- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 39
Kacinci haftaydi sizin?Benim henuz yok ama ilk hamileligimde gobek deliginden asagisiydi ustunu hic duymadim :)Göbeğimden aşağıya dümdüz bir çizgi iniyorama bazı hamişlere baktım göbek değiliğümden yukarıda çıkıyor Bizimde mi öyle olacak
Ya tabi sinüzit de ağrı yapıyor maalesef. Keşke sinüzit olsa diyorum. Benimki kronik migren.benimde aynıları oldu burunda tıkanıklıkta vardı sinüzit miş
Ben de bunu merak ediyordumBunu ne için kullanıyorsunuz ya da kullanacaksınız
anladığım kadarıyla 3 ay sonra folik asit bırakılacak derken sadece folik asit alımını kastettiler hepsinin içinde olduğu vitamin veriyorlar. çünkü burada yazan arkadaşların vebenim takviyelerimizde hala folik asit var 9 ay kullanacağız demek buBen de hala folik asit kullanıyorum 3 ayı geçti. Doktorum bırak felan da demedi 16. Haftada takviye vitaminlere başlicaz dedi bende endişeliyim fazla folik asit zararlı olur mu
canım senin de içeriğinde folik asit var demek ki normali buCanım bana doktorum pregnomarin verdi folik asiti kesip. İçinde farklı tür vitaminler ve omega 3 var.
mesaj atıcam sonucunu yazarım tabiSorunca bizide bilgilendirirseniz sevinirim. Bende fazlasini atıyor diye biliyorum ama fazlası otizmide tetikliyormus
Ayyy canım ya lütfen kötü düşünme. Sonuçta çoğul gebelik. Rahmi zorluyordur ondan oluyordur kanama. Bu bebeklerini kaybedecegin anlamına gelmez. Dualarımız seninleYine gece gözlerimi kapamadan kötü düşüncelerden kurtulamadan geçirdim pazar gecesini
Artık gerçekten buraya yazmayada utanıyorum
Kahverengi lekem pembeye döndü tekrardan
50 kere tuvalete gitmişimdir bakmak için
Gece insan istemesede hep kötü düşünüyo
Kendimide sınırlandırdım artık hiçbirşeyi googledan araştırmıycam
İnşallah bian önce bu durumdan kurtulurum çok yıprandım hep bi korku halindeyim sanki bebeklerimi kaybedicek gibiyim
Bana dua edin..
Bence paylaş. Neden bu ağır yükü tek başına sırtlıyorsun? Onlar zaten bunun için varlar. Desteğe ihtiyacı olan sensin. Tabi ki üzülecekler. Hem korkuyu yaşıyorsun hem de etrafa yansıtmamaya çalışıyorsun. Çok güç ister bu. Yapma kendine. Emin ol gizledigini bilseler daha çok üzülürler sana destek olmadıkları için.Doğru söylüyosun canım
İnan o kanı gördüğümde zaten beynimden vurulmusa dönüyorum eşimede söylemek istemiyorum o benden daha çok üzülüyor sonra sabaha kadar oda benimle uyumuyo artık onada söylemiyorum annemlerede söylemiyorum sadece buraya yazabiliyorum
Üç tane olsada birine bişey olsa bile kendime gelemem
Rabbim hepimize sabr versin
Canım merhaba. Benim folik asit bırak dedi. Aşağıya resim ekliyorum. Magnezyum, kan ilacı ve vitamin ve düşük önleyici bir ilaç verdiKızlar artık 2 . trimesterdayız kullandığımız takviyeler değişti. geçen sordum kimse cevaplamadı. kafam karıştı çünkü herkesin doktoru farklı takviyeler veriyor. bundan sonra hangi takviyeleri kullanacaksınız? doktorlarınız neler verdi? Benimki demir,folik asit,b12, içeren bir takviye ve kalsiyum,magnezyum, d içeren takviye verdi. sizler omega takviyesi alacak mısınız? 3. aydan sonra folik asit içeren bir takviye neden veriyorlar ilk üç aydan sonra bırakılmıyor muydu folik asit?
canım bizim beşik de anne yanı olabilenlerden meltem marka malzemesi kaliteli baya bak istersen..park yatak kullanan arkadaşlarım çocuklar içinde hiç yatmadı dedi onu düşünmedim o yüzdenKızlar sanıyorum daha cinsiyeti öğrenen çok az. Cinsiyeti öğrenene kadar neler alabiliriz? Biz bu ay ufak ufak almaya başlayacağız. Anne yanı park yatak alallım diyoruz. Renk iki cinsiyete göre de olsun diyoruz.. ilk bebeğimiz, Allah nasip ederse belki ikinci de olur. İkisine de kullanırız diyoruz başka ne alabiliriz sizce? Göğüs ucu için kapak mı ne var ondan alayım diyorum. Krem için daha rtkrn, bozulmasın. Ben aslında ayrı başlık açtım ama gelen olmadı. Buradan sorayım dedşm. Kendime bişeyler alayım diyorum ama kaç kilo alacağım kaç beden almam lazım bilemedim. Süt sağma makinesi, nemlendirici falan da bakabiliriz.
