2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
imom omega
devit-3 damla d vitamini
gayno ferro sanol ben bu üçünü kullanıyorum

Bende ufaktan başlıyım diyorum alışverişe sampuan pişik kremi vs. Hangi markaları aldınız ya da almayı düşünüyosunuz

Ben 1 senedir imom omega kullanıyorum doktorum ocean mummy de kullanabilirsiniz dedi içerik olarak farklı değil ama yine aynı multivitamine devam edebileceğimi söyledi. Sadece d vitaminini ayrı kullanıyorum ben ek olarak. Folik asit oranı da değişmedi bundan sonraki süreç sizin mineral ve vitamin deposunu dolu tutmak çünkü.

ben hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım :) Allah yardımcın olsun gerçekten

Bende ufaktan başlıyım diyorum alışverişe sampuan pişik kremi vs. Hangi markaları aldınız ya da almayı düşünüyosunuz
Ben mustelanin 3lü setini aldım ama bu tip şeyler bebeğe göre şekillenebilir belki allerjisi olur değişmek gerekir o yüzden birer tane aldım sıkıntı olmazsa bittikçe yenisini alırım diye düşünüyorum.

ilk üç ay folik asit kullanıp bırakılacak denmişti. ama sizin takviyenin içeriğinde de folik asit var. 3 ay değil yani 9 ay kullanılıyor demek o bende şüphe yaratıyor.
Ben de hala folik asit kullanıyorum 3 ayı geçti. Doktorum bırak felan da demedi 16. Haftada takviye vitaminlere başlicaz dedi bende endişeliyim fazla folik asit zararlı olur mu

ben hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım :) Allah yardımcın olsun gerçekten
Çok teşekkür ederim ben alıştım artık. En çok üzüldüğüm sosyal hayatımı çok etkiliyor. Makyaj yapıyorum burnumu silmekte burnum kıpkırmızı oluyor allığı burnuna çok sürmüşsün diye espiriler felan umarım sendeki de geçer biran önce

Canım bana doktorum pregnomarin verdi folik asiti kesip. İçinde farklı tür vitaminler ve omega 3 var.

Yine gece gözlerimi kapamadan kötü düşüncelerden kurtulamadan geçirdim pazar gecesini
Artık gerçekten buraya yazmayada utanıyorum
Kahverengi lekem pembeye döndü tekrardan
50 kere tuvalete gitmişimdir bakmak için
Gece insan istemesede hep kötü düşünüyo
Kendimide sınırlandırdım artık hiçbirşeyi googledan araştırmıycam
İnşallah bian önce bu durumdan kurtulurum çok yıprandım hep bi korku halindeyim sanki bebeklerimi kaybedicek gibiyim
Bana dua edin..

Sorunca bizide bilgilendirirseniz sevinirim. Bende fazlasini atıyor diye biliyorum ama fazlası otizmide tetikliyormus

Bu kötü düşünceler hepimiz de oluyor canım. Stresi kontrol altına almayı öğrenmemiz lazım v. Üzme kendini lütfen yolumuz uzun 6 ay var daha böyle yaparsak zehir olur günler. Sağlıkla doğacak inşallah bebeklerin

Doğru söylüyosun canım
İnan o kanı gördüğümde zaten beynimden vurulmusa dönüyorum eşimede söylemek istemiyorum o benden daha çok üzülüyor sonra sabaha kadar oda benimle uyumuyo artık onada söylemiyorum annemlerede söylemiyorum sadece buraya yazabiliyorum
Üç tane olsada birine bişey olsa bile kendime gelemem
Rabbim hepimize sabr versin

İneal birşey olmadan sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım. Evrene ne verirsek evren bize onu veriyor. Olumlama yapalım. Bebeklerimiz doğacak , gülüşlerine ağlamalarına şaşkınlıklarına şahit ola ola büyüteceğiz Allah'ın izniyle

Aminn inşallah canım
Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…