- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canm düşündüğün içinteli elime hiç alamadım
Alize puffyden çok güzel modeller var bakabilirsiniz ben örmustum çokta kolayKızlar merhaba ya iki renkle orulebilecek bebek battaniyesi modeli lazim bana kız için var mi örgüye ilgisi olan internette hep benzer şeyler var farklı bir şey arıyorum da
Teşekkürlerİçinde et olmadıktan sonra dilediğiniz gibi yiyebilirsiniz. Ara ara yiyorum ben
Canım ben böyle bi şey örüyorum. Renkleri farklı ama benim yaptığımınKızlar merhaba ya iki renkle orulebilecek bebek battaniyesi modeli lazim bana kız için var mi örgüye ilgisi olan internette hep benzer şeyler var farklı bir şey arıyorum da
Hiç örgü örmemiş biri böyle battaniye örebilir mi? Benim hiç örgü deneyimim yok ama özendim sizi görünceCanım ben böyle bi şey örüyorum. Renkleri farklı ama benim yaptığımın
Örebilirsin canım tığ işi netten modellerine bak vidioları var zaten yapılışları izleyerek örersinHiç örgü örmemiş biri böyle battaniye örebilir mi? Benim hiç örgü deneyimim yok ama özendim sizi görünce
Güzel olmus M Mekap eline sağlıkCanım ben böyle bi şey örüyorum. Renkleri farklı ama benim yaptığımın
Duan brnim hamilelik imzam da yazıyo canım AFP alfa feto protein tarama testi yüksek cıkarsa amniyosentez önerilir yazıyo doğum kusurlarını incelemek için kullanılır diyo ben de burda yaptıran okumadım hiç 3 lü tarama için kan verdim ama bunu demedi doktorSelamlar kızlar bugün itibari ile 16+5 deyim , doktor randevum vardı dün kızım oluyormuş :) benden AFP kan tesi istedi rutin dedi 16-20 haftalarda , ama burayı son zamanlarda okuyorum kimsede bunu göremedim aranızda yaptıran varmı , sonuçlarım çıkmış bile bugün yarın doktora sonucu göstereceğim ama sizlerde yaptıran var mı merak ettim açıkçası ,
Valla her şeye razıyım amaBen gibi olmussun erkek gibi çıkıntı var dedi en son gittiğim çıkar cıkmaz gittim mavi konfeti falan aldım erkek diye orta da net bısey yok insanı deli ediyolar artık birimizin oglu birimizin kızı olursa gidip bi cift daha alırız cocuguma uyuz oldum aç demi bacagını bir ay da 250+150 para bayıldım yine elimde birsey yok ögrenemedim merak ettikce bence Boyle oluyo
Bana üç hafta sonra gel dedi pipi görene kadar inanmamMaşallah canım gözünüz aydınben de 30unu dört gözle bekliyorum
Biz de bacak arasında çıkıntı gördük 12.haftada %70 erkek dedi kesin olmamakla birlikte emin olamıyorun o yüzden inşallah bu kez kesinleşirde merakta kalmayızBana üç hafta sonra gel dedi pipi görene kadar inanmamcok merak ettim Allah gönlüne göre versin inşallah
Zincir çekmeyi bilen herkes örebilir benceHiç örgü örmemiş biri böyle battaniye örebilir mi? Benim hiç örgü deneyimim yok ama özendim sizi görünce
3lu 4lu taramanin parcasi olarakta yapiliyor diye yaziyor nete baktim..bende merak ettimde..3lu 4lu tarama istenmedi mi sizden?Selamlar kızlar bugün itibari ile 16+5 deyim , doktor randevum vardı dün kızım oluyormuş :) benden AFP kan tesi istedi rutin dedi 16-20 haftalarda , ama burayı son zamanlarda okuyorum kimsede bunu göremedim aranızda yaptıran varmı , sonuçlarım çıkmış bile bugün yarın doktora sonucu göstereceğim ama sizlerde yaptıran var mı merak ettim açıkçası ,
Canım ben böyle bi şey örüyorum. Renkleri farklı ama benim yaptığımın
Cokkk güzel canim eline sağlık bunun yapılışının linki var mi atabilir misin bana bi de bu bebe yünleri ile mi yaptınBenim yaptığım böyle
Evet bene yünü. Bulunca atayımCokkk güzel canim eline sağlık bunun yapılışının linki var mi atabilir misin bana bi de bu bebe yünleri ile mi yaptın
Acılı hep yiyorum ben ya bir şey olmaz bence hiç doktorlar öyle bir şey demedi evet çiğ köfte çok sağlıklı değil ama yine de bir şey olmaz içinizi ferah tutunAy bilemedim, sağlıksız acılı bişey ya sonuçta yenmemesi gerekir gibi geldi
Anladim canim sagolHastaneye gidip yaptirdigin doktorun sekreterinden Alican .kontrol sırası için girdiğin yer barkod aldiginyere sor o veriyor raporunu internetten çıkmıyor.
Benimde bu sabah ağladım hüngür hüngür artık ogurmekten kasıklarım ağrıdan mahvoluyor geçer diyorum ama giderek siddetleniyorBenim gittikçe beter oluyo anlamadım gitti Rabb'im yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?