2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gunaydinlar kizlar
Gece iki kere kustum, bogazim mahvoldu..
Ne olur artık geçsin bulantılar
Tam olarak ne zaman geciyordu yaa
Neyse bugun daha guzel bir gün olsun inşallah
Günaydın canım, dediğin gibi inşallah bir an önce geçer şu mide sorunları. sen kaç haftalık oldun? Kimisi 12 de kimisi 16 dan sonra geçiyor diyorlar ama hamilelik boyunca devam eden de çok insan duydum

Günaydın canım, dediğin gibi inşallah bir an önce geçer şu mide sorunları. sen kaç haftalık oldun? Kimisi 12 de kimisi 16 dan sonra geçiyor diyorlar ama hamilelik boyunca devam eden de çok insan duydum
13. Haftadayim büyük oranda azaldı ama bitmedi cok zorluyor bazen

Allahin hikmeti var evet..ama sorunlu bi gebelikse bu yasta onu dunyaya getirmek bana bisey olursa o napar dusuncesine sokuyor beni..o yuzden amniyosentez yaptirmaktan yanayim..genc olsam sorun etmezdim belki ama yas iste..annelik oyle bisey ki her turlu dusunduruyor..Allah sorunsuz saglkla almayi nasip size insallah..umarim benimde hersey yoluna girer bakalim.2haftam var..bir an once doktora gitmek istiyorum ama sanki zaman gecmiyor bu ara..bu stress cok zormus..ilk hamileligimi prensesler gibi kwyifle yasamis biri olarak herkese hamilelik bu hayattaki en guzel 9ay derdim..ama su an omrumden omur gidiyor sankii..o kadar mutsuzumkii...hamileliginde hayirlisini versin tum isteyenleree

Sanırım öyle. Çekiniyorum da serum zararlı değil dimi ?
Sen ve bebek için zararlı birseyi doktor neden istesin ki serum fizyolojik ve vitamin veriliyor, kaldı ki vücudunun susuz ve besinsiz kalıp tansiyonunun sürekli düşmesi daha riskli

Yaşanan acılar hayata karşı daha güçlü olmamızı sağlıyor. Ve ben sizi çok güçlü gördüm. Öneriler için teşekkürler. Allah hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.

Canım ben hiç bi şey atamıyorum ağzıma. Her şey kokuyor. Su içsem çıkıyor. Tansiyon sorunu yaşıyorum ben biraz çok düşüyor gözüm kararıyor filan.
Umarım bir an önce atlatırsın bu durumu yüksek tansiyon riskli diye biliyorum. Düşük tansiyonu doktorlar seviyor. Olması gereken gözüyle bakıyorlar. İnşallah tez zamanda normal dönersin canım

Hayır canm kanamam yok dünden beri yatıyorum ama baş ağrım var bugünde yerimden kalkamıyorum basım dönüyor yarını bekliyorum sabırla. Tek avuntum bebek kasılıyor bazen bir yerde toplanıyor onu hissediyorum bu haftada erken bir durum bu ama en azından iyidir demekki diyorum ama yanılıyor da olabilirm iki gündür çok tuhaf bir ruh halindeym

Ben pembe duman aldım bide fotoğraf cekilmek için
Ben gibi olmussun erkek gibi çıkıntı var dedi en son gittiğim çıkar cıkmaz gittim mavi konfeti falan aldım erkek diye orta da net bısey yok insanı deli ediyolar artık birimizin oglu birimizin kızı olursa gidip bi cift daha alırız cocuguma uyuz oldum aç demi bacagını bir ay da 250+150 para bayıldım yine elimde birsey yok ögrenemedim merak ettikce bence Boyle oluyo

Bende kokuyorum emziremicekmişşim gibi hissediyorum. Bi de etrafımda birileri felan olursa utanacakmışım gibi geliyor. Tabi bu bebeğimin sağlıklı beslenmesinden önemli değil ama içim bi tuhaf oluyor
İlk hamilelik mi korkma canım şu an öyle düşünüyorsun valla ortam mortam dinlemeden çıkarıp emziriyor millet ama bende senin gibiydim herkesin önünde asla zaten ama
Tanıdıkların yanında annen kayınvaliden eşin vs gibi birilerinin yanında çokta çekinme olmuyor merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…