2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Genelde erkek bebişler erken hissedilirmiş ne güzel Bi duygu Di mi bende sabırsızlıkla bekliyorum o anı

Ben de bikaç parça bişey aldım tulum, zıbın ama bi yandan da korkuyorum hep. Sonra da diyorum bizim 30. hafta sonrasına hiçbir şeyimiz kalmamalı mecbur bi yandan alıncak Tam bir kısır döngü Bu da oğluşuma aldığım ilk parçalar Kızçem de kesinleşsin de ona neler alıcam

Eklentiler

• 2D935BA8-D9F9-451C-A142-E3B0FB6EFD2E.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar bugün öyle bir şiddetli baş ağrısıyla uyandım ki ölüyorum sandım ayağa kalktıkca dünyam döndü resmen 1,2 saat bekledim geçmedi doktoruma gittim sinüzit olmuşum bir sürü ilaç verdi iki kullan sadece dedi bu arada KIZIM OLUYOR ikili test doktor kız demişti buda kıza benzettim dedi haftaya kesin belli olur dedi

Gecmis olsun. Kızın da sağlıkla gelsin inşallah

Benim 13+3te belli oldu doktora bağlı benim doktorum erken cinsiyet tahmini yapmasıyla meşhur genelde yanılmıyo

Benim bir arkadaşa da bildirim gelmiş aynen bana gelmedi ama ..ben hissetmedim..Allah beterinden sakınsin bir daha yaşatmasin

Ayy görünce de çok heves ediyor insan minik minik değil mi ama

Kızlar doktora gittim. Benimki zıplıyordu çok hareketliydi şok oldum maşallah cinsiyeti fetal dna testinde belli olacak birkaç güne. Ama doktor da bi tahminde bulundu. Ben sizin fikrinizi merak ettim doktorla aynı mı diye siz de bakın bi elifselman Pasha22

Eklentiler

• 0CB29FBB-6ABB-4F57-92A8-F9F723A98124.webp
    31 KB · Görüntüleme: 93
  • 10247B84-D989-4496-946C-E0E249806FA4.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar iyi akşamlar.İkili tarama da ense kalınlığı yüksek çıkan var mı? Nasıl bir yol izlediniz? Dr um 3 m ölçü. Ve perinoloji ye yönlendirdi. Ptesi gideceğim ama moralim çok bozuk

Papatyamelo
Canım benim önümüzdeki hafta kürtaj olucak beni gruptan çıkarırmısın rabbimin izniyle hepiniz sağ Salim kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi
sevdaluk1911 canım aklım sende yeni okudum,noldu tatlım hayırdır ne kürtajı umarım iyisindir Rabbim şifa versin lütfen iyi ol

Iyi akşamlar kizlar Bugün ikili test sonucumu almaya gittim çok şükür hersey yolunda. İkili test Sonuçu bekleyenler ins hayirli haberler alırsınız. 12+6 Cinsiyet için tahmini kız dedi.5 hafta sonraya çağırdı.ozel olmasına rağmen bugün goremedim bile bebeğimi.devlette 2 hafta sonra ya randevu aldım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…