Buda benimkiBenim yaptığım böyle
Ay çok hoşBuda benimki
Sen kaç yasındasın?Allahin hikmeti var evet..ama sorunlu bi gebelikse bu yasta onu dunyaya getirmek bana bisey olursa o napar dusuncesine sokuyor beni..o yuzden amniyosentez yaptirmaktan yanayim..genc olsam sorun etmezdim belki ama yas iste..annelik oyle bisey ki her turlu dusunduruyor..Allah sorunsuz saglkla almayi nasip size insallah..umarim benimde hersey yoluna girer bakalim.2haftam var..bir an once doktora gitmek istiyorum ama sanki zaman gecmiyor bu ara..bu stress cok zormus..ilk hamileligimi prensesler gibi kwyifle yasamis biri olarak herkese hamilelik bu hayattaki en guzel 9ay derdim..ama su an omrumden omur gidiyor sankii..o kadar mutsuzumkii...hamileliginde hayirlisini versin tum isteyenleree
Keşke şu bebişlerin videosu olsa, videoda daha iyi anlaşılıyor çünkü doktor aleti hareket ettirdikçe görüntü çok değişiyor. Kafa yapısı ve çene geniş görünüyor, ben erkeğe benzettim bu kuzuyu. Sağlıkla gelsinBana da başka kuzu :)
Sen kaç yasındası 39...
Cok güzel olmus canım eline sağlık rabbim kullanmayı nasip etsinBuda benimki
Çok sevindimBen 10 günde bir yiyorum desem yeridir etsiz içinde malzeme yok ama marul olsun salatalık domates falan koydurmuyorum ya sade limon dürüm yaptırıyorum yada tabak alıp ben evde kendi malzemelerimle dürüm yapıyorumDoktorum hemen hemen her şeyi yasakladı ama çiğ köfte etsiz olduğu sürece abartma sıkıntı yok dedi
Bakayım o markaya canım, lcw den bol lastikli pantalon aldım, genişlesem bile epey gider bana. İnternet sitesine de bakıyorum arada ama emin olamıyorum bir türlüLCW’nin sitesinde çok çeşit var, hepsi her mağazada olmayabiliyor. İnternetten alınabilir. Ben de şimdilik elbise ve şort aldım yazın rahat olur diye, pantolon henüz alamadım, bedenim yanlara doğru büyüyecek gibio yüzden bekleyeyim diyorum. Trendyol’da ebru maternity markası var, onda da güzel şeyler bulabilirsiniz.
Amin canım çok teşekkür ederimCok güzel olmus canım eline sağlık rabbim kullanmayı nasip etsin
Teşekkür ederim canımAy çok hoş
Ay çok hoş
Bende öyle yaptım çikolata yedim 13.haftada öğrendimBebegi cinsiyetini belli etmeyen hanimlar muayeneden yarim saat evvel falan tatli seyler yiyip icin faydasi olacsktir :)
Benimde yarın randevum var 14+3 oluyoruz. İnşallah öğrenebilirim, yanıma çikolata alıyım o zamanBende öyle yaptım çikolata yedim 13.haftada öğrendim
Hadi hayirlisi :)Benimde yarın randevum var 14+3 oluyoruz. İnşallah öğrenebilirim, yanıma çikolata alıyım o zaman
Çoğu kişi fetal dna öneriyor ama siz fetal de yaptırsanız ve sonuç kötü çıksa diyelim yine amniyosentez isteyecekler. Ben fetal dna yı para kazanmak isteyen bir grubun bu kadar abarttığını düşünüyorum. Bir tanı değil tarama testi sonuçta. Bir de doktorların çoğunun komisyon aldığını okuyoruz burada. O yüzden fetal yerine doğrudan amniyosentez yaptırmak daha iyi. Ayrıca hiç moralinizi bozmayın. Bence her şey çok güzel olacak. Benim de bir arkadaşım 40 yaşındayken hamileydi ve amniyosentez yapıldı. Temiz çıktı sonuçlar. Bebek de sağlıklı doğdu zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun.Allahin hikmeti var evet..ama sorunlu bi gebelikse bu yasta onu dunyaya getirmek bana bisey olursa o napar dusuncesine sokuyor beni..o yuzden amniyosentez yaptirmaktan yanayim..genc olsam sorun etmezdim belki ama yas iste..annelik oyle bisey ki her turlu dusunduruyor..Allah sorunsuz saglkla almayi nasip size insallah..umarim benimde hersey yoluna girer bakalim.2haftam var..bir an once doktora gitmek istiyorum ama sanki zaman gecmiyor bu ara..bu stress cok zormus..ilk hamileligimi prensesler gibi kwyifle yasamis biri olarak herkese hamilelik bu hayattaki en guzel 9ay derdim..ama su an omrumden omur gidiyor sankii..o kadar mutsuzumkii...hamileliginde hayirlisini versin tum isteyenleree
Ben yurt dışında yaşıyorum burada 15. haftada 3’lü test yapıp ikili test sonuçlarıyla birlikte değerlendiriyorlar.3lu 4lu taramanin parcasi olarakta yapiliyor diye yaziyor nete baktim..bende merak ettimde..3lu 4lu tarama istenmedi mi sizden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?