2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar kk da hafta hafta gebelik süreci ile ilgili bi form var mı hangi haftalarda nasıl değişiklikler yaşarım gibi takip edebileceğim varsa eğer adını bilen arkadaşım söyleye bilir mi

Kızlar merhaba. Rahim ağzı uzunluğum 25 çıktı. Kısa imiş yatış yapıp ilaç tedavisi başlayacağım dua edin lütfen
Canım içini ferah tut serkraj yani rahim agzına dikiş atılır ilerleyen zaman da ve doğuma kadar cinsel ilişki yasak derler okudugum ve duydugum kadarıyla sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil sen üzülme dinlenmene bak rabbim yardımcın olsun

Kızlar kk da hafta hafta gebelik süreci ile ilgili bi form var mı hangi haftalarda nasıl değişiklikler yaşarım gibi takip edebileceğim varsa eğer adını bilen arkadaşım söyleye bilir mi
Happy mom un hem anne hem bebek gelisimini nokta atisla bildiriyor endişeye çok yer bırakmıyor forumda var mıdır bilmiyorum ama sende o uygulama yoksa yükleyebilirsin

Günaydın ben hamile kalmadan önce düzenli kullanıyordum ama hamile kalınca midem bulandı ki normalde de tiksiniyorum. Şimdilik hala cesaret edemiyorum. Öncesinde depolarım dolmuştur diye ümit ediyorum
Bence baktır ihmal etme tatlım benim kemiklerim sızlıyor 4 aydır bakan olmadı bende gebe kalmadan kendim folik asitle birlikte kullaniyordum sonra hiçbiri bakmayınca kullanmadım. Şimdi her yerim ağrıyor

Canım geçmiş olsun bir an önce düzelir inşallah, peki karından mı baktı yoksa vajinal yolla mı?
Benim gittiğim doktor vajinal bakmıştı 5 haftalıkken 13 haftalıkken de yine vajinal ultrason varken ölçüm yapmıstı normal de bakılması gerekiyomus

Happy mom un hem anne hem bebek gelisimini nokta atisla bildiriyor endişeye çok yer bırakmıyor forumda var mıdır bilmiyorum ama sende o uygulama yoksa yükleyebilirsin
Hemen indirecem çok teşekkür ederim. İlk gebeliğim beni neler bekliyor bilmek istiyorum.

Korkuyorum okyanus

Bende bu cuma baktıracağım .Benimde çok düşüktür 4 aydır hiç takviye kullanmadım verdikleri multivitaminde var fakat yeterli değil
Günaydın benim d vitaminim 9 çıkmıştı çok düşük demişti doktor. hem damla hem kapsül başlamıştı. kapsül bitmek üzere damlayla devam edeceğim ama ne kadar süre soramadım.

Korkuyorum okyanus
Korkma canım basına gelen tek kişi sen değilsin bir sürü insan var demekki asaga da bebeğin dediklerin de de ondanmıs zamanın da atılan dikişle Allah ın izniyle bısey olmaz sen dinlenceksin yorulmayacaksın fazla işi biraz savsaklıycaksın ki Boyle bi durumda rapor verirler zaten hiç korkma kötü düşünme kendi canına bebeğine bak bu sana yeter

10 damla içiyoorum günlük kiloya göremi bilmiyorum kii
Belki markasina göre değişiyordur doktor ona göre ayarlamistir tatlım şimdi benim kilom 52 eğer d vitaminim normal çıkarsa günlük 5 damla içeceğim ama Aralık dışı düşük çıkarsa 10 damla yükselene kadar

kiloya göre olabilir çünkü ben 75 kiloyum

Kızlar merhaba. Rahim ağzı uzunluğum 25 çıktı. Kısa imiş yatış yapıp ilaç tedavisi başlayacağım dua edin lütfen
Gecmis olsun, benim de risk olabileceği için kontrol altında. Aslında tüm gebelerin baktırması gerekiyor rahim ağzı uzunluğuna. Çünkü bir belirtisi olmuyor ve düşük ile sonuçlanıyor. Vajinal ultrason ile 2 dk da bakılıyor bir zorluğu da yok. Doktorunuzdan talep edin bence sonra geri dönüşü yok malesef.
M Mekap Sende endişelenme ilaç tedavisi ve muhtemelen biraz daha dikkat ile en kötü rahim agzi dikisi ile (ki uygulanip saglikla dogum yapiliyor) sağlıkla gebeliğini tamamlarsin inşallah. Önemli olan farkedilmesiydi. Gerisi Çözümü bulunur Allahin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…