2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
iştahı olmayan zor zamanlar geçiren annelerimize geçmiş olsun, belki bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor olabilir ama iştahın/bulantıların cinsiyet ile alakası olduğunu söylüyorlar. Özellikle cinsiyeti öğrenen anneler sizlerin süreci nasıl geçti-geçiyor.

Kızlar kıyafetleriniz değişmeye başaldı mı ? Nerelerden alıyorsunuz kendinize? Lcw ye gittik az bişey model gösterdiler bide çok büyük bir mağaza. Elbise alayım bol bol diyorum. Lcw den bşkaç pantalon aldım şimdilik yeter ama üste de bişeyler alayım diyorum. İşyerimde tshirt giyemem yasak mecbur hamile bluzu tuniği falan almam lazkm. Butiklerde tesettür kıyafetleri var genelde onlsrdan mı alsam ki

Kızlar dayanamadım yarım dilim çiğköfte yedim( etsiz, az acılı) bişey olmaz di mi
Ben 10 günde bir yiyorum desem yeridir etsiz içinde malzeme yok ama marul olsun salatalık domates falan koydurmuyorum ya sade limon dürüm yaptırıyorum yada tabak alıp ben evde kendi malzemelerimle dürüm yapıyorum Doktorum hemen hemen her şeyi yasakladı ama çiğ köfte etsiz olduğu sürece abartma sıkıntı yok dedi

Ayy 17. Haftada öğrenemediniz mi delirecem bende

Kızlar. Bugün aynada baktığımda saçımda 1tl büyüklüğünde saç kıran gibi bişey anlamadım boşluk var hayatımda ilk defa karşılaştım bu durumla.hamilelikle hormonları ile ilgili bı durummu doktora gitmeli miyim bilen varmı

Evet ilk bebeğim olacak inşallah Umarım hemen atlatırım. Babağim hemen alışır meme emmeye.

Yarına randevum var 10.30 da 3lu tarama için gidecektm muayenede olurum rahatlar içim belki
İnşallah canım
Bişey yok ben eminim bendede aynı çünkü bi bakıyorum baya belli bi bakıyorum hiç göbek yok
Bende normalde herseyi çok takarım biliyosun
Allaha sükür kendimi frenlemeyi ögrendim artık herşeyi takmıyorum
Stres yapmayınca lekelenmemde azaldı sükür
Demekki stres hiç iyi değilmiş gebelikte
Onu anladım.

Bana da başka kuzu :)

Eklentiler

• 20220512_145944.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 64
Canım geçmiş olsun. Bence gitmelisin Korkutmak istemem ama saç kıran yayılıyor ya ondan bende sürekli vücudumu kontrol ediliyorum bi yerimde farklılık var mı diye.

LCW’nin sitesinde çok çeşit var, hepsi her mağazada olmayabiliyor. İnternetten alınabilir. Ben de şimdilik elbise ve şort aldım yazın rahat olur diye, pantolon henüz alamadım, bedenim yanlara doğru büyüyecek gibi o yüzden bekleyeyim diyorum. Trendyol’da ebru maternity markası var, onda da güzel şeyler bulabilirsiniz.

Kesinlikle haklısın pek evham yapan biri değilimdir aslında ama taktım mi da takıyorum haftasonunu kafami meşgul ettim baya yarın olsun inşallah hayırlısı ile kasılma için magnezyum başlıcam ama doktoruma dicem bebeğin bir yer de toparlanması kasılma oluyor buda magnezyum eksikliğnde görülüyor başlaym en ihisi

Selam annelerim Bugün arabada çukura denk geldik ve zıpladık.
Şimdi hafif Bi regl sancısı gibi Bi ağrım var. Psikolojik mi bilmiyorum

Selam annelerim Bugün arabada çukura denk geldik ve zıpladık.
Şimdi hafif Bi regl sancısı gibi Bi ağrım var. Psikolojik mi bilmiyorum
Çukurdan olmayabilir canım karnimizin büyüme ağrısı uzerine bacak ve rahim ağrısı da eklenebilir endişelenme lütfen bu ara hepimiz aynı sorundan muzdaribiz Bebekler büyüdükce vücut değişik reaksiyonlar veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…