- 5 Mayıs 2016
- 328
- 404
- 103
Genelde erkek bebişler erken hissedilirmişKızlarrrrr dün gece ilk defa bebemi hissettimyatmıştık gece, kasığıma bi ağrı girdi bende istemsiz elimi karnıma koydum. avuç içimde dalgalandı hissettim kaydı, sanırım döndü 13 haftalığız daha, bu haftalarda hisseden var mı??
Ben de bikaç parça bişey aldım tulum, zıbın ama bi yandan da korkuyorum hep. Sonra da diyorum bizim 30. hafta sonrasına hiçbir şeyimiz kalmamalı mecbur bi yandan alıncakBen de hiç bir şey almadım büyük eşyaları almak istiyorum aslında çok masraflı olacak iki bebek olduğu için ama yazın Temmuz ayında taşınacağız hiç buraya yük yapmak istemiyorum bu sefer de çok mu geç kalırım bilmiyorum ya. İçimde de ikiz olduğu için hep bir korku var o yüzden de alamıyorum heralde. Belki kıyafetleri almaya başlarım bir kaç hafta sonra.
Evet canım aynen öyleAllah kolaylık versin inşallah canım herşey bu kadar pahaliyken almaya başlamak en iyisi
Hemde ne muıhteşemmmm,,, Rabbim isteyen herkese nasip etsinGenelde erkek bebişler erken hissedilirmişne güzel Bi duygu Di mi bende sabırsızlıkla bekliyorum o anı
Gecmis olsun. Kızın da sağlıkla gelsin inşallahKızlar bugün öyle bir şiddetli baş ağrısıyla uyandım ki ölüyorum sandım ayağa kalktıkca dünyam döndü resmen 1,2 saat bekledim geçmedi doktoruma gittim sinüzit olmuşumbir sürü ilaç verdi iki kullan sadece dedi bu arada KIZIM OLUYOR ikili test doktor kız demişti buda kıza benzettim dedi haftaya kesin belli olur dedi
Çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallahPapatyamelo
Canım benim önümüzdeki hafta kürtaj olucak beni gruptan çıkarırmısın rabbimin izniyle hepiniz sağ Salim kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi
Benim 13+3te belli oldu doktora bağlı benim doktorum erken cinsiyet tahmini yapmasıyla meşhur genelde yanılmıyoBen daha neyden ne kadar alsam ona bile karar veremedim yenidoğan 0 3 3-6 çok karışıkher kafadan bir ses çıkıyor zaten
Bende bi cinsiyet belli olsa hami hafiften bir şeyler almak istiyorum artık bakalım nasip
Bir sonraki randevunde belli olur mu cinsiyetler ?
Çok geçmiş olsun. Ne desem bilemedim, çok üzüldüm.Papatyamelo
Canım benim önümüzdeki hafta kürtaj olucak beni gruptan çıkarırmısın rabbimin izniyle hepiniz sağ Salim kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi
Benim bir arkadaşa da bildirim gelmiş aynen bana gelmedi ama ..ben hissetmedim..Allah beterinden sakınsin bir daha yaşatmasinİzmir de olanlar depremi hissetinizmi kısa sürdü ama işin ilginci deprem olmadan 20 saniye önce telefonuma deprem olacağının bilgisi geldi bildirimi okurken deprem oldu
Bu bildirim olayı güzel olmuş fakat 5 dakika öncesini bildseymiş keske daha büyük bir depremde en azından vakit olur tedbir almaya
Ayy görünce de çok heves ediyor insan minik minik değil mi amaBen de bikaç parça bişey aldım tulum, zıbın ama bi yandan da korkuyorum hep. Sonra da diyorum bizim 30. hafta sonrasına hiçbir şeyimiz kalmamalı mecbur bi yandan alıncakTam bir kısır döngü Bu da oğluşuma aldığım ilk parçalar Kızçem de kesinleşsin de ona neler alıcam
canımmmm çook üzüldüm birkaç doktora göründün dimiPapatyamelo
Hakkınızda hayırlısı olsuncanımmmm çook üzüldüm birkaç doktora göründün dimiçok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun tatlımAcile geldim iki serum taktılar daha iyi hissediyorum şimdi
Papatyamelo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?