2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Valla bende mecburen aldım çünkü bugün sorduğun fiyata yarın alamiyorsun anne yani bebek arabası mama sandalyesi ana dizi falan aldım gri renk aldım kızda erkekte artık şansına kullanacak
Bebek arabasını kuzenden aldık, satışa çıkarmış dedik satma bize sat biz verelim parasını. Çok uyguna aldık ondan. Ana kucağı, küveti falan uzun zamandır bebek istediğimiz için geçen sene bimden almıştık. Dedik akmaz kokmaz alalım kenara koyalım. Ana kucağı mavi ama olsun o kadardan bişey olmaz anne için sırt çantası da almıştık bimden içi ısı korumalı falan oluyor ya onlardan. Şimdi ateş pahası iyi ki o zaman almışız. İnşallah kullanmak nasip olacak yakında bilmiyorum ama şimdi pahalı olarak galiba anne yanı park yatak ile oda nemlendiricisi kaldı. Diğerleri minik minik ama toplamda yüklü tutacak şeyler. Onları alabilmek için cinsiyetin kesinleşmesini bekliyoruz bakalım. Biz biraz erken gittik geçen ay kontrole, daha net değildi 10 gün beklesek daha iyiydi ama öyle denk geldi. Bakalım ay sonunda öğreniriz umarım

Teşekkür ederim öneriler için. Patates olayı ilginçmiş Deneyeceğim

Şaka mı Biz de kahveyi beğenmiştik 7.700 olmuştu en son sen deyince baktım inanamadım şimdi

Bende henüz cinsiyeti tam anlamıyla belli olmadığı için cinsiyet içeren şeyleri almadım katlanan banyo küveti seti unisex nevresim takımı aventin biberonu ve emzigini bebek arabası indirimde yakaladım onuda aldim bir kaç tanede beyaz zıbın aldım ama senin gibi düşünüyorum anne yanı park yatak göğüs pompası hava nemlendiricisi anne çantası reflü yatağı bebeği kitaplar falan almayı düşünüyorum onlar biraz daha pahalı ve daha çok bütçe gerektiriyor cinsiyeti belli olunca diğer şeyleri yavas yavas yaparım diyorum anne eşyalarına gelince ben 30 hafta falanken almayı planlıyorum ne kadar kilo alacağımı karnımın ne kadar büyüyeceğini bilmediğim için anne eşyalarını daha sonra almayı planlıyorum pişik kremi göğüs ucu kremi şampuan gibi şeyleri raf ömrü olduğu için ne kadar geç alırsak o kadar iyi diye düşünüyorum şimdilik fikirlerim bunlar

Senin oğlun vardı demi inan ki cok sevindim
Evet canim oglum vardi. Simdi de kizim geliyo insallah. Allah hepimizin gonlune gore versin insallah
Ahhh o cayyyy ne severdim bardak bardak icerdim cayi ama simdi bos icersem midem bulaniyo. Aksamlari hele hic icemiyom
Hapsirma degil ama bikac gundur ben de kusarken asiri fazla karnimda kasilma oluyo. Çok rahatsız edici siddette. Perinatologa sordum zarar verir klmi diye hic bisey olmaz merak etme dedi. Seninki de oyledir mantiken

Yaa öğrenirsin canım ben 13+3 te öğrendim doktorum %98 kız dedi. Çok istiyodum kız ama başında kist olduğunu öğrenince sevinemedim bile

Kızlar ben hergün 10 kez göbegimi kontrol ediyorum çıkmışmı diye ama hiç belli değildi bugün sabah 8de kasıklarımda hafif agrıya uyandım halada arada gelip giden bi batmalar var yataktanda daha yeni kalkıyorum göbegime bi bakıyım dedim resmen göbegimde çıkıntı oluşmuş
Ama yatarken bişey fark ettim ikizlerin oldugu kısım biraz daha şiş tek bebegin oldugu yer daha ingin göbegimde simetrik bi sorun var suan

Benimde cinsiyetim belli olmadı malesef 16.haftada kontrole gideceğim inşallah ozaman belli olur.Bende çoğu şeyi aldım ıvır zivirlar kaldı bide erken alma ne olur ne olmaz diyorlar insanın canı sıkılıyor böyle dedikleri zaman ama fiyatlarda her geçen gün artıyor yetişemiyoruz önümüzdeki ay bebek odasını da almayı düşünüyorum çünkü geçen ay baktığım ürün buay 1400 TL daha zamlı Allah yardımcımız olsun inşallah

Benim de asimetrik bir karnım var bebek sağda ve sağ tarafım daha şiş, benim çıktı karnım kotlar vs olmuyor 48 kiloyla başladım şu an 50 falanım ama göbeğim çıktı çok garip asla göbek bölgemden kilo alan bir yapıda değildim gördükçe şok oluyorum

Bebisiniz sağlıkla gelsin öncelikle ben de hem devlet hem özel muayenehaneye gidiyorum. Fetal dna yaptırdım özel bir lab gönderildi kan testim 4500 tl ödedim 5 günde sonuç çıktı doktorum daha garanti ve bundan sonraki 3lu 4lu testlere gerek kalmayacak dedi, devlette de aynı gün normal ikili test için kan verdim 3 haftada çıktı sonuçları zaten istatistik bilgisi olduğundan sadece olasılığı gösteriyor. Bence ikili test düşünüyorsanız devlette hic para ödemeden yaptırın derim özellerde de yine nereden baksaniz 1000 tlyi bulabiliyor.
bu arada ultrasonda da ense kalınlığı burun kemiği bakılıyor sizin boyunuz kilonuz yaşınız gibi verileri kaydedip aynı verilere sahip olan gebeler içinde degerlendiriliyorsunuz ikili testte, fetal dna da çocuğun kromozom ve genlerine bakılıyor

Ben sadece 1 kilo aldım ama suan karnım net belli
karnım derken kasık bölgemle göbek deliğimin alt kısmı
karnımın çıkması çok hoşuma gidiyor

Kızlar ya Depend baktım çok pahalı ya İndirimli bildiğiniz site var mı? Siz kaça aldınız? Beklesem daha da zam yiycek.. bide Depend gibi külot bez mi daha kullanışlı olur yoksa Cırtlı büyük hasta bezi mi alsam ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…