imom omegaKızlar artık 2 . trimesterdayız kullandığımız takviyeler değişti. geçen sordum kimse cevaplamadı. kafam karıştı çünkü herkesin doktoru farklı takviyeler veriyor. bundan sonra hangi takviyeleri kullanacaksınız? doktorlarınız neler verdi? Benimki demir,folik asit,b12, içeren bir takviye ve kalsiyum,magnezyum, d içeren takviye verdi. sizler omega takviyesi alacak mısınız? 3. aydan sonra folik asit içeren bir takviye neden veriyorlar ilk üç aydan sonra bırakılmıyor muydu folik asit?
Ben 1 senedir imom omega kullanıyorum doktorum ocean mummy de kullanabilirsiniz dedi içerik olarak farklı değil ama yine aynı multivitamine devam edebileceğimi söyledi. Sadece d vitaminini ayrı kullanıyorum ben ek olarak. Folik asit oranı da değişmedi bundan sonraki süreç sizin mineral ve vitamin deposunu dolu tutmak çünkü.Kızlar artık 2 . trimesterdayız kullandığımız takviyeler değişti. geçen sordum kimse cevaplamadı. kafam karıştı çünkü herkesin doktoru farklı takviyeler veriyor. bundan sonra hangi takviyeleri kullanacaksınız? doktorlarınız neler verdi? Benimki demir,folik asit,b12, içeren bir takviye ve kalsiyum,magnezyum, d içeren takviye verdi. sizler omega takviyesi alacak mısınız? 3. aydan sonra folik asit içeren bir takviye neden veriyorlar ilk üç aydan sonra bırakılmıyor muydu folik asit?
ben hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım :) Allah yardımcın olsun gerçektenCanım başına bere tak bende yıllardır sinüzit hastasıyım kullanmadığım ilaç kalmadı hatta ameliyat oldum 2003 yılında. Saçlarını çok iyi kurut. Gece uyurken de mümkün olduğunca bere tak. Burun tıkanıklığını alacaktır. Benim denemesinin yöntem kalmadı ben son bunda şifayı buldum. Çok şükür rahatlatıyor
bakıyorum bugün alıcam ben hepsini bübchen markası almayı düşünüyorum.Bende ufaktan başlıyım diyorum alışverişe sampuan pişik kremi vs. Hangi markaları aldınız ya da almayı düşünüyosunuz
Ben mustelanin 3lü setini aldım ama bu tip şeyler bebeğe göre şekillenebilir belki allerjisi olur değişmek gerekir o yüzden birer tane aldım sıkıntı olmazsa bittikçe yenisini alırım diye düşünüyorum.Bende ufaktan başlıyım diyorum alışverişe sampuan pişik kremi vs. Hangi markaları aldınız ya da almayı düşünüyosunuz
Ben de hala folik asit kullanıyorum 3 ayı geçti. Doktorum bırak felan da demedi 16. Haftada takviye vitaminlere başlicaz dedi bende endişeliyim fazla folik asit zararlı olur muilk üç ay folik asit kullanıp bırakılacak denmişti. ama sizin takviyenin içeriğinde de folik asit var. 3 ay değil yani 9 ay kullanılıyor demek o bende şüphe yaratıyor.
Çok teşekkür ederim ben alıştım artık. En çok üzüldüğüm sosyal hayatımı çok etkiliyor. Makyaj yapıyorum burnumu silmekte burnum kıpkırmızı oluyorben hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım :) Allah yardımcın olsun gerçekten
Bunu ne için kullanıyorsunuz ya da kullanacaksınızKızlar Şok markete Depend gelmiş ihtiyacı olan varsa alsın baya uygun 53 liraydı.
