Günaydın kızlar17. Haftalarda olup cinsiyeti ogrenemeyenler sayenizde 2 hafta sonra cinsiyet ögrenirim umidimi kaybedecegim :)) Ben de 15. Haftada rahatca ogrenirim diyordum :)
Nazlı olacak demek ki ve gizemliGünaydın kızlarDün kontrolüm vardı sat a göre 16 ultrasona göre 15 haftalığız asla göstermedi sıpa girmeden yemediğim şey kalmadı ama yok asla doktorum da Antalya'ya gidiyormuş 3 hafta sonra gel bakarız dedi sanırım bende 20 haftalık olmadan öğrenemeyeceklerdenim.
Günaydın ben hamile kalmadan önce düzenli kullanıyordum ama hamile kalınca midem bulandı ki normalde de tiksiniyorum. Şimdilik hala cesaret edemiyorum. Öncesinde depolarım dolmuştur diye ümit ediyorumGünaydın multivitaminlerinizin dışında d vitamini kullanıyormusunuz. 12.haftadan sonra önemli deniliyor.
devit 3 verdi bana ikinciye başlıcam bu vitaminleri artık doğana kadar kullanırız.Günaydın multivitaminlerinizin dışında d vitamini kullanıyormusunuz. 12.haftadan sonra önemli deniliyor.
Aynı durumdayım. Gebelikten önce kullandıklarıma güveniyorum, mide bulantıları zamanında tiksindim, hala içmeye korkuyorumGünaydın ben hamile kalmadan önce düzenli kullanıyordum ama hamile kalınca midem bulandı ki normalde de tiksiniyorum. Şimdilik hala cesaret edemiyorum. Öncesinde depolarım dolmuştur diye ümit ediyorum
Sağlıklı olsun da gerisi boşNazlı olacak demek ki ve gizemli
Öyle gerçekten o iyi olsunda raziyim sabrediyorumYine bebislerimiz sağlıklı olsunda onların canı sağolsun Anne olmak kolay değil gerçekten
Hayırlısıyla bende Kasım annesi olacağım biz de bugün 14 hafta oldukAçayım o zaman başlığı, umarım katılım olur da fayda sağlarız
Günnayydıınnn canımmm umarım ikinizde sağlıklısınızdır cinsiyette önemli ama sağlıklı olmanız daha önemli. 20. Haftada detaylı ultrason yaptıracak mısın bilmiyorum ama bazı şeyler daha garanti olur gibi kız der erkek çıkar gibi bunda da bi hayr sağlıcakla gelsin yavrucakGünaydın kızlarDün kontrolüm vardı sat a göre 16 ultrasona göre 15 haftalığız asla göstermedi sıpa girmeden yemediğim şey kalmadı ama yok asla doktorum da Antalya'ya gidiyormuş 3 hafta sonra gel bakarız dedi sanırım bende 20 haftalık olmadan öğrenemeyeceklerdenim.
Bebegi cinsiyetini belli etmeyen hanimlar muayeneden yarim saat evvel falan tatli seyler yiyip icin faydasi olacsktir :)
2 tadelle yedim üstüne dondurma yedim17. Haftalarda olup cinsiyeti ogrenemeyenler sayenizde 2 hafta sonra cinsiyet ögrenirim umidimi kaybedecegim :)) Ben de 15. Haftada rahatca ogrenirim diyordum :)
Günaydın benim d vitaminim 9 çıkmıştı çok düşük demişti doktor. hem damla hem kapsül başlamıştı. kapsül bitmek üzere damlayla devam edeceğim ama ne kadar süre soramadım.Günaydın multivitaminlerinizin dışında d vitamini kullanıyormusunuz. 12.haftadan sonra önemli deniliyor.
Allah yardımcın olsun içini ferah tut <3Kızlar merhaba. Rahim ağzı uzunluğum 25 çıktı. Kısa imiş yatış yapıp ilaç tedavisi başlayacağım dua edin lütfen
Amann bakalım bizimki gösterecek mi bugünÇok güzel olmuş canım eline sağlıkrabbim bebişine kullanmayı nasip etsin
Yok canım göstermiyor keretaaçmadı bacaklarını hiç
14. Haftada kesin olarak söyledi doktorumuz ümidini kaybetme17. Haftalarda olup cinsiyeti ogrenemeyenler sayenizde 2 hafta sonra cinsiyet ögrenirim umidimi kaybedecegim :)) Ben de 15. Haftada rahatca ogrenirim diyordum :)
Geçmiş olsun canım Allahtan farkedildi ilaçlarla ve yatmayla düzelir inşallah merak etme. Herhangi bir belirti olmuş muydu?Kızlar merhaba. Rahim ağzı uzunluğum 25 çıktı. Kısa imiş yatış yapıp ilaç tedavisi başlayacağım dua edin lütfen
Geçmiş olsun canımKızlar merhaba. Rahim ağzı uzunluğum 25 çıktı. Kısa imiş yatış yapıp ilaç tedavisi başlayacağım dua edin lütfen
Çok geçmiş olsun dualarım seninle ve bebeğinle inşallah hemen normale dönersinKızlar merhaba. Rahim ağzı uzunluğum 25 çıktı. Kısa imiş yatış yapıp ilaç tedavisi başlayacağım dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?