Aynıyız. Artık belim boğazım ağrıyor benim. Tek lokma da yiyemiyorumBenimde bu sabah ağladım hüngür hüngür artık ogurmekten kasıklarım ağrıdan mahvoluyor geçer diyorum ama giderek siddetleniyor
Ben 10 günde bir yiyorum desem yeridir etsiz içinde malzeme yok ama marul olsun salatalık domates falan koydurmuyorum ya sade limon dürüm yaptırıyorum yada tabak alıp ben evde kendi malzemelerimle dürüm yapıyorumKızlar dayanamadım yarım dilim çiğköfte yedim( etsiz, az acılı) bişey olmaz di mi
Ayy 17. Haftada öğrenemediniz miBen gibi olmussun erkek gibi çıkıntı var dedi en son gittiğim çıkar cıkmaz gittim mavi konfeti falan aldım erkek diye orta da net bısey yok insanı deli ediyolar artık birimizin oglu birimizin kızı olursa gidip bi cift daha alırız cocuguma uyuz oldum aç demi bacagını bir ay da 250+150 para bayıldım yine elimde birsey yok ögrenemedim merak ettikce bence Boyle oluyo
Yarına randevum var 10.30 da 3lu tarama için gidecektm muayenede olurum rahatlar içim belkiGeçmiş olsun canım
Çok merak ettim bidaha girip yazmayınca
Evet ilk bebeğim olacak inşallahİlk hamilelik mi korkma canım şu an öyle düşünüyorsun valla ortam mortam dinlemeden çıkarıp emziriyor millet ama bende senin gibiydim herkesin önünde asla zaten ama
Tanıdıkların yanında annen kayınvaliden eşin vs gibi birilerinin yanında çokta çekinme olmuyor merak etme
İnşallah canımYarına randevum var 10.30 da 3lu tarama için gidecektm muayenede olurum rahatlar içim belki
Haberdar et bizi. Ben de sana yazacaktım şimdi.Yarına randevum var 10.30 da 3lu tarama için gidecektm muayenede olurum rahatlar içim belki
Bana da başka kuzu :)Alın yapısı net görünmüyor ama ben kıza benzettim. İskelet sisteminde kadın ve erkek kafatasında alın yapısı farklı, bu fikirden yola çıkarak anne karnındaki bebeğin de alın yapısına bakılıyor. Benim bebiş de tam yan durmamış o yüzden kendi fotomuzda da net bi tahmin yapamıyorum, tam yan durduğu fotoda da alnını kapatmışsüpriz yapacak heralde. Gerçekten ben de merak ediyorum bu teorinin doğruluğunu, cinsiyeti belli olan arkadaşlar ne olduğunu söylemeden foto koyabilir mi, aranıza yeni katıldığım için bilmiyorum cinsiyetleri, tabi yandan olması lazım hem alın hem kafa arkası görünür şekilde, bakalım tahminler doğru çıkacak mı
Canım geçmiş olsun. Bence gitmelisin Korkutmak istemem ama saç kıran yayılıyor ya ondan bende sürekli vücudumu kontrol ediliyorum bi yerimde farklılık var mı diye.Kızlar. Bugün aynada baktığımda saçımda 1tl büyüklüğünde saç kıran gibi bişey anlamadım boşluk var hayatımda ilk defa karşılaştım bu durumla.hamilelikle hormonları ile ilgili bı durummu doktora gitmeli miyim bilen varmı
LCW’nin sitesinde çok çeşit var, hepsi her mağazada olmayabiliyor. İnternetten alınabilir. Ben de şimdilik elbise ve şort aldım yazın rahat olur diye, pantolon henüz alamadım, bedenim yanlara doğru büyüyecek gibiKızlar kıyafetleriniz değişmeye başaldı mı ? Nerelerden alıyorsunuz kendinize? Lcw ye gittik az bişey model gösterdiler bide çok büyük bir mağaza. Elbise alayım bol bol diyorum. Lcw den bşkaç pantalon aldım şimdilik yeter ama üste de bişeyler alayım diyorum. İşyerimde tshirt giyemem yasak mecbur hamile bluzu tuniği falan almam lazkm. Butiklerde tesettür kıyafetleri var genelde onlsrdan mı alsam ki
Kesinlikle haklısın pek evham yapan biri değilimdir aslında ama taktım mi da takıyorumİnşallah canım
Bişey yok ben eminim bendede aynı çünkü bi bakıyorum baya belli bi bakıyorum hiç göbek yok
Bende normalde herseyi çok takarım biliyosun
Allaha sükür kendimi frenlemeyi ögrendim artık herşeyi takmıyorum
Stres yapmayınca lekelenmemde azaldı sükür
Demekki stres hiç iyi değilmiş gebelikte
Onu anladım.
Tamam bebekim haber ederm hastane çıkışı mutlakaHaberdar et bizi. Ben de sana yazacaktım şimdi.
Sürekli bir ağrımı gelip gelip gidiyormu tatlımSelam annelerimBugün arabada çukura denk geldik ve zıpladık.
Şimdi hafif Bi regl sancısı gibi Bi ağrım var. Psikolojik mi bilmiyorum
Çok güzel olmuş canım eline sağlıkBenim yaptığım böyle
Yok canım göstermiyor keretaAyy 17. Haftada öğrenemediniz midelirecem bende
Çukurdan olmayabilir canım karnimizin büyüme ağrısı uzerine bacak ve rahim ağrısı da eklenebilir endişelenme lütfen bu ara hepimiz aynı sorundan muzdaribizSelam annelerimBugün arabada çukura denk geldik ve zıpladık.
Şimdi hafif Bi regl sancısı gibi Bi ağrım var. Psikolojik mi bilmiyorum
Yine bebislerimiz sağlıklı olsunda onların canı sağolsun Anne olmak kolay değil gerçektenBenimde bu sabah ağladım hüngür hüngür artık ogurmekten kasıklarım ağrıdan mahvoluyor geçer diyorum ama giderek siddetleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?