2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar merhaba. Rahim ağzı uzunluğum 25 çıktı. Kısa imiş yatış yapıp ilaç tedavisi başlayacağım dua edin lütfen
Çok geçmiş olsun
Haftanız küçükken farkedilmesi çok iyi
Dinlenme,ilaç ve iğne ile haftalarınız ilerler
Facebook’ta rahim ağzı yetmezliği ile grup var
Oradaki arkadaşlarda yardımcı olurlar size

Çok güzelmiş ben de böyle bir şey istiyorum ama nasıl örülüyor youtubea ne yazmak lazım bu örgü modeli için

Icin rahat olsun canim farkedilmis olmasi onemli. Benim arkadasim 2dogimunu da boyle.yapti. dikis atiliyo hareketlerini de kisitliyosun tabi ama bebek zamaninda doguyor. Caresi var sukur
Dikişten sonra normal hayatına devam ediyorlar mı yoksa sürekli yatıyorlar mı?

Papp-a değerim 4,6 ama benim düşük tansiyonum var gebelik zehirlenmesi nasıl oluyor onu da anlamadım. Sonuç olarak şu an 3. Ayımızı geride bırakıyoruz önemli olan beyinin hamile olduğunu kabullenmesi değil miydi bizim hala böyle bi riskimiz mi var ne zaman geçecek bu olumsuz durumlar.

Çok güzelmiş ben de böyle bir şey istiyorum ama nasıl örülüyor youtubea ne yazmak lazım bu örgü modeli için
Şiş kullanmadan elle örülüyor ve çok basit herkes yapabilir. Youtubeda var videoları iki dakika izlemeniz yeterli ben başlangıç için izledim kenarlarını doğaçlama yaptım.

Kızlar detaylı ultrason için fiyat sormaya başlayan var mı acaba? Ben İzmit'te perinatolog arayışındayım ama bilgi alabilen olursa buradan yanıt verebilir mi?
İzmit medikal park ta Sebiha özdemir i iyi diye duymuştum canım araştır istersen.. ben de İzmit teyim ama İstanbul a yakınız o yüzden Tuzla da Okan üniversitesinden aldım ayrıntılı ultrason randevusunu

kızlar merhabalar , ara ara gelip ara ara yok oluyorum . 13+4 günlüğüz. 12.haftaya doğru mide hazımsızlığım çok azalmıştı. şimdi tekrar başladı. eski günlerdeki gibi, multivitamine ve d vitamine başladık .acaba onlardan mı oluyor. sizde durumlar nasıl .

Aslında nedeni bilinmiyor ama genelde yüksek tansiyonla seyrediyor ve idrarda protein kaçağı varsa teşhis edilebiliyor. İlginç bir durum herkeste olacak diye bir kural da yok ama önlem almakta fayda var tabi ki. İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Siz detaylı ultrasonu ne zaman düşünüyorsunuz?

İzmit medikal park ta Sebiha özdemir i iyi diye duymuştum canım araştır istersen.. ben de İzmit teyim ama İstanbul a yakınız o yüzden Tuzla da Okan üniversitesinden aldım ayrıntılı ultrason randevusunu
Evet onu çok duydum ne olur ne olmaz diye şimdiden randevu aldım ama ücret hakkında bilgim yok sen biliyor musun ne derse kabulüm artık yeter ki sağlık olsun :)

Evet onu çok duydum ne olur ne olmaz diye şimdiden randevu aldım ama ücret hakkında bilgim yok sen biliyor musun ne derse kabulüm artık yeter ki sağlık olsun :)
telefon etmiştim telefonda ücret bilgisi veremeyiz demişlerdi ama medikal park genel olarak pahalı zaten 1000 lira civarıdır diye tahmin ediyorum.. Okan üni den 880 dediler

Amin canım 20. Hafta da yaptıracağım şu an benim bebeğim 14 haftalık daha henüz var benim ama ilk gebeliğim ve yeni bişeyler duydukça kendimi yokluyorum

arkadaşlar bu rahim kısalığına uzunluğuna bakılmadı benim hiç bir risk görseler bakarmıydı doktor acaba.
hiç bahsetmedi.

Amin canım 20. Hafta da yaptıracağım şu an benim bebeğim 14 haftalık daha henüz var benim ama ilk gebeliğim ve yeni bişeyler duydukça kendimi yokluyorum
Yok sakın kendini riske atma benim de ilk gebeliğim içimi ferah tutmaya çalışıyorum bir yandan da bilgi sahibi olmaya çalışıyorum ki gözden bir şey kaçmasın gerekli önlemi alalım diye. Bebişler sağlıkla gelecek inşallah.

Kızlar aksilik olacak ya kimliğim kayıp aradım taradim yok.. kimliksiz gittim yalvardım yakardım almadılar beni elim boş döndüm
İnsanların aciliyetini neden anlamazlar anlamıyorum bende kamu da çalışıyorum ve gerçek anlamda elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. E devletini açın bi bakayım gerçekten siz misiniz diye felan alternatif sunarım. İnşallah bir an önce bulursun kuzum. Ev de yoksa nüfusa kayıp de bari de evrak versinler idareten

arkadaşlar bu rahim kısalığına uzunluğuna bakılmadı benim hiç bir risk görseler bakarmıydı doktor acaba.
hiç bahsetmedi.
detaylı ultrasonda hepsine bakılacak bence bakıyorlardır böyle bir konuyu göz ardı ederler mi ki

telefon etmiştim telefonda ücret bilgisi veremeyiz demişlerdi ama medikal park genel olarak pahalı zaten 1000 lira civarıdır diye tahmin ediyorum.. Okan üni den 880 dediler
Peki doktor muayene ücreti ödüyor muyuz ayrıntılı ultrasonda yoksa sadece ayrıntılı ultrasonu mu ödüyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…