- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
İnsallah gösterir canım bebeğin duruşuna bağlı pozisyonu önemli insallah açar bacaklarını ve net bi sekilde görülürAmann bakalım bizimki gösterecek mi bugün
Canım içini ferah tut serkraj yani rahim agzına dikiş atılır ilerleyen zaman da ve doğuma kadar cinsel ilişki yasak derler okudugum ve duydugum kadarıyla sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil sen üzülme dinlenmene bak rabbim yardımcın olsunKızlar merhaba. Rahim ağzı uzunluğum 25 çıktı. Kısa imiş yatış yapıp ilaç tedavisi başlayacağım dua edin lütfen
Yok olmadı. Başka bir hekime gelmiştim o ölçtü kısa dediGeçmiş olsun canım Allahtan farkedildi ilaçlarla ve yatmayla düzelir inşallah merak etme. Herhangi bir belirti olmuş muydu?
Canım geçmiş olsun bir an önce düzelir inşallah, peki karından mı baktı yoksa vajinal yolla mı?Yok olmadı. Başka bir hekime gelmiştim o ölçtü kısa dedi
Happy mom un hem anne hem bebek gelisimini nokta atisla bildiriyor endişeye çok yer bırakmıyor forumda var mıdır bilmiyorum ama sende o uygulama yoksa yükleyebilirsinKızlar kk da hafta hafta gebelik süreci ile ilgili bi form var mı hangi haftalarda nasıl değişiklikler yaşarım gibi takip edebileceğim varsa eğer adını bilen arkadaşım söyleye bilir mi
Bence baktır ihmal etme tatlım benim kemiklerim sızlıyor 4 aydır bakan olmadı bende gebe kalmadan kendim folik asitle birlikte kullaniyordum sonra hiçbiri bakmayınca kullanmadım. Şimdi her yerim ağrıyorGünaydın ben hamile kalmadan önce düzenli kullanıyordum ama hamile kalınca midem bulandı ki normalde de tiksiniyorum. Şimdilik hala cesaret edemiyorum. Öncesinde depolarım dolmuştur diye ümit ediyorum
Benim gittiğim doktor vajinal bakmıştı 5 haftalıkken 13 haftalıkken de yine vajinal ultrason varken ölçüm yapmıstı normal de bakılması gerekiyomusCanım geçmiş olsun bir an önce düzelir inşallah, peki karından mı baktı yoksa vajinal yolla mı?
Kilona goremi kullanıyorsun tatlım kaç damla içiyorsun.devit 3 verdi bana ikinciye başlıcam bu vitaminleri artık doğana kadar kullanırız.
Hemen indirecem çok teşekkür ederim. İlk gebeliğim beni neler bekliyor bilmek istiyorum.Happy mom un hem anne hem bebek gelisimini nokta atisla bildiriyor endişeye çok yer bırakmıyor forumda var mıdır bilmiyorum ama sende o uygulama yoksa yükleyebilirsin
Korkuyorum okyanusCanım içini ferah tut serkraj yani rahim agzına dikiş atılır ilerleyen zaman da ve doğuma kadar cinsel ilişki yasak derler okudugum ve duydugum kadarıyla sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil sen üzülme dinlenmene bak rabbim yardımcın olsun
KarındanCanım geçmiş olsun bir an önce düzelir inşallah, peki karından mı baktı yoksa vajinal yolla mı?
10 damla içiyoorum günlük kiloya göremi bilmiyorum kiiKilona goremi kullanıyorsun tatlım kaç damla içiyorsun.
Günaydın benim d vitaminim 9 çıkmıştı çok düşük demişti doktor. hem damla hem kapsül başlamıştı. kapsül bitmek üzere damlayla devam edeceğim ama ne kadar süre soramadım.
Korkma canım basına gelen tek kişi sen değilsin bir sürü insan var demekki asaga da bebeğin dediklerin de de ondanmıs zamanın da atılan dikişle Allah ın izniyle bısey olmaz sen dinlenceksin yorulmayacaksın fazla işi biraz savsaklıycaksın ki Boyle bi durumda rapor verirler zaten hiç korkma kötü düşünme kendi canına bebeğine bak bu sana yeterKorkuyorum okyanus
Belki markasina göre değişiyordur doktor ona göre ayarlamistir tatlım şimdi benim kilom 52 eğer d vitaminim normal çıkarsa günlük 5 damla içeceğim ama Aralık dışı düşük çıkarsa 10 damla yükselene kadar10 damla içiyoorum günlük kiloya göremi bilmiyorum kii
kiloya göre olabilir çünkü ben 75 kiloyumBelki markasina göre değişiyordur doktor ona göre ayarlamistir tatlım şimdi benim kilom 52 eğer d vitaminim normal çıkarsa günlük 5 damla içeceğim ama Aralık dışı düşük çıkarsa 10 damla yükselene kadar
Gecmis olsun, benim de risk olabileceği için kontrol altında. Aslında tüm gebelerin baktırması gerekiyor rahim ağzı uzunluğuna. Çünkü bir belirtisi olmuyor ve düşük ile sonuçlanıyor. Vajinal ultrason ile 2 dk da bakılıyor bir zorluğu da yok. Doktorunuzdan talep edin bence sonra geri dönüşü yok malesef.Kızlar merhaba. Rahim ağzı uzunluğum 25 çıktı. Kısa imiş yatış yapıp ilaç tedavisi başlayacağım dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?