- 29 Temmuz 2018
- 560
- 742
- 103
- 31
Hiç belli değil canmKızlar doktora gittim. Benimki zıplıyordu çok hareketliydi şok oldum maşallahcinsiyeti fetal dna testinde belli olacak birkaç güne. Ama doktor da bi tahminde bulundu. Ben sizin fikrinizi merak ettim doktorla aynı mı diye siz de bakın bi elifselman @NurSu-14Ocak
Geçmiş olsun cnm ..idrar yolu enfeksiyonu vardi sende geçen hafta sanirim naptın onu..bana suda eriyen bir ilaç verdi tek bir ilaç onu içtim simdi durum ne bilmiyorum 10 gun sonra tekrar muayane var bir daha bakılır herhaldeAcile geldim iki serum taktılar daha iyi hissediyorum şimdi
Benim doktorumda asla tahminde bulunmuyormuşBenim 13+3te belli oldu doktora bağlı benim doktorum erken cinsiyet tahmini yapmasıyla meşhur genelde yanılmıyo
Hepimizşn derdi aynı biran önce alacaklarımızı almak yoksa herşeyin fiyatı yükseliyorBen de hiç bir şey almadım büyük eşyaları almak istiyorum aslında çok masraflı olacak iki bebek olduğu için ama yazın Temmuz ayında taşınacağız hiç buraya yük yapmak istemiyorum bu sefer de çok mu geç kalırım bilmiyorum ya. İçimde de ikiz olduğu için hep bir korku var o yüzden de alamıyorum heralde. Belki kıyafetleri almaya başlarım bir kaç hafta sonra.
Canım kesin sonuç mu başka bir doktora görünsen ? Benim bi tanıdığıma bebek gelişmemiş kürtaj olacaksın demişler, başka doktora gitmiş o da daha bebek küçük eksiklik olması normal demiş, şimdi oğlu büyüdü şükğr çok sağlıklı, çok ama çok üzüldüm Allah sabır versin@Papatyamelo
Canım benim önümüzdeki hafta kürtaj olucak beni gruptan çıkarırmısın rabbimin izniyle hepiniz sağ Salim kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun tatlım
Tesekkuler canım . Geçti o canım bende sadece o suda eriyenden.kullandim . Hiç kendimde değilim mide bulantısı beni mahvediyor baş ağrısı açlık cabası . Serum kendime getirdi yemek yiyebildimGeçmiş olsun cnm ..idrar yolu enfeksiyonu vardi sende geçen hafta sanirim naptın onu..bana suda eriyen bir ilaç verdi tek bir ilaç onu içtim simdi durum ne bilmiyorum 10 gun sonra tekrar muayane var bir daha bakılır herhalde
Android ise ayarlardan açabilirsin canım, google da deprem ayarları diye arat, ayarlarda bir yer var ınun açık olması gerekiyorBenim bir arkadaşa da bildirim gelmiş aynen bana gelmedi ama ..ben hissetmedim..Allah beterinden sakınsin bir daha yaşatmasin
Csmjm Türkiye de misin ? Bana bakanlık yasakladı dediler cinsiyeti söylemiyorlarmış artıkKızlar doktora gittim. Benimki zıplıyordu çok hareketliydi şok oldum maşallahcinsiyeti fetal dna testinde belli olacak birkaç güne. Ama doktor da bi tahminde bulundu. Ben sizin fikrinizi merak ettim doktorla aynı mı diye siz de bakın bi elifselman @NurSu-14Ocak
Geçmiş olsun canım neden gittin acileAcile geldim iki serum taktılar daha iyi hissediyorum şimdi
Ay cnm kiyamam benim hafifledi bu ara bulantı.. insaallah sende toparlanirsin..kimisinde daha uzun sürüyor iste olsun bebis sağlıklı olsun da biz sabredicez artık.. tekrar gecmis olsunTeşekkür ederim canım
Tesekkuler canım . Geçti o canım bende sadece o suda eriyenden.kullandim . Hiç kendimde değilim mide bulantısı beni mahvediyor baş ağrısı açlık cabası . Serum kendime getirdi yemek yiyebildim
Himm ilk kez duyuyorum biliomusun bi bakayım canim teşekkür ederimAndroid ise ayarlardan açabilirsin canım, google da deprem ayarları diye arat, ayarlarda bir yer var ınun açık olması gerekiyor
Sağ ol canım sabahtan beri 4 5 kez istifar ettim hiç birşey yiyemedimGeçmiş olsun canım neden gittin acile
Sağ ol canım Allah razı olsun inşallah bebekler iyi olsun daAy cnm kiyamam benim hafifledi bu ara bulantı.. insaallah sende toparlanirsin..kimisinde daha uzun sürüyor iste olsun bebis sağlıklı olsun da biz sabredicez artık.. tekrar gecmis olsun
Aynısı bende oluyor gebelikten öncede olurdu sanırım karın içi yapışıklardan demişti doktor böyle çok sancı veren tuhaf bir ağrı dimi varmı daha önceden karın içi yapılan ameliyatın falan benim apandisit, kist ameliyat birde sezeryanım var işte o yüzden bebek konusunda sıkıntı olmuyor merak etme bende hep yaşıyorum maalesefKızlar bi sorum olacak, hamilelik öncesinde de yatarken hapşırırsam kasıklarıma sancı sağlanırdı, az önce uzanırken hapşırdım, hapşıracağımı anlayınca hemen kalkmak istedim ama yetişemedim, kasıklarıma çok ağrı girdi. Bişey olmaz değil mi
Çok geçmiş olsun umarım toparlarsınSağ ol canım sabahtan beri 4 5 kez istifar ettim hiç birşey yiyemedim
Yok böyle bir ameliyatm olmadı, ilk bebeğim. Hapşırırken mi oluyor sende de ?Aynısı bende oluyor gebelikten öncede olurdu sanırım karın içi yapışıklardan demişti doktor böyle çok sancı veren tuhaf bir ağrı dimi varmı daha önceden karın içi yapılan ameliyatın falan benim apandisit, kist ameliyat birde sezeryanım var işte o yüzden bebek konusunda sıkıntı olmuyor merak etme bende hep yaşıyorum maalesef
Çok üzüldüm cnm rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin@Papatyamelo
Canım benim önümüzdeki hafta kürtaj olucak beni gruptan çıkarırmısın rabbimin izniyle hepiniz sağ Salim kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi
Ayni dertten bende muzdaribim sol kasığım özellikle doktora sorduğumda rahim büyüdüğü için dedi bir önceki gidişimde çarşamba günü tekrardan gidicem 1 aya yakın okuyor gitmeyeli tekrardan söyleyeceğim bazen dayanılmaz oluyor ağrımMerabalar yeni takip etmeye başladım bende burayıbugün tam 15+0 olduk benimde kasıklarımda çok ağrım oluyo bu aralar neden acaba normal midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?