Çok teşekkür ederimAyyy canım ya lütfen kötü düşünme. Sonuçta çoğul gebelik. Rahmi zorluyordur ondan oluyordur kanama. Bu bebeklerini kaybedecegin anlamına gelmez. Dualarımız seninle
Bilmiyorum onlarında üzülüp stres olmasını istemiyorumBence paylaş. Neden bu ağır yükü tek başına sırtlıyorsun? Onlar zaten bunun için varlar. Desteğe ihtiyacı olan sensin. Tabi ki üzülecekler. Hem korkuyu yaşıyorsun hem de etrafa yansıtmamaya çalışıyorsun. Çok güç ister bu. Yapma kendine. Emin ol gizledigini bilseler daha çok üzülürler sana destek olmadıkları için.
normali bırakmak sanıyordum ben de. decavitin içeriğine baktın mı canım folik asit yok mu? ben baktım sanırım yok. benim bildiğim bebeğe ilk üç ay folik asit gerekli nöral gelişim için sonra gerek yok denmişti ama kime sorduysam dokuz ay kullanmış folik asit belki normali budur. ben ayrıntıda boğuluyorum boşa :)Canım merhaba. Benim folik asit bırak dedi. Aşağıya resim ekliyorum. Magnezyum, kan ilacı ve vitamin ve düşük önleyici bir ilaç verdi
Güzel olacak her şey merak etme. Farklı şeyler yapmaya çalış kafanı dağıtacak. Çalışıyor musun bilmiyorum. Bebislere el emeği bir şeyler yapabilirsin, örgü örebilirsiniz. Çok iyi gelir.Çok teşekkür ederim
Tek ihtiyacım olan dua
Bana dua edersen çok sevinirim çok mutlu olurum
Onların ne düşündüğü önemli değil. Önemli olan senin rahatlaman. Ruhsal olarak sağlam olman çok önemli senin ve bebisler için.Bilmiyorum onlarında üzülüp stres olmasını istemiyorum
Zaten eşimin ailesiyle paylaşa paylaşa artık umursamamaya başladılar gibime geliyo hiç teselli alamıyorum
Eşime söyleyince benden daha çok yıpranıyo gece 5 te yataga geldim uyandı sen hiç uyumamıssın bişeymi oldu dedi anladı bişey oldugunu onu üZmemek için uyuyo numarası yaptım sabahtan beri on kere aradı
Kendi aileme söyleyince onlar benden daha perişan oluyolar bilmiyorum kendi içimde yaşamak bana daha iyi geliyo galiba
Veya artık insanlar umursamadıgı içinde korkuyo olabilirim
Çalışıyordum ama tedavi için türkiyeye gittiğimde işimi elimden aldılarGüzel olacak her şey merak etme. Farklı şeyler yapmaya çalış kafanı dağıtacak. Çalışıyor musun bilmiyorum. Bebislere el emeği bir şeyler yapabilirsin, örgü örebilirsiniz. Çok iyi gelir.
dönüşümlü kullanıcam bu ay kalsiyum bir sonraki ay ocean mummy omega 3 olanından kullanıcam.Benim demir ilacında folik asit var. doktora sorucam size sorayım önce dedim. vücut folik asitin fazlasını atıyor deniyor ama yine de araştırmakta fayda var
ben kalsiyum için osteocare ve demir için feroglobin başladım. sizin takviyenin içeriğinde de folik asit var demek ki herkese veriliyor. omega kullanmayacak mısınız?
Benim aile hekimim de bırak dedi. Herşeyin fazlası zarar. Etki etmez zaten artık demişti.normali bırakmak sanıyordum ben de. decavitin içeriğine baktın mı canım folik asit yok mu? ben baktım sanırım yok. benim bildiğim bebeğe ilk üç ay folik asit gerekli nöral gelişim için sonra gerek yok denmişti ama kime sorduysam dokuz ay kullanmış folik asit belki normali budur. ben ayrıntıda boğuluyorum boşa :)
canım yanlış anlamada sen burada çok fazla takılıyorsun bence bir süre girme burasıda insanı ister istemez psikolojik olarak etkiliyor. bak bir kişinin kanaması oldu nerdeyse arkasından 5-6 kişinin daha kanaması oldu. Elimizde olmasada burada çok etkileniyoruz birşeylerden biraz uzaklaşmakta fayda var diye düşünüyorum. Kitap oku kendin için ya da çocuk gelişimi için inan çok daha iyi gelecek.Yine gece gözlerimi kapamadan kötü düşüncelerden kurtulamadan geçirdim pazar gecesini
Artık gerçekten buraya yazmayada utanıyorum
Kahverengi lekem pembeye döndü tekrardan
50 kere tuvalete gitmişimdir bakmak için
Gece insan istemesede hep kötü düşünüyo
Kendimide sınırlandırdım artık hiçbirşeyi googledan araştırmıycam
İnşallah bian önce bu durumdan kurtulurum çok yıprandım hep bi korku halindeyim sanki bebeklerimi kaybedicek gibiyim
Bana dua edin..
sağol canım hepimize beşiklerde uyuyan bebeler diliyorumGüle güle kullanmakta nasip olsun inşallahnasıl bir beşik peki
canım bu depend sezeryanda da kullanılıyor mu biliyor musunKızlar Şok markete Depend gelmiş ihtiyacı olan varsa alsın baya uygun 53 liraydı.
canım ben doktora sormuştum bunu omepa önerdi multivitamin omega 3 için ama içinde folik asit de var bırakmayacak mıydık demiştim zararı olan bişey değil vücut depolamıyor zaten miktarı az dedinormali bırakmak sanıyordum ben de. decavitin içeriğine baktın mı canım folik asit yok mu? ben baktım sanırım yok. benim bildiğim bebeğe ilk üç ay folik asit gerekli nöral gelişim için sonra gerek yok denmişti ama kime sorduysam dokuz ay kullanmış folik asit belki normali budur. ben ayrıntıda boğuluyorum boşa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?