2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar merhaba ya iki renkle orulebilecek bebek battaniyesi modeli lazim bana kız için var mi örgüye ilgisi olan internette hep benzer şeyler var farklı bir şey arıyorum da

Kızlar merhaba ya iki renkle orulebilecek bebek battaniyesi modeli lazim bana kız için var mi örgüye ilgisi olan internette hep benzer şeyler var farklı bir şey arıyorum da
Alize puffyden çok güzel modeller var bakabilirsiniz ben örmustum çokta kolay

Selamlar kızlar bugün itibari ile 16+5 deyim , doktor randevum vardı dün kızım oluyormuş :) benden AFP kan tesi istedi rutin dedi 16-20 haftalarda , ama burayı son zamanlarda okuyorum kimsede bunu göremedim aranızda yaptıran varmı , sonuçlarım çıkmış bile bugün yarın doktora sonucu göstereceğim ama sizlerde yaptıran var mı merak ettim açıkçası ,

Canım ben böyle bi şey örüyorum. Renkleri farklı ama benim yaptığımın

Eklentiler

• 005CC95E-A0C8-40A4-9144-435B5D291408.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 77
Duan brnim hamilelik imzam da yazıyo canım AFP alfa feto protein tarama testi yüksek cıkarsa amniyosentez önerilir yazıyo doğum kusurlarını incelemek için kullanılır diyo ben de burda yaptıran okumadım hiç 3 lü tarama için kan verdim ama bunu demedi doktor

Valla her şeye razıyım ama bi bilseydim yaa

Bana üç hafta sonra gel dedi pipi görene kadar inanmam cok merak ettim Allah gönlüne göre versin inşallah
Biz de bacak arasında çıkıntı gördük 12.haftada %70 erkek dedi kesin olmamakla birlikte emin olamıyorun o yüzden inşallah bu kez kesinleşirde merakta kalmayız amin canım cümlemizin sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter bakalım artık

3lu 4lu taramanin parcasi olarakta yapiliyor diye yaziyor nete baktim..bende merak ettimde..3lu 4lu tarama istenmedi mi sizden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…