Çok geçmiş olsunKızlar merhaba. Rahim ağzı uzunluğum 25 çıktı. Kısa imiş yatış yapıp ilaç tedavisi başlayacağım dua edin lütfen
Çok güzelmiş ben de böyle bir şey istiyorum ama nasıl örülüyorBen alize puffy den battaniye ördüm iki oturuşta bitti 6 yumaktan 1m*1m battaniye çıktı. Cinsiyeti bilmediğimden kemik rengi yaptım ama iki renkle de çeşitlenebilir çok güzel yumuş yumuş oluyor tavsiye ederim.
Dikişten sonra normal hayatına devam ediyorlar mı yoksa sürekli yatıyorlar mı?Icin rahat olsun canim farkedilmis olmasi onemli. Benim arkadasim 2dogimunu da boyle.yapti. dikis atiliyo hareketlerini de kisitliyosun tabi ama bebek zamaninda doguyor. Caresi var sukur
Papp-a değerim 4,6Kızlar araştırmalarım sonucunda ikili testte ölçülen fbhcg ve papp-a mom değerlerinin 2.5tan yüksek olması tansiyona, gebelik zehirlenmesine, erken doğuma, bebeğin gelişim geriliğine sebep olabildiğini yani riski artırdığını öğrendim. O yüzden önümüzdeki haftadan itibaren düzenli olarak tansiyon takibi yapmaya karar verdim. Yüksek tansiyon bebek için riskli bir durum olduğu için sürekli takip etmem gerekiyor. Sizin de değerleriniz bu şekildeyse dikkat etmenizi tavsiye ederim.
Tabi canım önemli hiç rahim ağzı uzunluğum ölçülmedi bakar mısınız dersen de ölcer aslında demeden bakmaları gerekiyoBenim doktorum hiç bakmadı bir şey de demedi sormak mı lazım acaba? Önemli de bir konu
Tamam canım bir sonraki randevumda söyleyeyim bir. Riske atmamak lazımTabi canım önemli hiç rahim ağzı uzunluğum ölçülmedi bakar mısınız dersen de ölcer aslında demeden bakmaları gerekiyo
geçmiş olsun canım sağlıklı olsun da bebiş bu sıkıntılara katlanılır inşallahHepinize çok teşekkür ederim. Dualarınızı bekliyorum
Evet kullanıyorum ben. gerçekten çok gerekli, kullanmak lazımGünaydın multivitaminlerinizin dışında d vitamini kullanıyormusunuz. 12.haftadan sonra önemli deniliyor.
Şiş kullanmadan elle örülüyor ve çok basit herkes yapabilir. Youtubeda var videoları iki dakika izlemeniz yeterli ben başlangıç için izledim kenarlarını doğaçlama yaptım.Çok güzelmiş ben de böyle bir şey istiyorum ama nasıl örülüyoryoutubea ne yazmak lazım bu örgü modeli için
İzmit medikal park ta Sebiha özdemir i iyi diye duymuştum canım araştır istersen.. ben de İzmit teyim ama İstanbul a yakınız o yüzden Tuzla da Okan üniversitesinden aldım ayrıntılı ultrason randevusunuKızlar detaylı ultrason için fiyat sormaya başlayan var mı acaba? Ben İzmit'te perinatolog arayışındayım ama bilgi alabilen olursa buradan yanıt verebilir mi?
Aslında nedeni bilinmiyor ama genelde yüksek tansiyonla seyrediyor ve idrarda protein kaçağı varsa teşhis edilebiliyor. İlginç bir durum herkeste olacak diye bir kural da yok ama önlem almakta fayda var tabi ki. İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Siz detaylı ultrasonu ne zaman düşünüyorsunuz?Papp-a değerim 4,6ama benim düşük tansiyonum var gebelik zehirlenmesi nasıl oluyor onu da anlamadım. Sonuç olarak şu an 3. Ayımızı geride bırakıyoruz önemli olan beyinin hamile olduğunu kabullenmesi değil miydi bizim hala böyle bi riskimiz mi var ne zaman geçecek bu olumsuz durumlar.
Evet onu çok duydum ne olur ne olmaz diye şimdiden randevu aldım ama ücret hakkında bilgim yok sen biliyor musun ne derse kabulüm artık yeter ki sağlık olsun :)İzmit medikal park ta Sebiha özdemir i iyi diye duymuştum canım araştır istersen.. ben de İzmit teyim ama İstanbul a yakınız o yüzden Tuzla da Okan üniversitesinden aldım ayrıntılı ultrason randevusunu
telefon etmiştim telefonda ücret bilgisi veremeyiz demişlerdi ama medikal park genel olarak pahalı zaten 1000 lira civarıdır diye tahmin ediyorum.. Okan üni den 880 dedilerEvet onu çok duydum ne olur ne olmaz diye şimdiden randevu aldım ama ücret hakkında bilgim yok sen biliyor musun ne derse kabulüm artık yeter ki sağlık olsun :)
Amin canım 20. Hafta da yaptıracağım şu an benim bebeğim 14 haftalık daha henüz var benim ama ilk gebeliğim ve yeni bişeyler duydukça kendimi yokluyorumAslında nedeni bilinmiyor ama genelde yüksek tansiyonla seyrediyor ve idrarda protein kaçağı varsa teşhis edilebiliyor. İlginç bir durum herkeste olacak diye bir kural da yok ama önlem almakta fayda var tabi ki. İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Siz detaylı ultrasonu ne zaman düşünüyorsunuz?
Yok sakın kendini riske atma benim de ilk gebeliğim içimi ferah tutmaya çalışıyorum bir yandan da bilgi sahibi olmaya çalışıyorum ki gözden bir şey kaçmasın gerekli önlemi alalım diye. Bebişler sağlıkla gelecek inşallah.Amin canım 20. Hafta da yaptıracağım şu an benim bebeğim 14 haftalık daha henüz var benim ama ilk gebeliğim ve yeni bişeyler duydukça kendimi yokluyorum
İnsanların aciliyetini neden anlamazlar anlamıyorum bende kamu da çalışıyorum ve gerçek anlamda elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. E devletini açın bi bakayım gerçekten siz misiniz diye felan alternatif sunarım. İnşallah bir an önce bulursun kuzum. Ev de yoksa nüfusa kayıp de bari de evrak versinler idaretenKızlar aksilik olacak ya kimliğim kayıparadım taradim yok.. kimliksiz gittim yalvardım yakardım almadılar beni elim boş döndüm
detaylı ultrasonda hepsine bakılacak bence bakıyorlardır böyle bir konuyu göz ardı ederler mi kiarkadaşlar bu rahim kısalığına uzunluğuna bakılmadı benim hiç bir risk görseler bakarmıydı doktor acaba.
hiç bahsetmedi.
Peki doktor muayene ücreti ödüyor muyuz ayrıntılı ultrasonda yoksa sadece ayrıntılı ultrasonu mu ödüyoruz?telefon etmiştim telefonda ücret bilgisi veremeyiz demişlerdi ama medikal park genel olarak pahalı zaten 1000 lira civarıdır diye tahmin ediyorum.. Okan üni den 880 dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?