2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de hala folik asit kullanıyorum 3 ayı geçti. Doktorum bırak felan da demedi 16. Haftada takviye vitaminlere başlicaz dedi bende endişeliyim fazla folik asit zararlı olur mu
anladığım kadarıyla 3 ay sonra folik asit bırakılacak derken sadece folik asit alımını kastettiler hepsinin içinde olduğu vitamin veriyorlar. çünkü burada yazan arkadaşların vebenim takviyelerimizde hala folik asit var 9 ay kullanacağız demek bu
Canım bana doktorum pregnomarin verdi folik asiti kesip. İçinde farklı tür vitaminler ve omega 3 var.
canım senin de içeriğinde folik asit var demek ki normali bu
Sorunca bizide bilgilendirirseniz sevinirim. Bende fazlasini atıyor diye biliyorum ama fazlası otizmide tetikliyormus
mesaj atıcam sonucunu yazarım tabi

Ayyy canım ya lütfen kötü düşünme. Sonuçta çoğul gebelik. Rahmi zorluyordur ondan oluyordur kanama. Bu bebeklerini kaybedecegin anlamına gelmez. Dualarımız seninle

Bence paylaş. Neden bu ağır yükü tek başına sırtlıyorsun? Onlar zaten bunun için varlar. Desteğe ihtiyacı olan sensin. Tabi ki üzülecekler. Hem korkuyu yaşıyorsun hem de etrafa yansıtmamaya çalışıyorsun. Çok güç ister bu. Yapma kendine. Emin ol gizledigini bilseler daha çok üzülürler sana destek olmadıkları için.

Canım merhaba. Benim folik asit bırak dedi. Aşağıya resim ekliyorum. Magnezyum, kan ilacı ve vitamin ve düşük önleyici bir ilaç verdi

Eklentiler

• D5F92E29-3364-4289-B0ED-EDAA2AB116A2.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 66
canım bizim beşik de anne yanı olabilenlerden meltem marka malzemesi kaliteli baya bak istersen..park yatak kullanan arkadaşlarım çocuklar içinde hiç yatmadı dedi onu düşünmedim o yüzden

Ayyy canım ya lütfen kötü düşünme. Sonuçta çoğul gebelik. Rahmi zorluyordur ondan oluyordur kanama. Bu bebeklerini kaybedecegin anlamına gelmez. Dualarımız seninle
Çok teşekkür ederim
Tek ihtiyacım olan dua
Bana dua edersen çok sevinirim çok mutlu olurum

Bilmiyorum onlarında üzülüp stres olmasını istemiyorum
Zaten eşimin ailesiyle paylaşa paylaşa artık umursamamaya başladılar gibime geliyo hiç teselli alamıyorum
Eşime söyleyince benden daha çok yıpranıyo gece 5 te yataga geldim uyandı sen hiç uyumamıssın bişeymi oldu dedi anladı bişey oldugunu onu üZmemek için uyuyo numarası yaptım sabahtan beri on kere aradı
Kendi aileme söyleyince onlar benden daha perişan oluyolar bilmiyorum kendi içimde yaşamak bana daha iyi geliyo galiba
Veya artık insanlar umursamadıgı içinde korkuyo olabilirim

Canım merhaba. Benim folik asit bırak dedi. Aşağıya resim ekliyorum. Magnezyum, kan ilacı ve vitamin ve düşük önleyici bir ilaç verdi
normali bırakmak sanıyordum ben de. decavitin içeriğine baktın mı canım folik asit yok mu? ben baktım sanırım yok. benim bildiğim bebeğe ilk üç ay folik asit gerekli nöral gelişim için sonra gerek yok denmişti ama kime sorduysam dokuz ay kullanmış folik asit belki normali budur. ben ayrıntıda boğuluyorum boşa :)

Çok teşekkür ederim
Tek ihtiyacım olan dua
Bana dua edersen çok sevinirim çok mutlu olurum
Güzel olacak her şey merak etme. Farklı şeyler yapmaya çalış kafanı dağıtacak. Çalışıyor musun bilmiyorum. Bebislere el emeği bir şeyler yapabilirsin, örgü örebilirsiniz. Çok iyi gelir.

Onların ne düşündüğü önemli değil. Önemli olan senin rahatlaman. Ruhsal olarak sağlam olman çok önemli senin ve bebisler için.

Güzel olacak her şey merak etme. Farklı şeyler yapmaya çalış kafanı dağıtacak. Çalışıyor musun bilmiyorum. Bebislere el emeği bir şeyler yapabilirsin, örgü örebilirsiniz. Çok iyi gelir.
Çalışıyordum ama tedavi için türkiyeye gittiğimde işimi elimden aldılar
Zaten suandada pek hareket etmem yasak
El işi çok yapmaya çalıstım ama hiç beceremedim
Yanımada pek gelen yok arada bi arkadaşım geliyor oda çocukları durmadıgı için erkenden gidiyo sabahtan akşama kadar tek başımayım evde

dönüşümlü kullanıcam bu ay kalsiyum bir sonraki ay ocean mummy omega 3 olanından kullanıcam.

Benim aile hekimim de bırak dedi. Herşeyin fazlası zarar. Etki etmez zaten artık demişti.

canım yanlış anlamada sen burada çok fazla takılıyorsun bence bir süre girme burasıda insanı ister istemez psikolojik olarak etkiliyor. bak bir kişinin kanaması oldu nerdeyse arkasından 5-6 kişinin daha kanaması oldu. Elimizde olmasada burada çok etkileniyoruz birşeylerden biraz uzaklaşmakta fayda var diye düşünüyorum. Kitap oku kendin için ya da çocuk gelişimi için inan çok daha iyi gelecek.

canım ben doktora sormuştum bunu omepa önerdi multivitamin omega 3 için ama içinde folik asit de var bırakmayacak mıydık demiştim zararı olan bişey değil vücut depolamıyor zaten miktarı az dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…