2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sen kaç yasındasın?

Çok sevindim

Bakayım o markaya canım, lcw den bol lastikli pantalon aldım, genişlesem bile epey gider bana. İnternet sitesine de bakıyorum arada ama emin olamıyorum bir türlü

17. Haftalarda olup cinsiyeti ogrenemeyenler sayenizde 2 hafta sonra cinsiyet ögrenirim umidimi kaybedecegim :)) Ben de 15. Haftada rahatca ogrenirim diyordum :)

Çoğu kişi fetal dna öneriyor ama siz fetal de yaptırsanız ve sonuç kötü çıksa diyelim yine amniyosentez isteyecekler. Ben fetal dna yı para kazanmak isteyen bir grubun bu kadar abarttığını düşünüyorum. Bir tanı değil tarama testi sonuçta. Bir de doktorların çoğunun komisyon aldığını okuyoruz burada. O yüzden fetal yerine doğrudan amniyosentez yaptırmak daha iyi. Ayrıca hiç moralinizi bozmayın. Bence her şey çok güzel olacak. Benim de bir arkadaşım 40 yaşındayken hamileydi ve amniyosentez yapıldı. Temiz çıktı sonuçlar. Bebek de sağlıklı doğdu zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Günaydın multivitaminlerinizin dışında d vitamini kullanıyormusunuz. 12.haftadan sonra önemli deniliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…