2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
burunda tıkanıklık var mı

Bence trendyoldan alma. En azından eczane sitesinden almaya çalış. Ben bazen kırmızı-beyaz eczane bazen evdeeczane'den alıyorum.
Orzax açıklama yapmış bizim yetkili satıcılarımız yalnızca eczanelerdir. İnternet üzerinden satılan ürünlerin kontrollerinin biz sağlayamıyoruz demiş. Aklınızda bulunsun. Ben iade ettim normal bir eczaneden alacağım

Günaydın. Bu hafta sonu cinsiyeti öğrenmeye gideceğim içim içime sığmıyor☺ ama cinsiyetten çok 2 haftadır bebeğimi görmüyorum sağlıklı mi diye çok merak ediyorum. Halsziliğim geçti şükür. 1kilo aldım. Göbeğim de çıktı biraz. Belimde ve kadınlarımda ağrı başladı ama

Merhaba sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize. Fetal Dna dr unuz mu önerdi acab? Ne için yaptırmıştınız
Teşekkürler. Doktorum önermişti ama ben de zaten yaptırmak istiyordum strese girmemek için ikili testle.

Umarım bugün size güzel haberler verirler. Maddi durumun yerindeyse fetal DNA yaptırsan hepten rahatlarsın aslında. Zaten doktor da yaptırmanı tavsiye edecektir ama bu süre zarfında inşallah yüreğinizi ferahlatacak güzel haberler alırsın. Dualarım seninle ve bebeğinle haberdar et lütfen

Kızlar artık 2 . trimesterdayız kullandığımız takviyeler değişti. geçen sordum kimse cevaplamadı. kafam karıştı çünkü herkesin doktoru farklı takviyeler veriyor. bundan sonra hangi takviyeleri kullanacaksınız? doktorlarınız neler verdi? Benimki demir,folik asit,b12, içeren bir takviye ve kalsiyum,magnezyum, d içeren takviye verdi. sizler omega takviyesi alacak mısınız? 3. aydan sonra folik asit içeren bir takviye neden veriyorlar ilk üç aydan sonra bırakılmıyor muydu folik asit?

benimde aynıları oldu burunda tıkanıklıkta vardı sinüzit miş
Canım başına bere tak bende yıllardır sinüzit hastasıyım kullanmadığım ilaç kalmadı hatta ameliyat oldum 2003 yılında. Saçlarını çok iyi kurut. Gece uyurken de mümkün olduğunca bere tak. Burun tıkanıklığını alacaktır. Benim denemesinin yöntem kalmadı ben son bunda şifayı buldum. Çok şükür rahatlatıyor

I mom omega 3 verdi, içinde bi sürü şey var ama demir için yeterli gelmez dedi. Ek demir verdi ocean onu da gün aşırı alıyorum her gün değil. Kanı baya yükseltiyormuş o nedenle hergün alma dedi
Göbeğimden aşağıya dümdüz bir çizgi iniyor ama bazı hamişlere baktım göbek değiliğümden yukarıda çıkıyor Bizimde mi öyle olacak
İlkinde çizgim göbek deliğine kadardı sadece. Bunda üstü de olur mu bilmiyorum. Kişiye göre hamileliğe göre değişiyor sanırım. Bazen yarım bazen tam çizgi oluyor

I mom omega 3 verdi, içinde bi sürü şey var ama demir için yeterli gelmez dedi. Ek demir verdi ocean onu da gün aşırı alıyorum her gün değil. Kanı baya yükseltiyormuş o nedenle hergün alma dedi
ilk üç ay folik asit kullanıp bırakılacak denmişti. ama sizin takviyenin içeriğinde de folik asit var. 3 ay değil yani 9 ay kullanılıyor demek o bende şüphe yaratıyor.

Bende büyüse de karnım iyice belli olsun istiyorum..Hoşuma gidiyo sevmek
Ben baya şüpheye düştüm bebek mi göbek mi diye ama günden güne büyüyo
İmom omega, d vitamini, Demir ilacı kullanıyorum ben

ilk üç ay folik asit kullanıp bırakılacak denmişti. ama sizin takviyenin içeriğinde de folik asit var. 3 ay değil yani 9 ay kullanılıyor demek o bende şüphe yaratıyor.
Benimde o şekilde verilen omega3 te folik asit var ayrica verilen demir ilacinda da folik asit var. Ilk 3 ay dan daha fazla miligramda folik asit kullanmış oluyorum

canım selam bana kalsiyum ağırlıklı bir vitamin yazdı bu sefer. Baştan ocean mummy kullanıyordum omega 3 olsun diye. Şimdi demir ve kalsiyum içerikli nbl pregna önerdi doktorum onu kullanıyorum.

Benimde o şekilde verilen omega3 te folik asit var ayrica verilen demir ilacinda da folik asit var. Ilk 3 ay dan daha fazla miligramda folik asit kullanmış oluyorum
Benim demir ilacında folik asit var. doktora sorucam size sorayım önce dedim. vücut folik asitin fazlasını atıyor deniyor ama yine de araştırmakta fayda var
canım selam bana kalsiyum ağırlıklı bir vitamin yazdı bu sefer. Baştan ocean mummy kullanıyordum omega 3 olsun diye. Şimdi demir ve kalsiyum içerikli nbl pregna önerdi doktorum onu kullanıyorum.
ben kalsiyum için osteocare ve demir için feroglobin başladım. sizin takviyenin içeriğinde de folik asit var demek ki herkese veriliyor. omega kullanmayacak mısınız?

kızlar bebiş alışverişine başlayan var mı? biz beşik aldık daha doğrusu annemlerin hediyesi oldu nasıl güzel gözlerim doluyor bakınca.. liste yapıyorum ufaktan ayrıntılı ultrasondan sonra başlayacağım kıyafetlerini almaya

Güle güle kullanmakta nasip olsun inşallah nasıl bir beşik peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…