2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
17. Haftalarda olup cinsiyeti ogrenemeyenler sayenizde 2 hafta sonra cinsiyet ögrenirim umidimi kaybedecegim :)) Ben de 15. Haftada rahatca ogrenirim diyordum :)
Günaydın kızlar Dün kontrolüm vardı sat a göre 16 ultrasona göre 15 haftalığız asla göstermedi sıpa girmeden yemediğim şey kalmadı ama yok asla doktorum da Antalya'ya gidiyormuş 3 hafta sonra gel bakarız dedi sanırım bende 20 haftalık olmadan öğrenemeyeceklerdenim.

Nazlı olacak demek ki ve gizemli

Günaydın multivitaminlerinizin dışında d vitamini kullanıyormusunuz. 12.haftadan sonra önemli deniliyor.
Günaydın ben hamile kalmadan önce düzenli kullanıyordum ama hamile kalınca midem bulandı ki normalde de tiksiniyorum. Şimdilik hala cesaret edemiyorum. Öncesinde depolarım dolmuştur diye ümit ediyorum

Günaydın ben hamile kalmadan önce düzenli kullanıyordum ama hamile kalınca midem bulandı ki normalde de tiksiniyorum. Şimdilik hala cesaret edemiyorum. Öncesinde depolarım dolmuştur diye ümit ediyorum
Aynı durumdayım. Gebelikten önce kullandıklarıma güveniyorum, mide bulantıları zamanında tiksindim, hala içmeye korkuyorum

Kızlar Günaydın .
3,4 gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum Birde bebek hissetmek böyle pıt pıt vuruyor gibi o bebek mi ay anlatamadım galiba ya

Günnayydıınnn canımmm umarım ikinizde sağlıklısınızdır cinsiyette önemli ama sağlıklı olmanız daha önemli. 20. Haftada detaylı ultrason yaptıracak mısın bilmiyorum ama bazı şeyler daha garanti olur gibi kız der erkek çıkar gibi bunda da bi hayr sağlıcakla gelsin yavrucak

kızlar merhaba. cmt saat 3 gibi beta hcg için kan verdim. bu sabahda 8 de tekrar kan verdim artış nasıl sizce. doktor bana cmt günü 4 hafta 4 günlük dedi kese oluşmuş dedi.

Eklentiler

• 23.05.2022.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 60
  • 21.05.2022.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 54
Günaydın multivitaminlerinizin dışında d vitamini kullanıyormusunuz. 12.haftadan sonra önemli deniliyor.
Günaydın benim d vitaminim 9 çıkmıştı çok düşük demişti doktor. hem damla hem kapsül başlamıştı. kapsül bitmek üzere damlayla devam edeceğim ama ne kadar süre soramadım.

Kızlar merhaba. Rahim ağzı uzunluğum 25 çıktı. Kısa imiş yatış yapıp ilaç tedavisi başlayacağım dua edin lütfen
Geçmiş olsun canım Allahtan farkedildi ilaçlarla ve yatmayla düzelir inşallah merak etme. Herhangi bir belirti olmuş muydu?

Kızlar merhaba. Rahim ağzı uzunluğum 25 çıktı. Kısa imiş yatış yapıp ilaç tedavisi başlayacağım dua edin lütfen
Çok geçmiş olsun dualarım seninle ve bebeğinle inşallah hemen normale dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…