Canım bana doktorum pregnomarin verdi folik asiti kesip. İçinde farklı tür vitaminler ve omega 3 var.Kızlar artık 2 . trimesterdayız kullandığımız takviyeler değişti. geçen sordum kimse cevaplamadı. kafam karıştı çünkü herkesin doktoru farklı takviyeler veriyor. bundan sonra hangi takviyeleri kullanacaksınız? doktorlarınız neler verdi? Benimki demir,folik asit,b12, içeren bir takviye ve kalsiyum,magnezyum, d içeren takviye verdi. sizler omega takviyesi alacak mısınız? 3. aydan sonra folik asit içeren bir takviye neden veriyorlar ilk üç aydan sonra bırakılmıyor muydu folik asit?
Sorunca bizide bilgilendirirseniz sevinirim. Bende fazlasini atıyor diye biliyorum ama fazlası otizmide tetikliyormusBenim demir ilacında folik asit var. doktora sorucam size sorayım önce dedim. vücut folik asitin fazlasını atıyor deniyor ama yine de araştırmakta fayda var
ben kalsiyum için osteocare ve demir için feroglobin başladım. sizin takviyenin içeriğinde de folik asit var demek ki herkese veriliyor. omega kullanmayacak mısınız?
canım doğumdan sonra kanamalar oluyo o yüzden çok rahat oluyo..kardeşimde kullanmıştı ordan biliyorumBunu ne için kullanıyorsunuz ya da kullanacaksınız
Benim vitaminimdede folikasit var doktor bişey demedi zaten benim doktora kalsa vitaminide bırak diyorSorunca bizide bilgilendirirseniz sevinirim. Bende fazlasini atıyor diye biliyorum ama fazlası otizmide tetikliyormus
Bu kötü düşünceler hepimiz de oluyor canım. Stresi kontrol altına almayı öğrenmemiz lazım v. Üzme kendini lütfen yolumuz uzun 6 ay var daha böyle yaparsak zehir olur günler. Sağlıkla doğacak inşallah bebeklerinYine gece gözlerimi kapamadan kötü düşüncelerden kurtulamadan geçirdim pazar gecesini
Artık gerçekten buraya yazmayada utanıyorum
Kahverengi lekem pembeye döndü tekrardan
50 kere tuvalete gitmişimdir bakmak için
Gece insan istemesede hep kötü düşünüyo
Kendimide sınırlandırdım artık hiçbirşeyi googledan araştırmıycam
İnşallah bian önce bu durumdan kurtulurum çok yıprandım hep bi korku halindeyim sanki bebeklerimi kaybedicek gibiyim
Bana dua edin..
Doğru söylüyosun canımBu kötü düşünceler hepimiz de oluyor canım. Stresi kontrol altına almayı öğrenmemiz lazım v. Üzme kendini lütfen yolumuz uzun 6 ay var daha böyle yaparsak zehir olur günler. Sağlıkla doğacak inşallah bebeklerin
Benim iki ilacimda da var canım hem vitaminde var hem demir ilacındaBenim vitaminimdede folikasit var doktor bişey demedi zaten benim doktora kalsa vitaminide bırak diyor
İneal birşey olmadan sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım. Evrene ne verirsek evren bize onu veriyor. Olumlama yapalım. Bebeklerimiz doğacak , gülüşlerine ağlamalarına şaşkınlıklarına şahit ola ola büyüteceğiz Allah'ın izniyleDoğru söylüyosun canım
İnan o kanı gördüğümde zaten beynimden vurulmusa dönüyorum eşimede söylemek istemiyorum o benden daha çok üzülüyor sonra sabaha kadar oda benimle uyumuyo artık onada söylemiyorum annemlerede söylemiyorum sadece buraya yazabiliyorum
Üç tane olsada birine bişey olsa bile kendime gelemem
Rabbim hepimize sabr versin
Aminn inşallah canımİneal birşey olmadan sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım. Evrene ne verirsek evren bize onu veriyor. Olumlama yapalım. Bebeklerimiz doğacak , gülüşlerine ağlamalarına şaşkınlıklarına şahit ola ola büyüteceğiz Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?