- 5 Mayıs 2016
- 328
- 404
- 103
Canım Bi kaç gün önce şokun katoloğunda gördüm sanki 50 küsürdü indirime girmiş bak istersen hatta bende mi alsam dedim denk gelmedi ben normal doğum yapmıştım çok rahat olmuştu 5 yıl önce kullanmıştımKızlar ya Depend baktım çok pahalı yaİndirimli bildiğiniz site var mı? Siz kaça aldınız? Beklesem daha da zam yiycek.. bide Depend gibi külot bez mi daha kullanışlı olur yoksa Cırtlı büyük hasta bezi mi alsam ??
Kızlar ya Depend baktım çok pahalı yaİndirimli bildiğiniz site var mı? Siz kaça aldınız? Beklesem daha da zam yiycek.. bide Depend gibi külot bez mi daha kullanışlı olur yoksa Cırtlı büyük hasta bezi mi alsam ??
Kötü düşünmemek gerçekten elde değil3 cm kritik dedi benim doktorum ama 3 cm ense kalınlığı var diye dwon sendromu olduğu anlamına gelmiyormuş en güzeli perinotolojinin muayene edip karar vermesi. Sen yine de kötü düşünmemeye çalış elinde değil biliyorum ama bebek daha fazla etkilenmesin. Dilerim korkulacak bi durum yoktur. Bu arada burun kemiği görüldü mü
Bende 48 300 le başladım 49.300 oldum acaba sadece benmi kilo almadım diyodum yanlız değilmişimBenim de asimetrik bir karnım var bebek sağda ve sağ tarafım daha şiş, benim çıktı karnım kotlar vs olmuyor 48 kiloyla başladım şu an 50 falanım ama göbeğim çıktı çok garip asla göbek bölgemden kilo alan bir yapıda değildim gördükçe şok oluyorum
Merhaba sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize. Fetal Dna dr unuz mu önerdi acab? Ne için yaptırmıştınızKızlar doktora gittim. Benimki zıplıyordu çok hareketliydi şok oldum maşallahcinsiyeti fetal dna testinde belli olacak birkaç güne. Ama doktor da bi tahminde bulundu. Ben sizin fikrinizi merak ettim doktorla aynı mı diye siz de bakın bi @elifselman @NurSu-14Ocak
Merhaba sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize. Fetal Dna dr unuz mu önerdi acab? Ne için yaptırmıştınızKızlar doktora gittim. Benimki zıplıyordu çok hareketliydi şok oldum maşallahcinsiyeti fetal dna testinde belli olacak birkaç güne. Ama doktor da bi tahminde bulundu. Ben sizin fikrinizi merak ettim doktorla aynı mı diye siz de bakın bi @elifselman @NurSu-14Ocak
Sağlıcakla gelsin prenses inşallahYaaöğrenirsin canım ben 13+3 te öğrendim doktorum %98 kız dedi. Çok istiyodum kız ama başında kist olduğunu öğrenince sevinemedim bile
Ben 3 buçuk kilo verdim. Göbeğim bira çıktı sanki biraz da yamuk sanki. Daha şişik olan yer çok sert diğer yer yumuşakValla bilmiyorum ki canım
bende bile doğru yermi büyüyo
yoksa bebek daha aşadamı onu bile bilmiyorum
bilen biri aydınlatsın bizi
Amin canım amiiinnSağlıcakla gelsin prenses inşallah
Demekki herkeste aynı kızlarBen 3 buçuk kilo verdim. Göbeğim bira çıktı sanki biraz da yamuk sanki. Daha şişik olan yer çok sert diğer yer yumuşak
Ayy hadi bakalım bana da kız gibi dedi. Bizde o zamanlarda gitmiştik11 haftalıkken kontrolde doktor erkek gibi demişti kesinlik vermedi , haziranda belli olur kesin
Aklın yolu bir. Herhalde hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz. Olmadı kıyıya köşeye para, gram altın falan koyup günü gelince almak. Aklında olsun bazı şeyler bim a101 gibi yerlere geliyor, çok indirimli oluyor. Anne çantasını oradan aldım ben, içinde biberon koruyucu falan var hani soğutmuyor ya adı aklıma gelmedi o şeyin bu saatte, piyasaya göre uygundu.Bende henüz cinsiyeti tam anlamıyla belli olmadığı için cinsiyet içeren şeyleri almadım katlanan banyo küveti seti unisex nevresim takımı aventin biberonu ve emzigini bebek arabası indirimde yakaladım onuda aldim bir kaç tanede beyaz zıbın aldım ama senin gibi düşünüyorum anne yanı park yatak göğüs pompası hava nemlendiricisi anne çantası reflü yatağı bebeği kitaplar falan almayı düşünüyorum onlar biraz daha pahalı ve daha çok bütçe gerektiriyor cinsiyeti belli olunca diğer şeyleri yavas yavas yaparım diyorum anne eşyalarına gelince ben 30 hafta falanken almayı planlıyorum ne kadar kilo alacağımı karnımın ne kadar büyüyeceğini bilmediğim için anne eşyalarını daha sonra almayı planlıyorum pişik kremi göğüs ucu kremi şampuan gibi şeyleri raf ömrü olduğu için ne kadar geç alırsak o kadar iyi diye düşünüyorum şimdilik fikirlerim bunlar
Umarım canım öyledir. Allah' a emanet bebeklerimizEvet canim oglum vardi. Simdi de kizim geliyo insallah. Allah hepimizin gonlune gore versin insallah
Ahhh o cayyyy ne severdim bardak bardak icerdim cayi ama simdi bos icersem midem bulaniyo. Aksamlari hele hic icemiyom
Hapsirma degil ama bikac gundur ben de kusarken asiri fazla karnimda kasilma oluyo. Çok rahatsız edici siddette. Perinatologa sordum zarar verir klmi diye hic bisey olmaz merak etme dedi. Seninki de oyledir mantiken
Herşey ateş pahası her gün zam geliyor bide. Bebek odası şu anda pek düşünmüyoruz. Hem çok masraf olacak hemde eviniz kira, talınma durumu olabilir yakıda. Ne olur olmaz diye şimdilik park yatak alacağız. Seneye bakarız olmazsa, zamlı olur ama ne yapalım şimdilik diğer şeylere para lazımBenimde cinsiyetim belli olmadı malesef 16.haftada kontrole gideceğim inşallah ozaman belli olur.Bende çoğu şeyi aldım ıvır zivirlar kaldı bide erken alma ne olur ne olmaz diyorlar insanın canı sıkılıyor böyle dedikleri zaman ama fiyatlarda her geçen gün artıyor yetişemiyoruz önümüzdeki ay bebek odasını da almayı düşünüyorum çünkü geçen ay baktığım ürün buay 1400 TL daha zamlı Allah yardımcımız olsun inşallah
Bakalım kesin mi merak içindeyimAyy hadi bakalım bana da kız gibi dedi. Bizde o zamanlarda gitmiştik
Bende katlanan küvetin setini bimden almiştım takip etmeye calısıyorum almayi planladiklarim indirime girince hic kacirmadan almaya calisiyorumAklın yolu bir. Herhalde hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz. Olmadı kıyıya köşeye para, gram altın falan koyup günü gelince almak. Aklında olsun bazı şeyler bim a101 gibi yerlere geliyor, çok indirimli oluyor. Anne çantasını oradan aldım ben, içinde biberon koruyucu falan var hani soğutmuyor ya adı aklıma gelmedi o şeyin bu saatte, piyasaya göre uygundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?