2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Csmjm Türkiye de misin ? Bana bakanlık yasakladı dediler cinsiyeti söylemiyorlarmış artık
Evet, firma abd’de doktora cinsiyeti iletiyorlar. Bize söylemiyorlarmış. Hatta imzaladığım kağıtta yazıyordu bulunduğum ülkenin yasalarına göre cinsiyeti öğrenemeyeceğim diye belirtmişler imzalattılar. Doktor isterse söylüyor sanırım bizimki söyleyecek

12 haftadan sonra doktor bana kalsiyum, magnezyum, d vitamini içeren bir takviye ve demir takviyesi verdi bunlar yeterli mi? Multivitamin ve omega da mı kullanmak gerekiyor illa, neler kullanıyorsunuz?

Ve evet bu doğru olabilir yumurtalıklarımdan biri alındı ve bı sezeryanim var iki amaliyatta aynı yerden kesi yapıldı hapsirirken bendede aynı sancı var
Evet bendede oluyor ayaklarımı karnima doğru çekmeye çalışıyorum hapsirirken bazen yakalanıyor im 1 dk kendime gelemiyorum sancidan ve bı ameliyatım ve sezeryanim var aynı yerden kesi zaten orası aciyor benim zaten bebeğe bir zarari olduğunu sanmam.

Hadi hayırlısı bakalım. Biz devlette yaptırdık, doktora sorduk ama artık doktorlarada bilgi gelmediğini yasaklandığını söylediler. Siz özelde yaptırdıysanız öğrenebilirsiniz belki. Aslında çok sorun değil de öğrensek iyi olurdu. 2 hafta kadar sonra çıkacak sonuç, ay sonunda da rutin kontrolümüz var. Sanıyorum belli olur o zamana kadar. Rutin kontrolde doktor bişeyler söyler.
Ne kadar ücret istediler sizden? Bizim doktorumuz burada yaptırmayın çok pahalı, devlete gidin dedi o yüzden devlette yaptırdık. 400 tl verdik

Sağol canım, çok ilginç halbuki bende bişey yok demek ki çok benim kasık bölgesi çok hassas. Başka bir açıklama aklıma gelmedi. Çok sağolun içim rahatladı, sancı çok olumca korkmuştum akşam. Bide çok hapşırıyorum ben, ilk haftalarda bir gün herhalde 150 kere hapşırmışımdır abartmıyorum

Yok böyle bir ameliyatm olmadı, ilk bebeğim. Hapşırırken mi oluyor sende de ?
Evet canım genelde hapşırırken oluyor çok nadir güçlü öksürdüğümdede aynı şeyi yaşıyorum daha önce bunun için doktora gittim karın içi yapışıklıklarımdan oluyormuş öyle demişti nasip olursa doğumda yine sezeryan olacak ozaman ameliyatta açılacak

Daha önce karın içinden yapılan ameliyat varsa yapışıklık olurmuş mesela benim apandisit kesisinin olduğu yer en çok ağrıyan taraf öyle bir acı ki o an nefesimi kesiyor ve ben hapşırmadan hemen önce uzanıyorsam kalkıp toparlanıyorum ayaklarımı karnıma doğru çekiyorum fakat ani hapşırık öksürükte engel olamıyorum öyle kötü oluyorki anlatamam

İlk haftalar bende ayniydim geceleri burun tinakligi hasta olmadığım halde hapşırık 6 kere üst üste hapsirdigimi biliyorum .2 3 haftadır rahatım

Kizlar bebek arabası ne almayı düşünüyorsunuz ? Ben cybex ve stokke arasında kaldım ama sanırım stokke alıcam dizaynı şekli daha bi hoşuma gitti ve bebek için daha konforluymuş

Keşke öyle olsa canım valla 5 doktorada gözüktüm hepsi aynı şeyi söyledi artık başka çarem kalmadı Allah razı olsun inşallah

sevdaluk1911 canım aklım sende yeni okudum,noldu tatlım hayırdır ne kürtajı umarım iyisindir Rabbim şifa versin lütfen iyi ol
Allah razı olsun canım valla bende şoka girdim aldığım haberle beklemiyordum böyle bişey açıkçası cinsiyet için gitmiştim ama bebeğimin sıkıntılı olduğunu öğrendim çok zor rabbim sizinkilere sağlık versin inşallah

İnşallah değişmez
İnşaAllah canım zaten bende baştan beri içime doğuyodu rüyalarımdada hep domates görüyodum domates kıza salatalık erkeğe işaret. Diğer hamileliklerimde hep salatalık gördüm erkek olduğunu biliyodum erkek oldu yine şaşırmadım inan bunda ilk günden hep kız kıyafeti baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…