Evet transfer aşamasından beri dvit 50.000 lik olandan haftada bir 10 damla kullanıyorum.Günaydın multivitaminlerinizin dışında d vitamini kullanıyormusunuz. 12.haftadan sonra önemli deniliyor.
Çok geçmiş olsun, neyseki hemen fark edilmiş ona göre önlem alınır endişe etmeyiniz.Kızlar merhaba. Rahim ağzı uzunluğum 25 çıktı. Kısa imiş yatış yapıp ilaç tedavisi başlayacağım dua edin lütfen
Benim ikiz olduğu için her muayenede çok önemli olduğu için bakılacak dedi doktorum. İlki vajinal ölçülmüştü perinatolog muayenesinde ise karından ölçüldüCanım geçmiş olsun bir an önce düzelir inşallah, peki karından mı baktı yoksa vajinal yolla mı?
Ilk oyle basliyo. Icinde boyle baloncuk patliyo gibi. Gittikce artiyoKızlar Günaydın .
3,4 gündür burnum tıkalı nefes alamıyorumBirde bebek hissetmek böyle pıt pıt vuruyor gibi o bebek mi ay anlatamadım galiba ya
Icin rahat olsun canim farkedilmis olmasi onemli. Benim arkadasim 2dogimunu da boyle.yapti. dikis atiliyo hareketlerini de kisitliyosun tabi ama bebek zamaninda doguyor. Caresi var sukurKorkuyorum okyanus
Hayırlısıyla sağlıklı dogsunlardakiloya göre olabilir çünkü ben 75 kiloyum
Ben de merak ettim sizi. DoktorTamam bebekim haber ederm hastane çıkışı mutlaka
Doktorum önerdi d vitaminini ayrıca.Günaydın multivitaminlerinizin dışında d vitamini kullanıyormusunuz. 12.haftadan sonra önemli deniliyor.
Çok geçmiş olsun. Dikiş atılacak mı? Mutlaka sorun. gerekli ise yaptırın ihmal etmesinler.Kızlar merhaba. Rahim ağzı uzunluğum 25 çıktı. Kısa imiş yatış yapıp ilaç tedavisi başlayacağım dua edin lütfen
Ayyy ne güzel ya. Çok farklı duygular. Allah isteyen herkese nasip etsinSağlıklı olsun da gerisi boşben acaba bu her kalp atışını duyduğumda ağlamamı ne zaman bırakacağım
Ana o zaman bebeği hiseettim :)Ilk oyle basliyo. Icinde boyle baloncuk patliyo gibi. Gittikce artiyo
amiin inşallahhhHayırlısıyla sağlıklı dogsunlarda
Varsın vitaminlerimizi sömürsünler
ben de çok bakıyorum canım ama hiç model beğenmiyordum en son bunu buldum ben batik iple öreceğim iki renkle de olur gibiKızlar merhaba ya iki renkle orulebilecek bebek battaniyesi modeli lazim bana kız için var mi örgüye ilgisi olan internette hep benzer şeyler var farklı bir şey arıyorum da
Ben alize puffy den battaniye ördüm iki oturuşta bitti 6 yumaktan 1m*1m battaniye çıktı. Cinsiyeti bilmediğimden kemik rengi yaptım ama iki renkle de çeşitlenebilir çok güzel yumuş yumuş oluyor tavsiye ederim.Kızlar merhaba ya iki renkle orulebilecek bebek battaniyesi modeli lazim bana kız için var mi örgüye ilgisi olan internette hep benzer şeyler var farklı bir şey arıyorum da
Çok geçmiş olsun kontrol altında daha iyi olur inşallahKızlar merhaba. Rahim ağzı uzunluğum 25 çıktı. Kısa imiş yatış yapıp ilaç tedavisi başlayacağım dua edin lütfen
En son verdiğim kanda normaldi değerlerim. Tabi midem toparlaninca başlayacağım.Bence baktır ihmal etme tatlım benim kemiklerim sızlıyor 4 aydır bakan olmadı bende gebe kalmadan kendim folik asitle birlikte kullaniyordum sonra hiçbiri bakmayınca kullanmadım. Şimdi her yerim ağrıyor
Evet canım yaptıracağım, kesinlikle zaten ilk bebek ne verirse kabulümGünnayydıınnn canımmm umarım ikinizde sağlıklısınızdır cinsiyette önemli ama sağlıklı olmanız daha önemli. 20. Haftada detaylı ultrason yaptıracak mısın bilmiyorum ama bazı şeyler daha garanti olur gibi kız der erkek çıkar gibi bunda da bi hayr sağlıcakla gelsin yavrucak
Amin amin Rabbim hayırlı ise isteyen tüm annelerimize bu duyguyu tattırsınAyyy ne güzel ya. Çok farklı duygular. Allah isteyen herkese nasip etsin
Geçmiş olsun canım. Umarım sorunsuz halledilir. Dualarımız seninleKızlar merhaba. Rahim ağzı uzunluğum 25 çıktı. Kısa imiş yatış yapıp ilaç tedavisi başlayacağım dua edin lütfen
Benim doktorum hiç bakmadı bir şey de demedi sormak mı lazım acaba? Önemli de bir konuBenim gittiğim doktor vajinal bakmıştı 5 haftalıkken 13 haftalıkken de yine vajinal ultrason varken ölçüm yapmıstı normal de bakılması gerekiyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?