bir açıklama aklıma gelmedi. Çok sağolun içim rahatladı, sancı çok olumca korkmuştum akşam. Bide çok hapşırıyorum ben, ilk haftalarda bir gün herhalde 150 kere hapşırmışımdır abartmıyorumVe evet bu doğru olabilir yumurtalıklarımdan biri alındı ve bı sezeryanim var iki amaliyatta aynı yerden kesi yapıldı hapsirirken bendede aynı sancı var
Evet bendede oluyor ayaklarımı karnima doğru çekmeye çalışıyorum hapsirirken bazen yakalanıyor im 1 dk kendime gelemiyorum sancidan ve bı ameliyatım ve sezeryanim var aynı yerden kesi zaten orası aciyor benim zaten bebeğe bir zarari olduğunu sanmam.
Benimki tahminde bulunmadı kesin konuştuBenim doktorumda asla tahminde bulunmuyormuşbakalım bu randevumda belli olur
Evet canım genelde hapşırırken oluyor çok nadir güçlü öksürdüğümdede aynı şeyi yaşıyorum daha önce bunun için doktora gittim karın içi yapışıklıklarımdan oluyormuş öyle demişti nasip olursa doğumda yine sezeryan olacak ozaman ameliyatta açılacakYok böyle bir ameliyatm olmadı, ilk bebeğim. Hapşırırken mi oluyor sende de ?
Daha önce karın içinden yapılan ameliyat varsa yapışıklık olurmuş mesela benim apandisit kesisinin olduğu yer en çok ağrıyan taraf öyle bir acı ki o an nefesimi kesiyor ve ben hapşırmadan hemen önce uzanıyorsam kalkıp toparlanıyorum ayaklarımı karnıma doğru çekiyorum fakat ani hapşırık öksürükte engel olamıyorum öyle kötü oluyorki anlatamamVe evet bu doğru olabilir yumurtalıklarımdan biri alındı ve bı sezeryanim var iki amaliyatta aynı yerden kesi yapıldı hapsirirken bendede aynı sancı var
Evet bendede oluyor ayaklarımı karnima doğru çekmeye çalışıyorum hapsirirken bazen yakalanıyor im 1 dk kendime gelemiyorum sancidan ve bı ameliyatım ve sezeryanim var aynı yerden kesi zaten orası aciyor benim zaten bebeğe bir zarari olduğunu sanmam.
İlk haftalar bende ayniydim geceleri burun tinakligi hasta olmadığım halde hapşırık 6 kere üst üste hapsirdigimi biliyorum .2 3 haftadır rahatımSağol canım, çok ilginç halbuki bende bişey yok demek ki çok benim kasık bölgesi çok hassas. Başka bir açıklama aklıma gelmedi. Çok sağolun içim rahatladı, sancı çok olumca korkmuştum akşam. Bide çok hapşırıyorum ben, ilk haftalarda bir gün herhalde 150 kere hapşırmışımdır abartmıyorum
Amin canım Allah razı olsunÇok üzüldüm cnm rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin
Keşke öyle olsa canım valla 5 doktorada gözüktüm hepsi aynı şeyi söyledi artık başka çarem kalmadı Allah razı olsun inşallahCanım kesin sonuç mu başka bir doktora görünsen ? Benim bi tanıdığıma bebek gelişmemiş kürtaj olacaksın demişler, başka doktora gitmiş o da daha bebek küçük eksiklik olması normal demiş, şimdi oğlu büyüdü şükğr çok sağlıklı, çok ama çok üzüldüm Allah sabır versin
Allah razı olsun canım valla bende şoka girdim aldığım haberle beklemiyordum böyle bişey açıkçası cinsiyet için gitmiştim ama bebeğimin sıkıntılı olduğunu öğrendim çok zor rabbim sizinkilere sağlık versin inşallahsevdaluk1911 canım aklım sende yeni okudum,noldu tatlım hayırdır ne kürtajı umarım iyisindir Rabbim şifa versin lütfen iyi ol
Amin inşallah canım sağolÇok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah
İnşaAllah canım zaten bende baştan beri içime doğuyodu rüyalarımdada hep domates görüyodum domates kıza salatalık erkeğe işaret. Diğer hamileliklerimde hep salatalık gördüm erkek olduğunu biliyodum erkek oldu yine şaşırmadımİnşallah değişmez
Canım cok üzüldüm rabbim saglıklı gebelik nasip etsin içine ferahlık versin@Papatyamelo
Canım benim önümüzdeki hafta kürtaj olucak beni gruptan çıkarırmısın rabbimin izniyle hepiniz sağ Salim kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?