2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydın multivitaminlerinizin dışında d vitamini kullanıyormusunuz. 12.haftadan sonra önemli deniliyor.
Evet transfer aşamasından beri dvit 50.000 lik olandan haftada bir 10 damla kullanıyorum.
Kızlar merhaba. Rahim ağzı uzunluğum 25 çıktı. Kısa imiş yatış yapıp ilaç tedavisi başlayacağım dua edin lütfen
Çok geçmiş olsun, neyseki hemen fark edilmiş ona göre önlem alınır endişe etmeyiniz.
Canım geçmiş olsun bir an önce düzelir inşallah, peki karından mı baktı yoksa vajinal yolla mı?
Benim ikiz olduğu için her muayenede çok önemli olduğu için bakılacak dedi doktorum. İlki vajinal ölçülmüştü perinatolog muayenesinde ise karından ölçüldü

Kızlar Günaydın .
3,4 gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum Birde bebek hissetmek böyle pıt pıt vuruyor gibi o bebek mi ay anlatamadım galiba ya
Ilk oyle basliyo. Icinde boyle baloncuk patliyo gibi. Gittikce artiyo

Kızlar araştırmalarım sonucunda ikili testte ölçülen fbhcg ve papp-a mom değerlerinin 2.5tan yüksek olması tansiyona, gebelik zehirlenmesine, erken doğuma, bebeğin gelişim geriliğine sebep olabildiğini yani riski artırdığını öğrendim. O yüzden önümüzdeki haftadan itibaren düzenli olarak tansiyon takibi yapmaya karar verdim. Yüksek tansiyon bebek için riskli bir durum olduğu için sürekli takip etmem gerekiyor. Sizin de değerleriniz bu şekildeyse dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Kızlar merhaba ya iki renkle orulebilecek bebek battaniyesi modeli lazim bana kız için var mi örgüye ilgisi olan internette hep benzer şeyler var farklı bir şey arıyorum da
ben de çok bakıyorum canım ama hiç model beğenmiyordum en son bunu buldum ben batik iple öreceğim iki renkle de olur gibi

Kızlar merhaba ya iki renkle orulebilecek bebek battaniyesi modeli lazim bana kız için var mi örgüye ilgisi olan internette hep benzer şeyler var farklı bir şey arıyorum da
Ben alize puffy den battaniye ördüm iki oturuşta bitti 6 yumaktan 1m*1m battaniye çıktı. Cinsiyeti bilmediğimden kemik rengi yaptım ama iki renkle de çeşitlenebilir çok güzel yumuş yumuş oluyor tavsiye ederim.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-05-23 at 12.02.50.webp
    38 KB · Görüntüleme: 49
Bence baktır ihmal etme tatlım benim kemiklerim sızlıyor 4 aydır bakan olmadı bende gebe kalmadan kendim folik asitle birlikte kullaniyordum sonra hiçbiri bakmayınca kullanmadım. Şimdi her yerim ağrıyor
En son verdiğim kanda normaldi değerlerim. Tabi midem toparlaninca başlayacağım.

Evet canım yaptıracağım, kesinlikle zaten ilk bebek ne verirse kabulüm başımın tacıdır

Kızlar detaylı ultrason için fiyat sormaya başlayan var mı acaba? Ben İzmit'te perinatolog arayışındayım ama bilgi alabilen olursa buradan yanıt verebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…