2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım Bi kaç gün önce şokun katoloğunda gördüm sanki 50 küsürdü indirime girmiş bak istersen hatta bende mi alsam dedim denk gelmedi ben normal doğum yapmıştım çok rahat olmuştu 5 yıl önce kullanmıştım

Eklentiler

• Screenshot_20220515_223407_com.instagram.android.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 59
Kötü düşünmemek gerçekten elde değil 4 gündür perişan olduk. Burun kemiği görüldü evet. Bu bi avantaj dedi dr um. Ama hiç bir şey rahatlatmıyor içimi. Yarın perinatoloji ye gideceğiz. İyi bi haber almak için dua ediyoruz.

Bende 48 300 le başladım 49.300 oldum acaba sadece benmi kilo almadım diyodum yanlız değilmişim benimde göbeğim çıktı ilk ve ikinci hamilelikte daha geç çıkmıştı bunda erken çıktı gibi

Merhaba sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize. Fetal Dna dr unuz mu önerdi acab? Ne için yaptırmıştınız

Merhaba sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize. Fetal Dna dr unuz mu önerdi acab? Ne için yaptırmıştınız

Ben 3 buçuk kilo verdim. Göbeğim bira çıktı sanki biraz da yamuk sanki. Daha şişik olan yer çok sert diğer yer yumuşak
Demekki herkeste aynı kızlar
seninde göbek deliğinin birazcık alt kısmındamı şişlik canım

Aklın yolu bir. Herhalde hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz. Olmadı kıyıya köşeye para, gram altın falan koyup günü gelince almak. Aklında olsun bazı şeyler bim a101 gibi yerlere geliyor, çok indirimli oluyor. Anne çantasını oradan aldım ben, içinde biberon koruyucu falan var hani soğutmuyor ya adı aklıma gelmedi o şeyin bu saatte, piyasaya göre uygundu.

Umarım canım öyledir. Allah' a emanet bebeklerimiz

Herşey ateş pahası her gün zam geliyor bide. Bebek odası şu anda pek düşünmüyoruz. Hem çok masraf olacak hemde eviniz kira, talınma durumu olabilir yakıda. Ne olur olmaz diye şimdilik park yatak alacağız. Seneye bakarız olmazsa, zamlı olur ama ne yapalım şimdilik diğer şeylere para lazım

Bende katlanan küvetin setini bimden almiştım takip etmeye calısıyorum almayi planladiklarim indirime girince hic kacirmadan almaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…