Kız çocuğunu henüz tatmadım bilmiyorum ama erkek çocuklarıda ayrı bir tatlı oluyo hele anneye bir aşık bir bağlılarki sorma gitsin. 3erkegin içinde tek kızım şuan buda ayrı bişebende çok istiyorum aşırı ama bir o kadarda korkuyorum ülkenin halinden dolayı yurtdışında yaşayanları gerçekten imreniyorum doğrusu erkek çocuğu da yetiştirmek kolay değil ama kız çocuğu beni çok korkutuyor ama olursa çok güzel arkadaş anne kız ilişkiimiz olurdu alışverişlere çıkıp kahve içtiğimizi falan hayal ediyorum hep bunların hepsini oğlumla da yapacağım ama inşallah ruhsuz bir çocuk olmaz babası gibihayal etmesi bile müthiş ya .
Bunu bilmiyordum doktora da hiç kalp atış hızını sormadım ultrason görüntülerinde yazar mıı?kalp atış hızı 140 ve üstü ise kız altı. ise erkek diyorlardı bu tuttu mu?
Alın net değil ama kafa yapısı ve çene kıza benziyor gerçekten. Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallahCanım bak benim kız dedi doktor.
Sizdeki gebelik tansiyonudur muhtemel yada anlıktır inşallah dilerim öyledir.Bende gebelikten öncede vardı saneloc kullanıyordum hatta gebeliği bilmeden de 4 hafta kullanmış bulundum bunun içinde ayrıca farmakolojiye yönlendirildim.Umarım sonuçlarınız iyi çıkarBenim de holter takili simdi. Yuksekse ilac baslanacak herhalde. Bnm oncesinde yoktu hic tansiyon . Bakalım ne cikacak
cinsiyeti belli olan arkadaşlarım çin takviminiz tuttu mu?
kalp atış hızı 140 ve üstü ise kız altı. ise erkek diyorlardı bu tuttu mu?
Kaçıncı haftada olacaksın canim ya bana sanki beni erken söyledi daha 12 haftadayım benBenim 8 Haziran'da canım önceden gidip gebelik kaydı açtırmak gerekiyor diye biliyorum
Evet videodan baktım böyle yukarı doğru dik geliyordu alnı yayvan değildi o yüzden kıza benzettimKızlarda çene sivri kafa ince ve narin, erkeklerde kafa arkaya doğru geniş, top gibi. Kafa yapısına da bakmak lazım, fotolarda alın yanlış görülebiliyor, video varsa ona bakın farklı açılardan görünüyor, ben sizinkinin kafa yapısını erkeğe benzetmiştim ama gönlünüzce olsun inşallahSağlıkla gelsinler
Bebeğin doğum tarihi senin doğum tarihinden ileri ise yeni yaşına bakacaksın canım. Yani sen ekim 10 da doğduysan eğer bebekte kasımın her hangisi bir tarihinde doğacaksa yeni yaşına göre bakacaksınYaşımı 26 mı 27 mi kabul edeyim bilemiyorum. 1995liyim. 27 ise doğru çıktı. 26 ise erkek diyordu yanlış
Hiçbir şey anlamadımElinizde tam yan profilden foto varsa veya videosu varsa alın yapısına bakın kızlar. Video daha iyi olur çünkü foto anlık olduğu için açıdan dolayı farklı görünebiliyor alnı. Bakın fotodaki bebeğin kız bebek olduğu nasıl belliEki Görüntüle 3071909
Has öyle ise bebek kasımda doğacak ben ekilmiştim 27 hesap edersem kız yani doğruBebeğin doğum tarihi senin doğum tarihinden ileri ise yeni yaşına bakacaksın canım. Yani sen ekim 10 da doğduysan eğer bebekte kasımın her hangisi bir tarihinde doğacaksa yeni yaşına göre bakacaksın
Evet canım, bana 13 hazirana gün verdi ilk aşımı olacağım.Kızlar hiç sağlık ocağı arayıp tetonoz asisindan bahsetti mi
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar buna cevap verse keşke yaa bana günler geçmez olduValla ben herseye baktımşu ikili testteki betahcg değeri 50 nin altındaysa erkek üzerindeyse kız konusu da tuttu benim 50 nin üzeriydi ve kız oldu
Onlar beni aradı. Hamile misiniz diye evet dedim. Sizin ebeniz benim dedi gelir misiniz diye aile hekimliğine davet etti sevgili ebem. 18 temmuzda tetenoz aşımı yapacak. 2 doz şekillinde yapılacakmış aklıma da kalan bu. Yapılması gerek dedi. İstemediğim taktirde yazılı kağıt imzalamam gerekiyormuş.Kızlar hiç sağlık ocağı arayıp tetonoz asisindan bahsetti mi
Canım benim 53 değerim. Doktorum emin olmamakla birlikte erkek dediCinsiyeti belli olan arkadaşlar buna cevap verse keşke yaa bana günler geçmez oldu
Bana da bi tek Rus takvimi erkek diyor şu ana kadar söylenenlerin hepsi kızı işaret ediyorCanım benim 53 değerim. Doktorum emin olmamakla birlikte erkek dediRus takvimi dışında her şey kız diyor bana ama doktor aksini söylüyor bilemedim
Benim bebise doktor yüksek ihtimalle kız dedi aradık taradik bacak arasında çıkıntı göremedik. Kalp atışı 165 ti ve ikili testte HCG 112 çıktı kafa yapısını da koyayım buraya.Cinsiyeti belli olan arkadaşlar buna cevap verse keşke yaa bana günler geçmez oldu
İnsan merak ediyor amaBana da bi tek Rus takvimi erkek diyor şu ana kadar söylenenlerin hepsi kızı işaret ediyor10 Haziran da gelmiyor niye cinsiyetine bu kadar takıldım onu da anlamadım.
Kaçıncı haftada söyledi sizeBenim bebise doktor yüksek ihtimalle kız dedi aradık taradik bacak arasında çıkıntı göremedik. Kalp atışı 165 ti ve ikili testte HCG 112 çıktı kafa yapısını da koyayım buraya.
Çin takvimi ve ramziye göre erkekti. Rus takvimine göre kızdı
Tam 13+5 te söyledi ultrasona göre 14+1 di. Yüksek ihtimalle kız dedi ama bir sonraki kontrolde netleşir dediKaçıncı haftada söyledi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?